- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 31
Yaptırmam mı farklı farklı öğrenip devamlı bir şeyler yaptırıyorum. Yanıma yatırdım ıkınmaya başladıkça hemen karnına masaj yapıyorum, dizlerini çektiriyorun, bisiklet sürer gibi yaptırıyorum işe yarıyor ama yeterli olmuyor, hala gazı varAh yavrum ya. Bi deneyin bakalım damlayı. Hareketleri yaptıriyon di mi gaz masajı filan var ya. O karnına dizleri çeklme hareketini biz hep yapıyoz.
İçicem şimdi bugün benim de aklıma geldi. Bende de kabızlık başladı o günden beri çocukta böyle gaz sancısı çekip kakasını yapamıyor. İşe yarıyor mu rezene vermek, rahatlatıyor mu çocuğu ya yarıyorsa hemen vericemAhh ahh seni çok iyi anlıyorum bn oğlanda öyleydim
Sen zeytinyağı iç iki kaşık belki fayda eder bi de hem kendi ayağını hem bebeğin ayağını sıcak tut
Valla bn geçen bi çay kaşığı rezene içirdim oğlanda yapıyordum
Kıyamam ona, baya zorluyor çocukları gazın olması inşallah bir an önce çıkartıp rahatlarlarGeceden beri benim kizin karni da tas gibi cocuk hem emiyo hem kivraniyo uyuyamiuo da hep huzursuz
Anne terörü deniyor buna canım bu yaş grubunun eline telefon vermek hele de akıllı telefon vermek çok yanlışmış ama geç kaldıkTepem atti valla.
Emzirirken aradiginda acamiyorum haliyle.
Hemen esimi ariyor. O da emziriyor müsait olunca arar diyor. Ama her seferinde aynisini yapiyor.
Yahu ne konusacan benle ot b.k
Benimki de öyle süt olmasına müsade etmiyor ve 3 gündür kolik sancilarimiz başladı 3 gecedir sabahı sabah ettik akşam 7 de başlıyor sabaha kadarBenimki memeyi zinhar bırakmıyor.
Her şeyi denedim neraktan sağmıştım uğrasamicam ya bebe emsinBende de lansinoh un göğüs pompası var. Memeyi oturtmaktan tut kendi oturuş şekline kadar değişiyor süt çıkması. Memenin başını ortalayıp oturtmak gerekiyor bir de iyice dik oturup göğsü öne doğru eğmek gerekiyor, yani ben böyle yapınca baya sağıyor
Al canım. Manueller niye var anlamış değilimArkadaslar benim dogum sali gunu amagenel sorun sanki sütte gibi okuyunca ben manuel pompa almistim elektroniktemi alsam acaba
Maşallah umarım bende de öyle olur. Siz spinal artı epidural mi oldunuz yoksa sadece spinal mi?Ben spinal oldum
Sıfır dokunuş hissettim
Ödüm kopuyordu üstelik ameliyattan
Ama emin ol böyle rahat güle oynaya geçeceğini bilseydim boşa stres olmazdım o kadar
2 gündür veriyorum çıkarmaya çalışıyor hem kendim içiyorum hem bebeğe 1 çay kaşığıYaptırmam mı farklı farklı öğrenip devamlı bir şeyler yaptırıyorum. Yanıma yatırdım ıkınmaya başladıkça hemen karnına masaj yapıyorum, dizlerini çektiriyorun, bisiklet sürer gibi yaptırıyorum işe yarıyor ama yeterli olmuyor, hala gazı var
İçicem şimdi bugün benim de aklıma geldi. Bende de kabızlık başladı o günden beri çocukta böyle gaz sancısı çekip kakasını yapamıyor. İşe yarıyor mu rezene vermek, rahatlatıyor mu çocuğu ya yarıyorsa hemen vericem
Kıyamam ona, baya zorluyor çocukları gazın olması inşallah bir an önce çıkartıp rahatlarlar
Biz bugün sarılık için geldik çocuk doktoruna bi kaç tahlil istedi 15 günü geçti sarılık geçmeyince bakılmasın gereken testler var dedi bakalımBebisi sarılık olan anneler, sariligi tam olarak ne zaman geçti? Sürekli tahlil verdiniz mi ? Biz 3 kere verdik sonuncusunda çocuk doktoru birkaç haftaya anca geçer rengi daha da sararirsa tahlil verirsiniz dedi ama bilemedim
Bn altı çizili olanı kullanıyorum dr vermişti bunlarıGaz damlalarınız nelerdigaliba benim tontini de gaz sancisi cekiyor
Canim sarilik oldugunu nasil anliyorsun .Biz bugün sarılık için geldik çocuk doktoruna bi kaç tahlil istedi 15 günü geçti sarılık geçmeyince bakılmasın gereken testler var dedi bakalım
Gözlerde varCanim sarilik oldugunu nasil anliyorsun .
