Ben de femen gibi her an herkesle açıyorum artık vallaBenim insanlığa dair hiçbir yaşam standartım kalmadı
Annem sağıyor kocam sağıyor kayınvalidem bişeyler sürüyor
Göğüslerime eli değmeyen kimse kalmadı sülalenin bütün gündemi benim tıkanmış göğüslerim
Ben spinal oldumSpinal mi oldunuz kaç haftalıktı neden seZeryana alındınız ameliyatta dokunuş çekiştirme filan hissettiniz mi?
Korkulacak hic birsey yok inanin cabuk atlatiliyor.insallah saglikla gelir meleginizAllah'ım bebeklerimizi sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah. Benim de 8 yıldan sonra 3. Sezeryan cuma günü. Ama ben çok korkuyorum 12 de yattım 1.5 da kalktım hala uyuyamadım. Biraz heyecan biraz korku. Birde inşallah sağlıklı olur ikinci prensesimle 8 yıldır hala hastanelerdeyiz. Ne olur dua edin sağlıklı bir evlat olsun
Pompayla benim de sıfır verim. Neden anlamadım kullandığım model de medela.Valla az akşam denedim 5 ml çıkmadı inan iki memeden bendeki de aynı çiftli. Aynen derece arttıriyorum sonuna kadar açıyorum o uzun cekeni hatta. O kadar çıktı. Sonra bebe uyandı 5 10 dk sonra uzuun uzun culuk culuk sesli emdi. Hatta boğuldu. Ağzında da süt görünüyo kenardan zaten. Makinenin bulamadığı bi kanalı filan mı buluyo ben anlamadım.
Tabi birde o durum var milletle kıyaslamak sen hiç kendini üzme boşver milletin dediğiyle değil Allah'ın bileceği şey hayırlısını dile canım senin ve bebek için nasıl güzrl ve sağlıklı olacak ise o şekilde olsun inşallahÇok sağol canım, Aynen çok biliyolar birde bilmiş arkadaşları karılarının doğum hikayelerini anlatmış sanıyor herkes aynı
Ah yavrum ya. Bi deneyin bakalım damlayı. Hareketleri yaptıriyon di mi gaz masajı filan var ya. O karnına dizleri çeklme hareketini biz hep yapıyoz.Dün bebemi acile götürdüm kakasını yapamıyor çok ağlıyor diye. Çocuğumun ciddi derecede gazı varmış lavman yapalım dediler. Hemen yaptırmak istemedim gaz damlası alıp eve geldik. Ama böyle devam ederse mecbur yaptıracağız galiba çocuk ne uyku uyuyabiliyor ne de ağrıdan doğru düzgün emebiliyor
Al benden de o kadar valla fizyolojik ve psikolojik olarak çok zor savaşlarBu arada bu beslenme kavgası yüzünden insanlıktan çıktım ben resmen
Doğuran varsa ve kaçırdıysam beni affedin bu ara
Biraz olayı anlayınca söz eski günlerime geri döneceğim
Ne zaman?Al benden de o kadar valla fizyolojik ve psikolojik olarak çok zor savaşlar
Şunları bi atlatalım sonra yine burası eskisi gibi bayram yeri olsun inşallah
Ahh ahh seni çok iyi anlıyorum bn oğlanda öyleydimDün bebemi acile götürdüm kakasını yapamıyor çok ağlıyor diye. Çocuğumun ciddi derecede gazı varmış lavman yapalım dediler. Hemen yaptırmak istemedim gaz damlası alıp eve geldik. Ama böyle devam ederse mecbur yaptıracağız galiba çocuk ne uyku uyuyabiliyor ne de ağrıdan doğru düzgün emebiliyor
Geceden beri benim kizin karni da tas gibi cocuk hem emiyo hem kivraniyo uyuyamiuo da hep huzursuzDün bebemi acile götürdüm kakasını yapamıyor çok ağlıyor diye. Çocuğumun ciddi derecede gazı varmış lavman yapalım dediler. Hemen yaptırmak istemedim gaz damlası alıp eve geldik. Ama böyle devam ederse mecbur yaptıracağız galiba çocuk ne uyku uyuyabiliyor ne de ağrıdan doğru düzgün emebiliyor
