2021 Aralık Anneleri

Benimki niye memeyle kavga ediyor ayy tutmayi unutuyor gibi yapiyor agliyor dilbagi olabilir mi birsey gordum ama ilk kizimda da vardi ya 1 aylik kontrole goturecegm ozaman mi sorarim:s
Benimki de bugünlerde öyle ağzına alıyor sinirleniyor ve resmen kız olduğu belli tavırlı şekilde memeyle dövüşüyo tutana dek he he he nefes aliyo sinirli sinirli ay bugün ilkkez markete gideyim.dedim eve geldim koşa koşa annem aradı mama verdim istemiyo meme ariyo ,meme istiyo verdim nasıl kötü ağladı anlatamam annem.diyo resmen seni taniyo artık

Yaaa çok tatlısınnn ah bende öyleyim bakalım yarın ne hikayelerle gelicem size sağ sağlim çıkarsam tabi

Muhtemelen suan kavustunuz hayirli haberler cnm

Kavgaci kizlar cok sinirli sorma

Hadi hayırla dön.

Sağlıkla al kucağına inşallah canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Masaj yapiyoruz altini acip rahatlasin diye hem bazen fayda ediyorr da bugun etmedi
İnşallah bir an önce geçer çok zorlanıyor yavrulsr yapacağım diye yoksa ama yediğimiz içtiğimiz cidden etkiliyormuş benim brbeğim çok şükür epey kendine geldi. Patatesmiş tüm sıkıntımız. Gün içinde devamlı yediğin bir şeyde bebeğini etkiliyor gaz yapıyor olabilir bir gözden geçir olmazsa yediklerini. Birde ön süt son sütü dengesiz alırsa bebek oda kabızlık ve gaz yapıyormuş. Bir memeyi tam boşaltıyor mu?
Patates kabızlık yapar ondan mı acaba
Sade yeme sulu ye belki yapmaz
Zaten bu 40 çıkana kadar tek su içmeliyiz sanırım
Ay yok patatese tövbe ettim elimi sürmem daha bizim 40'ta çıktı ama işte olacak olan oluyor yine bu arada sarılık devam ediyor mu değerleri dştü mü bebişin?
Şimdlik düzeldi durumumuz inşallah bir daha yaşamayız ama olursa deneyeceğim teşekkür ederimm

Benimki de ıkınıyor bazen ben akşamları yatmadan çekilmemiş kimyon kaynatıp içiyorum çok rahat gaz çıkarıyor eğer ıkınıp yapamazsa ağlıyor o zaman da karnına sıcak havlu koyuyorum ve kundak battaniyeyi ütüleyip sarıyorum öylece uyuyor deneyebilirsiniz

Göğüs ucunuzu sürekli gelen sütünüzle ovun inşallah iyi gelir ben doğumdan beri bebiş emmeyi bırakınca hemen sütümle ovuyorum çok şükür daha acı sızı olmadı 2 defa krem kullandım sadece nolur nolmaz diyerek umarım ilerde de olmaz faydası olduğunu düşünüyorum açıkçası

Ya bnm de öyleydi 2 gün ayaklarını kalın giydir bebenin ve kendinin
İnşallah çabucak bu dönemi atlatırız
Bu ayak giydirme gerçekten çok etkiliyor biz evde doğalgaz açık olduğu halde 2 alt 1 kalın çorap giydiriyoruz maşallah nazar değmesin ama gaz sancımız sayılı oldu daha patır patır yapıyor kendi kendine

Ay yok patatese tövbe ettim elimi sürmem daha bizim 40'ta çıktı ama işte olacak olan oluyor yine bu arada sarılık devam ediyor mu değerleri dştü mü bebişin?
Dün tahlil yapıldı 9 çıktı
Bazen uzayan sarılık olabiliyormuş
Sabahları aç karnına kuru incir ye aralarda da ye sende rahat edersin bebişde
2-3 aya anca düzeliyor ya
Bn 2 gündür bebişe çay kaşığıyla rezene veriyorum iyi geliyor gibi
Sen zeytinyağı iç 2 kaşık
Bnm oğlan da da nunkarı yapardım şimdi de Şu gaz derdi bi bitse rahat uyurlar da

Maşallah maşallah Ya bnde ev sıcak diye çorap bi kaç gün giydirmedim yok baktım ki kız kıvranıyor şimdi patik giydiriyorum gece de battaniyeyle sarıyırum ayakları rahatladı yavrum

Zaten gaz gelecekse 15 günden sonra geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…