2021 Aralık Anneleri

Kızlar, bebelerinizde eldiven kullanıyor musunuz? Tırnaklarını kestiniz mi yada ne zaman keseceksiniz?
Benim oğlum kesinlikle eldiven ve şapka taktırmıyor. Zorla takarsak eldivenleri ağzına alarak, şapkayı da kafasını sağa sola sağa sola çevirerek çıkarıyor. Çıkaramazsa biz çıkarana kadar ellerini sıkıyor. Başta inatlaşıyordum ama vazgeçtim tırnakları uzayıp kırıldı, normal makasın küçük olanlarıyla kestim, tırnak makası kullanmaya cesaretim yok şu an

Bizimkinde de olmuştu uzayan sarılık. Daha çok yeni geçti çocuğun vücudu sapsarıydı. İnsan bir an hiç geçmeyecek sanıyor dün içtim bugünde içeceğim zeytinyağı. Ay ne zaman bitecek ki bu gaz sorunu? Umarım yakındır gaz çıkarmak çok zor yoksa

Yaa akıllı bıdık bana çok ilginç geliyor böyle mizaçları oluşmuş bir şekilde doğmaları. Hayır içerde ne yaşamış olabilirler de böyle huylsr sergiliyorlar bizimki de ellerini tuttuğun an kıyameti koparıyor o eller illa serbest olacak sanki onca ay karnımda sıkış tepiş durmamış gibi ben tırnakları iki defa kestim bugün banyodan sonra bir daha keseceğim tırnak makasıyla. Uyuklarken yavaş yavaş kesiyorum zor olmuyor. Tırnak derisini geriye doğru hafifçe çekip kesiver.

Bu arada emzik denedim diliyle ittiriyor tutmadi belki ilerde tutar tekrar denerm wee baby damakli ve avent denedm

Dar yerden çıktım burda bari rahat bırakın diyorlar galiba Bizimkinin elleri hiç durmuyor, annem kundak yapıyor uyusun diye, o eller çıkana kadar tepiniyor

Sağlıkla büyüsün inşallah.

Yok valla gerçekten almıyor
Kafayı yemek üzereyim
Artık her 2 saatte bi karşılıklı ağlıyoruz en az bi saat
Almamak için her şeui yapıyor
Bugün emzirme hemşiresine gittik
Onunla gayet alıyor
Ben tek denerken asla beceremiyorum
Sürekli ağlamaktan yakında sütüm gidecek zaten

Emzirme hemşiresi de ne uç, ne biberon ne emzik hiçbirini kullanma
Sadece sağarsan da sütün bitecek zamanla dedi
Gerçektej delirmek üzereyim
Doktora gittik ona dedim belki acır halime diye
Emzireceksin başka yolu yok dedi sadece

Bi yanım diyor ki sağ sağ ver işte gittiği yere kadar herkesin sütü bitecek diye şart yoktur
Bi yanım emsin diye asla verme biberonla sağıp da diyor
Ama bugün vermedim işte çocuk resmen aç kaldı sabah 8den sınra ki öğünlerde
Zayıflatıp hasta etmek daha mı mantıklı bilmiyorum

O kadar moralim bozuk ki böyle bağırarak ağlamak istiyorum
Ki her emzirme seansında karşılıklı ağlıyoruz

Çak mamayı gitsin
Bence iyi ya. Benim de bir haftada 200 gram gibi bi şey almış iyi dediler.
Gunde 2 kez veriyorum artik bi yatarken bi de öğlen veriyorum artik. Çok kafa yoramayacam.

Ebe arkadaslarima soyledim.
Gayet iyi almis dediler.
Sen ebene selam soyle diye de dalga gectiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…