- 25 Mart 2021
- 1.382
- 1.673
- 83
Bizimki de 2 de uyumuş dün ben de dayanamadim uyudum eşimle annem uyutmuslar:)Evet ozellikle gece 11 de basliyor 3 e kadar besige koyunca uyaniyor dun babam uyutmus en son annemle ben dayanamadik uyuduk
Benimkiler de dolgundu cıvıdı valla neden ole oldu bende anlamadımKızlar size bisey sorcam benim göğüslerim hamileliğin başlarında acayip dolgundu sutyenlere falan sığmaz hale gelmişti ama sonradan söndü şu an 38+5 teyim gayet yumuşak, ilk gebeligimde hiç böyle değildi son ana kadar dolgundu, acaba sütle ilgili bi durum mu diye kafama takılmaya başladı, böyle olan var mı aranızda
Gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğiniKızlar bende bugün kontrol diye geldim ama doğum yaptim. Kanala inmemişti rahimde açıklığı ve yumusamada yoktu. Sezeryanla alındım. Şükür ıyiyiz ikimizde . Emiyor yavrum. Bende gaz çıkarma ve lavaboya cikmayla ugrasiyrm. Saat 11.30 da Cktm ameliyattan. Sizinde her şey gönlünüzce olsun
lnsallah faydasi olur yaaBen de kullanıyorum ama bakalım etkisine nasıl olacak. Sen memnun kalirsan o markayı da denerim canim bizimki etki etmezse
Yok cnm pompada sorun yok cunku ilk dogum yaptigim gunlerde daha cok cikiyordu 120cc 150cc civari cikiyordu 2 gogusten..suan sağ gogsumden hic yok dencek kadar cikiyor sadece soldan 50 60 cc cikiyor yani sol gogusle idare ediyoruz..Canim pompan mi sıkıntılı acaba .
Ben burada ml yazmak istemiyorum ama gercekten az cikiyor.
Aynen sağlıklı olsun kar bizde bebişlerde inş benim de öyle sancı mancı yok ama akşamları bi tuhaf oluyorum sabaha birşey olmuyor zamanı var demekki hayırlısı olsun inş dediğin gibi gelmek istemiyorlar ilk zamanlarda lekeleriyle uğraştık şimdi paşalar gibi yatıyorlar vallaSağlıkla olsun da sezeryan da olur kuzum hiç önemli değil olsun sağlıkla kucağımıza alalım yeter kivalla haftasonu sancım var gibiydi belimden kasığıma doğru gün boyu ağrı oldu ama geçti sonraki gün daha da başka bi şey yok o günden beri işte canım. Pazartesi gidicem 39+1 de bakalım çatı muayenesi falan mı yapcak napcak hiç bilmiyorum ya hayırlısı olsun inşallah belirti arıyorum ama yok bir şey bu yıl bebişler gelmek istemiyor
Benimki sabahdan aksama kadar anne sütü alirsa pek kaka yapmiyor cnm sadece ciş yapiyor.. ama mama verdigimde cogunlukla her mamadan sonra yapiyor kakasini..Evet tek seferde canım. Bugün biraz karnı gurultulu ve kakasını az yaptı.Inşallah yapar birazdan. Sürekli dizlerini de karnına itiyorum ama henüz tamamlayamadı.
Merve ayni dert bendede var memeler yumusak ve bebe emerken hatta ilk almaya calisirken baya islaniyor ustu akiyor dusun artik.. ama pompada tik yok diyebilirim..Valla az akşam denedim 5 ml çıkmadı inan iki memeden bendeki de aynı çiftli. Aynen derece arttıriyorum sonuna kadar açıyorum o uzun cekeni hatta. O kadar çıktı. Sonra bebe uyandı 5 10 dk sonra uzuun uzun culuk culuk sesli emdi. Hatta boğuldu. Ağzında da süt görünüyo kenardan zaten. Makinenin bulamadığı bi kanalı filan mı buluyo ben anlamadım.
valla ne iyi yapmissinBizimki de 2 de uyumuş dün ben de dayanamadim uyudum eşimle annem uyutmuslar:)
Oy aynı valla mamadan sonra anındaa direniyorum mama vermemeye bakalım...Benimki sabahdan aksama kadar anne sütü alirsa pek kaka yapmiyor cnm sadece ciş yapiyor.. ama mama verdigimde cogunlukla her mamadan sonra yapiyor kakasini..
