- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bn bugün yüz üstü yatırdım rahatlattı sende öyle dene bebeler öyle uyumayı çok severmişEvet cnm bir de memeyi birakinca da omzumda uyumaya bayiliyor yatagina yatiriyorum hemen mizildaniyor bir daha kucak sonra meme oyle bir dongu
Evet ozellikle gece 11 de basliyor 3 e kadar besige koyunca uyaniyor dun babam uyutmus en son annemle ben dayanamadik uyudukUyumalari iyi de yatağa bırakınca uyanmalari kötü :))
Dun babamda oyle uyutup yatirmis gece ama ben korktum ya nefessiz kalsaydi diyeBn bugün yüz üstü yatırdım rahatlattı sende öyle dene bebeler öyle uyumayı çok severmiş
Kafasını yan çevircen gözün üstünde olacak uyanınca kafasını çevirmeye çalışıyor ağzı kapanırDun babamda oyle uyutup yatirmis gece ama ben korktum ya nefessiz kalsaydi diye
Ben de bi sağayım dedim hiç çıkmadı ama bebe cekerken boğuluyo ağzında da hep süt oluyo bırakınca. Pompa da lansinoh gayet iyi.Canim pompan mi sıkıntılı acaba .
Ben burada ml yazmak istemiyorum ama gercekten az cikiyor.
Evet kafasini yan yatirmis ama iyiki bise olmamis o da rahat uyusun diye oyle yatirmis ama ben oyle gorunce bi degisik oldum annem de yanlis yatirmissin dedi ben anneme soyledim cani sıkılmasin diyeKafasını yan çevircen gözün üstünde olacak uyanınca kafasını çevirmeye çalışıyor ağzı kapanır
Benim gogsum yumusakkende makineyle saginca ml iyi oluyo sagarken sut geliyo goguse manuel oldugu icin mi acaba merveBen de bi sağayım dedim hiç çıkmadı ama bebe cekerken boğuluyo ağzında da hep süt oluyo bırakınca. Pompa da lansinoh gayet iyi.
Hayirli olsun canim saglikla buyut insallahKızlar bende bugün kontrol diye geldim ama doğum yaptim. Kanala inmemişti rahimde açıklığı ve yumusamada yoktu. Sezeryanla alındım. Şükür ıyiyiz ikimizde . Emiyor yavrum. Bende gaz çıkarma ve lavaboya cikmayla ugrasiyrm. Saat 11.30 da Cktm ameliyattan. Sizinde her şey gönlünüzce olsun
Benimkide lansinoh ciftli.Ben de bi sağayım dedim hiç çıkmadı ama bebe cekerken boğuluyo ağzında da hep süt oluyo bırakınca. Pompa da lansinoh gayet iyi.
Ay hiç anlamadım ben gerçekten ya.Benim gogsum yumusakkende makineyle saginca ml iyi oluyo sagarken sut geliyo goguse manuel oldugu icin mi acaba merve
Sağlıkla olsun da sezeryan da olur kuzum hiç önemli değil olsun sağlıkla kucağımıza alalım yeter kiHemde nasıl heyecanlı balım ya sorma artık doğurmak istiyorum bende alttan bakmadı çok zorda kalmadıkça bakmıyor zaten cuma bence alcak beni sunni sancı vercek olmadı sezaryen da yapabilir aman sağlıklı olsunda sezaryen de olur napim aramızdq 1 hfta var bakalım sana ne dicekler hayırlı doğumlar olsun inşallah kuzum senin durumlar nasıl varmı sancı felan
Valla az akşam denedim 5 ml çıkmadı inan iki memeden bendeki de aynı çiftli. Aynen derece arttıriyorum sonuna kadar açıyorum o uzun cekeni hatta. O kadar çıktı. Sonra bebe uyandı 5 10 dk sonra uzuun uzun culuk culuk sesli emdi. Hatta boğuldu. Ağzında da süt görünüyo kenardan zaten. Makinenin bulamadığı bi kanalı filan mı buluyo ben anlamadım.Benimkide lansinoh ciftli.
Önce uyari fazinda en dusuk moddan yavas yavas yukseltiyirum.
Sağim fazina gecince 2. Şiddete getiriyorum.
Baya baya memeleri boşaltiyor.
Hic cikmamazlik yapmaz illa ki memede süt vardir canm
Kızlar size bisey sorcam benim göğüslerim hamileliğin başlarında acayip dolgundu sutyenlere falan sığmaz hale gelmişti ama sonradan söndü şu an 38+5 teyim gayet yumuşak, ilk gebeligimde hiç böyle değildi son ana kadar dolgundu, acaba sütle ilgili bi durum mu diye kafama takılmaya başladı, böyle olan var mı aranızda
Spinal mi oldunuz kaç haftalıktı neden seZeryana alındınız ameliyatta dokunuş çekiştirme filan hissettiniz mi?Kızlar bende bugün kontrol diye geldim ama doğum yaptim. Kanala inmemişti rahimde açıklığı ve yumusamada yoktu. Sezeryanla alındım. Şükür ıyiyiz ikimizde . Emiyor yavrum. Bende gaz çıkarma ve lavaboya cikmayla ugrasiyrm. Saat 11.30 da Cktm ameliyattan. Sizinde her şey gönlünüzce olsun
Neredeyse her 2 saatte bir yani emzirmeye kalktığımda çişli bez değiştiriyorum, günde 4-5 defa da kakalı bez değiştiriyorum. Doyuyodur sanırımBez sayısından. Yoksa benimki memeyi bırakmıyo
Aslinda denedim ama yapamadi rahat ama omzumda cok rahat uyuyoBn bugün yüz üstü yatırdım rahatlattı sende öyle dene bebeler öyle uyumayı çok severmiş
Ben de kullanıyorum ama bakalım etkisine nasıl olacak. Sen memnun kalirsan o markayı da denerim canim bizimki etki etmezseBen damlaya basladim dun bir tık etki etti sanki daha kotuydu aglamalari gece bugun de bakayim duruma
Damakli mi dwmaksiz mi peki ? Eşim damakli emzik almis onu önermiş ama çok bilgim yok emzik konusundaBibs tuttu bizimki bide nuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?