Insallah canim bende heyecanla o gunleri bekliyorumBöyle düşünmeyin ben aşırı şekilde kola içtim kendimi durdurmadım kahve tükettim eşim sürekli beni doktora şikayet ediyordu kola içiyorum diye ama inanın bunlar istekli yaptığımız şeyler değil o dönem yasaklar daha cazip geliyor çok şükür doğum yaptım hamileliğimde demedik şey bırakmadıkları çocuğum maşallah sapa sağlam doğdu hiç olumsuz düşünmeyin o zaman ki durumlarımız bunları yapmamızı gerektiriyordu istekli değil mesela ben 3. Gün bebek çok ağlarken kucağımda onunla beraber ağladım allahım hayatım hep böyle mi olacak bilsem yapar mıydım dedim içimden şimdi kendime çok kızıyorum çok utanıyorum böyle dediğim için ama o an onu hissettim ne yapabilirdim ki rabbim hepimize güç versin alışma sürecimiz çok zor gerçekten ama birkaç ay sonra burda güzel şeyler konuşuyor olacağız eminim
Canim anne sutu alanlarda da kotu koku olurmusArkadaşlar benim oğlan kabız oldu sanırım. Çocuk 3 gündür devamlı ıkınıyor, uyandığında aniden ağlamaya başlıyor kendini sıkıyor. Normal de her bezde kakası olurdu şimdi öyle olmuyor. Kakasını yapınca rahatlıyor ama kakası da ekşi kokuyor kabızlıkta kötü kokarmış. Ne yapacağımı şaşırdım şu gaz damlalarından alsam işe yarar mı acaba?
Bundan sonra hizli alir canim ilk odemi veriyorlar sonra dogum kuloyu yakaliyorlar sonra aliyor cnmAhh ahh doktordan doktora fark var sanirim bizim doktor cok az dedi abanman lazim kilo almasi lazim dedi ☹
Aminn inşallah sizde sağlıkla kucaklayınAynı benim kocaKendi benim yanımda fosur fosur sigara içti, ben dondurulmuş yiyecek tüketince kıyameti kopardı. Katkı maddesi, çocuğa zararlıymış. Yediğimi, içtiğimi saydı. Ay çok şükür birbirimizi boğmadan doğuma yaklaştık. Sizi de tebrik ederim. Darısı başımıza.
Benimki anne sütü alıyor dünden beri kakası ekşi kokuyor sütün kokusunu alıyor artık gayet normal canım kabızlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum kokununArkadaşlar benim oğlan kabız oldu sanırım. Çocuk 3 gündür devamlı ıkınıyor, uyandığında aniden ağlamaya başlıyor kendini sıkıyor. Normal de her bezde kakası olurdu şimdi öyle olmuyor. Kakasını yapınca rahatlıyor ama kakası da ekşi kokuyor kabızlıkta kötü kokarmış. Ne yapacağımı şaşırdım şu gaz damlalarından alsam işe yarar mı acaba?
Benim de yanimda herkes sigara icti sakayla karisik laf vurdum adi sigara icmiyorum mahvettiniz bizi diye...lafa da gelince sunu icme zararli bunu yeme dediler kendi yaptiklarina bakmadan.Rabbime emaneti hic kimseyi evlatla sinamasin insallah.benim anksiyetem tavan yapti bu araAynı benim kocaKendi benim yanımda fosur fosur sigara içti, ben dondurulmuş yiyecek tüketince kıyameti kopardı. Katkı maddesi, çocuğa zararlıymış. Yediğimi, içtiğimi saydı. Ay çok şükür birbirimizi boğmadan doğuma yaklaştık. Sizi de tebrik ederim. Darısı başımıza.
Teşekkür ederim canım yarın sabaha gel dedi 9 da sezaryene alınacam bugün ameliyathane de yer yokmuşHayırlı olsun canım doğum yöntemine takılma ikiniz için de sağlıklı olan neyse o olsun en önemlisi o
Bir sorayım ben gittiğimizde en iyisiYarar elbet sor doktoruna
Ama biz en başından beri sadece anne sütü verdik, hiç mama verilmedi dün gece farkettim koktuğunu ilk defa bu sabah çok feciydi kokusu daCanim anne sutu alanlarda da kotu koku olurmus
Ya aynısı sizde de mi var, o kadsr çok ıkınıyor ki birde internette kabızlıkta kötü koku olduğunu okuyunca dedim bizim ki kesin kabız. İşin garip yanı hayatım boyunca sadece gripken terim kokardı şimdi terlediğimde ekşi ekşi kokmaya başladım hergün duştayım. Çocuğun kakası da aynı terimdeki o ekşi koku gibi. Belki de dediğin gibi sütten geçiyordur ona daBenimki anne sütü alıyor dünden beri kakası ekşi kokuyor sütün kokusunu alıyor artık gayet normal canım kabızlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum kokunun
Canim benimki de sadece anne sutu aldi ve belli bi gunden sonra kakasi kokmaya basliyoBir sorayım ben gittiğimizde en iyisi
Ama biz en başından beri sadece anne sütü verdik, hiç mama verilmedi dün gece farkettim koktuğunu ilk defa bu sabah çok feciydi kokusu da
