2021 Aralık Anneleri

Masallah iyi almis.
Sadece anne sutu mu veriyorsun.
Mama takviyesi yapiyor musun
3200 yazdi hemşire buarada ustundekini düştü 200 250 almis gibi haftada mama denemistim kasikla ilk gunler yiyemedi anne sutu sadece ama cok ugrasiyorum tutmaya falan zorlaniyor hala gazdan sanrm:s

Yine çocuk olması kısmına hiç sıcak değilim. Şu an
Biraz tüm süreci bi unutayım

Yok 2 gece kalınıyormuş
Yarın sabaha büyük ihtimal çıkarsın demişti doktor
Aynen cnm insallah yarin cikarsin evinde daha rahat olursun

38 haftadan sonra sadece geceleri kasıklarımda bir ağrı oluyordu sağ sola dönerken o kadar. Nst ye en son cuma girdiğimde 0 sancı gördü bu gözler.Çok rahat geçti genel olarak

Silikon uçlar var memeyi tutamayan bebekler için ondan al ama aventin ki iyiydi sanırım ben kızımda baya kullanmıştım onunla memenin ucunu da çıkarabiliyor memeyi tutmaya alışınca bırakıyorsun dene istersen

2 haftalik kontrolde ne kdr kilo alimi cnm bebisin
Ya aşı kartına yazmamış çok ağlıyordu bebekle uğraşmaktan sormayı unuttum
Ama yarın çocuk dr götürcem gazı mı var ne var diye baksın hemde tartılır dr iyi kötü der heralde

Göğsümün ucu var ama
Sadece küçülterek vermen gerek dedi
Yine de alayım mı ondan?

Kızlar benim oğlum uykusunda mırıldanıyor kedi gibi kendi kendine söyleniyor, sizinkiler de böyle mi ? Acaba üşüyor mu neyi var anlamıyorum

Gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün minik
Canim benim de kizim var onu da dahil ediyorum iste gel altini degiselim uyandiralim falan baska da napablrm bilmiyorum Bizim ki sadece benm ilgimi istyr baska kimseyi istemiyor kizim:s
Bizde de öyle kardeşiyle herseyi ortak ilgileniyoruz sorun evde kardes olması değil sorun herşeyiyle eskisi gibi benim ilgilenmemi istemesi
Dur onu da deneyeyim bak
Belki süt artarsa emer öyle
Hemşire bana doğum yaptığım gece için en az 3 litre su iceceksin demişti dayan suya sütün gelir emer öylece
Bende mi gaz damlasi alsam benim ki cisde zorlaniyor gibi ondan kivraniyor
Çiş yaparken zorlandigini nerden anladın canım seninki kız bebektı değil mi vajinal yapisiklik felan mi var ki zorlanıyor
Bu arada isme ne karar verdiniz :))
Bizinki de acinca altini rahatliyir devamini yapiyor masajlarla falan annemin ustune yaoti kac kez
Aynen her sıkıştığında altını açıyorum rahatlayip yapıyor benide yüzüme çok yaptı acemiligime geldi sonradan pamuk koymaya başladım pipinin üstüne
Neeyyyy ooo may gooooooaaaqttt daha bugün bir surehı kayısı kuru incir karıştırıp kaynatıp içtim
Kızlar acil bi şry soracağım ben mamayı 2 ölçek yerine bi ölçek koymuşyfazla suku oldu
Sorun olur mu sizce
Çok korkuırun

Sulu olması dert değil mi

Zaten şırıngayla 5 birim içirdim sadece
Korkma canim ama Sulu olması sıkıntı ama bunu sürekli yaparsan bir defadan bişey olmaz
Normalde su zehirlenmesi diye bişey var
Instegramdà güncel anne var doktor onun paylaşımı vardı bu konuda ama bebeğin zaten çok icmemis stres yapma bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…