İyi olmanıza sevindim canim Allah bidaha yaşatmasın.Allah analı babalı büyütsünKızlar ancak kendime geldim, hala çok ağrım var, psikolojik olarak çökmüş durumdayım ama tek tesellim bebeğim iyi yanımda. Sezaryende başıma gelenleri anlatıp doğurmayanları korkutmicam çünkü cidden binde bir olacak şeydi. Bebeğim kakasını yapmış, kordon dolanmış artı ters gelişteymiş çıkartmaları çok zor oldu. Bende gebelik zehirlenmesi başlamış. Yani ikimiz de son anda kurtulmuşuz. Hoş benim için kurtuluş denilemez öbür tarafa gittim geldim sayılır. Yazıp soranlara çok teşekkür ederim
Altını açınca benimki hem çis hemde kaka yapıyo Allah'tan su alt açma bezleri var gerçekten hadi kaka arka ama cis sıkıntı oluyo,benimki gaz değil her gece saat 3,3.5 da basliyo doğduğu günden beri ,geçen kadın doğum doktorum sordu geceleri mi hareket ediyodu diye evet dedim hatta kaç kere gündüz hareketsiz diye size geldim diye söyledimIşte her yiğidin yoğurt yiyişi ayrı. Ben anakucağinda yatiriyorum bi de otomatik sallanıyo. Reflü yatağı almamistım normal besikte bir iki kez kustu korktum ben de simdi hep anakucaginda. Bi de altıni acinca kaka yapasi geliyo ben dizlerini karnina bastiriyorum kakasini guzrlcr yaptiriyorum o ara bayaa kuvvetli yapiyo gaz maz da cikiyo ondan da rahattir benimki bence.
Damlada da ben sakınca görmedim. Neticede probiyotik verdiğimiz şey.
Aynen yarına dusmezse foto at bakalım bazı bebeğin geç düşermiş bide bunun için üzme kendini herseye 4 4 luk yetisemeyebiluriz.Akinti iltihap kanama yoksa korkma bezi kıvır hava alsın.Yani kimse gelip ne gösterdi ne bişey kendi kadın doğum uzmanim sadece dedi düşmeden banyo yaptırmayın o kadar yani çocuğun ben sana yarın foto atayım yine düşmemiş ise
Çok geçmiş olsunKızlar ancak kendime geldim, hala çok ağrım var, psikolojik olarak çökmüş durumdayım ama tek tesellim bebeğim iyi yanımda. Sezaryende başıma gelenleri anlatıp doğurmayanları korkutmicam çünkü cidden binde bir olacak şeydi. Bebeğim kakasını yapmış, kordon dolanmış artı ters gelişteymiş çıkartmaları çok zor oldu. Bende gebelik zehirlenmesi başlamış. Yani ikimiz de son anda kurtulmuşuz. Hoş benim için kurtuluş denilemez öbür tarafa gittim geldim sayılır. Yazıp soranlara çok teşekkür ederim
Bn de geçen eşime dedim bebe kendini hala anne karnında sanıyor gündüz uyku akşam da 7 de başlıyor ağlama gece 1 e kadar karnımda da öyleydiAltını açınca benimki hem çis hemde kaka yapıyo Allah'tan su alt açma bezleri var gerçekten hadi kaka arka ama cis sıkıntı oluyo,benimki gaz değil her gece saat 3,3.5 da basliyo doğduğu günden beri ,geçen kadın doğum doktorum sordu geceleri mi hareket ediyodu diye evet dedim hatta kaç kere gündüz hareketsiz diye size geldim diye söyledim
Akıntı filan hicbisey yok sadece kapkara kurumuş duruyo çocuğun orda . Aynen üzüle üzüle kafayı yiyecem burnumdan geldi lohusalık ,anneme geldim burda kardeşim.filan eşi ile geldi çok uzaktan onlarla gün içinde kendimi daha iyi hissediyorum. Hani ne umdum ne buldum denilen yerdeyim ama herşeye rağmen kızımın kokusunu içime çektiğim zaman huzur buluyorum. Doğuma birkaç gün kala Stresten bilek kemigimde kist çıkmıştı ve azalmıştı şimdi davul gibi sisti . inşallah herşey güzel olur insan istiyor ki en güzel anlar en güzel şekilde geçsin ama olmadı mı da olmuyor maalesef, çok teşekkür ediyorum buaradaAynen yarına dusmezse foto at bakalım bazı bebeğin geç düşermiş bide bunun için üzme kendini herseye 4 4 luk yetisemeyebiluriz.Akinti iltihap kanama yoksa korkma bezi kıvır hava alsın.
