- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Çoğunluk 2 saatCanim bebisin ikinsaate bir mi emiyor daha sikmi benim ki az az emdigi icin daha sik olabiliyordu bugun ikisaate bir uyudugu icin oyle emdi sanki daha iyi dur bakalim gazi
Evet gazlari olunca daha sik emmek istyrlar daha cok gaz oluyor iste ozmn daÇoğunluk 2 saat
Mızmız olduğu zaman daha sık
Bn dün kontole getirdiğimde kalça olsa dedim yok 1 aylık dediEvet cocuk hastaliklari ben de randevu aldim
Ben 27araliga aldim bir ayya 2 gun kala olur herhaldeBn dün kontole getirdiğimde kalça olsa dedim yok 1 aylık dedi
O zmn bn kontrolün 10. Günü götüreyim belki yapar kalça ultrasonunuBen 27araliga aldim bir ayya 2 gun kala olur herhalde
40. Gun dedıler bızeO zmn bn kontrolün 10. Günü götüreyim belki yapar kalça ultrasonunu
Lacivert gibiydi doğduğunda şuanEşimin gozleri yesil,benimki ela ,oğlumun ki kahverngi.
Sanki bu minnoş renkli gözlü gibi.
Sizlerinki nasil Anlayan var mi sonradan degisir galiba. Ama oglum direk kahverengi doğdu
Bizimki yesilimsiLacivert gibiydi doğduğunda şuan
kahverengi
Kac gunluk oluyor yapar insallah cnmO zmn bn kontrolün 10. Günü götüreyim belki yapar kalça ultrasonunu
Benimki mavi hala bence ela olacak benmki gibi bakalm:)Lacivert gibiydi doğduğunda şuan
kahverengi
26 günlük olcak bakalımKac gunluk oluyor yapar insallah cnm
Doğuma gireceğim gün usg bakılmadı nst bağlandı ama bi sorun görülmedi sanırım. Gerçi ben fark etmiştim bi 110 düşüp bi 170 oldu kalp atışları bebeğin. Olacağı varmış canım şükür ikimiz de hayattayız. Sen nasılsınCok geçmiş olsun, kordon ve gelis sekli ultrason da nasıl görmedi ki doktorun nst de de kalp atışında falan bi farklılık yok muydu yine Allah korumuş daha beterinden korusun bundan sonrası çok güzel olsun inşallah sağlıkla büyüsün
Eşimin mavi benim k.rengi bizim oğlanın da suan lacivert gri gibi bisey sonuç ne olur bilmiyorum:)) 6 aya kadar değişir diyorlarEşimin gozleri yesil,benimki ela ,oğlumun ki kahverngi.
Sanki bu minnoş renkli gözlü gibi.
Sizlerinki nasil Anlayan var mi sonradan degisir galiba. Ama oglum direk kahverengi doğdu
Yani sezaryenden korkutmamak için dedim onu canım, binde bir benimki gibi komplikasyonlar çıkar. Normalde herkes çok memnun spinalden, çok rahat geçiyor. Yazdığım sebeplerden kötü geçti yani.Canım bu şekilde daha çok korktuk bence çok geçmiş olsun ama ne oldu binde bir olan neydi açıklarsan daha iyi olur
40. Gun dedıler bıze
Ayneen ben de genel muayene ettirmis olurum artik goz ve kalcayi ne zmn yapacaksa randevu verir 28gunluk oluyo26 günlük olcak bakalım
Olmazsa da soracam gün versin
Bence gayet iyi almis.. biz 2 haftada 300gr aldik seviniozToplamda 500 gr almis 2 haftada. Ebe az dedi. Kafayi yicem ne kadar almali ya valla yıldım
Gözün aydın olsun canımKızlar çok şükür çıktık Doğumdan bebiş iyi emmeye çalıştı sütüm gelmedi şimdi Yanımda uyuyor ben çok kasmışım kendimi o yüzden spinal iğnesi girmedi önce sonra 2. Defada girdi ameliyat anı çok çabuk geçti şimdi anestezi etkisi geçmeye başladıkça ağrılarım artıyor yine de bugünümüze bin şükür atlattık
Canım yaa Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahSelam kızlar. Hastaneden dün eve geldim, hala toparlanamadım,üstüne memelerim yara oldu, bebişim de çok huysuz hiç durmuyor, telefonu elime alamıyorum. Soranlara merak edenlere çok teşekkür ederim allah razı olsun. Doğum yapanlar, allah analı babalı büyütsün. Bekleyenlere de en güzel kolay doğumları diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?