Yok canım yani artı bişey söylenmedi sadece mandalin arkasına hafiften krem sürüyorum silip ama göbeği hiç ellemedimGobek bakımı yapmismiydin ?
Losyon ne canim herhangi kendi aldigin bi urun mu doktor mu yazdiBana losyon sür dedi doktor ben sürüyom
Biz henuz banyo yapamiyoruz gobek dustu ama kanama var.. bu sebepten dolayi da vucuduna bisey surmeye korkuyorum acikcasiBilmiyorum ki bn sadece banyo sonrası nemlendiriyorum
Allah seni bildiği gibi yapsınİlaçlarımı yazdırmaya gittim Sağlık ocağındaki dr yediklerine dikkat ediyormusun dedi komposto haşlama yiyorum dedim kayısı içme daha çok gaz yapar ayva ve elma yap dedi ayy napıcağımı şaşırdım
Herhalfe o kaldı benim aklımdaKorkma canim ama Sulu olması sıkıntı ama bunu sürekli yaparsan bir defadan bişey olmaz
Normalde su zehirlenmesi diye bişey var
Instegramdà güncel anne var doktor onun paylaşımı vardı bu konuda ama bebeğin zaten çok icmemis stres yapma bisey olmaz
Geçti mi canım ağrıların ? NasılsınAllah seni bildiği gibi yapsın
Kaç gündür kayısı suyu içiyorum ben sana uydum
Acaba o yüzden mi hep gaz sancım var
Herhalfe o kaldı benim aklımda
Ama çok şükür bi şry olmadı
O anki panikle 2yi 1 okumuşum
Bence gayet iyi almış... benimki 2600 dogdu 11.gunde yani dun 2700 cikti.. doktor cok az almis abanman lazım kilo alirsa sagligida iyi olur dedi..Bebisim 2800 dogmustu 14 gunluk kontrolde ustunde citcitli ve zibinla 3380 iyimi kizlar
gözünüz aydın
6 cm açıklık için son zamanlarda yaptığınız bir spor egzersiz varmıydı? bir de kaç hafta kaç günşük doğdu kilosu nasıldı ? darısı başıma
Gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün minik
Çok teşekkürler hepimizin minikleri inşallah sağlıkla büyüsünler
Bunların hepsini yapıyoruz canım ama ben de yapı olarak çok duygusalim kızıma karşı mesela ben kardeşini emzirirken o kendi kendine oyun oynuyor ona bile vicdan yapıyorumBugün ilacı zaman canım kızına bebeğin şuan çok fazla bakıma ihtiyacı olduğunu ama zamanla bunun azalacağını uygun dille anlat bakımına yardım etmesine izin ver mesela ağzını sildir yada bezini getirmesini işte bak kızım yetişemiyorum kardeşini biraz büyütelim söyle güzel oyunlar oynayacağız de benim 8.5 yaşında kızım bile çok istemesine rağmen kıskanıyor ama bizde baba ilgiyi kızımıza 2 katına çıkardı bizimki babayı kıskanıyor.
ama hastanede bana hemen yemekhaneden kayısı hosafi getirdi hemşireler bunu iç dedi o benim gazim için miydi yaniAllah seni bildiği gibi yapsın
Kaç gündür kayısı suyu içiyorum ben sana uydum
Acaba o yüzden mi hep gaz sancım var
Herhalfe o kaldı benim aklımda
Ama çok şükür bi şry olmadı
O anki panikle 2yi 1 okumuşum
Gaz sancım var işteGeçti mi canım ağrıların ? Nasılsın
Ben kim ne getirirse içiyoruk vallaama hastanede bana hemen yemekhaneden kayısı hosafi getirdi hemşireler bunu iç dedi o benim gazim için miydi yani
Pişmiş olduğu için çok sıkıntı yapmaz
Kuru üzüm kaynatıp icsek süt yapar mı ki
Yalnız degilsin cnm merak etme bircok kisi aynisini hissediyordur buna bende dahil..Ya kızlar ben psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum. Her şeye ağlayasım geliyor, oturduğum yerde başlıyorum ağlamaya. Baba evimi özledim, oradaki kedimi, köpeğimi özledim. Oğlumla tek başıma kalmak istiyorum sadece başka kimseyi istemiyorum. Herkes arıyor emziriyor musundan başka bir şey soran yok. Yok doyuyor mu yok üstü ince mi yok o niye öyle yok bu niye böyle. Bunalıyorum. Eşim çalıştığı için evde olmuyor çoğu zaman onun da benden soğuduğunu hissediyorum, hiçbir şey iyiye gitmiyor gibi. Oğluma şükrediyorum ama çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum
Benim halim daha fena surekli gebelikte yedigim ictigim seyleri dusunup bebegimin sagliksiz olmasindan korkuyorum hayir dusunmeyecem diyorum yine ayni kahve ictim kola ictim sitres yaptim agladim kucucuk bebegimi nasil dusunmedim diye agliyorum bebegime zarari oldumu diye kendimi nette buluyorum gercekten yoruldumYalnız degilsin cnm merak etme bircok kisi aynisini hissediyordur buna bende dahil..
12 gun oldu dogum yapali ve evde 9 gundur kayinvalidem vardi.. bebegim emmiyordu surekli bi emzirme baskisi altinda kaldim agliyordum surekli.. yetemedigimi dusunuyordum..
Ama simdi yalnizim biraz rahatladim..
Fakat simdide sabah gozumu actigimda esim evde olmuyor ise gitmis oluyor ve bende acayip burukluk oluyor aglama istegi geliyor bi anda. Surekli yanimizda olsun istiyorum ama bu imkansiz..
Kendimi tukenmis gibi hissediyorun fakat ufacik bebegimin bana ihtiyaci var diyip tekrardan toparlanmaya calisiyorum..
Buna mecburuz.
Normal mustelanınkiLosyon ne canim herhangi kendi aldigin bi urun mu doktor mu yazdi
Ben emzik veriyorum .Kızlar gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Bir de emzirme süreniz ne kadar? Özellikle gece emiyor mu yoksa emzik olarak mı kullanıyor anlamıyorum ben bazen. Emzik veren var mı aranızda?
Benimki de resmen homurdanıyo. Arada iç cekiyo. Arada hiiih diye ses çıkarıyo şaşırmış gibi.Kızlar benim oğlum uykusunda mırıldanıyor kedi gibi kendi kendine söyleniyor, sizinkiler de böyle mi ? Acaba üşüyor mu neyi var anlamıyorum
Kanama icin doktor K vitamini ignesi vurabilir git istersenBiz henuz banyo yapamiyoruz gobek dustu ama kanama var.. bu sebepten dolayi da vucuduna bisey surmeye korkuyorum acikcasi
Eğer inliyorsa üşüyor demektirKızlar benim oğlum uykusunda mırıldanıyor kedi gibi kendi kendine söyleniyor, sizinkiler de böyle mi ? Acaba üşüyor mu neyi var anlamıyorum
Emzigi ne zaman veriyorsun peki ?Ben emzik veriyorum .
Memeyi bosaltacak kadar emdiyse gece 3 saat sonra uyandiriyorum. Ama genelde 2 saatte 1
Emdikten sonra veriyorum agzina diger turlu yatirinca tekrar agliyor uykuya gecis evresinde veriorum sadece .Emzigi ne zaman veriyorsun peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?