2021 Aralık Anneleri

Sadece sağarsan sütün mü bitermiş? berlin8982 ikizlerine sadece sağıp verebiliyo iki ay filan oldu o doğuralı. Olumsuz hiç bi şey düşünme lütfen. Biz de kesin sarılık olur diye bekledik mesela memem tıkandı kilo kaybı oldu bebekte diye. Hiç de bi şey olmadı. Hatta kaynanam her cocuk oluyo bu da olur filan diye beni hazırlamaya calışıyodu psikolojik olarak. Ben hiç öyle düşünmedim olmadı şükür. Aç bırakıp da strese sokma cocuğu da nasıl oluyosa öyle olsun. Kendini de bitirme. Gittiği yere kadar gitsin.

Gunde 2 kez veriyorum artik bi yatarken bi de öğlen veriyorum artik. Çok kafa yoramayacam.

Ebe arkadaslarima soyledim.
Gayet iyi almis dediler.
Sen ebene selam soyle diye de dalga gectiler
Iyi demişler

Bizimki de eldiven düşmanı babası takıyor o çıkarıyor ben de cesaret edemiyorum kesmeye ki kesecek kadar da çıkmamış henüz, torpulesem olur mu acaba

Bugun ilk defa tek basima banyo yaptiracagim.Stres bastı yaa.
Sizler tek mi yikiyorsunuz. Elimden düser diye ödüm kopuyor

Merve inan bileklerimi filan kesesim geliyor artık
Çocuğu ağlattım mesela bugün bi saate yakın illa alacaksın memeyi hastanede aldın diye
Ama bi yerden sonra insan cinnet getiriyor
En son ben başladım bağırarak ağlamaya
O ağladı ben ağladım
En son dayanamadım 1 saatin sonunda verdim biberonpa sağılmış vardı

2 hemşireyle görüştüm ikisi de şimdi var ama sağarsan bitecek sütün hem yaze süt gibisi yok filan diyor
E ben de istiyorum emsin
Ben müsait olunca sağayım da sonra beni upraştırmasın demiyorum ki
Ama çocuğun sesi kısıldı ya
Mama vers2m demek ki Taşlayacaklarmış

Bak önce sen önemlisin kendini bitirirsen sütü bitirmene gerek kalmaz. Nasıl rahat ediyisan öyle yap. Biberonu tut araya memeni sok filan dene bi şeyler kendince. Ama bebek canhıraş ağlarken nasıl tutsun e sen de ağlıyosun stres stres üstüne. Önce bi sekilde mecburen sakin ol.

Bugun ilk defa tek basima banyo yaptiracagim.Stres bastı yaa.
Sizler tek mi yikiyorsunuz. Elimden düser diye ödüm kopuyor
Bn bugün kafaya kadar tek kafasını yıkarken oğlum su döktü
Abisi yanındaysa yavaş yavaş döksün

Bugun ebe bana bu eds sistemi varya onun hortumunu getirdi emzirmeye çalşrken memenin yanından onu da çekiyor memeden süt gelmiş gbi . Sende deneyebilirsin hem daha çok başındasın sen ben gbi geç kalmış biberonla alıştırmış da olamazsn

Saçmalıyorlar sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap senin moralin bu dönemde herşeyden önemli
Süt süttür sağınca niye bitsin çok anne sağımla büyütüyor bebeğini
Gerekirse mamayla büyür

Allah yardimcin olsun cnm guzel bir emzirme danismaniyla devam et cnm merak etme cozulecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…