2021 Aralık Anneleri

Silikon göğüs ucu koruyucu canmış
Resmen bebeğim misler gibi emdi
Sıfır acı
Ama sorun şu ki emdikten 1 saat sonra acıktı ve biberonla yine süt verdim çünkü ben de ne kadar süt içtiğini göremediğim için huzursuz oldum

Ya ben 2 tane de a gttim 12 li değeri gördüler bebek 18 günü geçti artık önemi yok takibe gerek yok dedler. Bi troid testi yapıldı o kdr ben napym şmdş bidaha mı gideyim
Biz 5. Gün 11.85 di sınır denildi bugün 9 oldu
Hemogram tam kan triod d vitamine
Sarılık için de iki değere baktı
1 olması lazım dedi tamemen yok demem için dedi dr
Bnmkinin gözünde çok var

Ohh maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah bebişin sanada şifalar versin rabbim beraber doğuracaktık olmadı ya nasip kısmet artık

Acı eşiğiniz nasıldır peki

Tatli annişler simdi siz sutunuzu bazen sagip sonradan veriyorsunuz ya gece vs o surede dolapta bekliyor sonra dolaptan cikarinca sicak suda bekleterek mi isitiyosunuz o is nasil oluyor acaba

Acı eşiğiniz nasıldır peki
Su geçirmez bant takıyorlar ya ameliyattan sonra?
Onu üçüncü gün çıkarmamjz gerekiyordu.. Eşim yavaşca narince çıkarmaya çalışırken saatlerce ağladım
Acı eşiğim gayet düşük bence
Çocuk doğurdum bişey olmadı da bi bant çıkarırken ömrümden ömür götürdün diyor beyim

Yaa gerçekten mii?
Ben de şu an tek meme emzirebildiğim için onun canı çıktı yola sağarak devam etmek zorundayım
Hassas meme ucujun üzerine onu geçirmek sıkıntı olmuyor mu?

Tatli annişler simdi siz sutunuzu bazen sagip sonradan veriyorsunuz ya gece vs o surede dolapta bekliyor sonra dolaptan cikarinca sicak suda bekleterek mi isitiyosunuz o is nasil oluyor acaba
Benmari usulu sicak suya batiriyorum süt koydugum siseyi.iyice calkalayip biberona dokuyorum

Benimki memeyle resmen raksediyor. Memeyi doysada ağzından çıkarıp uyumuyor illa meme ağzında olacak ve saatlerce öyle bekliyorum kan ter içinde terliyorum ,dilim damagima yapıştı bugün çay ve susuzluktan ay bugün ilkkez sinir oldum sonra da pişman oldum . Diyorum kızım uyusana artık nolur uyu gidip çay içeyim .kızlar mi böyle sadece

Ben de yalvarıyorum ama annecim benim uyumam lazım diye

Benimki de ayni neyseki emziği tıkıyorum ilk baslarda memeyi birakmadigi icin altima işiyordum nerdeyse

Ben de yalvarıyorum ama annecim benim uyumam lazım diye
benimkine bazen geceleri çaresiz kalıyorum 1 saatten fazla meme emse bile doymuyor ya da uyumamak için elinden geleni yapıyor mama verince bayılıyor resmen ,bazen ise mama bile uyutmuyor amacım uyuması için değil ama vicdan yapıyorum sonrasında. Annem diyo çocuğu terletiyosun diyorum çocuk beni terletiyo o da terliyo ister istemez

Benimki niye memeyle kavga ediyor ayy tutmayi unutuyor gibi yapiyor agliyor dilbagi olabilir mi birsey gordum ama ilk kizimda da vardi ya 1 aylik kontrole goturecegm ozaman mi sorarim:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…