2021 Aralık Anneleri

Eds sistemi ne dur ona da bakayım
En son kayınvalideme taşınacağım valla

Saçımı başımı yolasım geldi bugünkü emzirememe seansında
Ama gerçekten yolmaktan bahsediyorum
Abartı veya deyim olarak değil

Ben anlamadim ne bekliyorlar cidden merak ediyorum.
Ben lohusayim.
Şu an herseye takilan melankolik bir ruh halim var .
Birde boyle seyler soyleyip niye benim moralimi bozuyorsun yahu..
Dün çocuk dr verdiği kilo önemli değil doğum kg sinin üstüne kilo alıyor mu o önemli dedi
Verdiğini saymıyorlarmış sana da öyle bişi dediler mi

Geçici dönemdir inşallah

Ben anlamadim ne bekliyorlar cidden merak ediyorum.
Ben lohusayim.
Şu an herseye takilan melankolik bir ruh halim var .
Birde boyle seyler soyleyip niye benim moralimi bozuyorsun yahu..
Canim bosver onlari sen goruyorsun masallah gayet te guzel kilo almis

Hıc canını sıkma pes etme emin ol emecek sadece sabret. Ben daha Doğum yapmadım ama ilk kızım da sağ gogsumu emıyor sol gogsumu emmıyordu ama şakın pes etme. Ikınız de bırbirinize alışacaksınız pes etme sabret emecek bebek emdiği zaman bütün göğsü bosaltabılıyor makıne tamamen gogsu bosaltamıyor diye hatırlıyorum. Biraz uzun oldu şakın pes etme emecek sabret

Biz sana sormayı düşünürken

Siz pratik yapıyorsunuz şu an, ben yapmayalı 5.5 yıl oldu. Bide bu bebek sanki benim anamdan emdiğim sütü burnumdan getirecek gibime geliyor. 9 ay yaptı zira O yüzden hazır olun mızmızlanmalarıma
gaz gaz gaz
uyku uyku uyku
zombi gibiyim
Bnm pratikte 10 yıl olunca sıfır bilgim var desem

Dimi 1 kilo almasi cok iyi yani ayda
Kesinlikle ya bide hasta olmasinlar saglikli olsunlar da zayif olsun iste bizim genel sorunumuz etraf hic susmuyor eltimin bebegi 2 aylik cok guzel kilo almis sıkıştırıyormus herkes gizli sakli mama mi veriyorsun diye, tam tersi olsa zayif kalsa amann derler bebege bakamiyor sütü yaramiyor..simdi bi saglikci sonucta ebe 500 grama az dedigi icin arkadasta uzuluyor tabi

Doktor kontrolümüz vardı bugün 38+3 te, doktor kilosunun artışına inanamayıp üç kez ölçtü, haftaya kilosu daha da artmış olursa sezaryan için tarih vercem dedi Başından beri doktor da bende normal doğum planlıyorduk bir anda sürecin değişmesi de tedirgin etti, bu hsfta kendiliğinden gelir mi gelmez mi gelmezse ne olur kilosu çok artar mı tam bir belirsizlik kapladı içimi

Milletin kilo derdi bitmez saglikli olsunlar karinlari doysun buyurler insallah

Bosver sezaryen doğurmayan yok herkesin durumu vaziyeti iyi

KAc kilo cikiyor cnm korkma sezeryan okdr zor. Degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…