- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Oyy maşallah seninkide geldiKızlar ben doğum yaptımkakasını yapmış suyum yeşil geldi sezaryene aldılar hemen iyiyiz şuan
Biberonun rahatlığına alıştı memeden öyle seri akmıyor başlıyo ağlamayaAllah Allah yaa neden acaba
Gozun aydin canimmmKızlar ben doğum yaptımkakasını yapmış suyum yeşil geldi sezaryene aldılar hemen iyiyiz şuan
Sizin bebelerde el ve ayaklarda deri atıyor mu?
Deri atmasi oldu suan linola losyon kullaniyoruz. O mu fayda etti yoksa zaten ilk zamanlar olan bir sey miydi suan cok azaldi.Losyon ne canim herhangi kendi aldigin bi urun mu doktor mu yazdi
Tek goguste mi 60. Benim tek goguste 30 kadar cikiyor ancak. Sizin tekse cok iyi iki gogus icinse de demekki normel bir olcumKizlar sütü azalan varmi ? Yada bana mi az geliyor anlayamiyorum sinirlerim bozuldu iyice ☹☹
Memeyi cok fazla almiyor oyuzden sagiyorum.. her sagimda en fazla 60cc cikiyor buda 3,4 saatte bir sagmama ragmen..normal mi ? Sizlerde nasil ?
Goguslerimin ilk zaman ki sertligide yok yumusak yumusak kaldi..☹
Off emmiyordu fazla simdi de sutum de giderse yikilirim☹☹☹
Yavrum ya birakmaz insallah cnm ikisini de alir. Ben biberin vermiyom ama benimki de zorla emiyir buara ya insallah birakmazlarBiberonun rahatlığına alıştı memeden öyle seri akmıyor başlıyo ağlamaya
İnşallah canım. İşte benm yarın emzirmee danışmanı gelcek 300 liram sıkışmış bebeğim ağzınaYavrum ya birakmaz insallah cnm ikisini de alir. Ben biberin vermiyom ama benimki de zorla emiyir buara ya insallah birakmazlar
Insallah olur canim benim bize de tuyolar verirsin:)benim memeyle kavga ediyir bazen valla ben anlamadm gazdan mi baska seydenmi kivraniyir birakiyir sonra tekrar tutmaya çalışıyor:sİnşallah canım. İşte benm yarın emzirmee danışmanı gelcek 300 liram sıkışmış bebeğim ağzınaonu şey etcez. İnşallah faydası olur
Onu kullanıyorum ben deCanım lansinoh biberon aldım hem biberon hem meme devam ediyoruz sütüm yetse biberon vermezdim o ayrı lansinoh ucu ayni anne memesi gibi imkanın varsa hemen al
Emsin de artıkİnşallah canım. İşte benm yarın emzirmee danışmanı gelcek 300 liram sıkışmış bebeğim ağzınaonu şey etcez. İnşallah faydası olur
Ya tabi ki öyle bi de çok yeni adapte olacaklar. Ben de şimdi iyileşmeye başlayan diğer memeyi vermeye zorlanıyorum bi tane emzirme danışmanı tavsiye etti bir yakınım onu çağıracağım.Aslında yok
göğsümün ucu var yani
Ama oğlum istiyor ki en az çabayla en çok süt gelsin
O da mümkün değil
O silikon uçtan aldık
Biraz emdi bu tur
Ama bş dahakşne ne olur bilmiyorum
Ya o daha zoe geldi bana
Elle sağıyoe kayınvalidem acıdan ağlayasım geliyor
Makine daha az acılı geldi
Sağıp sağıp dolaba koyuyorum
Gece iyi oluyor
Çünkü ağlamaktan krize giriyoe emmesine zorlarsam
En kötü sağıp biberonla vereceğim
Yoksa her 2 saatte bi beraber ağlıyoruz artık çocukla
Kendimi ikna ediyorum sütün de olmayabilirdi
En azından kendi sütünü biberonla veriyorsun diye işte
Bence buna da şükür
Hastanenin emzirme hemşiresi varYa tabi ki öyle bi de çok yeni adapte olacaklar. Ben de şimdi iyileşmeye başlayan diğer memeyi vermeye zorlanıyorum bi tane emzirme danışmanı tavsiye etti bir yakınım onu çağıracağım.
