Sakinleştirici güzel olur vallaBizimki memeyi sevmiyor asla
Yine de zorluyorum olabildiğince
Ama yavrumun sesi kısıldı ağlamaktan
Biberonla o kadar keyifli oluyor ki hem doyuyor da
Ben de sordum onu korkarsam ne olaxak filan diye
İlaç veririz ya da uyuturuz dedi
Ben de uyut çocuk çıkınca ben çok korkuyorum demiştim
Çocuk çıkınca bi sakinleştirici verdiler en son ameliyatı izliyordum gizli gizli valla
Müthiş bi crsaret geliyor sakinleştiriciyle
Şu an yap des2n yapamam
Ama o an harikaydı
Neyden korktuğumu da bilmiyorum korkmam lazım gibi hissediyorumHiç korkulacak bi sey yok.
Uyuturken de oo kalp atışı arttı demezler korkmaSakinleştirici güzel olur vallaburadakiler sakinleştirici demediler direk uyuturuz dediler oda kaygımı arttırdı korktuğumu belli etmeyim desem monitörden kalp atışından anlayacaklar
Valalhi kaçmak istiyorum derken şaka yapmıyorum
Yaa gözün aydın çok sevindimKızlar ben doğum yaptımkakasını yapmış suyum yeşil geldi sezaryene aldılar hemen iyiyiz şuan
Bu gece Forumda kal her an senden destek isteyebilirimUyuturken de oo kalp atışı arttı demezler korkma
Uygun yolla uyuturlar
Ama uyanıyorsun ona da emin ol
Hatta ağrısı daha çok olmasa genel isterdim ben
Hem ağrısından hem korona olduğun için olmaz dedi bana
Gözünaydın sağlıkla büyüt bebişiniKızlar ben doğum yaptımkakasını yapmış suyum yeşil geldi sezaryene aldılar hemen iyiyiz şuan
Canım lansinoh biberon aldım hem biberon hem meme devam ediyoruz sütüm yetse biberon vermezdim o ayrı lansinoh ucu ayni anne memesi gibi imkanın varsa hemen alResmen umudumsun
4 gündür anamdan emdiğim süt benim burnumdan geldi biberon verme sütün kesilecek diye diye
Sorun olmuyor diyorsan öyle yapayım ben de
Zaten her türlü emmiyor
Ama tüh kız geçmiş olsun iyisiniz demi gözün aydın olsun canımKızlar ben doğum yaptımkakasını yapmış suyum yeşil geldi sezaryene aldılar hemen iyiyiz şuan
Hadi bakalım sağlıcakla doğur inş korktuğun gibi olmasın canımKızlar yarın sabah doğumum var çok heyecanlıyım çok korkuyorum kaçıp gidesim var bir yerlere , doktorun anestezicinin Hepsinin yanında tek tek ağladım. Nolur dua edin bana
Anestezi doktoru epidural anestezi tavsiye etti, ancak kattaki ebeler epidural anesteziye gerek olmadığını onun daha tehlikeli ve pahalı olduğunu söyledi. Sezeryan olanlar sizin hangisiydi ne tavsiye edersiniz??1
Spinal oldumKızlar yarın sabah doğumum var çok heyecanlıyım çok korkuyorum kaçıp gidesim var bir yerlere , doktorun anestezicinin Hepsinin yanında tek tek ağladım. Nolur dua edin bana
Anestezi doktoru epidural anestezi tavsiye etti, ancak kattaki ebeler epidural anesteziye gerek olmadığını onun daha tehlikeli ve pahalı olduğunu söyledi. Sezeryan olanlar sizin hangisiydi ne tavsiye edersiniz??1
Bende lansinoh biberon kullaniyorum.Canım lansinoh biberon aldım hem biberon hem meme devam ediyoruz sütüm yetse biberon vermezdim o ayrı lansinoh ucu ayni anne memesi gibi imkanın varsa hemen al
Benim kız weeninkini bile götürüyoBende lansinoh biberon kullaniyorum.
Oglumda da onu kullandim.
Gercekten anne memesi gibi
Bendee wee veriyordum bebem artık memeyi almıyorBenim kız weeninkini bile götürüyo
Ayrıca yeni dogan yoğunbakımda da hep wee kullanıyolardı.
Allah Allah yaa neden acabaBendee wee veriyordum bebem artık memeyi almıyor
gözün aydınKızlar ben doğum yaptımkakasını yapmış suyum yeşil geldi sezaryene aldılar hemen iyiyiz şuan
bizim çocuk doktorumuz da ilk bebeğimizde bunu söylemişti yeniden işitme testi yapılır diyeKızlar benim oğlum geçen hafta sarılık yüzünden 1 gece fototerapi aldı, hastanede 1 hafta sonra tekrar işitme testi yapılacak sağlık bakanlığı zorunlu kılıyor dediler. Var mı böyle bir şey ? Tekrar sokan var mı ?
Evet yoğunbakımda yatan tüm bebeklere tekrardan işitme testi yapılıyor benim de ilk bebeğim 4 gün ışık almıştı yapılmıştı işitme testi geçmiş olsun bıdığaKızlar benim oğlum geçen hafta sarılık yüzünden 1 gece fototerapi aldı, hastanede 1 hafta sonra tekrar işitme testi yapılacak sağlık bakanlığı zorunlu kılıyor dediler. Var mı böyle bir şey ? Tekrar sokan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?