2021 Aralık Anneleri

İyi olmanıza sevindim canim Allah bidaha yaşatmasın.Allah analı babalı büyütsün

Altını açınca benimki hem çis hemde kaka yapıyo Allah'tan su alt açma bezleri var gerçekten hadi kaka arka ama cis sıkıntı oluyo,benimki gaz değil her gece saat 3,3.5 da basliyo doğduğu günden beri ,geçen kadın doğum doktorum sordu geceleri mi hareket ediyodu diye evet dedim hatta kaç kere gündüz hareketsiz diye size geldim diye söyledim

Yani kimse gelip ne gösterdi ne bişey kendi kadın doğum uzmanim sadece dedi düşmeden banyo yaptırmayın o kadar yani çocuğun ben sana yarın foto atayım yine düşmemiş ise
Aynen yarına dusmezse foto at bakalım bazı bebeğin geç düşermiş bide bunun için üzme kendini herseye 4 4 luk yetisemeyebiluriz.Akinti iltihap kanama yoksa korkma bezi kıvır hava alsın.

Çok geçmiş olsun
Çok şükür ikinizde sağlıklısınız

Bn de geçen eşime dedim bebe kendini hala anne karnında sanıyor gündüz uyku akşam da 7 de başlıyor ağlama gece 1 e kadar karnımda da öyleydi

Arkadaşlar benim gibi doğum yapınca kide bulantısı mide yanması devam eden varmi?Hicbisey yiyip içemiyorum 14 günde 14 kilo verdim 2 kaşık yemek yesem midem bulanıyor yiyip içmeyince sütüm de azaldı baya mama takviyesi yapıyorum günde 2 bazen 3 kez,takviyelerden alacagim eşimin izin gününü bekliyorum merak ettiğim benim gibi olan varmi şikayetler doğum olunca hemen geçti mi?

Aynen yarına dusmezse foto at bakalım bazı bebeğin geç düşermiş bide bunun için üzme kendini herseye 4 4 luk yetisemeyebiluriz.Akinti iltihap kanama yoksa korkma bezi kıvır hava alsın.
Akıntı filan hicbisey yok sadece kapkara kurumuş duruyo çocuğun orda . Aynen üzüle üzüle kafayı yiyecem burnumdan geldi lohusalık ,anneme geldim burda kardeşim.filan eşi ile geldi çok uzaktan onlarla gün içinde kendimi daha iyi hissediyorum. Hani ne umdum ne buldum denilen yerdeyim ama herşeye rağmen kızımın kokusunu içime çektiğim zaman huzur buluyorum. Doğuma birkaç gün kala Stresten bilek kemigimde kist çıkmıştı ve azalmıştı şimdi davul gibi sisti . inşallah herşey güzel olur insan istiyor ki en güzel anlar en güzel şekilde geçsin ama olmadı mı da olmuyor maalesef, çok teşekkür ediyorum buarada hepimizin bu güzel yavrulari sağlıcakla var olsunlar gerisi çokta mühim değil

Bn de geçen eşime dedim bebe kendini hala anne karnında sanıyor gündüz uyku akşam da 7 de başlıyor ağlama gece 1 e kadar karnımda da öyleydi
Valla benimki gündüz hep uyuyodu ultrason da bile doktorum defalarca uyandırmaya çalıştı karnımda elleyip vs akşam saat 8 itibariyle ise hareketleniyodu geceleri ise full time ayakta idi

Aynen öyle canım Allah yavrulara sağlık sıhhat versin gerisi gelir geçer inan lohusalik bitince saglikli düşünmeye başlıcaz iyiki burası var yalnız olmadığımızı anlıyoruz.

Kızlar selam uzun süre yazamadım bende 39+6 oldum bugün kontrole gittim doktorum başından beri hep normal doğumu destekliyordu fakat bugün çatı muayenesi oldum ve çatın çok dar dedi ve bebek kanala girmemiş normal doğurman zor dedi sancım vs de yok suyumda gelmedi, nişanımda gelmedi yarın sabah için çağırdı nst giricem sancılarıma bakacak eğer yoksa sancı sezaryene alıcak ilk çok üzüldüm resmen stresten eve gelince kustum , tansiyonum düştü ama araştırınca biraz daha içim rahatladı. Çoğunuz doğurmuşsunuz çok sevindim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da şans dileyin lütfen korku ve heyecan karışık duygular içerisindeyim

Neyse ki ikiniz de iyisiniz şuan her şey için daha geç olmadan kurtuldunuz çok şükür inşallah bi an önce iyileşir yaşanan her şeyi unutursun

Bebek nasıl geleceğine gerçekten kendi karar veriyor sağlıkla al kucağına

Hiç üzülecek bir şey yok. Ben de kanala girmedi diye sezaryen oldum gayet de rahattı.

Benimde ayni durum kanala girmiyor ve catim dar vakkumla cekmek lazim cok riskli dedi..hep en hayirlisi icin dua etmistim demekki boyle olmasi gerekiyormus saglikli olsunlarda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…