Ya aynısı sizde de mi var, o kadsr çok ıkınıyor ki birde internette kabızlıkta kötü koku olduğunu okuyunca dedim bizim ki kesin kabız. İşin garip yanı hayatım boyunca sadece gripken terim kokardı şimdi terlediğimde ekşi ekşi kokmaya başladım hergün duştayım. Çocuğun kakası da aynı terimdeki o ekşi koku gibi. Belki de dediğin gibi sütten geçiyordur ona da
Neden üzüldünüz bu kadar sizin için hangisi en uygunsa o şekilde doğurmanız en güzeli.Kızlar selam uzun süre yazamadım bende 39+6 oldum bugün kontrole gittim doktorum başından beri hep normal doğumu destekliyordu fakat bugün çatı muayenesi oldum ve çatın çok dar dedi ve bebek kanala girmemiş normal doğurman zor dedi sancım vs de yok suyumda gelmedi, nişanımda gelmedi yarın sabah için çağırdı nst giricem sancılarıma bakacak eğer yoksa sancı sezaryene alıcakilk çok üzüldüm resmen stresten eve gelince kustum , tansiyonum düştü ama araştırınca biraz daha içim rahatladı. Çoğunuz doğurmuşsunuz çok sevindim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da şans dileyin lütfen korku ve heyecan karışık duygular içerisindeyim
Canım ayrı ayrı mı hoşaf yapmışlar yoksa karışık miBenim annemde kayınvalidemde doğum yaptığım günden beri Ayva elma ve kuru üzüm hoşafı içiriyor sütüm acayip var bide içine süt arttırıcı koyup içiyorum ben günde 3 defa maşallah göğsümü açar açmaz akmaya başlıyor bebişim ağzına alana kadar heryeri süt oluyorbirkaç gündür yoğunum hoşafı da süt arttırıcıyıda düzgün kullanamadım inanın göğüslerim yumuşak yumuşak şuan emdikçe geliyor sadece halbuki onları kullanırken 2 saat sonra taş gibi oluyordu ben bebeği uyandırıp emziriyordum 7. Gün kontrolünde 3.650 olmuştu kilosu 3.500 doğdu
Inan ki ayni durumdayiz yetmiyormus gibi sutum de azaliyor benim sanki ..Bilmiyorum icimde bi sıkıntı var surekli atamiyorum hormonlar alt ust oldu psikolojik olarak da normal olmayinca ortaya bu durum cikiyo
Bizimki odem atmadi dogumdan 3 gun sonra kontrolunde ayni kilo da cikti.. yani 5.gunde ayni kilo 11.gunde 100 gr almis gorundu.Bundan sonra hizli alir canim ilk odemi veriyorlar sonra dogum kuloyu yakaliyorlar sonra aliyor cnm
O ekşi koku kalmış sütümüz bence çünkü ben ne zaman göğüs pedimi geciktirip değiştirsem bebeğin kakasındaki o kokuyu alıyorumBir sorayım ben gittiğimizde en iyisi
Ama biz en başından beri sadece anne sütü verdik, hiç mama verilmedi dün gece farkettim koktuğunu ilk defa bu sabah çok feciydi kokusu da
Ya aynısı sizde de mi var, o kadsr çok ıkınıyor ki birde internette kabızlıkta kötü koku olduğunu okuyunca dedim bizim ki kesin kabız. İşin garip yanı hayatım boyunca sadece gripken terim kokardı şimdi terlediğimde ekşi ekşi kokmaya başladım hergün duştayım. Çocuğun kakası da aynı terimdeki o ekşi koku gibi. Belki de dediğin gibi sütten geçiyordur ona da
Yok hepsi karışık yapıyorlarCanım ayrı ayrı mı hoşaf yapmışlar yoksa karışık mi
Psikiyatriye gitsem ilac verecek bebegi emziriyorum napacam sasirdim bi iyiyim bi herkesten gizli gizli agliyorum annem uzulmesin esim uzulmesin diye belli etmemeye calisiyorumInan ki ayni durumdayiz yetmiyormus gibi sutum de azaliyor benim sanki ..
Rabbim sabir versin hepimize..
Canim bol bol su ic yesil mercimek gaz yapiyormu bilmiyorum ama o da sut artiriyordu annem oglumda yapiyorduKizlar sütü azalan varmi ? Yada bana mi az geliyor anlayamiyorum sinirlerim bozuldu iyice ☹☹
Memeyi cok fazla almiyor oyuzden sagiyorum.. her sagimda en fazla 60cc cikiyor buda 3,4 saatte bir sagmama ragmen..normal mi ? Sizlerde nasil ?
Goguslerimin ilk zaman ki sertligide yok yumusak yumusak kaldi..☹
Off emmiyordu fazla simdi de sutum de giderse yikilirim☹☹☹
Kizlar sütü azalan varmi ? Yada bana mi az geliyor anlayamiyorum sinirlerim bozuldu iyice ☹☹
Memeyi cok fazla almiyor oyuzden sagiyorum.. her sagimda en fazla 60cc cikiyor buda 3,4 saatte bir sagmama ragmen..normal mi ? Sizlerde nasil ?
Goguslerimin ilk zaman ki sertligide yok yumusak yumusak kaldi..☹
Off emmiyordu fazla simdi de sutum de giderse yikilirim☹☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?