Benimkinin de uzun hep eldiven kullanıyorum.Kızlar, bebelerinizde eldiven kullanıyor musunuz? Tırnaklarını kestiniz mi yada ne zaman keseceksiniz?
Onun almasını bekleme memeye yanastirdiginda ağzını kocaman açar o zaman ucunu değil kahverengi halayla beraber ver bir kişide kafasından memeye itsin bir kere tam yakalasa alışır aslında eldiven takma eşinin parmağını filan tuttur destek alır.Onu kullanıyorum ben de
Ama benim göğsümün ucu kısa mı imce mi me bilmiyorum
Lansinoh gibi öyle çok çok ağzına alamıyor
Erkek de öyle merak etmeBenimki memeyle resmen raksediyor. Memeyi doysada ağzından çıkarıp uyumuyor illa meme ağzında olacak ve saatlerce öyle bekliyorum kan ter içinde terliyorum ,dilim damagima yapıştı bugün çay ve susuzluktanay bugün ilkkez sinir oldum sonra da pişman oldum . Diyorum kızım uyusana artık nolur uyu gidip çay içeyim .kızlar mi böyle sadece
Bende rezene verdim dun cay kasiklaDün tahlil yapıldı 9 çıktı
Bazen uzayan sarılık olabiliyormuş
Sabahları aç karnına kuru incir ye aralarda da ye sende rahat edersin bebişde
2-3 aya anca düzeliyor ya
Bn 2 gündür bebişe çay kaşığıyla rezene veriyorum iyi geliyor gibi
Sen zeytinyağı iç 2 kaşık
Bnm oğlan da da nunkarı yapardım şimdi de Şu gaz derdi bi bitse rahat uyurlar da
Nasıl fayda etti miBende rezene verdim dun cay kasikla
ay gözümü korkutmayın şuan çok mutluyuz bu haldenn değişsin istemiyorumZaten gaz gelecekse 15 günden sonra geliyor
Aman Allah bozmasın ayol tabi. Ama 2 gündür gaz damlası kullandığımiz halde arada dururken bir cızırtı şeklinde ağlama gelebiliyo. Gaz olduğu her halden belliay gözümü korkutmayın şuan çok mutluyuz bu haldenn değişsin istemiyorum
Insallah artar sağma süresini uzatmaya calisiyorum takviyeler kullaniyorum artik.Benim de başta öyleydi ama 15 dk inatla sağdıkça bikaç güne arttı
Tshirte kadar çıkıyorsa tam boşalmıyor demek bence, kesiliyor olsa hiç çıkmaz ki
Ben de medela kullanıyorum baya çıkarıyor ya
Elle nasıl sağılıyoracaba daha mı çok çıkıcak elle yapsam
2 gogusten 60 cnmDeri atmasi oldu suan linola losyon kullaniyoruz. O mu fayda etti yoksa zaten ilk zamanlar olan bir sey miydi suan cok azaldi.
Tek goguste mi 60. Benim tek goguste 30 kadar cikiyor ancak. Sizin tekse cok iyi iki gogus icinse de demekki normel bir olcumzaman zaman miktarda farkliliklar olabilir stres sutu etkiliyor iyi dusunup kacirmayalim
Sabaha dogru iyidik iki saate bir fln uyndi etmistir bence bugun de verrmNasıl fayda etti mi
Eldiven takmayın ellerini tanısın falan diyorlar ama tırnaklar nolcak bilemedim kısa bile olsa çizme riski varBenimkinin de uzun hep eldiven kullanıyorum.Ne zaman keserim bilmiyorum. Korkunç.
Buz gibi ki elleri mecbur takıyorum.Eldiven takmayın ellerini tanısın falan diyorlar ama tırnaklar nolcak bilemedim kısa bile olsa çizme riski var
Normaldir canım benimki de özellikle gece 2.5- 3 saat uyanmıyorKızlar benim bebe 2 saatte bir kalkıp emiyordu ama 1-2 gündür 2 saatten daha uzun oluyor bu süre. Ben alarm kurup emzirmek için kalkıyorum ama aç olmadığı için memeyi almıyor. Öğün arasının açılması normal mi ?
Bizimkinin de öyle ama zaten normalmiş soğuk olması kan dolaşımından dolayıBuz gibi ki elleri mecbur takıyorum.
Gozun aydin canim minisine kavustun cok sukurKızlar çok şükür çıktık Doğumdan bebiş iyi emmeye çalıştı sütüm gelmedi şimdi Yanımda uyuyor ben çok kasmışım kendimi o yüzden spinal iğnesi girmedi önce sonra 2. Defada girdi ameliyat anı çok çabuk geçti şimdi anestezi etkisi geçmeye başladıkça ağrılarım artıyor yine de bugünümüze bin şükür atlattık
Bnm de ağrı kesici yaptıkları yerler hala top top duruyorSezeryandan sonra bacagima igne vurmuslardi hala yeri agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?