- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insallah canim benim ozmn aglamalar gaz sancilari 3 4 haftalikken en yogun seviyeye ulasirmis:sAylık 500 gram alıyorsa yeterli besleniyordur diyor Doktorlar, bence gayet iyi canım
Masallah iyi almis.Bebisim 2800 dogmustu 14 gunluk kontrolde ustunde citcitli ve zibinla 3380 iyimi kizlar
3200 yazdi hemşire buarada ustundekini düştü 200 250 almis gibi haftada mama denemistim kasikla ilk gunler yiyemedi anne sutu sadece ama cok ugrasiyorum tutmaya falan zorlaniyor hala gazdan sanrm:sMasallah iyi almis.
Sadece anne sutu mu veriyorsun.
Mama takviyesi yapiyor musun
Yine çocuk olması kısmına hiç sıcak değilim. Şu anYine olsa yine kessinler diyorsunciktinizmi hastaneden
Aynen cnm insallah yarin cikarsin evinde daha rahat olursunYine çocuk olması kısmına hiç sıcak değilim. Şu an
Biraz tüm süreci bi unutayım
Yok 2 gece kalınıyormuş
Yarın sabaha büyük ihtimal çıkarsın demişti doktor
38 haftadan sonra sadece geceleri kasıklarımda bir ağrı oluyordu sağ sola dönerken o kadar. Nst ye en son cuma girdiğimde 0 sancı gördü bu gözler.Çok rahat geçti genel olarakÖncesinde nasıldın düzensiz kasılmaların var mıydı yoksa çok rahat mı geçiriyodun merak ediyorum çünkü 2 haftaya kadar sürekli kasıldım ama şuan kuş gibi hafifim sadece yatmakta zorlanıyorum kasılmam yok
Beslenmeye de alterna4if yol buldukAynen cnm insallah yarin cikarsin evinde daha rahat olursun
Silikon uçlar var memeyi tutamayan bebekler için ondan al ama aventin ki iyiydi sanırım ben kızımda baya kullanmıştım onunla memenin ucunu da çıkarabiliyor memeyi tutmaya alışınca bırakıyorsun dene istersenMemem büyükmüş
Damağına değmiyor ucu büyğk ihtimalle dedi
Bi de yatarak deneyeceğim bakalım nasıl olacak
Çıldırmama az kaldı ama
Şimdi bestlak verdi hemşire
Var bi savaşımız ama bakalım kim kazanacak
Şimdi neyse yine de eve gidince ne halt yiyeceğim onu bilmiyorum
Ya aşı kartına yazmamış çok ağlıyordu bebekle uğraşmaktan sormayı unuttum2 haftalik kontrolde ne kdr kilo alimi cnm bebisin
Insallah guzel gecer canim muayene gazlar gecsin insallah cok zorYa aşı kartına yazmamış çok ağlıyordu bebekle uğraşmaktan sormayı unuttum
Ana yarın çocuk dr götürcem gazı mı var ne var diye baksın hemde tartılır dr iyi kötü der heralde
Göğsümün ucu var amaSilikon uçlar var memeyi tutamayan bebekler için ondan al ama aventin ki iyiydi sanırım ben kızımda baya kullanmıştım onunla memenin ucunu da çıkarabiliyor memeyi tutmaya alışınca bırakıyorsun dene istersen
Siringaylami veriyorsunuz yandan cok iyi yontem canimBeslenmeye de alterna4if yol bulduk
Rahatım biraz
Göğsümü emerken mama veriyoruz yandan
Hem emiyor hem doyuyor
Sorma gecede doğru düzgün uyumamıştı dedim banyo yapar uyur bnde uyurum nerdeInsallah guzel gecer canim muayene gazlar gecsin insallah cok zor
Evet yandan gazlıyoruzSiringaylami veriyorsunuz yandan cok iyi yontem canim
Gobek bakımı yapmismiydin ?12 gün bitti 13 oldu halen göbek düşmedi ya çocuğumu yikayamadim
Gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün minikDoğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütüngiggles ve @lonely bird ney olduğunu anlayamadım ama inşallah bir an önce toparlanırsın.
Kızlar benim de dün sabah kalkınca suyum geldi ve hafif ağrım vardı 8 buçuk gibi. Hastaneye geçtik hazırlanıp 9 buçuk gibi vardık ağrılar hafifti. Normal doğum mu sezaryen mi karar verememiştim kızım seçti nasıl geleceğini. Gittiğimizde 6 cm açılma vardı. Epidural anestezi alamadım çünkü gece 2de kan sulandırıcı iğnemi yapmıştım. Hiç anestezi almadan doğum oldu kızlar çok şükür çok zordu bazı yerlerde nolur sezaryene alın dedim ama çok kısa sürdü çok hızlı ilerledi neyse ki doğum hayret ettim o kadar kısa sürmesine. Şimdi iyiyiz çok şükür ama hastaneden hiç memnun kalmadım doktorum ve ebem dışında. Bebekle ilgili emzirmeyle ilgili hiçbir şeye destek olmadılar hiçbir şeyi bilmiyoruz gördüğüm kadarıyla hiçbirinizde böyle bir şey olmadı. Bebiş emiyor mu süt geliyor mu onu bile bilmiyorum sağılmadı veya mama verilmedi. İnşallah sıkıntı yaşamayız gece bebek hemiiresi şekerinin ve kilosunun iyi olduğnu söyledi l nedenle başka bir şey yapmadılardoğum yapanlara kolaylıklar diliyorum yapacak olanlara da su gibi bir doğımm inşallah
Bizde de öyle kardeşiyle herseyi ortak ilgileniyoruz sorun evde kardes olması değil sorun herşeyiyle eskisi gibi benim ilgilenmemi istemesiCanim benim de kizim var onu da dahil ediyorum iste gel altini degiselim uyandiralim falan baska da napablrm bilmiyorum Bizim ki sadece benm ilgimi istyr baska kimseyi istemiyor kizim:s
Hemşire bana doğum yaptığım gece için en az 3 litre su iceceksin demişti dayan suya sütün gelir emer öyleceDur onu da deneyeyim bak
Belki süt artarsa emer öyle
Çiş yaparken zorlandigini nerden anladın canım seninki kız bebektı değil mi vajinal yapisiklik felan mi var ki zorlanıyorBende mi gaz damlasi alsam benim ki cisde zorlaniyor gibi ondan kivraniyor
Aynen her sıkıştığında altını açıyorum rahatlayip yapıyor benide yüzüme çok yaptı acemiligime geldiBizinki de acinca altini rahatliyir devamini yapiyor masajlarla falan annemin ustune yaoti kac kez
Neeyyyy ooo may gooooooaaaqttt daha bugün bir surehı kayısı kuru incir karıştırıp kaynatıp içtimİlaçlarımı yazdırmaya gittim Sağlık ocağındaki dr yediklerine dikkat ediyormusun dedi komposto haşlama yiyorum dedim kayısı içme daha çok gaz yapar ayva ve elma yap dedi ayy napıcağımı şaşırdım
Kızlar acil bi şry soracağım ben mamayı 2 ölçek yerine bi ölçek koymuşyfazla suku oldu
Sorun olur mu sizce
Çok korkuırun
Korkma canim ama Sulu olması sıkıntı ama bunu sürekli yaparsan bir defadan bişey olmazSulu olması dert değil mi
Zaten şırıngayla 5 birim içirdim sadece
Tüm vücut attı bizde neredeyse şimdi yavaş yavaş normale döndüSizin bebelerde el ve ayaklarda deri atıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?