2021 Aralık Anneleri

Bnde bugün öğrendim
Ama bizim gazınız normaldi bıgün olan oldun

Canım çok normal geçecek bende doğum yaptım daha annemin babamın sesini duymadım numaralarını bile engelledim 2 hafta oldu doğum yapalı hergun ağlama krizine giriyorum.Kendimi kapatma lüksüm yok okula giden kızım var oğlumun bana ihtiyacı var diyip kalkıyorum ayağa kimsenin telf açmak zorunda değilsin bırak küsen küssün silen silsin sana iyi gelmeyen insanlarla görüşme.

Göğsümün ucu var ama
Sadece küçülterek vermen gerek dedi
Yine de alayım mı ondan?
O ucu değil memenin kahverengi halkasını almaya alistiriyor memene yapıştırıp ağzına veriyorsun önce ucunu çekiyor sonra o silikonla beraber kahverengi halkayi alıyor.Benim kızım memeyi hiç tutamıyordu onu almasaydın emzirenezdim ki 17 ay emdi 2 aylikti sanırım meme ucu takmayı biraktik.

ama hastanede bana hemen yemekhaneden kayısı hosafi getirdi hemşireler bunu iç dedi o benim gazim için miydi yani
Pişmiş olduğu için çok sıkıntı yapmaz
Kuru üzüm kaynatıp icsek süt yapar mı ki
Kayısı ilk gün sadecee sezeryandan sonra gaz çıksın diye, annem üzüm hoşafı içmiş hep süt için bizde hiç gaz problemi olmamis bana kayısı yapma diyor ,bende almıştım yarım kilo yapmak icin ondan vazgectim hatta son günler gaz yapıcı şeyleri kes çocuğa geçer diyor eskilerin muhakkak bir bildiği var, tecrübeyle sabit incirle üzüm hoşafı yapicam ben de kayısıyi ilk bir iki gün için azcik yapicam

Yok canım yani artı bişey söylenmedi sadece mandalin arkasına hafiften krem sürüyorum silip ama göbeği hiç ellemedim
Hastanede yapmadilarmi ? Bizim çocuk doktoru geldi bundan eczaneden alıp bu şekilde bakım yapacaksınız diye gösterdi ben zaten almıştım sabah akşam yaptık 8.gun düştü düştükten sonra 2 gün daha yaptık akıntı kabuk hicbisey olmadı şükür göbek bakım seti dersen eczacı verir şuan göbeği nasıl tamamen yapisikmi yoksa sadece bir parçası mi tutuyor?

ama hastanede bana hemen yemekhaneden kayısı hosafi getirdi hemşireler bunu iç dedi o benim gazim için miydi yani
Pişmiş olduğu için çok sıkıntı yapmaz
Kuru üzüm kaynatıp icsek süt yapar mı ki
Bana da ilk gün getirdiler
Bn üzümle karışık yapıyordum daha da yapmam dr Ayva ve elma yap dedi

Ahh bi bilsem bn çıkartıyorum o da çıkardı ama kıvranıyor yaklaşık 2 saattir memede izin vermiyor süt dolsun
Yavrun ya bugun altini actim baktim mosmor oldu vucudu kivraniyor gazla birlikte tuvalet geldi resmen fiskiriyor kiz ustum basim kaka oldu anneme yapiyordu hep bana da oldu

Bana da ilk gün getirdiler
Bn üzümle karışık yapıyordum daha da yapmam dr Ayva ve elma yap dedi
Ayva ile elmanın kurusunu mu alıp yapıcaz yoksa yaşından olur mu
Ya bende süt arttıkça emzirme de artıyor acayip tatlı isteği oluyor yemiyorum diyeti gibi besleniyorum sizde de öyle mi

Ahh bi bilsem bn çıkartıyorum o da çıkardı ama kıvranıyor yaklaşık 2 saattir memede izin vermiyor süt dolsun
Ben emzik vermekte buldum çözümü 3 gündür sürekli memede memeden ayırıp yerine koyuyorum uyanıp ağlıyor emzik verdim saat tutuyorum 2 saatte 1 emziriyorum karnının doğduğundan emin oluyorum altı temiz yada gazi yok da ağlıyorsa emzik veriyorum sakinleşince atıyor ağzından

Emziği arada veriyorum da çoğunluk. Mide bulandırıyor

Ayva ile elmanın kurusunu mu alıp yapıcaz yoksa yaşından olur mu
Ya bende süt arttıkça emzirme de artıyor acayip tatlı isteği oluyor yemiyorum diyeti gibi besleniyorum sizde de öyle mi
Taze de olur dedi
Bnde diyetli gibi arada tatlı bişi yiyorum fırsat olursa daha doğrusu

Yavrun ya bugun altini actim baktim mosmor oldu vucudu kivraniyor gazla birlikte tuvalet geldi resmen fiskiriyor kiz ustum basim kaka oldu anneme yapiyordu hep bana da oldu
Bnmde arada öyle oluyor tam yeni beş bağlıyorum yapıyor yada

lonely bird biraz daha iyi misin? Merak ediyorum seni
Kızlar ancak kendime geldim, hala çok ağrım var, psikolojik olarak çökmüş durumdayım ama tek tesellim bebeğim iyi yanımda. Sezaryende başıma gelenleri anlatıp doğurmayanları korkutmicam çünkü cidden binde bir olacak şeydi. Bebeğim kakasını yapmış, kordon dolanmış artı ters gelişteymiş çıkartmaları çok zor oldu. Bende gebelik zehirlenmesi başlamış. Yani ikimiz de son anda kurtulmuşuz. Hoş benim için kurtuluş denilemez öbür tarafa gittim geldim sayılır. Yazıp soranlara çok teşekkür ederim

Emziği arada veriyorum da çoğunluk. Mide bulandırıyor
Marka marka farkediyor ben nasıl olsa emzik almaz diye vee marka almıştım midesi bulanıyor almıyor ama ta 8 senelik kızıma almışım ama hiç etmediği avent vardı onu aldı çok çok emiyor inşallah yedek için aynısından bulurum bulamazsam yanarım ☺

Yani kimse gelip ne gösterdi ne bişey kendi kadın doğum uzmanim sadece dedi düşmeden banyo yaptırmayın o kadar yani çocuğun ben sana yarın foto atayım yine düşmemiş ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…