Benimki de bugünlerde öyle ağzına alıyor sinirleniyor ve resmen kız olduğu belli tavırlı şekilde memeyle dövüşüyo tutana dek he he he nefes aliyo sinirli sinirliBenimki niye memeyle kavga ediyor ayy tutmayi unutuyor gibi yapiyor agliyordilbagi olabilir mi birsey gordum ama ilk kizimda da vardi ya 1 aylik kontrole goturecegm ozaman mi sorarim:s
Canim birsey gorduysen bekleme kontrolü benceBenimki niye memeyle kavga ediyor ayy tutmayi unutuyor gibi yapiyor agliyordilbagi olabilir mi birsey gordum ama ilk kizimda da vardi ya 1 aylik kontrole goturecegm ozaman mi sorarim:s
Benimki daha ayılmadı garibimBenimki emziği ilk 3 gün tuttu sonra ehhggg deyip çıkarıyor farkında ki bu gerçek meme değil
Keşke benimki ayilmasa idi . Ne güzel tutuyordu ağlayınca sakinlesiyoduBenimki daha ayılmadı garibim
Çokça dua bekliyoruzYarin dogum yapacak arkadaslar cok guzel gecsin insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz
Yaaa çok tatlısınnnSu geçirmez bant takıyorlar ya ameliyattan sonra?
Onu üçüncü gün çıkarmamjz gerekiyordu.. Eşim yavaşca narince çıkarmaya çalışırken saatlerce ağladım
Acı eşiğim gayet düşük bence
Çocuk doğurdum bişey olmadı da bi bant çıkarırken ömrümden ömür götürdün diyor beyim
Muhtemelen suan kavustunuz hayirli haberler cnmKızlar uyandım birazdan hazırlanıp çıkacağız, yatış yapılacak 8de nasipse sezeryaaana giriyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum haklarınızı helal edin, bize dua edin inşallah miniğimle kavuşup geliyoruz teyseleeeeer
Kavgaci kizlar cok sinirli sormaBenimki de bugünlerde öyle ağzına alıyor sinirleniyor ve resmen kız olduğu belli tavırlı şekilde memeyle dövüşüyo tutana dek he he he nefes aliyo sinirli sinirliay bugün ilkkez markete gideyim.dedim eve geldim koşa koşa annem aradı mama verdim istemiyo meme ariyo ,meme istiyo verdim nasıl kötü ağladı anlatamam annem.diyo resmen seni taniyo artık
Hadi hayırla dön.Kızlar uyandım birazdan hazırlanıp çıkacağız, yatış yapılacak 8de nasipse sezeryaaana giriyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum haklarınızı helal edin, bize dua edin inşallah miniğimle kavuşup geliyoruz teyseleeeeer
Sağlıkla al kucağına inşallah canım hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar uyandım birazdan hazırlanıp çıkacağız, yatış yapılacak 8de nasipse sezeryaaana giriyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum haklarınızı helal edin, bize dua edin inşallah miniğimle kavuşup geliyoruz teyseleeeeer
Senin nezaman doğum canımBen varım
İnşallah bir an önce geçer çok zorlanıyor yavrulsr yapacağım diye yoksaMasaj yapiyoruz altini acip rahatlasin diye hem bazen fayda ediyorr da bugun etmedi
Ay yok patatese tövbe ettim elimi sürmem dahaPatates kabızlık yapar ondan mı acaba
Sade yeme sulu ye belki yapmaz
Zaten bu 40 çıkana kadar tek su içmeliyiz sanırım
Şimdlik düzeldi durumumuz inşallah bir daha yaşamayız ama olursa deneyeceğimM Matmazelkedi kabızlık için bebeğin poposunu zeytinyağa batırılmış kulak çubuğuyla hafifçe uyarın içine doğru da hafif sürün yağı altını bağlamayın alt açma bezini açıp üzerini örtün üşümesin hatta ısıtıcı varsa açın masaj yapın sonra çıkarır inşallah şifalar diliyorum
Benimki de ıkınıyor bazen ben akşamları yatmadan çekilmemiş kimyon kaynatıp içiyorum çok rahat gaz çıkarıyor eğer ıkınıp yapamazsa ağlıyor o zaman da karnına sıcak havlu koyuyorum ve kundak battaniyeyi ütüleyip sarıyorum öylece uyuyor deneyebilirsinizBu çocuğun kaka yapmaya çalışırken ıkınmaktan sesi kısıldıDoğru düzgün yapamıyor da, ayaklarına göbeğine kekik yağı sürüyorum masaj yapıyorum ama yok kendini yırtıyor ıkınmaktan
Göğüs ucunuzu sürekli gelen sütünüzle ovun inşallah iyi gelir ben doğumdan beri bebiş emmeyi bırakınca hemen sütümle ovuyorum çok şükür daha acı sızı olmadı 2 defa krem kullandım sadece nolur nolmaz diyerek umarım ilerde de olmaz faydası olduğunu düşünüyorum açıkçasıKızlar acil cvp lütfen
Ben bebemi meme uçlarım yara gibi acıdığı için emziremiyorum hep sür sağıp öyle vermek zorunda kalıyorum.
Silikom göğüs uçları acıtmıyor mu? Ondan kullansam emzirebilir miyim?
Hangi marka almalıyım?
Bu ayak giydirme gerçekten çok etkiliyor biz evde doğalgaz açık olduğu halde 2 alt 1 kalın çorap giydiriyoruz maşallah nazar değmesin ama gaz sancımız sayılı oldu daha patır patır yapıyor kendi kendineYa bnm de öyleydi 2 gün ayaklarını kalın giydir bebenin ve kendinin
İnşallah çabucak bu dönemi atlatırız
Dün tahlil yapıldı 9 çıktıAy yok patatese tövbe ettim elimi sürmem dahabizim 40'ta çıktı ama işte olacak olan oluyor yine bu arada sarılık devam ediyor mu değerleri dştü mü bebişin?
Bu ayak giydirme gerçekten çok etkiliyor biz evde doğalgaz açık olduğu halde 2 alt 1 kalın çorap giydiriyoruz maşallah nazar değmesin ama gaz sancımız sayılı oldu daha patır patır yapıyor kendi kendine
Zaten gaz gelecekse 15 günden sonra geliyorBu ayak giydirme gerçekten çok etkiliyor biz evde doğalgaz açık olduğu halde 2 alt 1 kalın çorap giydiriyoruz maşallah nazar değmesin ama gaz sancımız sayılı oldu daha patır patır yapıyor kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?