Sadece sağarsan sütün mü bitermiş?Yok valla gerçekten almıyor
Kafayı yemek üzereyim
Artık her 2 saatte bi karşılıklı ağlıyoruz en az bi saat
Almamak için her şeui yapıyor
Bugün emzirme hemşiresine gittik
Onunla gayet alıyor
Ben tek denerken asla beceremiyorum
Sürekli ağlamaktan yakında sütüm gidecek zaten
Emzirme hemşiresi de ne uç, ne biberon ne emzik hiçbirini kullanma
Sadece sağarsan da sütün bitecek zamanla dedi
Gerçektej delirmek üzereyim
Doktora gittik ona dedim belki acır halime diye
Emzireceksin başka yolu yok dedi sadece
Bi yanım diyor ki sağ sağ ver işte gittiği yere kadar herkesin sütü bitecek diye şart yoktur
Bi yanım emsin diye asla verme biberonla sağıp da diyor
Ama bugün vermedim işte çocuk resmen aç kaldı sabah 8den sınra ki öğünlerde
Zayıflatıp hasta etmek daha mı mantıklı bilmiyorum
O kadar moralim bozuk ki böyle bağırarak ağlamak istiyorum
Ki her emzirme seansında karşılıklı ağlıyoruz
Iyi demişlerGunde 2 kez veriyorum artik bi yatarken bi de öğlen veriyorum artik. Çok kafa yoramayacam.
Ebe arkadaslarima soyledim.
Gayet iyi almis dediler.
Sen ebene selam soyle diye de dalga gectiler
Bebeklerde mantık aramıyorum ben artık canımAllah Allah mantıken kabullenemiyorum ben
Bizimki de eldiven düşmanı babası takıyor o çıkarıyorBenim oğlum kesinlikle eldiven ve şapka taktırmıyor. Zorla takarsak eldivenleri ağzına alarak, şapkayı da kafasını sağa sola sağa sola çevirerek çıkarıyor. Çıkaramazsa biz çıkarana kadar ellerini sıkıyor. Başta inatlaşıyordum ama vazgeçtimtırnakları uzayıp kırıldı, normal makasın küçük olanlarıyla kestim, tırnak makası kullanmaya cesaretim yok şu an
Ben yıkıyom elimde su döküyolar. Yatirarak yikarsın filede ya da kıyafetlerinde.Bugun ilk defa tek basima banyo yaptiracagim.Stres bastı yaa.
Sizler tek mi yikiyorsunuz. Elimden düser diye ödüm kopuyor
Merve inan bileklerimi filan kesesim geliyor artıkSadece sağarsan sütün mü bitermiş?berlin8982 ikizlerine sadece sağıp verebiliyo iki ay filan oldu o doğuralı. Olumsuz hiç bi şey düşünme lütfen. Biz de kesin sarılık olur diye bekledik mesela memem tıkandı kilo kaybı oldu bebekte diye. Hiç de bi şey olmadı. Hatta kaynanam her cocuk oluyo bu da olur filan diye beni hazırlamaya calışıyodu psikolojik olarak. Ben hiç öyle düşünmedim olmadı şükür. Aç bırakıp da strese sokma cocuğu da nasıl oluyosa öyle olsun. Kendini de bitirme. Gittiği yere kadar gitsin.
Bak önce sen önemlisin kendini bitirirsen sütü bitirmene gerek kalmaz. Nasıl rahat ediyisan öyle yap. Biberonu tut araya memeni sok filan dene bi şeyler kendince. Ama bebek canhıraş ağlarken nasıl tutsun e sen de ağlıyosun stres stres üstüne. Önce bi sekilde mecburen sakin ol.Merve inan bileklerimi filan kesesim geliyor artık
Çocuğu ağlattım mesela bugün bi saate yakın illa alacaksın memeyi hastanede aldın diye
Ama bi yerden sonra insan cinnet getiriyor
En son ben başladım bağırarak ağlamaya
O ağladı ben ağladım
En son dayanamadım 1 saatin sonunda verdim biberonpa sağılmış vardı
2 hemşireyle görüştüm ikisi de şimdi var ama sağarsan bitecek sütün hem yaze süt gibisi yok filan diyor
E ben de istiyorum emsin
Ben müsait olunca sağayım da sonra beni upraştırmasın demiyorum ki
Ama çocuğun sesi kısıldı ya
Mama vers2m demek ki Taşlayacaklarmış
Bn bugün kafaya kadar tek kafasını yıkarken oğlum su döktüBugun ilk defa tek basima banyo yaptiracagim.Stres bastı yaa.
Sizler tek mi yikiyorsunuz. Elimden düser diye ödüm kopuyor
Bugun ebe bana bu eds sistemi varya onun hortumunu getirdi emzirmeye çalşrken memenin yanından onu da çekiyor memeden süt gelmiş gbi . Sende deneyebilirsin hem daha çok başındasın sen ben gbi geç kalmış biberonla alıştırmış da olamazsnMerve inan bileklerimi filan kesesim geliyor artık
Çocuğu ağlattım mesela bugün bi saate yakın illa alacaksın memeyi hastanede aldın diye
O ağladı ben ağladım
2 hemşireyle görüştüm ikisi de şimdi var ama sağarsan bitecek sütün hem yaze süt gibisi yok filan diyor
E ben de istiyorum emsin
Esim olacak canimBn bugün kafaya kadar tek kafasını yıkarken oğlum su döktü
Abisi yanındaysa yavaş yavaş döksün
Saçmalıyorlar sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap senin moralin bu dönemde herşeyden önemliMerve inan bileklerimi filan kesesim geliyor artık
O ağladı ben ağladım
E ben de istiyorum emsin
Baya pahali aynen bibsi genelde tutyorlar dmiBibs de deneyebilirsin gerci cok pahalanmis. Ben 42 liraya almistim 78 lira olmus
Ne azi tobeler olsunnnYok artık
Allah yardimcin olsun cnm guzel bir emzirme danismaniyla devam et cnm merak etme cozulecekMerve inan bileklerimi filan kesesim geliyor artık
O ağladı ben ağladım
E ben de istiyorum emsin
Valla yorumlarda oyle yaziyordu.Baya pahali aynen bibsi genelde tutyorlar dmi
Cok sukurrr cnm alirsam onu alrmValla yorumlarda oyle yaziyordu.
Bende o sekilde almistim
Cok sukur tuttu
Denemekte fayda var.Cok sukurrr cnm alirsam onu alrm
Boyle giderse aylik 1 kilo alir neresi kotu harika değil mi masallahToplamda 500 gr almis 2 haftada. Ebe az dedi. Kafayi yicem ne kadar almali ya valla yıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?