2021 Aralık Anneleri

Sakinleştirici güzel olur valla buradakiler sakinleştirici demediler direk uyuturuz dediler oda kaygımı arttırdı korktuğumu belli etmeyim desem monitörden kalp atışından anlayacaklar
Valalhi kaçmak istiyorum derken şaka yapmıyorum

Uyuturken de oo kalp atışı arttı demezler korkma
Uygun yolla uyuturlar
Ama uyanıyorsun ona da emin ol
Hatta ağrısı daha çok olmasa genel isterdim ben
Hem ağrısından hem korona olduğun için olmaz dedi bana

Uyuturken de oo kalp atışı arttı demezler korkma
Uygun yolla uyuturlar
Ama uyanıyorsun ona da emin ol
Hatta ağrısı daha çok olmasa genel isterdim ben
Hem ağrısından hem korona olduğun için olmaz dedi bana
Bu gece Forumda kal her an senden destek isteyebilirim ameliyathane ekibi şuan benim için böyle seri katiller psikopatlardan oluşuyor gibi geliyor sanki beni öldürecekler gibi kötü kahkahalar duyuyorum sanki

Resmen umudumsun
4 gündür anamdan emdiğim süt benim burnumdan geldi biberon verme sütün kesilecek diye diye
Sorun olmuyor diyorsan öyle yapayım ben de
Zaten her türlü emmiyor
Canım lansinoh biberon aldım hem biberon hem meme devam ediyoruz sütüm yetse biberon vermezdim o ayrı lansinoh ucu ayni anne memesi gibi imkanın varsa hemen al

Hadi bakalım sağlıcakla doğur inş korktuğun gibi olmasın canım

Spinal oldum
İlkinde genel olmuştum onda kendime 2 günde gelmiştim narkoz etkisinden
Spinal çok çabuk atıyor vücut

Bende sabah erkenden hastaneye gidecem belki beni de doğuracak bekletmeyelim dedi bende doğuracak gibi gidecem hastaneye suni sancı verecek galiba banada

Kızlar benim oğlum geçen hafta sarılık yüzünden 1 gece fototerapi aldı, hastanede 1 hafta sonra tekrar işitme testi yapılacak sağlık bakanlığı zorunlu kılıyor dediler. Var mı böyle bir şey ? Tekrar sokan var mı ?

bizim çocuk doktorumuz da ilk bebeğimizde bunu söylemişti yeniden işitme testi yapılır diye

Benimki emme işini cozuttu diye tekrardan 2 saatte bir 15er dk emecek şekilde oyalamaya çalışıyorum. Deniyoz bi şeyler.

Evet yoğunbakımda yatan tüm bebeklere tekrardan işitme testi yapılıyor benim de ilk bebeğim 4 gün ışık almıştı yapılmıştı işitme testi geçmiş olsun bıdığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…