2021 Aralık Anneleri

Eşimin gozleri yesil,benimki ela ,oğlumun ki kahverngi.
Sanki bu minnoş renkli gözlü gibi.
Sizlerinki nasil Anlayan var mi sonradan degisir galiba. Ama oglum direk kahverengi doğdu

Sizlerinki nasil Anlayan var mi sonradan degisir galiba. Ama oglum direk kahverengi doğdu
Lacivert gibiydi doğduğunda şuan
kahverengi

Doğuma gireceğim gün usg bakılmadı nst bağlandı ama bi sorun görülmedi sanırım. Gerçi ben fark etmiştim bi 110 düşüp bi 170 oldu kalp atışları bebeğin. Olacağı varmış canım şükür ikimiz de hayattayız. Sen nasılsın

Eşimin mavi benim k.rengi bizim oğlanın da suan lacivert gri gibi bisey sonuç ne olur bilmiyorum:)) 6 aya kadar değişir diyorlar

Canım bu şekilde daha çok korktuk bence çok geçmiş olsun ama ne oldu binde bir olan neydi açıklarsan daha iyi olur
Yani sezaryenden korkutmamak için dedim onu canım, binde bir benimki gibi komplikasyonlar çıkar. Normalde herkes çok memnun spinalden, çok rahat geçiyor. Yazdığım sebeplerden kötü geçti yani.

Selam kızlar. Hastaneden dün eve geldim, hala toparlanamadım,üstüne memelerim yara oldu, bebişim de çok huysuz hiç durmuyor, telefonu elime alamıyorum. Soranlara merak edenlere çok teşekkür ederim allah razı olsun. Doğum yapanlar, allah analı babalı büyütsün. Bekleyenlere de en güzel kolay doğumları diliyorum.

Gözün aydın olsun canım

Canım yaa Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…