Benim günüm yok normal doğumu bekliyorum kısmetse kanala inmiş ama 28inde 40hafta doluyor sizin sezaryen mi? :)Bende 31 Aralık beklıyorum :)
Ben tam lohusa oldum valla bugünAl benden de o kadar valla fizyolojik ve psikolojik olarak çok zor savaşlar
Şunları bi atlatalım sonra yine burası eskisi gibi bayram yeri olsun inşallah
Ooo senın daha az kalmış hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişler inşallah. Benim Sezaryen olacakBenim günüm yok normal doğumu bekliyorum kısmetse kanala inmiş ama 28inde 40hafta doluyor sizin sezaryen mi? :)
Tam olarak 3. Gün bende böyleydim bebeğim kucağımda ağlarken gece bende ağlamıştım böyle olacağını bilmiyordum hayatım hep böyle mi devam edecek diye ama sonradan sonraya alışıyorsunuzBen tam lohusa oldum valla bugün
Sabah her yerim ağrıyor diye ağlıyordum
Ki ağrıyor
Göğüslerimi sağıyorum
Emme düzeni tam oluşmadı
Bazen emiyor bazen biberonla sütümü veriyorum
İnşallah bu işin sonunda emmeyi tamamen bırakmaz
Benimki bırakmadı diye iyi hikayeleri olan varsa çok ihtiyacım var
Göğsüm sağıyorum acıyor sağmıyorum yine acıyor
Buharda yumuşatmaya filan çalışıyorum
Göğsümün ucunu çıkarmadan çocuk asla emmiyor zaten
Ay valla çok ağlayasım var
Böyle günlerce
Hem de bağıra bağıra
Bende de lansinoh un göğüs pompası var. Memeyi oturtmaktan tut kendi oturuş şekline kadar değişiyor süt çıkması. Memenin başını ortalayıp oturtmak gerekiyor bir de iyice dik oturup göğsü öne doğru eğmek gerekiyor, yani ben böyle yapınca baya sağıyorValla az akşam denedim 5 ml çıkmadı inan iki memeden bendeki de aynı çiftli. Aynen derece arttıriyorum sonuna kadar açıyorum o uzun cekeni hatta. O kadar çıktı. Sonra bebe uyandı 5 10 dk sonra uzuun uzun culuk culuk sesli emdi. Hatta boğuldu. Ağzında da süt görünüyo kenardan zaten. Makinenin bulamadığı bi kanalı filan mı buluyo ben anlamadım.
Benim ki sadece gunduz bikac defa emdigi icin mecbur mama veriyorum bide zayif oyuzden doktor hem mama hem meme dedi...11gunde 100 gr almisti azonce kontrolden geldik 3 gunde 100 gr almis bu sekilde devam.et dedi doktorumuz.. gaz icinde sadece zinco kullanabilirsin kilosu az oldugu icin dedi..Oy aynı valla mamadan sonra anındaa direniyorum mama vermemeye bakalım...
Bizim yaramaz tamamen biberonla emiyordu, göğsümü ağzına alınca oyun oynuyordu, sütü çok boğazına kaçırınca biberonu bıraktık tamamen memeye geçtik. 2 gün boyunca emmekte zorlandı savaştı ama sonunda alıştı. Şuan sadece emiyor. Çocuğun kafası karışıyormuş ikisi aynı anda gelince. Bu yüzden kolay olanı yani biberonu seçiyormuş. Ben o yüzden memeye geçtiğimde o 2 gün çok az beslendiği anlarda enjektörle verdim sütü. Zor bir süreç insan nasıl alıştıracağını şaşırıyor ama azmet, bırakma sonunda olur inşallahBen tam lohusa oldum valla bugün
Sabah her yerim ağrıyor diye ağlıyordum
Ki ağrıyor
Göğüslerimi sağıyorum
Emme düzeni tam oluşmadı
Bazen emiyor bazen biberonla sütümü veriyorum
İnşallah bu işin sonunda emmeyi tamamen bırakmaz
Benimki bırakmadı diye iyi hikayeleri olan varsa çok ihtiyacım var
Göğsüm sağıyorum acıyor sağmıyorum yine acıyor
Buharda yumuşatmaya filan çalışıyorum
Göğsümün ucunu çıkarmadan çocuk asla emmiyor zaten
Ay valla çok ağlayasım var
Böyle günlerce
Hem de bağıra bağıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?