Allah Allah mantıken kabullenemiyorum benBizimkinin de öyle ama zaten normalmiş soğuk olması kan dolaşımından dolayı
Benim oğlum kesinlikle eldiven ve şapka taktırmıyor. Zorla takarsak eldivenleri ağzına alarak, şapkayı da kafasını sağa sola sağa sola çevirerek çıkarıyor. Çıkaramazsa biz çıkarana kadar ellerini sıkıyor. Başta inatlaşıyordum ama vazgeçtimKızlar, bebelerinizde eldiven kullanıyor musunuz? Tırnaklarını kestiniz mi yada ne zaman keseceksiniz?
Bizimkinde de olmuştu uzayan sarılık. Daha çok yeni geçti çocuğun vücudu sapsarıydı. İnsan bir an hiç geçmeyecek sanıyorDün tahlil yapıldı 9 çıktı
Bazen uzayan sarılık olabiliyormuş
Sabahları aç karnına kuru incir ye aralarda da ye sende rahat edersin bebişde
2-3 aya anca düzeliyor ya
Bn 2 gündür bebişe çay kaşığıyla rezene veriyorum iyi geliyor gibi
Sen zeytinyağı iç 2 kaşık
Bnm oğlan da da nunkarı yapardım şimdi de Şu gaz derdi bi bitse rahat uyurlar da
Yaa akıllı bıdıkBenim oğlum kesinlikle eldiven ve şapka taktırmıyor. Zorla takarsak eldivenleri ağzına alarak, şapkayı da kafasını sağa sola sağa sola çevirerek çıkarıyor. Çıkaramazsa biz çıkarana kadar ellerini sıkıyor. Başta inatlaşıyordum ama vazgeçtimtırnakları uzayıp kırıldı, normal makasın küçük olanlarıyla kestim, tırnak makası kullanmaya cesaretim yok şu an
Guzel haberler insallahBiz kilo ve boy icin gidecegiz dua edin
Dar yerden çıktım burda bari rahat bırakın diyorlar galibaYaa akıllı bıdıkbana çok ilginç geliyor böyle mizaçları oluşmuş bir şekilde doğmaları. Hayır içerde ne yaşamış olabilirler de böyle huylsr sergiliyorlar bizimki de ellerini tuttuğun an kıyameti koparıyor o eller illa serbest olacak sanki onca ay karnımda sıkış tepiş durmamış gibi ben tırnakları iki defa kestim bugün banyodan sonra bir daha keseceğim tırnak makasıyla. Uyuklarken yavaş yavaş kesiyorum zor olmuyor. Tırnak derisini geriye doğru hafifçe çekip kesiver.
Bibs de deneyebilirsin gerci cok pahalanmis. Ben 42 liraya almistim 78 lira olmusBu arada emzik denedim diliyle ittiriyor tutmadi belki ilerde tutar tekrar denerm wee baby damakli ve avent denedm
Yok artıkToplamda 500 gr almis 2 haftada. Ebe az dedi. Kafayi yicem ne kadar almali ya valla
Ya valla yildim esimle .Yok artık
Nasıl az ki. Benm ki de 480 civarında almış ebe eve geldi bugun gayet normal dediToplamda 500 gr almis 2 haftada. Ebe az dedi. Kafayi yicem ne kadar almali ya valla yıldım
Sağlıkla büyüsün inşallah.Ben de doğurdum sabah, sezeryan çok güzel gecti çok memnun kaldım, simdi ufaktan ağrılar başladı, bebeğe meme verme cabasindayiz uyuyucam diye almıyor bi türlü başka da bi sikinti yok şimdilik çok şükür
Çak mamayı gitsinYa valla yildim esimle .
Adam bana vitamin almis gelmis bir sürü.
Yok valla gerçekten almıyorOnun almasını bekleme memeye yanastirdiginda ağzını kocaman açar o zaman ucunu değil kahverengi halayla beraber ver bir kişide kafasından memeye itsin bir kere tam yakalasa alışır aslında eldiven takma eşinin parmağını filan tuttur destek alır.
Ebe arkadaslarima yazdim cok iyi almis dediler.Nasıl az ki. Benm ki de 480 civarında almış ebe eve geldi bugun gayet normal dedi
Gunde 2 kez veriyorum artik bi yatarken bi de öğlen veriyorum artik. Çok kafa yoramayacam.Çak mamayı gitsin
Bence iyi ya. Benim de bir haftada 200 gram gibi bi şey almış iyi dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?