- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Ben normal tartıya önce kendim çıkıyorum sonra bebeemleEve tartı mı alcaz la ne bilelim kilo alıyo mu
Napalim yetiyorsa midesimi kucuk anlamadmAnam herkes az bi şey emiyosa da huzursuzluk çıkarmasın da yaşasın öyle napalım.
Ay evet dogru cikiyor nerdeyse ben denemistim saglik ocagina gitmeden 2 gun once ayni cikti en fazla 100 150 gr oynarBen normal tartıya önce kendim çıkıyorum sonra bebeemle
1 haftada mi iyi almis Kaka bazi bebisler oyle yaparmis ama yine de dr a sor ne dicek cnm165 gram almış cişi de iyi ama 4 gündür kaka yapamıyor
Ben çocuklarıma hiç mama vermemiştim o yüzden bilemiyorum ama, doymayan bebek durmuyor da ondan eminim.Evet çok şükür yaptımdarısı diğer hamişlere uzun emziremiyorum zaten almıyor o kadar ne kadar mama vermek doğru acaba kaç ml
Bir iki hafta sürüyor bu tür ağrısı olanların diye biliyorum. Sağlıkla büyüsün bebişKizlar bende dogum yaptim 36+6 da sezeryan oldum 3800 dogdu oglumda cok sukur iyi ama bende oturdugum zaman boyun agrisi ve bas agrisi cok olyor nasil gececek blmyorum doktorda surekli uzanacaksin dedi ama emzirmek icin surekli otrmam gerekyor cok zorlanyorum oyuzden siz nasil rahatladiniz agrilardan basina gelen oldumu
3. Olacak Allah nasip ederse, hepsinde yeni baştan başlıyor herşey emin olİnsan kendini buna hazırlayamıyor bence ya, ben hep fenomenlerin tatlı tatlı doğurup ertesi gün harika göründükleri her şey çok kolaymış gibi anlattıkları hikayelerdeki gibi düşünüyordum. Hergün farklı farklı giydirip çocukların fotoğraflarını attıklarında her şey çok toz pembeydi. Ama bir bakıyorum 26 saat sancı çekip yarı baygın doğum yapmışım doğumun ardına hız kesmeden tüm gece uyanıp süt sağmışım şimdi her gece devamlı kalkmaktan gözlerim morarmış, hiçbir işe yetişemiyorum ve diyorum ki hiçbir şey göründüğü gibi değilmişama yine de çok tatlıymış be eminim 2. Çocuğumuzu doğurmuş olsak yine aynı şeyleri yaşardık galiba.
Söyleyince de stres yapacaktınızBen 2.yi daha düşünemiyorum çünkü gerçekten zorlanıyorum bende senin gibi fenomenleri geçtim arkadaşlarım paylasiyodu benimle süslü süslü bebeklerini artıklarında bende saniyodum demek böyle oluyo ... O süslü süslü atanlarla konuşuyorum diyorlar bizimki kolikti vs ama biz tecrubesiz anneyiz keşke bize bir paylaşan olsaydı herşeyin toz pembe olmadığını,ne annelerimiz ne arkadaşlarımız ne de burada 2.gebeligini yaşayan kimse demedi ki şöyle zor vs diye . Ben şuan örnek 1 saatlik uyku ile duruyorum rengim kaçmış ve basım agiriyo hicbisey umrumda değil onun sağlığından başka birde diyelim bu geceler böyle geciyo saniyorum ki hep böyle gidecek
Aç olan bebek durmaz ve kaka çiş sayısı bariz az olur. Emziriyorsan doyuyordur.Cok icmeye gonlu yok diye ben de mama vermiyorum sarilik diye almistik yarim olcek fln oyle denedik aralarda icirdik te duzenli degil acaba doyuyormudur cis kaka yapiyor ama 1 aylik kontrolde anlasilir artk
Once kendini sonra Citcitliyla tart bebisini kucagindayken geriye cikarma islemi kaliyorEve tartı mı alcaz la ne bilelim kilo alıyo mu
ZzT ben yandım o zaman.Once kendini sonra Citcitliyla tart bebisini kucagindayken geriye cikarma islemi kaliyor
Aynen canm emzirme danışmanı. Burda sağlık evinde de görevli bulunduğum ilde bilindik bi danışman .Nası çok aha kadın 90 ml veriyom diyo. Töbee ya seninkinin günu de çok bizden. Valla bu kadar fikir ayrılıği olamaz yaa. Bunu emzirme danışmanı mı dedi?