Gözlerinin içinden mi .
Yoksa vucudundan mi
Canim bebegin emerse gerek yokArkadaslar benim dogum sali gunu amagenel sorun sanki sütte gibi okuyunca ben manuel pompa almistim elektroniktemi alsam acaba
15 gunden fazla sürdüğü için mi istedi canım? Bizimki 10 günlük oldu en son ptesi ölçüldü 14 küsür çıkmıştı bugün de çocuğun fotosunu attık azalma var dedi doktorumuz ama tahlil istemedi. Sizin bebisin yüzünden gözlerinde var mı hala sarılık?Biz bugün sarılık için geldik çocuk doktoruna bi kaç tahlil istedi 15 günü geçti sarılık geçmeyince bakılmasın gereken testler var dedi bakalım
Yüzünde kini anlamıyorum gözde var15 gunden fazla sürdüğü için mi istedi canım? Bizimki 10 günlük oldu en son ptesi ölçüldü 14 küsür çıkmıştı bugün de çocuğun fotosunu attık azalma var dedi doktorumuz ama tahlil istemedi. Sizin bebisin yüzünden gözlerinde var mı hala sarılık?
Alışacaksıniz birbirinize sabır azcikBen tam lohusa oldum valla bugün
Sabah her yerim ağrıyor diye ağlıyordum
Ki ağrıyor
Göğüslerimi sağıyorum
Emme düzeni tam oluşmadı
Bazen emiyor bazen biberonla sütümü veriyorum
İnşallah bu işin sonunda emmeyi tamamen bırakmaz
Benimki bırakmadı diye iyi hikayeleri olan varsa çok ihtiyacım var
Göğsüm sağıyorum acıyor sağmıyorum yine acıyor
Buharda yumuşatmaya filan çalışıyorum
Göğsümün ucunu çıkarmadan çocuk asla emmiyor zaten
Ay valla çok ağlayasım var
Böyle günlerce
Hem de bağıra bağıra
Bio gaiaGaz damlalarınız nelerdigaliba benim tontini de gaz sancisi cekiyor
Benimki birakmadiBen tam lohusa oldum valla bugün
Sabah her yerim ağrıyor diye ağlıyordum
Ki ağrıyor
Göğüslerimi sağıyorum
Emme düzeni tam oluşmadı
Bazen emiyor bazen biberonla sütümü veriyorum
İnşallah bu işin sonunda emmeyi tamamen bırakmaz
Benimki bırakmadı diye iyi hikayeleri olan varsa çok ihtiyacım var
Göğsüm sağıyorum acıyor sağmıyorum yine acıyor
Buharda yumuşatmaya filan çalışıyorum
Göğsümün ucunu çıkarmadan çocuk asla emmiyor zaten
Ay valla çok ağlayasım var
Böyle günlerce
Hem de bağıra bağıra
Bizinki de cok zor yapiyor nasim suan cnmDün bebemi acile götürdüm kakasını yapamıyor çok ağlıyor diye. Çocuğumun ciddi derecede gazı varmış lavman yapalım dediler. Hemen yaptırmak istemedim gaz damlası alıp eve geldik. Ama böyle devam ederse mecbur yaptıracağız galiba çocuk ne uyku uyuyabiliyor ne de ağrıdan doğru düzgün emebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?