2021 Aralık Anneleri

Insallah canim bende heyecanla o gunleri bekliyorum

Canim anne sutu alanlarda da kotu koku olurmus

Aminn inşallah sizde sağlıkla kucaklayın Ama şimdi Halime o kadar üzülüyor ki size anlatamam tam yemek yerken bebek ağlayınca onu alıp göğsüme koyuyorum bi yandan tutarken bi yandan yemek yiyorum felan sana çok saygı duyuyorum iyi misin gece uyudun mu sabah uyandın mı üstüme titrer bir vaziyette şuan işime geliyor tabi ben hiç zorsunmuyorum bebeğime bakarken ama zorluğunun farkında olması çok hoşuma gidiyor açıkçası

Benimki anne sütü alıyor dünden beri kakası ekşi kokuyor sütün kokusunu alıyor artık gayet normal canım kabızlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum kokunun

Benim de yanimda herkes sigara icti sakayla karisik laf vurdum adi sigara icmiyorum mahvettiniz bizi diye...lafa da gelince sunu icme zararli bunu yeme dediler kendi yaptiklarina bakmadan.Rabbime emaneti hic kimseyi evlatla sinamasin insallah.benim anksiyetem tavan yapti bu ara

Yarar elbet sor doktoruna
Bir sorayım ben gittiğimizde en iyisi
Canim anne sutu alanlarda da kotu koku olurmus
Ama biz en başından beri sadece anne sütü verdik, hiç mama verilmedi dün gece farkettim koktuğunu ilk defa bu sabah çok feciydi kokusu da
Benimki anne sütü alıyor dünden beri kakası ekşi kokuyor sütün kokusunu alıyor artık gayet normal canım kabızlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum kokunun
Ya aynısı sizde de mi var, o kadsr çok ıkınıyor ki birde internette kabızlıkta kötü koku olduğunu okuyunca dedim bizim ki kesin kabız. İşin garip yanı hayatım boyunca sadece gripken terim kokardı şimdi terlediğimde ekşi ekşi kokmaya başladım hergün duştayım. Çocuğun kakası da aynı terimdeki o ekşi koku gibi. Belki de dediğin gibi sütten geçiyordur ona da

Canim benimki de sadece anne sutu aldi ve belli bi gunden sonra kakasi kokmaya basliyo

Troit takibi olanlar gebelik bitince kontrol ne zaman?

Neden üzüldünüz bu kadar sizin için hangisi en uygunsa o şekilde doğurmanız en güzeli.
Ben de en başından beri normal doğum planlamıştım doktorumla o şekilde egzersizlerle geçirdim hamileliğimi ama bebeğim kanala inmediği için sezaryene karar verdik 39+6da.
Hatta doktorum istersen suni sancı deneriz dedi istemedim zorlamaya gerek yok böyle olması gerekiyordur diye hiç üzülmedim de.
Doğum sırasında anlaşıldı ki bebiş kordona dolanmış normal doğumda ısrar etseydim çok sıkıntı yaşardık. Çok şükür ki böyle olmuş ve inanılmaz rahat bir doğum geçirdim artık eskisi gibi değil ameliyatlar

Canım ayrı ayrı mı hoşaf yapmışlar yoksa karışık mi

Kizlar sütü azalan varmi ? Yada bana mi az geliyor anlayamiyorum sinirlerim bozuldu iyice ☹☹
Memeyi cok fazla almiyor oyuzden sagiyorum.. her sagimda en fazla 60cc cikiyor buda 3,4 saatte bir sagmama ragmen..normal mi ? Sizlerde nasil ?
Goguslerimin ilk zaman ki sertligide yok yumusak yumusak kaldi..☹
Off emmiyordu fazla simdi de sutum de giderse yikilirim☹☹☹

O ekşi koku kalmış sütümüz bence çünkü ben ne zaman göğüs pedimi geciktirip değiştirsem bebeğin kakasındaki o kokuyu alıyorum

Canim bol bol su ic yesil mercimek gaz yapiyormu bilmiyorum ama o da sut artiriyordu annem oglumda yapiyordu

Canım ben sagmiyorum ama benimkiler de oncekine göre yumuşadı. Ben 3 4 gün önce sagmistim 2sinden 30 cc anca çıkmıştı doktorum bunun normal olduğunu söylemişti. Azaldığını düşünüyorsan sicak uygulama yap su icimini arttır özellikle sicak su iyi geliyor günde 2 kere duş al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…