2021 Aralık Anneleri

Sizin bebelerde el ve ayaklarda deri atıyor mu?
Losyon ne canim herhangi kendi aldigin bi urun mu doktor mu yazdi
Deri atmasi oldu suan linola losyon kullaniyoruz. O mu fayda etti yoksa zaten ilk zamanlar olan bir sey miydi suan cok azaldi.
Tek goguste mi 60. Benim tek goguste 30 kadar cikiyor ancak. Sizin tekse cok iyi iki gogus icinse de demekki normel bir olcum zaman zaman miktarda farkliliklar olabilir stres sutu etkiliyor iyi dusunup kacirmayalim

Yavrum ya birakmaz insallah cnm ikisini de alir. Ben biberin vermiyom ama benimki de zorla emiyir buara ya insallah birakmazlar
İnşallah canım. İşte benm yarın emzirmee danışmanı gelcek 300 liram sıkışmış bebeğim ağzına onu şey etcez. İnşallah faydası olur

İnşallah canım. İşte benm yarın emzirmee danışmanı gelcek 300 liram sıkışmış bebeğim ağzına onu şey etcez. İnşallah faydası olur
Insallah olur canim benim bize de tuyolar verirsin:)benim memeyle kavga ediyir bazen valla ben anlamadm gazdan mi baska seydenmi kivraniyir birakiyir sonra tekrar tutmaya çalışıyor:s

Canım lansinoh biberon aldım hem biberon hem meme devam ediyoruz sütüm yetse biberon vermezdim o ayrı lansinoh ucu ayni anne memesi gibi imkanın varsa hemen al
Onu kullanıyorum ben de
Ama benim göğsümün ucu kısa mı imce mi me bilmiyorum
Lansinoh gibi öyle çok çok ağzına alamıyor

Whiterose89 bugğn çocuk dr baktı bize sarılık 9 olmuş bazen 2-3 aylıkkene kadar sürebiliyor dedi ve bi sürü tahlil yaptırdı sarılıktan olabilir mi diye şükür temiz çıktı haftaya tekrar kontrole götürcem bakalım
Sağlık ocağı az az diyip duruyordu
İnşallah 40 çıkana kadar biter

Ya tabi ki öyle bi de çok yeni adapte olacaklar. Ben de şimdi iyileşmeye başlayan diğer memeyi vermeye zorlanıyorum bi tane emzirme danışmanı tavsiye etti bir yakınım onu çağıracağım.
Sen de öyle bir şey düşünebilirsin çok yardımları oluyor bu tip durumlarda mutlaka çözerler

Hastanenin emzirme hemşiresi var
Onunla irtibat halindeyiz biz de
Sağ olsun devlet diye çok korkuyordum ama o kadar yardımcı oluyor ki herkes

Ya ben 2 tane de a gttim 12 li değeri gördüler bebek 18 günü geçti artık önemi yok takibe gerek yok dedler. Bi troid testi yapıldı o kdr ben napym şmdş bidaha mı gideyim

Benim de yarın bende de bi gerginlik var kaçta seninki beni ilk vaka olarak alacakmış 7 buçukta yatisini yaptir dedi

Anne sütü sariligi diyorlar sanırım zararı olmuyor ama değer düşmüyor da baya bi süre

Cok yuksek degil cnm degeri gecer bence evet bu yenidogan sariligi bizimkiler ben daha baktirmadim saglik ocagi bize de yuzunde var demisti en son vucut az:s

Ben kombine anestezi aldım, yani hem epidural hem spinal yaptılar. Hiçbi şey hissetmedim, dokunuşları bile
Ameliyattan çıkınca falan hiç ağrım sancım olmadı.
2-3 saat sonra bacaklarımdaki tüm uyuşukluk geçmişti. Çok konforluydu doğum yaptığımı da ameliyata girdiğimi de anlamadım valla
1 hafta sonra ve 3aylıkken tekrarlanması gerekiyormuş bize de öyle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…