- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Pıhtı şeklindeydi benim. Az az da leke geldi. Ertesi gün sancim oldu suyum geldi.Kızlar okuyamadan yazıyorum. Nişanı gelenler miktar olarak nasildi ve yoğun muydu damla damla kan şeklinde miydi? Sabaha karşı böyle bir durum yaşadım ağrım da var. Simdi hastaneye geldim.
Ayy canım Allah'ım korumuş seni de bebeğide çok geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini inşKızlar ancak kendime geldim, hala çok ağrım var, psikolojik olarak çökmüş durumdayım ama tek tesellim bebeğim iyi yanımda. Sezaryende başıma gelenleri anlatıp doğurmayanları korkutmicam çünkü cidden binde bir olacak şeydi. Bebeğim kakasını yapmış, kordon dolanmış artı ters gelişteymiş çıkartmaları çok zor oldu. Bende gebelik zehirlenmesi başlamış. Yani ikimiz de son anda kurtulmuşuz. Hoş benim için kurtuluş denilemez öbür tarafa gittim geldim sayılır. Yazıp soranlara çok teşekkür ederim
Ayy canım benim neden üzüyorsun tatlı canını sağlıkla doğsunda bebeğin sezaryen ol yani üzülcek birşey yok ne olcakKızlar selam uzun süre yazamadım bende 39+6 oldum bugün kontrole gittim doktorum başından beri hep normal doğumu destekliyordu fakat bugün çatı muayenesi oldum ve çatın çok dar dedi ve bebek kanala girmemiş normal doğurman zor dedi sancım vs de yok suyumda gelmedi, nişanımda gelmedi yarın sabah için çağırdı nst giricem sancılarıma bakacak eğer yoksa sancı sezaryene alıcakilk çok üzüldüm resmen stresten eve gelince kustum , tansiyonum düştü ama araştırınca biraz daha içim rahatladı. Çoğunuz doğurmuşsunuz çok sevindim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da şans dileyin lütfen korku ve heyecan karışık duygular içerisindeyim
Sen emziriyordan normaldir cnm ama benim ki ancak sakinken emiyor oda gunde 2,3 defa falan.. emmedigi halde 50,60cc cikmasi az geldi banaCanım ben sagmiyorum ama benimkiler de oncekine göre yumuşadı. Ben 3 4 gün önce sagmistim 2sinden 30 cc anca çıkmıştı doktorum bunun normal olduğunu söylemişti. Azaldığını düşünüyorsan sicak uygulama yap su icimini arttır özellikle sicak su iyi geliyor günde 2 kere duş al.
Gaz yapiyor cnm malesef ☹Canim bol bol su ic yesil mercimek gaz yapiyormu bilmiyorum ama o da sut artiriyordu annem oglumda yapiyordu
Benim insanlığa dair hiçbir yaşam standartım kalmadıYa emse gelecek aslında
Kayınvalidem dünden beri eliyle sağıyor beni
Rezalete gel
Bdvye konu açsam hit alırım bence
Benimki daha 24 saat sonra 200 gr vermistiBizimki odem atmadi dogumdan 3 gun sonra kontrolunde ayni kilo da cikti.. yani 5.gunde ayni kilo 11.gunde 100 gr almis gorundu.
Doyduklarini bilmiyorlar benimki de surekli acKizim emdi ama aranmaya devam edince sagdigim sutu biberonla verdim doymadi diye. Ve beni keklemiş. Olduğu gibi kustu.
Ödüm koptu bi daha inanmayacam bu kıza
Probiyotik kullaniyormusun bize doktor yazdı aldık kullaniyoruzArkadaşlar benim oğlan kabız oldu sanırım. Çocuk 3 gündür devamlı ıkınıyor, uyandığında aniden ağlamaya başlıyor kendini sıkıyor. Normal de her bezde kakası olurdu şimdi öyle olmuyor. Kakasını yapınca rahatlıyor ama kakası da ekşi kokuyor kabızlıkta kötü kokarmış. Ne yapacağımı şaşırdım şu gaz damlalarından alsam işe yarar mı acaba?
