Kızlar ben doğum yaptımkakasını yapmış suyum yeşil geldi sezaryene aldılar hemen iyiyiz şuan
Hadi geçmiş olsun yanında di mi?Kızlar ben doğum yaptımkakasını yapmış suyum yeşil geldi sezaryene aldılar hemen iyiyiz şuan
Çok teşekkür ederiiimGözün aydın morruj
Sağlıkla büyüt bebeğini, senin de iyi olmana çok sevindim
Evet evet çok şükür yanımda upuzun saçları varHadi geçmiş olsun yanında di mi?
YouTubeta videolar var bir bak istersen bana da çok mümkün gelmiyordu duyunca ama kolay bi yöntemmişBen de medela kullanıyorum baya çıkarıyor ya
Elle nasıl sağılıyoracaba daha mı çok çıkıcak elle yapsam
Gözün aydın canım benim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar ben doğum yaptımkakasını yapmış suyum yeşil geldi sezaryene aldılar hemen iyiyiz şuan
Aslında yokGöğüs ucuyla ilgili problem varsa silikon göğüs ucunu düşündün mü?
Ya o daha zoe geldi banaBir de sütü biberon yerine enjektörle bir parmağına steril eldiven geçirip meme şeklinde emzirecek verebilirsin memeden soğuma ihtimaline karşılık
Ya da kaynanan kocan falan versin işte
Ama sağmayı bırakma çok zor ve yorucu gerçekten ama tek çare de boşaltmak
Resmen umudumsuncanım ben gündüz emziriyorum gece de sağdığım sütü biberonla veriyorum, böylece göğülerim biraz iyileşmiş oluyor. Hem de gece çok uyku bölünmüyor. İstersen bir de böyle dene, biberon verdiğim için meme reddi vs de olması bende. Göğüs ucu içinde e-bebek te silikon göğüs ucu koruyucu var, onu hem emziriken hem sağarken göğsüme takıyorum acıyı baya azaltıyor.
Hayatım bana spinal yaptılarKızlar yarın sabah doğumum var çok heyecanlıyım çok korkuyorum kaçıp gidesim var bir yerlere , doktorun anestezicinin Hepsinin yanında tek tek ağladım. Nolur dua edin bana
Anestezi doktoru epidural anestezi tavsiye etti, ancak kattaki ebeler epidural anesteziye gerek olmadığını onun daha tehlikeli ve pahalı olduğunu söyledi. Sezeryan olanlar sizin hangisiydi ne tavsiye edersiniz??1
Benimki ilk basta tam cekemiyordu Memeyi ,Resmen umudumsun
4 gündür anamdan emdiğim süt benim burnumdan geldi biberon verme sütün kesilecek diye diye
Sorun olmuyor diyorsan öyle yapayım ben de
Zaten her türlü emmiyor
Anesteziciye sordum panik yaparsam ne olacak dedim uyuturuz dedi. Ben uyutulmak istemiyorum korkuyorum uyuyup uyanamazsam diye kalbim duracak gibi oluyor. Sakin kalmam gerek ama nasıl olacak bilmiyorumHayatım bana spinal yaptılar
İnan çok iyi anlıyorum seni
Ameliyatta kaçasım geldi
O derece korkuyordum
Tir tir titriyordum hatta
Öyle bi korku diyeyim
Ameliyatta spinal yaptılar
Merak etme kaç kere kontrol etmeden yapmıyoruz ameliyat dediler
Sürekli bilgilendiriyorlar şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye
Başlamadan bi çimdik atacağım hissetmezden başlarız dedi
Ki dokunuşu hissedeceksin demişlerdi
Ben dokunduğunu bile hissetmedim
Bebek doğunca sakinleştirici yapıyorla3 zaten
Bana inan korkma
2 dogumumda da Spinal oldumKızlar yarın sabah doğumum var çok heyecanlıyım çok korkuyorum kaçıp gidesim var bir yerlere , doktorun anestezicinin Hepsinin yanında tek tek ağladım. Nolur dua edin bana
Anestezi doktoru epidural anestezi tavsiye etti, ancak kattaki ebeler epidural anesteziye gerek olmadığını onun daha tehlikeli ve pahalı olduğunu söyledi. Sezeryan olanlar sizin hangisiydi ne tavsiye edersiniz??1
Kaç dakika sürdü doğumlar peki? Bebek doğduktan sonra uyuttular mı sizi? Sakin kalmak için ne yaptınız?2 dogumumda da Spinal oldum
Hic sikinti yasamadim ...
Spinaldi biliyorum. Emin bile degilim. Sakin ol. Meleğine az kaldı.Kızlar yarın sabah doğumum var çok heyecanlıyım çok korkuyorum kaçıp gidesim var bir yerlere , doktorun anestezicinin Hepsinin yanında tek tek ağladım. Nolur dua edin bana
Bizimki memeyi sevmiyor aslaBenimki ilk basta tam cekemiyordu Memeyi ,
Biberonla sagip verdim
Hem bineron hem meme aliyor simdi cok sukur
Ben de sordum onu korkarsam ne olaxak filan diyeAnesteziciye sordum panik yaparsam ne olacak dedim uyuturuz dedi. Ben uyutulmak istemiyorum korkuyorum uyuyup uyanamazsam diye kalbim duracak gibi oluyor. Sakin kalmam gerek ama nasıl olacak bilmiyorumbebek doğunca uyuttular mı seni?
İnşallah mervecimmmm dua bekliyorumSpinaldi biliyorum. Emin bile degilim. Sakin ol. Meleğine az kaldı.
Hiç korkulacak bi sey yok.İnşallah mervecimmmm dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?