- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Emzik vermedim ya bizde gaz sancilari emzik iyi geliyormu:sSürekli meme vermek istemiyorum bu sefer de fazla yiyor kusuyor yada gaz oluyor sancidan duramıyor. Emzik veriyor musun sen canım?
Canim o kokuyu 2 saatte bir alıyorlar zaten de bari geceleri az biraksinlar da uyuyalim :) gazi olunca da emmek istiyor benimki e emzirsem bi dert emzirmesem bi dert napacagimi bilemedimAnne kokusu istiyorlar herhalde. Annem de diyor doymuyor muemsin ozmn doysun emerken kendi birakiyr anlamiyrm
Ayni valla gazi var kivraniyor memeyle kavgalar ediyor tobeCanim o kokuyu 2 saatte bir alıyorlar zaten de bari geceleri az biraksinlar da uyuyalim :) gazi olunca da emmek istiyor benimki e emzirsem bi dert emzirmesem bi dert napacagimi bilemedim
Benimde aynı şekilde 2, gebelikte böyle olduKızlar size bisey sorcam benim göğüslerim hamileliğin başlarında acayip dolgundu sutyenlere falan sığmaz hale gelmişti ama sonradan söndü şu an 38+5 teyim gayet yumuşak, ilk gebeligimde hiç böyle değildi son ana kadar dolgundu, acaba sütle ilgili bi durum mu diye kafama takılmaya başladı, böyle olan var mı aranızda
Gazı olunca meme istiyorsa bizimki gibi iyi gelebilir belki rahatlamasi açısından. Benimki emzigi de tutmuyor 5 dk en fazla. Gerçi emzik uyduruk bi marka avent falan mı alsam diyorumEmzik vermedim ya bizde gaz sancilari emzik iyi geliyormu:s
Bizimki memede çıkarıyor gazi bazenAyni valla gazi var kivraniyor memeyle kavgalar ediyor tobe
Farkli cesit birtane dene avent olabilir ben de simdilik denemedm ama ilerde bakalim vereblrm tabi tutarsa:)Gazı olunca meme istiyorsa bizimki gibi iyi gelebilir belki rahatlamasi açısından. Benimki emzigi de tutmuyor 5 dk en fazla. Gerçi emzik uyduruk bi marka avent falan mı alsam diyorum
Yanına yatır yatarak emzir çok rahat oluyor sadece eşini de tembihle sizi kontrol etsin arada bebek memede uyuya kaldıktan sonra boğulma vs olmaması için sen yorgunluktan fark edemeyebilirsinCanim o kokuyu 2 saatte bir alıyorlar zaten de bari geceleri az biraksinlar da uyuyalim :) gazi olunca da emmek istiyor benimki e emzirsem bi dert emzirmesem bi dert napacagimi bilemedim
Tutmuyor daha da sinirleniyor. Bir iki arada denk gelirse cekiyo ben tutarken ağzında.Aynen ben de yatırdım simdi geri uyandı meme arıyor, emzik verdim onu da kucagimdayken emiyor sadece bırakınca geri atıyor. Emzik verdin mi sen hiç?
Benimki cikaramiyor ya alttan pek duymadim ancak kaka yapacagi zaman onu da nasil yapiyorsa tam acinca altini heryeri batiriyor gazla birlikte geliyrBizimki memede çıkarıyor gazi bazen
Onu becerebilir miyiz bilemedim ben daha otururken savaş halinde emiyor bebemYanına yatır yatarak emzir çok rahat oluyor sadece eşini de tembihle sizi kontrol etsin arada bebek memede uyuya kaldıktan sonra boğulma vs olmaması için sen yorgunluktan fark edemeyebilirsin
Ben yapamam yanimda kizimn uyuyorOnu becerebilir miyiz bilemedim ben daha otururken savaş halinde emiyor bebem
Aynen canım kaka ile birlikte çıkıyor bizimkinin de. Her akşam 10 gibi başlıyor ağlamaları valla bu yüzden gece olsun istemiyorum hiçBenimki cikaramiyor ya alttan pek duymadim ancak kaka yapacagi zaman onu da nasil yapiyorsa tam acinca altini heryeri batiriyor gazla birlikte geliyr
Benimki de oyle ya da gazini cikartirken gogsume yatiriyorum o sekilde de uyuyorsizin bebeler de memede mi uyuyor hep ? Benimki kucakta yada yatarken uyumuyor hiç uykusu geliyor esniyor ama illa meme istiyor uyumak için. Yenidogan için bu normal mi bilemedim
benim kucagimdaysa meme zannedip çekiyor benimki de yatağa koyunca atıyor hemen ağlamaya başlıyor. El kadar bebeyi kandiramiyoruzTutmuyor daha da sinirleniyor. Bir iki arada denk gelirse cekiyo ben tutarken ağzında.
Uyumalari iyi de yatağa bırakınca uyanmalari kötü :))Benimki de oyle ya da gazini cikartirken gogsume yatiriyorum o sekilde de uyuyor
Ben damlaya basladim dun bir tık etki etti sanki daha kotuydu aglamalari gece bugun de bakayim durumaAynen canım kaka ile birlikte çıkıyor bizimkinin de. Her akşam 10 gibi başlıyor ağlamaları valla bu yüzden gece olsun istemiyorum hiç
Canim pompan mi sıkıntılı acaba .2 saat sonra denedigimde yok dencek kadar pompaya birikmiyor..geceden sabaha kadar anca doluyor goguslerim ondada 50 60cc anca cikiyor..
Ama tisortume kadar cikiyor bazen süt olmasa kesiliyor olsa bu derece cikmaz sanirim dimi ?
Benim de oyle oldu korkma sutle ilgili degilKızlar size bisey sorcam benim göğüslerim hamileliğin başlarında acayip dolgundu sutyenlere falan sığmaz hale gelmişti ama sonradan söndü şu an 38+5 teyim gayet yumuşak, ilk gebeligimde hiç böyle değildi son ana kadar dolgundu, acaba sütle ilgili bi durum mu diye kafama takılmaya başladı, böyle olan var mı aranızda
Bibs tuttu bizimki bide nuk.Gazı olunca meme istiyorsa bizimki gibi iyi gelebilir belki rahatlamasi açısından. Benimki emzigi de tutmuyor 5 dk en fazla. Gerçi emzik uyduruk bi marka avent falan mı alsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?