Iyi iyi o zaman.Fazlasını icmiyo kesinlikle ben 60 ml yapıyorum o 30 ml içiyor eğer zorlarsam hepsini kusuyor
Acaba diyorum mamayi mi değiştirsem sevmedi mi ? Sen hangisini kullanıyorsun?Iyi iyi o zaman.Ya ikinci haftadan sonra 3 ölçeğe çıkılması gerekiyomuş ya ben de tajviye yaparken 2 ölçekten yapıyom 1.5 ölçek filan içiyo.
Hipp kullanıyorum. Aman hic kurcalama ya doyuyodur.Acaba diyorum mamayi mi değiştirsem sevmedi mi ? Sen hangisini kullanıyorsun?
Ben 90 ml veriyorum sagdigim sütleri falanIyi iyi o zaman.Ya ikinci haftadan sonra 3 ölçeğe çıkılması gerekiyomuş ya ben de tajviye yaparken 2 ölçekten yapıyom 1.5 ölçek filan içiyo.
Artık verebilirsin canım. Ben emzirmenin üstüne acaba doymadı mı diye veriyorum 2 ölçek.Ben 90 ml veriyorum sagdigim sütleri falan
canım ben gündüz emziriyorum gece de sağdığım sütü biberonla veriyorum, böylece göğülerim biraz iyileşmiş oluyor. Hem de gece çok uyku bölünmüyor. İstersen bir de böyle dene, biberon verdiğim için meme reddi vs de olması bende. Göğüs ucu içinde e-bebek te silikon göğüs ucu koruyucu var, onu hem emziriken hem sağarken göğsüme takıyorum acıyı baya azaltıyor.Ben tam lohusa oldum valla bugün
Sabah her yerim ağrıyor diye ağlıyordum
Ki ağrıyor
Göğüslerimi sağıyorum
Emme düzeni tam oluşmadı
Bazen emiyor bazen biberonla sütümü veriyorum
İnşallah bu işin sonunda emmeyi tamamen bırakmaz
Benimki bırakmadı diye iyi hikayeleri olan varsa çok ihtiyacım var
Göğsüm sağıyorum acıyor sağmıyorum yine acıyor
Buharda yumuşatmaya filan çalışıyorum
Göğsümün ucunu çıkarmadan çocuk asla emmiyor zaten
Ay valla çok ağlayasım var
Böyle günlerce
Hem de bağıra bağıra
Gergin olduklarında da devamlı emmek istiyorlar. Emmek gerginliklerini azaltıyor. Belki de açlıktan değil ama onu huzursuz eden başka bir şey olabilir. Atıyorum belki ev çok sıcak geliyordur yada sallanmak istiyordur gibi.Ya acaba sütüm mü yetmiyorlar basladı simdi de bende. Süt takviyem var yine de rezene aldırdım en azından içim rahat eder. Ya diyorum emse tamam doydum dese uyur herhalde. Hiç durup uyumuyo ha bire memede ben anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Yeterince cişli kakalı bez de var bence.
Ay insallah iyi olsunlar bizimki de geceden beri yapmadı kaka ya sabahtir ugrasiyorun uyumuyor memeyi de zor emiyor kavga ederekHımm bende vereyim olmazsa belki rahat eder.
Düne göre bugün daha iyi. Artık damladan mı bilmiyorum ama galiba bana patates yada pilav dokunuyor. Patatesli bir yemekle pilav yapmıştım bu sıkıntı o zaman başladı. Dün başka bir şey yedim bugün çocuk daha rahat. Yavaş yavaş gaz çıkarması arttı. Bir süreliğine patatesle pilava adios diyeceğim sanırsam
Valla bizim de oyle ben gazdan diye dusunuyorun niye uyumuyorlar saatlerdir kucagimda aglamasin diyeYa acaba sütüm mü yetmiyorlar basladı simdi de bende. Süt takviyem var yine de rezene aldırdım en azından içim rahat eder. Ya diyorum emse tamam doydum dese uyur herhalde. Hiç durup uyumuyo ha bire memede ben anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Yeterince cişli kakalı bez de var bence.
