2021 Aralık Anneleri

Cnm benim meme ucu yok cok fazla okadar sağıyorum sağarken cikiyor ama geri sönüyor.. ben şu sekilde denedim ilk memeye zorlamadan az bisey kendi sutumle biberonla verdim hemen agzindan cikarip memeye zorladim.. bunun sebebi ise bebe cok aç oldugu icin memeyi almak icin cabalarken cok katılarak agliyordu o agladikca ben daha da geriliyordum pes ediyordum sağıp veriyordum..
Biz bu sekilde başladık simdi gunduzleri emmekte cok fazla zorlanmiyoruz ama gece yine zorlandigimiz icin mama veriyorum..
Inan ki bebeyi tutma pozisyonun bile engel oluyor memeyi almasina benim afedersin ayarlayana kadar totom cıkıyor

Benimkide sadece solu emiyor..sağ gogsu alamiyor garip bi sekilde..
Ve sol gogsumde daha cok sut oluyor sağda az.. emmedigi icin mi acaba sağmama rağmen sağ goguste az süt.. bunu nasil cozdun ?

Eşimin gozleri yesil,benimki ela ,oğlumun ki kahverngi.
Sanki bu minnoş renkli gözlü gibi.
Sizlerinki nasil Anlayan var mi sonradan degisir galiba. Ama oglum direk kahverengi doğdu
Koyu gri idi açık gri sanki iki gündür

Yaa gerçekten mii?
Ben de şu an tek meme emzirebildiğim için onun canı çıktı yola sağarak devam etmek zorundayım
Hassas meme ucujun üzerine onu geçirmek sıkıntı olmuyor mu?
Valla çok rahatladım, yine acıyor ama çıplak emzirirken hissettiğimin çeyreği bile değil öyle diyim
Silikon ucu Tersine çevirip meme başının üstüne geçiriyosun çok ince olduğu sıkmıyor da, geçirmenin hiçbi acısı yok yani. Bi emerken azcık bişi hissediosun ama o da hiçbi şey
Hatta ben denemek için en dandiğini aldım wee baby
O bile işe yaradı
Aslında yapıyorum bunu ama bende işe yaramadı

Benim kızım hastanedeyken işitme testinden geçemedi. Yenidoğanların kulaklarında su olabiliyormuş o yüzden çoğu zaman geçemiyorlarmış ilk testten. 1 hafta sonra tekrar edildi test o zaman geçti.

Benimkide sadece solu emiyor..sağ gogsu alamiyor garip bi sekilde..
Ve sol gogsumde daha cok sut oluyor sağda az.. emmedigi icin mi acaba sağmama rağmen sağ goguste az süt.. bunu nasil cozdun ?
O zamanlar pes edıp tek gogsumu sagmayı bile düşünmüştüm. Bebek emmese bile her defasında ısrarla ver o sag tarafı. Pes etme sureklı vermeye calıs emın ol alısacak

Bende normal bekliyorum ama benim bebeğim 2850 kg yani seninki kadar kilolu olsaydı açıkçası ben sezeryan olsun derdim canim kii bende sezeryandan korkuyorum ve o kadar kilolu çocuğu çıkarmak normal doğumu daha zor kılabilir dikişin ve yirtigin çok olabilir bence doktoruna güven sonra estetikle falan ugrasma

Eşimin gozleri yesil,benimki ela ,oğlumun ki kahverngi.
Sanki bu minnoş renkli gözlü gibi.
Sizlerinki nasil Anlayan var mi sonradan degisir galiba. Ama oglum direk kahverengi doğdu
Lacivert olarak doğdu şuan koyu gri bir renk aldı bakalım ne olacak çok dua ettim dedesine çeksin maviş olsun diye inşllah kabul olur

Kaç gr olmuş

Ben de her şey çok müsait aslında şartlar olarak
Galiba o yüzden çok etkilendim
Birinden bri olmasa şu sebepten diyeceğim
Ama bu şartlarda ihale tamamen bana kaldı
Gündüz iyi kötü zorluyorum silikon göğüs ucuyla ama gece ben de biberonla destekliyorum genelde
Çocuk ra rahat ediyor
Rahat uyuyır hem

Şükür önemli olan sağlıkla kavuşmanız, biz iyiyiz çok şükür, kızım nazlı çıktı sürekli uyuyor aktif emziremedim hala, kan sekerine baktılar iyi dediler öyle olduğu için uyusun evde bu kadar uyutmazsin dediler, öyle bakalım

Evet öyleymiş kızlar da yazmış. Ama ben geçen kızımın rontgenlerine denk geldim e-nabızda, 2 ay sonra falan çektirmişiz kalça ultrasonunu. Değişmiş belki hersey

Kızlar bugün kontrole gittik pazartesine sezeryan için gün verdi. 38+2 oluyor o zaman. Ben biraz daha durması taraftarıydım ama doktorum suyunun az olduğunu bebeği riske atmaya gerek olmadığını söyledi. Korkular içerisindeyim. Spinal olacakmışım bebeğim 3000 gr ona mı üzüleyim ameliyattan mı korkayım şaşırdımkeşke 39 u filan doldursaydık biraz daha büyüseydi yavrum

Hiç üzülme sağlıcakla gelsin burdan sonraki gramlar çok farketmez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…