2021 Aralık Anneleri

Ah yavrum ya. Bi deneyin bakalım damlayı. Hareketleri yaptıriyon di mi gaz masajı filan var ya. O karnına dizleri çeklme hareketini biz hep yapıyoz.
Yaptırmam mı farklı farklı öğrenip devamlı bir şeyler yaptırıyorum. Yanıma yatırdım ıkınmaya başladıkça hemen karnına masaj yapıyorum, dizlerini çektiriyorun, bisiklet sürer gibi yaptırıyorum işe yarıyor ama yeterli olmuyor, hala gazı var
İçicem şimdi bugün benim de aklıma geldi. Bende de kabızlık başladı o günden beri çocukta böyle gaz sancısı çekip kakasını yapamıyor. İşe yarıyor mu rezene vermek, rahatlatıyor mu çocuğu ya yarıyorsa hemen vericem
Geceden beri benim kizin karni da tas gibi cocuk hem emiyo hem kivraniyo uyuyamiuo da hep huzursuz
Kıyamam ona, baya zorluyor çocukları gazın olması inşallah bir an önce çıkartıp rahatlarlar

Tepem atti valla.
Emzirirken aradiginda acamiyorum haliyle.
Hemen esimi ariyor. O da emziriyor müsait olunca arar diyor. Ama her seferinde aynisini yapiyor.
Yahu ne konusacan benle ot b.k
Anne terörü deniyor buna canım bu yaş grubunun eline telefon vermek hele de akıllı telefon vermek çok yanlışmış ama geç kaldık

Arkadaslar benim dogum sali gunu ama genel sorun sanki sütte gibi okuyunca ben manuel pompa almistim elektroniktemi alsam acaba

Her şeyi denedim neraktan sağmıştım uğrasamicam ya bebe emsin

Ben spinal oldum
Sıfır dokunuş hissettim
Ödüm kopuyordu üstelik ameliyattan
Ama emin ol böyle rahat güle oynaya geçeceğini bilseydim boşa stres olmazdım o kadar
Maşallah umarım bende de öyle olur. Siz spinal artı epidural mi oldunuz yoksa sadece spinal mi?

Gaz damlalarınız nelerdi galiba benim tontini de gaz sancisi cekiyor

2 gündür veriyorum çıkarmaya çalışıyor hem kendim içiyorum hem bebeğe 1 çay kaşığı

Bebisi sarılık olan anneler, sariligi tam olarak ne zaman geçti? Sürekli tahlil verdiniz mi ? Biz 3 kere verdik sonuncusunda çocuk doktoru birkaç haftaya anca geçer rengi daha da sararirsa tahlil verirsiniz dedi ama bilemedim
Biz bugün sarılık için geldik çocuk doktoruna bi kaç tahlil istedi 15 günü geçti sarılık geçmeyince bakılmasın gereken testler var dedi bakalım

Canim sarilik oldugunu nasil anliyorsun .
Gözlerinin içinden mi .
Yoksa vucudundan mi
Gözlerde var
Vücuttakini anlamıyorum da
Dün sağlık ocağına götürdüm sarılığı yok dedi dr
Bugün çocuk druna getirdim sarılığı var dedim evet geçmemiş dedi
Tahlil istedi

Biz bugün sarılık için geldik çocuk doktoruna bi kaç tahlil istedi 15 günü geçti sarılık geçmeyince bakılmasın gereken testler var dedi bakalım
15 gunden fazla sürdüğü için mi istedi canım? Bizimki 10 günlük oldu en son ptesi ölçüldü 14 küsür çıkmıştı bugün de çocuğun fotosunu attık azalma var dedi doktorumuz ama tahlil istemedi. Sizin bebisin yüzünden gözlerinde var mı hala sarılık?

Yüzünde kini anlamıyorum gözde var

Alışacaksıniz birbirinize sabır azcik

Benimki birakmadi gunduz zoraki 3,4 defa meme emiyor zoraki dememin sebebide meme ucum yok.. geriye kalan beslenme sureci de biberonla.. sağıp veriyorum.. gece de biberonla mama veriyorum..

Bizinki de cok zor yapiyor nasim suan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…