Benim de başta öyleydi ama 15 dk inatla sağdıkça bikaç güne arttı2 saat sonra denedigimde yok dencek kadar pompaya birikmiyor..geceden sabaha kadar anca doluyor goguslerim ondada 50 60cc anca cikiyor..
Ama tisortume kadar cikiyor bazen süt olmasa kesiliyor olsa bu derece cikmaz sanirim dimi ?
Ben de medela kullanıyorum baya çıkarıyor yaPompayla benim de sıfır verim. Neden anlamadım kullandığım model de medela.
Elle sağıyorum yoruyor ama çok daha iyi miktarda süt çıkıyor
Ah kuzum ya kıyamam. Masaj yapıyor musun bol bol? En kötü bir doktora götür baksın ya. O kadar zorlanıyorsa eğer göstermekte fayda var benceAy insallah iyi olsunlar bizimki de geceden beri yapmadı kaka ya sabahtir ugrasiyorun uyumuyor memeyi de zor emiyor kavga ederek((
Masaj yapiyoruz altini acip rahatlasin diye hem bazen fayda ediyorr da bugun etmediAh kuzum ya kıyamam. Masaj yapıyor musun bol bol? En kötü bir doktora götür baksın ya. O kadar zorlanıyorsa eğer göstermekte fayda var bence
Kızlar acil cvp lütfen
Ben bebemi meme uçlarım yara gibi acıdığı için emziremiyorum hep sür sağıp öyle vermek zorunda kalıyorum.
Silikom göğüs uçları acıtmıyor mu? Ondan kullansam emzirebilir miyim?
Hangi marka almalıyım?
Bak acıyı azaltıyomuşcanım ben gündüz emziriyorum gece de sağdığım sütü biberonla veriyorum, böylece göğülerim biraz iyileşmiş oluyor. Hem de gece çok uyku bölünmüyor. İstersen bir de böyle dene, biberon verdiğim için meme reddi vs de olması bende. Göğüs ucu içinde e-bebek te silikon göğüs ucu koruyucu var, onu hem emziriken hem sağarken göğsüme takıyorum acıyı baya azaltıyor.
Patates kabızlık yapar ondan mı acabaHımm bende vereyim olmazsa belki rahat eder.
Düne göre bugün daha iyi. Artık damladan mı bilmiyorum ama galiba bana patates yada pilav dokunuyor. Patatesli bir yemekle pilav yapmıştım bu sıkıntı o zaman başladı. Dün başka bir şey yedim bugün çocuk daha rahat. Yavaş yavaş gaz çıkarması arttı. Bir süreliğine patatesle pilava adios diyeceğim sanırsam
İlk an acıyor sonra emince geçmiyor muKızlar acil cvp lütfen
Ben bebemi meme uçlarım yara gibi acıdığı için emziremiyorum hep sür sağıp öyle vermek zorunda kalıyorum.
Silikom göğüs uçları acıtmıyor mu? Ondan kullansam emzirebilir miyim?
Hangi marka almalıyım?
Ya bnm de öyleydi 2 gün ayaklarını kalın giydir bebenin ve kendininMasaj yapiyoruz altini acip rahatlasin diye hem bazen fayda ediyorr da bugun etmedi
Silikon uç ne marka almalıyım? Ben de fenalardayımcanım ben gündüz emziriyorum gece de sağdığım sütü biberonla veriyorum, böylece göğülerim biraz iyileşmiş oluyor. Hem de gece çok uyku bölünmüyor. İstersen bir de böyle dene, biberon verdiğim için meme reddi vs de olması bende. Göğüs ucu içinde e-bebek te silikon göğüs ucu koruyucu var, onu hem emziriken hem sağarken göğsüme takıyorum acıyı baya azaltıyor.
Yok ya cok pis çekiyor dayanamıyorum yaniİlk an acıyor sonra emince geçmiyor mubnm de yara anca yavaş yavaş iyileşiyor sütünü de sür
Insallah canim benim geçsin bir an omceYa bnm de öyleydi 2 gün ayaklarını kalın giydir bebenin ve kendinin
İnşallah çabucak bu dönemi atlatırız
Yazarken aklıma sen geldin zatenKiz ne demek çantam hazır diil töbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?