2021 Aralık Anneleri

Canim sakin ol oncelikle bende oglumda ayni seyleri yasadim ne agladim emmedi diye daha benim kaynana da delirtmisti beni gorumcemle telefomda konusurken bu kadini emmez bu cocuk dedi daha cok cildirmistim kac gun agladim simdi niye oyle yapmisim diyorum senin sitresini bebek hissediyor belki daha cok inatlasiyordur emzirme danismanlari falan var onlarla bi denersin.suan herkese kulagini tika sakin olmaya calis

Düşmedi halen niye düşmüyo anlamıyorum dün annem yıkadı göbeğine su degdirmeden ama yine düşmesi kurumuş hergun düştü düşecek diyoruz ama yok düşmüyo
Allah Allaaah. Neyse iyi ki yıkamışsınız be rahatlar çocuk.

aynen ben de ilkinde cok cektim doymuyorlar fln dilbagi varmis ben ne bileyim doktorlar anlamiyorsa simdi oyuzden bu bebisimi de gotureyim emin olayim diyorum

Allah Allaaah. Neyse iyi ki yıkamışsınız be rahatlar çocuk.
Ya tabi çocugum ekşimsi kokmaya başlamıştı ana karnından çıktığından beri ilkkez su değdi vücudu açıldı resmen yavrumun ama niye düşmüyo anlamiyom hergun diyoruz aha düştü düşecek tık yok bugün 15.gün bitti
Doktor 1 ayda bile dusen var demisti canim bana
Seninle aynı gün doğum yaptık halen düşmüyo dusmedikce ben kafayı iyice takıyorum niye düşmüyo diye

Bir tanidigimin 17. Gun dusmus olabiliyor demekki sorarsn cnm saglik ocagina ya da cocuk dr na

gaz gaz gaz
uyku uyku uyku
zombi gibiyim
Bnm pratikte 10 yıl olunca sıfır bilgim var desem
Ondan öncekiyle arasında 7.5 yıl vardi. Tecrübeye de bakmıyor bu iş her bebeğin huyu başka ya
Dogar doğmaz gazla doğuyor şimdiki bebekler herseyleri değişik
Insallah düzene girerler tez zamanda

Düşer düşeer stres yapma.

Çok mu kilolu? Benim de 38+5 te alınmış olacak, o kadar iri de değil. Erken sayılmaz bence endişe etme. Ben ağrılara ve olumsuzluklara dayanamıyorum inşallah hafiflerim doğumdan sonra diye daha fazla beklemek istemiyorum zaten.
Aşırı kilolu değilse aslında son haftaya kadar bekliyor çoğu dr, beklemeyecek kadar kilolu mu?

Şu anda 3900 ölçtü inanamayıp üç kez daha ölçtü haftaya da artarsa mecbur sezaryan riske girmeyelim zorlar dedi Beni korkutan haftası değil de bir anda normalden sezaryana dönme fikri, bir de hep normale inandırmıştım kendimi normalde çok zor farkındayım ama sezaryandan da ayrı bir korkuyorum

Daha haftaya tarih verecekmiş. O zamana kadar sancin gelir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…