2021 Aralık Anneleri

Hemde nasıl heyecanlı balım ya sorma artık doğurmak istiyorum bende alttan bakmadı çok zorda kalmadıkça bakmıyor zaten cuma bence alcak beni sunni sancı vercek olmadı sezaryen da yapabilir aman sağlıklı olsunda sezaryen de olur napim aramızdq 1 hfta var bakalım sana ne dicekler hayırlı doğumlar olsun inşallah kuzum senin durumlar nasıl varmı sancı felan

Normale alıştırmıştım kendimi sağolsun eşimde anlamadan bilmeden yok para için sezaryen diyorlar normal doğurursun sen diye strese soktu beni
Aman erkekler genelde çok bilirler zaten boşver takılma sen önemli olan sensin çatı darsa nasıl doğuracan olmaz tabi hayırlısı olsun inşallah hakkında canım

Galiba öyle olacak hayırlısı ile doğurak ya yaptım şu egzersizi de ama çömelmeyi yapamadım ya zor durdum kilodan akşam bidaha yapım demi

Benmde aynı emzirme danışmanı çağırdım yarın o gelecek , mememide reddediyor hatta beni de elime aldığım an ağlıyor
Bizimki zorla sadece sol gogsumu aliyor oda cok aç degilken.. cok aç ken baya agladigi icin memeyide almiyor o anda..mecbur mama yapiyorum ole sakinlesip uyuyor..emdiginde de hemen uyaniyor sanirim doymuyor.

Kızlar okuyamadan yazıyorum. Nişanı gelenler miktar olarak nasildi ve yoğun muydu damla damla kan şeklinde miydi? Sabaha karşı böyle bir durum yaşadım ağrım da var. Simdi hastaneye geldim.
Yazıcam yazıcam yazamadım. Kuzum benim dün sabah geldi nişan kırmızı aktif kanama şeklindeydi sonra kahverengi ye döndü, bugün hala devam ediyor, günlük ped doldurmayacak şekilde lekelenme gibi artık. Sancı gece oldu ama düzene girmedi bugün de ara ara yokluyor böyle takılıyoruz. Sen ne yaptın hastanede misin doğum oldu mu

Canim benimki de sadece anne sutu aldi ve belli bi gunden sonra kakasi kokmaya basliyo
Hiiim demek ki benim daha önce dikkatimden kaçtı yada koktuğunu farkedemedim.
O ekşi koku kalmış sütümüz bence çünkü ben ne zaman göğüs pedimi geciktirip değiştirsem bebeğin kakasındaki o kokuyu alıyorum
Galiba öyle ya ben birde bir süredir göğüslerim hava alsın evdeyim sütyen sıkıyor diye göğüs pedi kullanmıyordum belki de o yüzden koku rahatsız etmeye başladı
Probiyotik kullaniyormusun bize doktor yazdı aldık kullaniyoruz
Hayır kullanmıyoruz ama başlayacağım sanırım

Sancın yokmu daha senin okadar lekeye

Aralık annesi olarak çok heycanlıyım kızlar 2. Doğumum olacak ilk doğumum sezeryan oldu 40. Haftada. Ocak annesiydim onda 6 yaşına gircek oğlum çok şükür. Buda Aralık 18 inde sezeryanla gelicek 38+3 de kızım olacak Allahım isteyen herkese nasip etsin. Benim için dua edin. Çok stresliyim hepinize hayırlı ve kolay gebelik ve doğumlar diliyorum.

Kızlar bebeğin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz ? Benim sütüm var oğlum emiyor 5-10 dk kesintisiz sonra ağzından taşmaya başlıyor daha da almıyor. Doyuyor mu yeterince ml alıyor mu emin olamıyorum doymasa uyuyamaz herhalde değil mi

Eger sagim yapiyorsan iki saatte bir duzenli yapmalisin. Aksi bi ise yaramaz.
Memeler Ne kadar uyarilirsa o kadar ihtiyac var sanip sut uretimini arttiriyor.
Ben iki saatte bir sagmaya alistirdim simdi sagmadigimda sisiyor cok fena

Bez sayısından. Yoksa benimki memeyi bırakmıyo

Doymasa kesintisiz uyumaz dedi bana doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…