Valla benimki gündüz hep uyuyodu ultrason da bile doktorum defalarca uyandırmaya çalıştı karnımda elleyip vsBn de geçen eşime dedim bebe kendini hala anne karnında sanıyor gündüz uyku akşam da 7 de başlıyor ağlama gece 1 e kadar karnımda da öyleydi
Benim okuduğum bir yerde vücut ısısı 36-37 arasındaysa, ensesi ve göğsü sıcaksa üşümüyordur yazıyorEğer inliyorsa üşüyor demektir
Aynen öyle canım Allah yavrulara sağlık sıhhat versin gerisi gelir geçer inan lohusalik bitince saglikli düşünmeye başlıcaz iyiki burası var yalnız olmadığımızı anlıyoruz.Akıntı filan hicbisey yok sadece kapkara kurumuş duruyo çocuğun orda . Aynen üzüle üzüle kafayı yiyecem burnumdan geldi lohusalık ,anneme geldim burda kardeşim.filan eşi ile geldi çok uzaktan onlarla gün içinde kendimi daha iyi hissediyorum. Hani ne umdum ne buldum denilen yerdeyim ama herşeye rağmen kızımın kokusunu içime çektiğim zaman huzur buluyorum. Doğuma birkaç gün kala Stresten bilek kemigimde kist çıkmıştı ve azalmıştı şimdi davul gibi sisti . inşallah herşey güzel olur insan istiyor ki en güzel anlar en güzel şekilde geçsin ama olmadı mı da olmuyor maalesef, çok teşekkür ediyorum buaradahepimizin bu güzel yavrulari sağlıcakla var olsunlar gerisi çokta mühim değil
Kesinlikle canım çok teşekkür ederimAynen öyle canım Allah yavrulara sağlık sıhhat versin gerisi gelir geçer inan lohusalik bitince saglikli düşünmeye başlıcaz iyiki burası var yalnız olmadığımızı anlıyoruz.
Benim bebek odasını kurmaya daha bu hsfta geliyorlar doğuramamLütfen artık herkes doğursun
Siz de rahat rahat oturmayın
Neyse ki ikiniz de iyisiniz şuan her şey için daha geç olmadan kurtuldunuz çok şükürKızlar ancak kendime geldim, hala çok ağrım var, psikolojik olarak çökmüş durumdayım ama tek tesellim bebeğim iyi yanımda. Sezaryende başıma gelenleri anlatıp doğurmayanları korkutmicam çünkü cidden binde bir olacak şeydi. Bebeğim kakasını yapmış, kordon dolanmış artı ters gelişteymiş çıkartmaları çok zor oldu. Bende gebelik zehirlenmesi başlamış. Yani ikimiz de son anda kurtulmuşuz. Hoş benim için kurtuluş denilemez öbür tarafa gittim geldim sayılır. Yazıp soranlara çok teşekkür ederim
Bebek nasıl geleceğine gerçekten kendi karar veriyor sağlıkla al kucağınaKızlar selam uzun süre yazamadım bende 39+6 oldum bugün kontrole gittim doktorum başından beri hep normal doğumu destekliyordu fakat bugün çatı muayenesi oldum ve çatın çok dar dedi ve bebek kanala girmemiş normal doğurman zor dedi sancım vs de yok suyumda gelmedi, nişanımda gelmedi yarın sabah için çağırdı nst giricem sancılarıma bakacak eğer yoksa sancı sezaryene alıcakilk çok üzüldüm resmen stresten eve gelince kustum , tansiyonum düştü ama araştırınca biraz daha içim rahatladı. Çoğunuz doğurmuşsunuz çok sevindim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da şans dileyin lütfen korku ve heyecan karışık duygular içerisindeyim
Hiç üzülecek bir şey yok. Ben de kanala girmedi diye sezaryen oldum gayet de rahattı.Kızlar selam uzun süre yazamadım bende 39+6 oldum bugün kontrole gittim doktorum başından beri hep normal doğumu destekliyordu fakat bugün çatı muayenesi oldum ve çatın çok dar dedi ve bebek kanala girmemiş normal doğurman zor dedi sancım vs de yok suyumda gelmedi, nişanımda gelmedi yarın sabah için çağırdı nst giricem sancılarıma bakacak eğer yoksa sancı sezaryene alıcakilk çok üzüldüm resmen stresten eve gelince kustum , tansiyonum düştü ama araştırınca biraz daha içim rahatladı. Çoğunuz doğurmuşsunuz çok sevindim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da şans dileyin lütfen korku ve heyecan karışık duygular içerisindeyim
Evet öyleymiş gerçekten .. çok teşekkür ederimBebek nasıl geleceğine gerçekten kendi karar veriyor sağlıkla al kucağına
Gözünaydın vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah yavrunHiç üzülecek bir şey yok. Ben de kanala girmedi diye sezaryen oldum gayet de rahattı.
Benimde ayni durum kanala girmiyor ve catim dar vakkumla cekmek lazim cok riskli dedi..hep en hayirlisi icin dua etmistim demekki boyle olmasi gerekiyormus saglikli olsunlarda insallahKızlar selam uzun süre yazamadım bende 39+6 oldum bugün kontrole gittim doktorum başından beri hep normal doğumu destekliyordu fakat bugün çatı muayenesi oldum ve çatın çok dar dedi ve bebek kanala girmemiş normal doğurman zor dedi sancım vs de yok suyumda gelmedi, nişanımda gelmedi yarın sabah için çağırdı nst giricem sancılarıma bakacak eğer yoksa sancı sezaryene alıcakilk çok üzüldüm resmen stresten eve gelince kustum , tansiyonum düştü ama araştırınca biraz daha içim rahatladı. Çoğunuz doğurmuşsunuz çok sevindim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da şans dileyin lütfen korku ve heyecan karışık duygular içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?