2021 Aralık Anneleri

Evet cnm bir de memeyi birakinca da omzumda uyumaya bayiliyor yatagina yatiriyorum hemen mizildaniyor bir daha kucak sonra meme oyle bir dongu
Bn bugün yüz üstü yatırdım rahatlattı sende öyle dene bebeler öyle uyumayı çok severmiş

Canim pompan mi sıkıntılı acaba .
Ben burada ml yazmak istemiyorum ama gercekten az cikiyor.
Ben de bi sağayım dedim hiç çıkmadı ama bebe cekerken boğuluyo ağzında da hep süt oluyo bırakınca. Pompa da lansinoh gayet iyi.

Kafasını yan çevircen gözün üstünde olacak uyanınca kafasını çevirmeye çalışıyor ağzı kapanır
Evet kafasini yan yatirmis ama iyiki bise olmamis o da rahat uyusun diye oyle yatirmis ama ben oyle gorunce bi degisik oldum annem de yanlis yatirmissin dedi ben anneme soyledim cani sıkılmasin diye

Hayirli olsun canim saglikla buyut insallah sende bol sivi al ve yurumeye calis atlatirsin insallah en kisa zamanda

Ben de bi sağayım dedim hiç çıkmadı ama bebe cekerken boğuluyo ağzında da hep süt oluyo bırakınca. Pompa da lansinoh gayet iyi.
Benimkide lansinoh ciftli.
Önce uyari fazinda en dusuk moddan yavas yavas yukseltiyirum.
Sağim fazina gecince 2. Şiddete getiriyorum.
Baya baya memeleri boşaltiyor.
Hic cikmamazlik yapmaz illa ki memede süt vardir canm

Sağlıkla olsun da sezeryan da olur kuzum hiç önemli değil olsun sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki valla haftasonu sancım var gibiydi belimden kasığıma doğru gün boyu ağrı oldu ama geçti sonraki gün daha da başka bi şey yok o günden beri işte canım. Pazartesi gidicem 39+1 de bakalım çatı muayenesi falan mı yapcak napcak hiç bilmiyorum ya hayırlısı olsun inşallah belirti arıyorum ama yok bir şey bu yıl bebişler gelmek istemiyor

Benimkide lansinoh ciftli.
Önce uyari fazinda en dusuk moddan yavas yavas yukseltiyirum.
Sağim fazina gecince 2. Şiddete getiriyorum.
Baya baya memeleri boşaltiyor.
Hic cikmamazlik yapmaz illa ki memede süt vardir canm
Valla az akşam denedim 5 ml çıkmadı inan iki memeden bendeki de aynı çiftli. Aynen derece arttıriyorum sonuna kadar açıyorum o uzun cekeni hatta. O kadar çıktı. Sonra bebe uyandı 5 10 dk sonra uzuun uzun culuk culuk sesli emdi. Hatta boğuldu. Ağzında da süt görünüyo kenardan zaten. Makinenin bulamadığı bi kanalı filan mı buluyo ben anlamadım.

Aynı benim de öyle merak ediyorum neden şiş değil diye canım inşallah normaldir

Spinal mi oldunuz kaç haftalıktı neden seZeryana alındınız ameliyatta dokunuş çekiştirme filan hissettiniz mi?

Oğlum uzun zamandır benimle yatıyordu, kardeşi gelince epey bi yatamaz diye seslenmedik biz de, annem geldi yanıma gecen hafta doğum için, 4-5 gündür de onunla yatıyordu, bugün yam yattı, 5 dk demeden hop yanıma geldi Anne bugün seninle yatabilir miyim dedi, tabi yat oğlum dedim, veda etmeye geldim yarın artık odama gecicem kardeşim doğacak ya dedi gozyaslarim pit hatta şelale
Cok korkuyorum ya kendini terkedilmis hissederse diye, ya seviyo gibi görünüp içine atarsa diye, 9 ay boyunca hiç olmadığım kadar duygusalim
Zaten ya doğumda bana bisey olursa korkusu gelip gidiyordu arada, bide oğlum vedalaşma falan deyince çocuğun içine mi doğdu yoksa diye iyice kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…