2021 Aralık Anneleri

Fazlasını icmiyo kesinlikle ben 60 ml yapıyorum o 30 ml içiyor eğer zorlarsam hepsini kusuyor
Iyi iyi o zaman. Ya ikinci haftadan sonra 3 ölçeğe çıkılması gerekiyomuş ya ben de tajviye yaparken 2 ölçekten yapıyom 1.5 ölçek filan içiyo.

canım ben gündüz emziriyorum gece de sağdığım sütü biberonla veriyorum, böylece göğülerim biraz iyileşmiş oluyor. Hem de gece çok uyku bölünmüyor. İstersen bir de böyle dene, biberon verdiğim için meme reddi vs de olması bende. Göğüs ucu içinde e-bebek te silikon göğüs ucu koruyucu var, onu hem emziriken hem sağarken göğsüme takıyorum acıyı baya azaltıyor.

Gergin olduklarında da devamlı emmek istiyorlar. Emmek gerginliklerini azaltıyor. Belki de açlıktan değil ama onu huzursuz eden başka bir şey olabilir. Atıyorum belki ev çok sıcak geliyordur yada sallanmak istiyordur gibi.

Ay insallah iyi olsunlar bizimki de geceden beri yapmadı kaka ya sabahtir ugrasiyorun uyumuyor memeyi de zor emiyor kavga ederek ((

Valla bizim de oyle ben gazdan diye dusunuyorun niye uyumuyorlar saatlerdir kucagimda aglamasin diye ((( memeyi de az az emiyor ya sanci giriyor kivraniyor birakiyor tekrar tutmak istyr kavga gibi

2 saat sonra denedigimde yok dencek kadar pompaya birikmiyor..geceden sabaha kadar anca doluyor goguslerim ondada 50 60cc anca cikiyor..
Ama tisortume kadar cikiyor bazen süt olmasa kesiliyor olsa bu derece cikmaz sanirim dimi ?
Benim de başta öyleydi ama 15 dk inatla sağdıkça bikaç güne arttı
Tshirte kadar çıkıyorsa tam boşalmıyor demek bence, kesiliyor olsa hiç çıkmaz ki
Pompayla benim de sıfır verim. Neden anlamadım kullandığım model de medela.
Elle sağıyorum yoruyor ama çok daha iyi miktarda süt çıkıyor
Ben de medela kullanıyorum baya çıkarıyor ya
Elle nasıl sağılıyor acaba daha mı çok çıkıcak elle yapsam

Kızlar acil cvp lütfen
Ben bebemi meme uçlarım yara gibi acıdığı için emziremiyorum hep sür sağıp öyle vermek zorunda kalıyorum.
Silikom göğüs uçları acıtmıyor mu? Ondan kullansam emzirebilir miyim?
Hangi marka almalıyım?

Ay insallah iyi olsunlar bizimki de geceden beri yapmadı kaka ya sabahtir ugrasiyorun uyumuyor memeyi de zor emiyor kavga ederek ((
Ah kuzum ya kıyamam. Masaj yapıyor musun bol bol? En kötü bir doktora götür baksın ya. O kadar zorlanıyorsa eğer göstermekte fayda var bence

Bak acıyı azaltıyomuş

Patates kabızlık yapar ondan mı acaba
Sade yeme sulu ye belki yapmaz
Zaten bu 40 çıkana kadar tek su içmeliyiz sanırım

İlk an acıyor sonra emince geçmiyor mu bnm de yara anca yavaş yavaş iyileşiyor sütünü de sür

Silikon uç ne marka almalıyım? Ben de fenalardayım
İlk an acıyor sonra emince geçmiyor mu bnm de yara anca yavaş yavaş iyileşiyor sütünü de sür
Yok ya cok pis çekiyor dayanamıyorum yanisütümü sürüyorum gümüş kapak kullanıyorum yine de fenaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…