Biz 5. Gün 11.85 di sınır denildi bugün 9 olduYa ben 2 tane de a gttim 12 li değeri gördüler bebek 18 günü geçti artık önemi yok takibe gerek yok dedler. Bi troid testi yapıldı o kdr ben napym şmdş bidaha mı gideyim
Aminn canım Allah'ım yardımcımız olsun inş rahatça doğumumuzu yapar yavrularımızı kucağımıza alırız inşallahSağlıkla gelsin inşallah canım Allah yardımcın olsun
Ohh maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah bebişin sanada şifalar versin rabbim beraber doğuracaktık olmadı ya nasip kısmet artıkKızlar tek tek alıntılayamadım, hepinize çok teşekkür ederim. Tospik kız 4100gram 53cm doğdu, pek emmiyor şu an zamanla olacak sanırım. Saat 11 gibi doğdu. Ameliyat biraz zor geçti ağrılarım var ama çok şükür iyiyiz
Acı eşiğiniz nasıldır pekiBen kombine anestezi aldım, yani hem epidural hem spinal yaptılar. Hiçbi şey hissetmedim, dokunuşları bile
Ameliyattan çıkınca falan hiç ağrım sancım olmadı.
2-3 saat sonra bacaklarımdaki tüm uyuşukluk geçmişti. Çok konforluydu doğum yaptığımı da ameliyata girdiğimi de anlamadım valla
1 hafta sonra ve 3aylıkken tekrarlanması gerekiyormuş bize de öyle dediler
Hadı hayırlısı inşallah zahmetsizce kolaylıkla gelsin hepsiAynı benimde öyle7buçukra yatış 8de ameliyathanede görüşürüz dedi
Su geçirmez bant takıyorlar ya ameliyattan sonra?Acı eşiğiniz nasıldır peki
Yaa gerçekten mii?Silikon göğüs ucu koruyucu canmış
Resmen bebeğim misler gibi emdi
Sıfır acı
Ama sorun şu ki emdikten 1 saat sonra acıktı ve biberonla yine süt verdim çünkü ben de ne kadar süt içtiğini göremediğim için huzursuz oldum
Evett süt direkt olarak ya da mikrodalgada ısıtılmamalı.Tatli annişlersimdi siz sutunuzu bazen sagip sonradan veriyorsunuz ya gece vs o surede dolapta bekliyor sonra dolaptan cikarinca sicak suda bekleterek mi isitiyosunuz o is nasil oluyor acaba
Ben varımOhh maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah bebişin sanada şifalar versin rabbim beraber doğuracaktık olmadı ya nasip kısmet artık
Benmari usulu sicak suya batiriyorum süt koydugum siseyi.iyice calkalayip biberona dokuyorumTatli annişlersimdi siz sutunuzu bazen sagip sonradan veriyorsunuz ya gece vs o surede dolapta bekliyor sonra dolaptan cikarinca sicak suda bekleterek mi isitiyosunuz o is nasil oluyor acaba
Benimki memeyle resmen raksediyor. Memeyi doysada ağzından çıkarıp uyumuyor illa meme ağzında olacak ve saatlerce öyle bekliyorum kan ter içinde terliyorum ,dilim damagima yapıştı bugün çay ve susuzluktanYa acaba sütüm mü yetmiyorlar basladı simdi de bende. Süt takviyem var yine de rezene aldırdım en azından içim rahat eder. Ya diyorum emse tamam doydum dese uyur herhalde. Hiç durup uyumuyo ha bire memede ben anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Yeterince cişli kakalı bez de var bence.
Ben de yalvarıyorum ama annecim benim uyumam lazım diyeBenimki memeyle resmen raksediyor. Memeyi doysada ağzından çıkarıp uyumuyor illa meme ağzında olacak ve saatlerce öyle bekliyorum kan ter içinde terliyorum ,dilim damagima yapıştı bugün çay ve susuzluktanay bugün ilkkez sinir oldum sonra da pişman oldum . Diyorum kızım uyusana artık nolur uyu gidip çay içeyim .kızlar mi böyle sadece
Benimki de ayni neyseki emziği tıkıyorumBenimki memeyle resmen raksediyor. Memeyi doysada ağzından çıkarıp uyumuyor illa meme ağzında olacak ve saatlerce öyle bekliyorum kan ter içinde terliyorum ,dilim damagima yapıştı bugün çay ve susuzluktanay bugün ilkkez sinir oldum sonra da pişman oldum . Diyorum kızım uyusana artık nolur uyu gidip çay içeyim .kızlar mi böyle sadece
benimkine bazen geceleri çaresiz kalıyorum 1 saatten fazla meme emse bile doymuyor ya da uyumamak için elinden geleni yapıyor mama verince bayılıyor resmen ,bazen ise mama bile uyutmuyor amacım uyuması için değil ama vicdan yapıyorum sonrasında. Annem diyo çocuğu terletiyosun diyorum çocuk beni terletiyo o da terliyo ister istemezBen de yalvarıyorum ama annecim benim uyumam lazım diye
Benimki emziği ilk 3 gün tuttu sonra ehhggg deyip çıkarıyor farkında ki bu gerçek meme değilBenimki de ayni neyseki emziği tıkıyorumilk baslarda memeyi birakmadigi icin altima işiyordum nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?