Sen de öyle bir şey düşünebilirsin çok yardımları oluyor bu tip durumlarda mutlaka çözerler
Ya ben 2 tane de a gttim 12 li değeri gördüler bebek 18 günü geçti artık önemi yok takibe gerek yok dedler. Bi troid testi yapıldı o kdr ben napym şmdş bidaha mı gideyimWhiterose89 bugğn çocuk dr baktı bize sarılık 9 olmuş bazen 2-3 aylıkkene kadar sürebiliyor dedi ve bi sürü tahlil yaptırdı sarılıktan olabilir mi diye şükür temiz çıktı haftaya tekrar kontrole götürcem bakalım
Sağlık ocağı az az diyip duruyordu
İnşallah 40 çıkana kadar biter
Benim de yarın bende de bi gerginlik var kaçta seninki beni ilk vaka olarak alacakmış 7 buçukta yatisini yaptir dediKızlar yarın sabah doğumum var çok heyecanlıyım çok korkuyorum kaçıp gidesim var bir yerlere , doktorun anestezicinin Hepsinin yanında tek tek ağladım. Nolur dua edin bana
Anestezi doktoru epidural anestezi tavsiye etti, ancak kattaki ebeler epidural anesteziye gerek olmadığını onun daha tehlikeli ve pahalı olduğunu söyledi. Sezeryan olanlar sizin hangisiydi ne tavsiye edersiniz??1
Anne sütü sariligi diyorlar sanırım zararı olmuyor ama değer düşmüyor da baya bi süreWhiterose89 bugğn çocuk dr baktı bize sarılık 9 olmuş bazen 2-3 aylıkkene kadar sürebiliyor dedi ve bi sürü tahlil yaptırdı sarılıktan olabilir mi diye şükür temiz çıktı haftaya tekrar kontrole götürcem bakalım
Sağlıkla gelsin inşallah canım Allah yardımcın olsunBende sabah erkenden hastaneye gidecem belki beni de doğuracak bekletmeyelim dedi bende doğuracak gibi gidecem hastaneye suni sancı verecek galiba banada
Aynı benimde öyleBenim de yarın bende de bi gerginlik var kaçta seninki beni ilk vaka olarak alacakmış 7 buçukta yatisini yaptir dedi
Cok yuksek degil cnm degeri gecer bence evet bu yenidogan sariligi bizimkiler ben daha baktirmadim saglik ocagi bize de yuzunde var demisti en son vucut az:sWhiterose89 bugğn çocuk dr baktı bize sarılık 9 olmuş bazen 2-3 aylıkkene kadar sürebiliyor dedi ve bi sürü tahlil yaptırdı sarılıktan olabilir mi diye şükür temiz çıktı haftaya tekrar kontrole götürcem bakalım
Ben kombine anestezi aldım, yani hem epidural hem spinal yaptılar. Hiçbi şey hissetmedim, dokunuşları bileKızlar yarın sabah doğumum var çok heyecanlıyım çok korkuyorum kaçıp gidesim var bir yerlere , doktorun anestezicinin Hepsinin yanında tek tek ağladım. Nolur dua edin bana
Anestezi doktoru epidural anestezi tavsiye etti, ancak kattaki ebeler epidural anesteziye gerek olmadığını onun daha tehlikeli ve pahalı olduğunu söyledi. Sezeryan olanlar sizin hangisiydi ne tavsiye edersiniz??1
1 hafta sonra ve 3aylıkken tekrarlanması gerekiyormuş bize de öyle dedilerKızlar benim oğlum geçen hafta sarılık yüzünden 1 gece fototerapi aldı, hastanede 1 hafta sonra tekrar işitme testi yapılacak sağlık bakanlığı zorunlu kılıyor dediler. Var mı böyle bir şey ? Tekrar sokan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?