Ben anlamadim ne bekliyorlar cidden merak ediyorum.Boyle giderse aylik 1 kilo alir neresi kotu harika değil mi masallah
Eds sistemi ne dur ona da bakayımBugun ebe bana bu eds sistemi varya onun hortumunu getirdi emzirmeye çalşrken memenin yanından onu da çekiyor memeden süt gelmiş gbi . Sende deneyebilirsin hem daha çok başındasın sen ben gbi geç kalmış biberonla alıştırmış da olamazsn
Saçımı başımı yolasım geldi bugünkü emzirememe seansındaSaçmalıyorlar sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap senin moralin bu dönemde herşeyden önemli
Süt süttür sağınca niye bitsin çok anne sağımla büyütüyor bebeğini
Gerekirse mamayla büyür
Ebe 5 kg almasını bekliyorToplamda 500 gr almis 2 haftada. Ebe az dedi. Kafayi yicem ne kadar almali ya valla yıldım
Dün çocuk dr verdiği kilo önemli değil doğum kg sinin üstüne kilo alıyor mu o önemli dediBen anlamadim ne bekliyorlar cidden merak ediyorum.
Ben lohusayim.
Şu an herseye takilan melankolik bir ruh halim var .
Birde boyle seyler soyleyip niye benim moralimi bozuyorsun yahu..
Geçici dönemdir inşallahEds sistemi ne dur ona da bakayım
En son kayınvalideme taşınacağım valla
Saçımı başımı yolasım geldi bugünkü emzirememe seansında
Ama gerçekten yolmaktan bahsediyorum
Abartı veya deyim olarak değil
Bende baktim simdi ilk ay 600-1000 arasi idealmis sizinki masallah 2 haftada 500 gr almis daha ne olsunToplamda 500 gr almis 2 haftada. Ebe az dedi. Kafayi yicem ne kadar almali ya valla yıldım
Canim bosver onlari sen goruyorsun masallah gayet te guzel kilo almisBen anlamadim ne bekliyorlar cidden merak ediyorum.
Ben lohusayim.
Şu an herseye takilan melankolik bir ruh halim var .
Birde boyle seyler soyleyip niye benim moralimi bozuyorsun yahu..
Demediler. Toplam da 500 gr almis dedi.Dün çocuk dr verdiği kilo önemli değil doğum kg sinin üstüne kilo alıyor mu o önemli dedi
Verdiğini saymıyorlarmış sana da öyle bişi dediler mi
Dimi 1 kilo almasi cok iyi yani aydaBende baktim simdi ilk ay 600-1000 arasi idealmis sizinki masallah 2 haftada 500 gr almis daha ne olsun
Verdigini saymamis hesaba katilmamis en az 200gr vermistirDemediler. Toplam da 500 gr almis dedi.
Biraz az dedi.
Hıc canını sıkma pes etme emin ol emecek sadece sabret. Ben daha Doğum yapmadım ama ilk kızım da sağ gogsumu emıyor sol gogsumu emmıyordu ama şakın pes etme. Ikınız de bırbirinize alışacaksınız pes etme sabret emecek bebek emdiği zaman bütün göğsü bosaltabılıyor makıne tamamen gogsu bosaltamıyor diye hatırlıyorum. Biraz uzun oldu şakın pes etme emecek sabretYok valla gerçekten almıyor
Kafayı yemek üzereyim
Artık her 2 saatte bi karşılıklı ağlıyoruz en az bi saat
Almamak için her şeui yapıyor
Bugün emzirme hemşiresine gittik
Onunla gayet alıyor
Ben tek denerken asla beceremiyorum
Sürekli ağlamaktan yakında sütüm gidecek zaten
Emzirme hemşiresi de ne uç, ne biberon ne emzik hiçbirini kullanma
Sadece sağarsan da sütün bitecek zamanla dedi
Gerçektej delirmek üzereyim
Doktora gittik ona dedim belki acır halime diye
Emzireceksin başka yolu yok dedi sadece
Bi yanım diyor ki sağ sağ ver işte gittiği yere kadar herkesin sütü bitecek diye şart yoktur
Bi yanım emsin diye asla verme biberonla sağıp da diyor
Ama bugün vermedim işte çocuk resmen aç kaldı sabah 8den sınra ki öğünlerde
Zayıflatıp hasta etmek daha mı mantıklı bilmiyorum
O kadar moralim bozuk ki böyle bağırarak ağlamak istiyorum
Ki her emzirme seansında karşılıklı ağlıyoruz
Biz sana sormayı düşünürkenKızlar nasılsınız? Son birkaç gündür doğum yapan oldu mu? Birkac gündür okuyamiyorum yazdıklarınızı malum 2 gün kaldı doğuma heyecan dorukta, stres, gerilim bir arada
İyice öğrenin siz, ben unuttuklarımı size soracağım ona göre
Siz pratik yapıyorsunuz şu an, ben yapmayalı 5.5 yıl oldu. Bide bu bebek sanki benim anamdan emdiğim sütü burnumdan getirecek gibime geliyor. 9 ay yaptı ziraBiz sana sormayı düşünürken
Siz pratik yapıyorsunuz şu an, ben yapmayalı 5.5 yıl oldu. Bide bu bebek sanki benim anamdan emdiğim sütü burnumdan getirecek gibime geliyor. 9 ay yaptı ziraO yüzden hazır olun mızmızlanmalarıma
Kesinlikle ya bide hasta olmasinlar saglikli olsunlar da zayif olsun iste bizim genel sorunumuz etraf hic susmuyor eltimin bebegi 2 aylik cok guzel kilo almis sıkıştırıyormus herkes gizli sakli mama mi veriyorsun diye, tam tersi olsa zayif kalsa amann derler bebege bakamiyor sütü yaramiyor..simdi bi saglikci sonucta ebe 500 grama az dedigi icin arkadasta uzuluyor tabiDimi 1 kilo almasi cok iyi yani ayda
Milletin kilo derdi bitmez saglikli olsunlar karinlari doysun buyurler insallahKesinlikle ya bide hasta olmasinlar saglikli olsunlar da zayif olsun iste bizim genel sorunumuz etraf hic susmuyor eltimin bebegi 2 aylik cok guzel kilo almis sıkıştırıyormus herkes gizli sakli mama mi veriyorsun diye, tam tersi olsa zayif kalsa amann derler bebege bakamiyor sütü yaramiyor..simdi bi saglikci sonucta ebe 500 grama az dedigi icin arkadasta uzuluyor tabi
Bosver sezaryen doğurmayan yok herkesin durumu vaziyeti iyiDoktor kontrolümüz vardı bugün 38+3 te, doktor kilosunun artışına inanamayıp üç kez ölçtü, haftaya kilosu daha da artmış olursa sezaryan için tarih vercem dediBaşından beri doktor da bende normal doğum planlıyorduk bir anda sürecin değişmesi de tedirgin etti, bu hsfta kendiliğinden gelir mi gelmez mi gelmezse ne olur kilosu çok artar mı tam bir belirsizlik kapladı içimi
KAc kilo cikiyor cnm korkma sezeryan okdr zor. DeglDoktor kontrolümüz vardı bugün 38+3 te, doktor kilosunun artışına inanamayıp üç kez ölçtü, haftaya kilosu daha da artmış olursa sezaryan için tarih vercem dediBaşından beri doktor da bende normal doğum planlıyorduk bir anda sürecin değişmesi de tedirgin etti, bu hsfta kendiliğinden gelir mi gelmez mi gelmezse ne olur kilosu çok artar mı tam bir belirsizlik kapladı içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?