- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
4 kilo ustu zor aynen cnm hayirlisi olsun insallah sezeryanda olsa guzel gecer insallahh3900 dedi şu an haftaya 4 ü geçmişse tarih veririm dedi
Belirsizlik beni gerdiBosver sezaryen doğurmayan yok herkesin durumu vaziyeti iyi
Amaaan hemen bitiyo boşveeer.Belirsizlik beni gerdikesilme fikri ayrı gerdi
Hepimizi kestiler gecti bakBelirsizlik beni gerdikesilme fikri ayrı gerdi
Umarım en hayırlısı olur nasıl sağlıkla gelecekse öyle gelsin tabiDaha haftaya tarih verecekmiş. O zamana kadar sancin gelir bence.
Benim arkadaşım da düşmüyor diye takılmıştı göbek kurumuştu aslında. Bez değiştirirken eli çarpmış pat diye düşmüş meğer ucunda bekliyormuş zaten kuruduğu içinYa tabi çocugum ekşimsi kokmaya başlamıştı ana karnından çıktığından beri ilkkez su değdi vücudu açıldı resmen yavrumun ama niye düşmüyo anlamiyom hergun diyoruz aha düştü düşecek tık yok bugün 15.gün bitti
Seninle aynı gün doğum yaptık halen düşmüyo dusmedikce ben kafayı iyice takıyorum niye düşmüyo diye
Amiiinn inşallah hepimizin4 kilo ustu zor aynen cnm hayirlisi olsun insallah sezeryanda olsa guzel gecer insallahh
Ben de normal doguracagim sezeryan günü gelmeden diye korkuyorumBelirsizlik beni gerdikesilme fikri ayrı gerdi
Aynen ya biz bekledikçe düşmüyo en iyisi hiç umursamamak . Ben şimdi 1 aylık olunca doktor kontrolüne mi götürücem çocuk doktoruna ? Biliyo musunuz ,bize kimse bişey demedi . Sadece sağlık ocağında aşısı var pazartesi günü o zaman 18 günlük oluyo hemşire öyle getir dediÖzellikle bekleyince inat eder düşmezDüşer elbet canım endişe etme.
Darısı başıma olsa da bitseHepimizi kestiler gecti bak
Bizimki de kurumuş ama ellemiyoruz korkuyorum canı acır diye , mandal zaten karnına degiyo diye diyorum acıyo mu acabaBenim arkadaşım da düşmüyor diye takılmıştı göbek kurumuştu aslında. Bez değiştirirken eli çarpmış pat diye düşmüş meğer ucunda bekliyormuş zaten kuruduğu için
Aynen sağlıkla gelsin canım. Önemli olan o. Allah bir yoluna koymuşturUmarım en hayırlısı olur nasıl sağlıkla gelecekse öyle gelsin tabigöbeğim de düştü aslındda ama bilmiyorum garip bir bekleyiş olacak
Ben her gece doğurduğumu görüyorum rüyamdaBen de normal doguracagim sezeryan günü gelmeden diye korkuyorumRüyama bile girdi yattım doguruyordum. İyi ki ıkınırken çıkmadı. Sabah yatakta bebekle kalkardım
1 aylikken doktor muayenesi var canimAynen ya biz bekledikçe düşmüyo en iyisi hiç umursamamak . Ben şimdi 1 aylık olunca doktor kontrolüne mi götürücem çocuk doktoruna ? Biliyo musunuz ,bize kimse bişey demedi . Sadece sağlık ocağında aşısı var pazartesi günü o zaman 18 günlük oluyo hemşire öyle getir dedi
Direkt çocuk hastalıklarına mı randevu alacağız canım? Bana sadece kalça ultrasonu dendi1 aylikken doktor muayenesi var canim
Göz muayenesi de olacak
Kalca ultrasonu da cekilecek.
Evet cocuk hastaliklari ben de randevu aldimDirekt çocuk hastalıklarına mı randevu alacağız canım? Bana sadece kalça ultrasonu dendi
Evet sorma yaOndan öncekiyle arasında 7.5 yıl vardi. Tecrübeye de bakmıyor bu iş her bebeğin huyu başka ya
Dogar doğmaz gazla doğuyor şimdiki bebekler herseyleri değişik
Insallah düzene girerler tez zamanda
Tamam canım yani tam 1.ayllikken gidilecek1 aylikken doktor muayenesi var canim
Göz muayenesi de olacak
Kalca ultrasonu da cekilecek.
Canim bebisin ikinsaate bir mi emiyor daha sikmi benim ki az az emdigi icin daha sik olabiliyordu bugun ikisaate bir uyudugu icin oyle emdi sanki daha iyi dur bakalim gaziEvet sorma ya
Amin Amin Amin
Senin bebenin olmasın
18 günlükken aşı mıAynen ya biz bekledikçe düşmüyo en iyisi hiç umursamamak . Ben şimdi 1 aylık olunca doktor kontrolüne mi götürücem çocuk doktoruna ? Biliyo musunuz ,bize kimse bişey demedi . Sadece sağlık ocağında aşısı var pazartesi günü o zaman 18 günlük oluyo hemşire öyle getir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?