- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Geceleri bizzim de zor geciyir agla meme emme memeyle kavga alt degisim oyle sabaha dogru uyuyorBenimki de öyle süt olmasına müsade etmiyor ve 3 gündür kolik sancilarimiz başladı 3 gecedir sabahı sabah ettik akşam 7 de başlıyor sabaha kadar
Vucutta varmi dedi sadece yuzde mi canimGözlerde var
Vücuttakini anlamıyorum da
Dün sağlık ocağına götürdüm sarılığı yok dedi dr
Bugün çocuk druna getirdim sarılığı var dedim evet geçmemiş dedi
Tahlil istedi
Iyi geliyrmuu benim nurse harvey anlamadm ya faydasi oldumu olmadimiBio gaia
Çok zor gerçekten benim de pazardan beri öyle ilk 3 gün hele hiç süt gelmeyecek şekilde tıkanmıştı neredeyse. Asla geçeceğine de inanmadım o halin çünkü göğüs değil 2 tane taş oldular.Ben tam lohusa oldum valla bugün
Sabah her yerim ağrıyor diye ağlıyordum
Ki ağrıyor
Göğüslerimi sağıyorum
Emme düzeni tam oluşmadı
Bazen emiyor bazen biberonla sütümü veriyorum
İnşallah bu işin sonunda emmeyi tamamen bırakmaz
Benimki bırakmadı diye iyi hikayeleri olan varsa çok ihtiyacım var
Göğsüm sağıyorum acıyor sağmıyorum yine acıyor
Buharda yumuşatmaya filan çalışıyorum
Göğsümün ucunu çıkarmadan çocuk asla emmiyor zaten
Ay valla çok ağlayasım var
Böyle günlerce
Hem de bağıra bağıra
Çok yakında inşallahNe zaman?
Bir de sütü biberon yerine enjektörle bir parmağına steril eldiven geçirip meme şeklinde emzirecek verebilirsin memeden soğuma ihtimaline karşılıkBen tam lohusa oldum valla bugün
Sabah her yerim ağrıyor diye ağlıyordum
Ki ağrıyor
Göğüslerimi sağıyorum
Emme düzeni tam oluşmadı
Bazen emiyor bazen biberonla sütümü veriyorum
İnşallah bu işin sonunda emmeyi tamamen bırakmaz
Benimki bırakmadı diye iyi hikayeleri olan varsa çok ihtiyacım var
Göğsüm sağıyorum acıyor sağmıyorum yine acıyor
Buharda yumuşatmaya filan çalışıyorum
Göğsümün ucunu çıkarmadan çocuk asla emmiyor zaten
Ay valla çok ağlayasım var
Böyle günlerce
Hem de bağıra bağıra
Iyiydi ama iki gündür az gazlanıyoz biz de bence.Iyi geliyrmuu benim nurse harvey anlamadm ya faydasi oldumu olmadimi
Süt akıyo normale döndü ped kullanıyorum. Kız beni cidden emzik etti bırakmıyo.Çok yakında inşallah
Kolostrum fena yağlı bi süt gerçekten göğüs kanallarına yapışıp tıkanması çok kolay
Sütümüz iyice normale dönünce her şey çok daha kolay olacak
Ooh maşallah senin 16 gün geçmiş darısı başıma emzik olmak bile benim için büyük lüks şu anSüt akıyo normale döndü ped kullanıyorum. Kız beni cidden emzik etti bırakmıyo.
Hımm bende vereyim olmazsa belki rahat eder.2 gündür veriyorum çıkarmaya çalışıyor hem kendim içiyorum hem bebeğe 1 çay kaşığı
Düne göre bugün daha iyi. Artık damladan mı bilmiyorum ama galiba bana patates yada pilav dokunuyor. Patatesli bir yemekle pilav yapmıştım bu sıkıntı o zaman başladı. Dün başka bir şey yedim bugün çocuk daha rahat. Yavaş yavaş gaz çıkarması arttı. Bir süreliğine patatesle pilava adios diyeceğim sanırsamBizinki de cok zor yapiyor nasim suan cnm
Pıhtı şeklindeydi benim. Az az da leke geldi. Ertesi gün sancim oldu suyum geldi.
