2021 Aralık Anneleri

İyi demişim ağzına sağlık valla

Tek seferde 5 damla sanirim dimi ? Bende de var o damladan ama doktorumuz vermedi ablamdan geldi... cok fazla gaz sorunumuz var mecbur kalirsam kullanicam oyuzden sordum.
Evet tek seferde canım. Bugün biraz karnı gurultulu ve kakasını az yaptı. Inşallah yapar birazdan. Sürekli dizlerini de karnına itiyorum ama henüz tamamlayamadı.

Eger sagim yapiyorsan iki saatte bir duzenli yapmalisin. Aksi bi ise yaramaz.
Memeler Ne kadar uyarilirsa o kadar ihtiyac var sanip sut uretimini arttiriyor.
Ben iki saatte bir sagmaya alistirdim simdi sagmadigimda sisiyor cok fena
2 saat sonra denedigimde yok dencek kadar pompaya birikmiyor..geceden sabaha kadar anca doluyor goguslerim ondada 50 60cc anca cikiyor..
Ama tisortume kadar cikiyor bazen süt olmasa kesiliyor olsa bu derece cikmaz sanirim dimi ?

Allah Allah hayırlısı bakalım nasıl sürüyom peki ben duramam valla gerçi Karantinadasın ama nebilim
Durmayı ben de istiyorum zaten canım, doğum şeklim ne olursa olsun bebek kendi istediği zaman doğsun istiyorum. Yani sezeryan da olsa sancım geldikten sonra olsun pozitifken de yanıma refakatçi almayacaklar o yüzden negatife dönmek için dua ediyorum

Tepem atti valla.
Emzirirken aradiginda acamiyorum haliyle.
Hemen esimi ariyor. O da emziriyor müsait olunca arar diyor. Ama her seferinde aynisini yapiyor.
Yahu ne konusacan benle ot b.k
E tabi o telaş arasında bide onla vır vır mı yapacan ne saçma çok merak ediyorsa gelir iki kanda yemek yapar gider Allah akıl fikir versin gerçekten neden insanlar böyle gerçekden anlamıyorum

İnşallah negatif olursun tez zamanda da rahatça doğumunda olur canım rabbim yardımcın olsun inşallah

sizin bebeler de memede mi uyuyor hep ? Benimki kucakta yada yatarken uyumuyor hiç uykusu geliyor esniyor ama illa meme istiyor uyumak için. Yenidogan için bu normal mi bilemedim
Evet cnm bir de memeyi birakinca da omzumda uyumaya bayiliyor yatagina yatiriyorum hemen mizildaniyor bir daha kucak sonra meme oyle bir dongu

Kızlar size bisey sorcam benim göğüslerim hamileliğin başlarında acayip dolgundu sutyenlere falan sığmaz hale gelmişti ama sonradan söndü şu an 38+5 teyim gayet yumuşak, ilk gebeligimde hiç böyle değildi son ana kadar dolgundu, acaba sütle ilgili bi durum mu diye kafama takılmaya başladı, böyle olan var mı aranızda

Aynen ben de yatırdım simdi geri uyandı meme arıyor, emzik verdim onu da kucagimdayken emiyor sadece bırakınca geri atıyor. Emzik verdin mi sen hiç?
Anne kokusu istiyorlar herhalde. Annem de diyor doymuyor muemsin ozmn doysun emerken kendi birakiyr anlamiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…