Bu kadar detaya hakim değilim ama tek tarafta kist çıktı bende de 18 haftada 22de ayrıntılıda kalmamıştı.Arkadaşlar merhaba.15.haftada kendı ıstegımle fetal dna testı yaptırdım temiz cıktı sonuclar.doktorum ayrıntılı ultrosan ıcın bır yere gondermıstı.Butun organlar ws iyi fakat cıft taraflı koroid plekasus kisti cıktı.Kendı doktorum ve gıttıgım yerdekı radyolog ne kadar sorun yok geçicek zamanla desede ıcım rahat etmedı.Ayrıntılı ultrosan onemlı oldugu ıcın birde ısınde iyi bir perinotolaga gıtmek ıstedım.Dıger yerden hıc memnun kalmamıstım cunku.Sukur doktorumun dedıgı gibi koroid pleksus denılen kistler 1 haftada baya kuculmus nerdeyse yok olucak kadar.tam 20.haftamda.Dıger her seyın iyi oldugunu soyledı fakat sol ve sag ventrikul tam ıstedıgımız sınıra cok yakın dedı.sol 8,5 mm sag 7,1 .Suan ıcın bır sorun yok degerler normal ama bu haftalarda 5-6 mm beklıyorum hastalarımda.Yınede kendı doktorum takıbı yaparsa iyi olur eger daha fazla genıslerse fetal mr veya amınıyosentez onerıyorrum dedi.Genıslemezse pek fazla bıraz koca kafalı dıyebılırız dedı gülümseyerrl:)Koroid pleksusa degınmıyorum bıle o onemlı degıl bızım ıcın geçici.kist bıle degıl kist gorunumde dedı asıl bu soyledıgım seyı dıkkat el dıyede ekledı.Ben ne ıcım gittim ne duydumBunu yasayan oldumu.Umarım ılerıkı haftalarda genıslemez.Ilk 3 ay coroma gecırdıgım ıcın bırseylere baglamak ıstemıyorum.Cunku arastıgımda bu genısleme bazı enfeksıyonlara baglı olabılıyormus .
Benmde aynı emzirme danışmanı çağırdım yarın o gelecek , mememide reddediyor hatta beni de elime aldığım an ağlıyorKizlar sütü azalan varmi ? Yada bana mi az geliyor anlayamiyorum sinirlerim bozuldu iyice ☹☹
Memeyi cok fazla almiyor oyuzden sagiyorum.. her sagimda en fazla 60cc cikiyor buda 3,4 saatte bir sagmama ragmen..normal mi ? Sizlerde nasil ?
Goguslerimin ilk zaman ki sertligide yok yumusak yumusak kaldi..☹
Off emmiyordu fazla simdi de sutum de giderse yikilirim☹☹☹
Bizde aynısı oldu ağlamıyor diyorlarDün kaynanam ve gorumcem geldi.
Cocuk uyuyordu. Ne guzel hic uyanmiyor falan dediler. Aslinda boyle degil pek uyumaz dedim.
Cocuguma nazar degdi.
Gece 2 den beri anca uyudu.
Cocuguma nazar etti felfecir gözlüler
Ayy artık son günler ya çok heyecanlı sağlığı iyi ya olsun kuzum cuma git bakalım belki suni sancı ile başlatırlar ya da kontrollü şekilde iki günde bir çağırarak bir hafta daha bekler doktorun sonra olmazsa sezeryana alır sağlıkla gelsin deBende hastaneye gittim geldim nst temiz suyu iyi ama 39 haftalık olmuş artık alalım bu bebişi dedi normal doğum beklicez ama cuma kontrol dedi cuma galiba beni doğurtacak gibi geliyor yeri daralmış artık diyor
Yeni gördüm geç mi oldu bilmiyorum ne dediler hastanede ? Ben de çok miktarda geldi kahverengi sümüksü akıntı kırmızı kan görmedim. Gece boyunca gelmeye devam etti kahverengi leke ve bugün de sildikçe peçeteye geliyor, bel ağrısı dışında sancım vs yok. Cuma suni sancıyla doğuracağım inşallahKızlar okuyamadan yazıyorum. Nişanı gelenler miktar olarak nasildi ve yoğun muydu damla damla kan şeklinde miydi? Sabaha karşı böyle bir durum yaşadım ağrım da var. Simdi hastaneye geldim.
Aynı gün doğuracağızBende hastaneye gittim geldim nst temiz suyu iyi ama 39 haftalık olmuş artık alalım bu bebişi dedi normal doğum beklicez ama cuma kontrol dedi cuma galiba beni doğurtacak gibi geliyor yeri daralmış artık diyor
Normale alıştırmıştım kendimi sağolsun eşimde anlamadan bilmeden yok para için sezaryen diyorlar normal doğurursun sen diye strese soktu beniAyy canım benim neden üzüyorsun tatlı canını sağlıkla doğsunda bebeğin sezaryen ol yani üzülcek birşey yok ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?