2021 Aralık Anneleri

Onu kullanıyorum ben de
Ama benim göğsümün ucu kısa mı imce mi me bilmiyorum
Lansinoh gibi öyle çok çok ağzına alamıyor
Onun almasını bekleme memeye yanastirdiginda ağzını kocaman açar o zaman ucunu değil kahverengi halayla beraber ver bir kişide kafasından memeye itsin bir kere tam yakalasa alışır aslında eldiven takma eşinin parmağını filan tuttur destek alır.

Erkek de öyle merak etme

Bende rezene verdim dun cay kasikla

ay gözümü korkutmayın şuan çok mutluyuz bu haldenn değişsin istemiyorum
Aman Allah bozmasın ayol tabi. Ama 2 gündür gaz damlası kullandığımiz halde arada dururken bir cızırtı şeklinde ağlama gelebiliyo. Gaz olduğu her halden belli

Insallah artar sağma süresini uzatmaya calisiyorum takviyeler kullaniyorum artik.

2 gogusten 60 cnm

Kızlar çok şükür çıktık Doğumdan bebiş iyi emmeye çalıştı sütüm gelmedi şimdi Yanımda uyuyor ben çok kasmışım kendimi o yüzden spinal iğnesi girmedi önce sonra 2. Defada girdi ameliyat anı çok çabuk geçti şimdi anestezi etkisi geçmeye başladıkça ağrılarım artıyor yine de bugünümüze bin şükür atlattık

Kızlar benim bebe 2 saatte bir kalkıp emiyordu ama 1-2 gündür 2 saatten daha uzun oluyor bu süre. Ben alarm kurup emzirmek için kalkıyorum ama aç olmadığı için memeyi almıyor. Öğün arasının açılması normal mi ?

Normaldir canım benimki de özellikle gece 2.5- 3 saat uyanmıyor

Gozun aydin canim minisine kavustun cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…