Yani sen cogunlukla emziriyorsun sanirim yapamamasi yada yapmamasi normal diye diye biliyorum...bizde karın gurultusuyla gazlar basladi malesef ☹☹
Çok sağol canım, Aynen çok biliyolar birde bilmiş arkadaşları karılarının doğum hikayelerini anlatmış sanıyor herkes aynıAman erkekler genelde çok bilirler zaten boşver takılma sen önemli olan sensin çatı darsa nasıl doğuracan olmaz tabi hayırlısı olsun inşallah hakkında canım
Bizimki de 10 civarı başlıyor 2ye uyutabilirsek kendimizi başarılı sayıyoruz :) suan deli gibi uykusu var ama 10dan beri uyumuyor sürekli memede kalmak istiyor o zaman da midesi doluyor kusuyor gaz oluyor gaz olunca yeniden emmek istiyor rahatlamak için ve sonsuz bir kısır donguye giriyoruz :))valla ne iyi yapmissinSaat 10 da basliyo yine uyandi 10da suan agliyo emme gaz sonra tekrar acikma saat 3 e kadar
Bende 31 Aralık beklıyorum :)Ben varıım
canim Ben en basindan beri ne zaman emmek isterse o zaman emziriyordum cok sukur sarilik da olmadiBiz 16 günlük olduk gündüz nekadar sürede emmek isterse emziriyorum. Lakin gece için doktorumuz artık bırak uyusun nezaman uyanırsa ozaman emzir dedi. Sizler gece zaman acisindan bir rutin olusturdunuz mu
İşte bizim sariligimiz vardı. Çok ta yüksek değildi ama korkuttu doktorlar beni. O yüzden gece sabaha karşı uyudum hep. Saatleri kacirmiyim diye. Bugün doktor değiştirdim tecrübeli baya. Yok sarılı dedi ama bakarak söyledi. Hiç ölçüm yapmadı. Artık sarılık olmaz gece bırak istediğinde emzir dedi. Tabi ölçüm yapmadigi için içim rahat değil.canim Ben en basindan beri ne zaman emmek isterse o zaman emziriyordum cok sukur sarilik da olmadi
Bence bebek acikinca uyaniyo biraz dinlen ne zamn isterse o zaman verİşte bizim sariligimiz vardı. Çok ta yüksek değildi ama korkuttu doktorlar beni. O yüzden gece sabaha karşı uyudum hep. Saatleri kacirmiyim diye. Bugün doktor değiştirdim tecrübeli baya. Yok sarılı dedi ama bakarak söyledi. Hiç ölçüm yapmadı. Artık sarılık olmaz gece bırak istediğinde emzir dedi. Tabi ölçüm yapmadigi için içim rahat değil.
Benim kendisi uyaniyor bazen 1.5 bazen 2 saate bir ben uyandirmiyorm uzun uyumadigi icinBiz 16 günlük olduk gündüz nekadar sürede emmek isterse emziriyorum. Lakin gece için doktorumuz artık bırak uyusun nezaman uyanırsa ozaman emzir dedi. Sizler gece zaman acisindan bir rutin olusturdunuz mu
Aynı benim de durum bu. Hatta aç mı diye düşündüm ama ağlar dedi doktor aç oluncaEvet cnm bir de memeyi birakinca da omzumda uyumaya bayiliyor yatagina yatiriyorum hemen mizildaniyor bir daha kucak sonra meme oyle bir dongu
Kesinlikle böyleymiş bende kakayı hemen farkettiğim için bez daha göstergesi mavi olmuyormuşBen bunu yenidoğan hemairesine sormuştum kakayla beraber ciste yapıyordur demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?