2021 Aralık Anneleri

Benimde aynı şekilde 2, gebelikte böyle oldu

Gazı olunca meme istiyorsa bizimki gibi iyi gelebilir belki rahatlamasi açısından. Benimki emzigi de tutmuyor 5 dk en fazla. Gerçi emzik uyduruk bi marka avent falan mı alsam diyorum
Farkli cesit birtane dene avent olabilir ben de simdilik denemedm ama ilerde bakalim vereblrm tabi tutarsa:)

Canim o kokuyu 2 saatte bir alıyorlar zaten de bari geceleri az biraksinlar da uyuyalim :) gazi olunca da emmek istiyor benimki e emzirsem bi dert emzirmesem bi dert napacagimi bilemedim
Yanına yatır yatarak emzir çok rahat oluyor sadece eşini de tembihle sizi kontrol etsin arada bebek memede uyuya kaldıktan sonra boğulma vs olmaması için sen yorgunluktan fark edemeyebilirsin

Aynen ben de yatırdım simdi geri uyandı meme arıyor, emzik verdim onu da kucagimdayken emiyor sadece bırakınca geri atıyor. Emzik verdin mi sen hiç?
Tutmuyor daha da sinirleniyor. Bir iki arada denk gelirse cekiyo ben tutarken ağzında.

Benimki cikaramiyor ya alttan pek duymadim ancak kaka yapacagi zaman onu da nasil yapiyorsa tam acinca altini heryeri batiriyor gazla birlikte geliyr
Aynen canım kaka ile birlikte çıkıyor bizimkinin de. Her akşam 10 gibi başlıyor ağlamaları valla bu yüzden gece olsun istemiyorum hiç

Aynen canım kaka ile birlikte çıkıyor bizimkinin de. Her akşam 10 gibi başlıyor ağlamaları valla bu yüzden gece olsun istemiyorum hiç
Ben damlaya basladim dun bir tık etki etti sanki daha kotuydu aglamalari gece bugun de bakayim duruma

2 saat sonra denedigimde yok dencek kadar pompaya birikmiyor..geceden sabaha kadar anca doluyor goguslerim ondada 50 60cc anca cikiyor..
Ama tisortume kadar cikiyor bazen süt olmasa kesiliyor olsa bu derece cikmaz sanirim dimi ?
Canim pompan mi sıkıntılı acaba .
Ben burada ml yazmak istemiyorum ama gercekten az cikiyor.

Benim de oyle oldu korkma sutle ilgili degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…