2021 Aralık Anneleri

Kızlar gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Bir de emzirme süreniz ne kadar? Özellikle gece emiyor mu yoksa emzik olarak mı kullanıyor anlamıyorum ben bazen. Emzik veren var mı aranızda?

Allah seni bildiği gibi yapsın
Kaç gündür kayısı suyu içiyorum ben sana uydum
Acaba o yüzden mi hep gaz sancım var
Herhalfe o kaldı benim aklımda
Ama çok şükür bi şry olmadı
O anki panikle 2yi 1 okumuşum

Geçti mi canım ağrıların ? Nasılsın

gözünüz aydın
6 cm açıklık için son zamanlarda yaptığınız bir spor egzersiz varmıydı? bir de kaç hafta kaç günşük doğdu kilosu nasıldı ? darısı başıma

Çok teşekkürler darısı başınıza inşallah. Malesef hiçbir egzersiz yapmadım çünkü erken doğum riskim vardı 20li haftalardan beri evde sürekli yatıyorum..hatta doktoruma sormuştum kaslarım çok zayıfladı diye. Normal doğum açısından sıkıntı olur mu diye. Açıkçası korkuyordum da karar verememiştim. Hastaneye gidince durum öyle olunca bebek karar verdi dedim ve doğumhaneye girdikten on dk sonra doğmuş inanamadım. 38+2 2940 doğdu beklendiği gibiydi.
Gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün minik
Çok teşekkürler hepimizin minikleri inşallah sağlıkla büyüsünler

Bunların hepsini yapıyoruz canım ama ben de yapı olarak çok duygusalim kızıma karşı mesela ben kardeşini emzirirken o kendi kendine oyun oynuyor ona bile vicdan yapıyorum
Bu ara okula da gidemedi personellerde covit çıktı yollamadim
Bizdede baba elinden gelenin fazlasını yapıyor allah kocamdan razı olsun
ama hastanede bana hemen yemekhaneden kayısı hosafi getirdi hemşireler bunu iç dedi o benim gazim için miydi yani
Pişmiş olduğu için çok sıkıntı yapmaz
Kuru üzüm kaynatıp icsek süt yapar mı ki

Geçti mi canım ağrıların ? Nasılsın
Gaz sancım var işte
Bid e sabah bi iğne yaptılar bağırsakları çalıştıracak dediler
Onun sayesinde hiç ıkınmadan tuvalete çıkabildim
Şimsi yine geldi sancılanıyorum korkumdan ıkınamıyorum

ama hastanede bana hemen yemekhaneden kayısı hosafi getirdi hemşireler bunu iç dedi o benim gazim için miydi yani
Pişmiş olduğu için çok sıkıntı yapmaz
Kuru üzüm kaynatıp icsek süt yapar mı ki
Ben kim ne getirirse içiyoruk valla

Yalnız degilsin cnm merak etme bircok kisi aynisini hissediyordur buna bende dahil..
12 gun oldu dogum yapali ve evde 9 gundur kayinvalidem vardi.. bebegim emmiyordu surekli bi emzirme baskisi altinda kaldim agliyordum surekli.. yetemedigimi dusunuyordum..
Ama simdi yalnizim biraz rahatladim..
Fakat simdide sabah gozumu actigimda esim evde olmuyor ise gitmis oluyor ve bende acayip burukluk oluyor aglama istegi geliyor bi anda. Surekli yanimizda olsun istiyorum ama bu imkansiz..
Kendimi tukenmis gibi hissediyorun fakat ufacik bebegimin bana ihtiyaci var diyip tekrardan toparlanmaya calisiyorum..
Buna mecburuz.

Benim halim daha fena surekli gebelikte yedigim ictigim seyleri dusunup bebegimin sagliksiz olmasindan korkuyorum hayir dusunmeyecem diyorum yine ayni kahve ictim kola ictim sitres yaptim agladim kucucuk bebegimi nasil dusunmedim diye agliyorum bebegime zarari oldumu diye kendimi nette buluyorum gercekten yoruldum

Kızlar gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Bir de emzirme süreniz ne kadar? Özellikle gece emiyor mu yoksa emzik olarak mı kullanıyor anlamıyorum ben bazen. Emzik veren var mı aranızda?
Ben emzik veriyorum .
Memeyi bosaltacak kadar emdiyse gece 3 saat sonra uyandiriyorum. Ama genelde 2 saatte 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…