Yeni gördüm geç mi oldu bilmiyorum ne dediler hastanede ? Ben de çok miktarda geldi kahverengi sümüksü akıntı kırmızı kan görmedim. Gece boyunca gelmeye devam etti kahverengi leke ve bugün de sildikçe peçeteye geliyor, bel ağrısı dışında sancım vs yok. Cuma suni sancıyla doğuracağım inşallah
Aynı gün doğuracağız
Yazıcam yazıcam yazamadım. Kuzum benim dün sabah geldi nişan kırmızı aktif kanama şeklindeydi sonra kahverengi ye döndü, bugün hala devam ediyor, günlük ped doldurmayacak şekilde lekelenme gibi artık. Sancı gece oldu ama düzene girmedi bugün de ara ara yokluyor böyle takılıyoruz. Sen ne yaptın hastanede misin doğum oldu mu
O bende aylardır oluyor ama doğum belirtisi de yok canim. Hayirlisi olsunYeni gördüm geç mi oldu bilmiyorum ne dediler hastanede ? Ben de çok miktarda geldi kahverengi sümüksü akıntı kırmızı kan görmedim. Gece boyunca gelmeye devam etti kahverengi leke ve bugün de sildikçe peçeteye geliyor, bel ağrısı dışında sancım vs yok. Cuma suni sancıyla doğuracağım inşallah
Aynı gün doğuracağız
Doktora gittin mi o mu dedi nişan diye? Normal doğumu bekliyorsun o zaman sen? Benim de rüyama girdi dün normal doğum yapıyordum, bebeğin kafası az çıkmıştıYazıcam yazıcam yazamadım. Kuzum benim dün sabah geldi nişan kırmızı aktif kanama şeklindeydi sonra kahverengi ye döndü, bugün hala devam ediyor, günlük ped doldurmayacak şekilde lekelenme gibi artık. Sancı gece oldu ama düzene girmedi bugün de ara ara yokluyor böyle takılıyoruz. Sen ne yaptın hastanede misin doğum oldu mu
Ya acaba sütüm mü yetmiyorlar basladı simdi de bende. Süt takviyem var yine de rezene aldırdım en azından içim rahat eder. Ya diyorum emse tamam doydum dese uyur herhalde. Hiç durup uyumuyo ha bire memede ben anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Yeterince cişli kakalı bez de var bence.Ooh maşallah senin 16 gün geçmiş darısı başıma emzik olmak bile benim için büyük lüks şu an
Bebene şükürler eşliğinde emzik ol
Simdi mama verdim acaba diyerek bir buçuk ölçek içti uykuya geçti. Ay delircem ya.Ya acaba sütüm mü yetmiyorlar basladı simdi de bende. Süt takviyem var yine de rezene aldırdım en azından içim rahat eder. Ya diyorum emse tamam doydum dese uyur herhalde. Hiç durup uyumuyo ha bire memede ben anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Yeterince cişli kakalı bez de var bence.
Kiz ne demek çantam hazır diil töbeeeKızlar okuyamadım da yazamadım da.. Dün hastane trafigi oldu biraz. DoğurmadımDün için zaten son kontrol ve tahliller için randevum vardı ona gittim. Ama kesin doğuma alır dedim o heyecanla çıktım. Çantam hazır değildi Annemden bayagi laf işittim tabi eli ayağına dolasti kadının makinede çamaşırlar ev dandini
Neyse gittim doktora kafa yukarıda, suyu vs normal doğum belirtisi yok dedi. Durumu söyledim nişan değildir dedi. Geçmeyen öksürük var 1 ayı aşkındır onun da etkisi olabilir dedi. Bebek ayaklarıyla da yapabilirmiş vs. Nst bakıldı sancı çıkmadı. Bayagi da ağrım vardi aslında. Serum verdi gönderdi tekrar şiddetli ağrın olursa gel dedi. Cumaya alalım istersen dedi ama ben pazartesi olsun dedim. Insallah o güne kadar dogurmam. Eşim eğitime gidiyor 2 gün.
Bizimki normal ağlama değil sanki biryeri kırılmış gibi bağırıyor ancak emerek sakinlesiyor sürekli edince de meme de süt kalmıyor bide onun için bağırıyor arkasına mama veriyorum 30 ml içiyor uyuyup 1.5 saat sonra yine aynısıGeceleri bizzim de zor geciyir agla meme emme memeyle kavga alt degisim oyle sabaha dogru uyuyor
Mamayı az arttırsan az daha uyurBizimki normal ağlama değil sanki biryeri kırılmış gibi bağırıyor ancak emerek sakinlesiyor sürekli edince de meme de süt kalmıyor bide onun için bağırıyor arkasına mama veriyorum 30 ml içiyor uyuyup 1.5 saat sonra yine aynısı
Fazlasını icmiyo kesinlikle ben 60 ml yapıyorum o 30 ml içiyor eğer zorlarsam hepsini kusuyorMamayı az arttırsan az daha uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?