Az ayol 5 ml uyansın sıpa ☹Veriyorum ama uykunun derdine onu da içmiyor sıpa enjektör le veriyorum 5 ml bilemedin 10 ml alıyor
Ay ben bilemiyorum gerçekten yanlış filan duymussundur diye düşünücem şimdi vallaAynen canm emzirme danışmanı. Burda sağlık evinde de görevli bulunduğum ilde bilindik bi danışman .
Bana da çocuk doktoru ne kadar sağarsan ver hepsini dediNası çok aha kadın 90 ml veriyom diyo. Töbee ya seninkinin günu de çok bizden. Valla bu kadar fikir ayrılıği olamaz yaa. Bunu emzirme danışmanı mı dedi?
Ay seni en iyi ben anlarımBen bi keçi dogurmusum resmenYaa çocuk inadından emmiyor resmen memeyle kavga halinde sürekli bugün taburcu olduk evde daha kötü olmaya başladı hersey, hastanede yine hemşireler gelip sürekli uyandırıp tutturuyolardi bi şekilde,eve geldik asla ve asla uyanmıyor sariligi yükselmeye başladı sanırım, doymadığı belli çünkü bugün hiç çiş yapmadı, benim memeler de yumuşak sanirim daha inmedi süt, hosgeldin lohusalik anestezi ağrılarım da tavan yaptı hastanedeyken onda da bisey yoktu isyanlardayim
Bizde tek süt canımHic mama vermeyen sadece anne sutu veren varmi kizlar
Bebek büyütmek gerçekten çok zor meşakkatli ama bir gülüşlerine yeter o günleri hayal et Bi kaç ay sonra gözlerinin içine bakacak dalacak gülecek o ana herşey değer bence. Benim ikinci kızım oldu ablası 1.sınıfa gidiyor o kadar çok kardeş istemesine rağmen malesef kıskançlık sendromu oluştu beni paylaşmak istemedi bebek gibi hareketler e başladı okulda geriledi gitmek istemiyor bebek zaten uykusuz bıraktı onu geçtim abla ile uğraşıyoruz ikinci bebekte zor yani ve b süreçte yalnızım daha lohusalığım bitmedi 1 haftadır eşim yok başka şehirde abisi vefaat etti gitmek zorunda kaldı yaşlı babam var yanımızda birbirimize e bakıyoruz ahh ahha rabbim bu süreçleri kolay atlamayı bir an önce ferah günler e çıkmayı nasip etsin.
Valla ortalama mlleri bilmek lazım senin sütün 100 150 de çıkar belki çocuk nasıl içsin canım.Bana da çocuk doktoru ne kadar sağarsan ver hepsini dedi
Ama bana çok saçma geldi
Çünkü epey sağıyorum
Çocuk çatlayacak onun fikre göre
Ay seni en iyi ben anlarım
Ne acılar çektim bu emme uğruna
Sağıp biberonla kendi sütümü verdim ben hastanrden çıkınca
İlk gün 5 ikinci gün 10 mu 12 mi ne verdim ben de mamayı hastanedeyken
Eve gelince bi anda 20 30 50 çıkmaya başladı miktar
Canim bol bol su çorba iç, ne yap et uyandır, ayaklarını dizlerini gıdıkla. Uyanmazsa ufaktan çimdikle hatta emsin ki sarılık olmasın. Emmezse sütün artmaz. Allah kolaylık versinBen bi keçi dogurmusum resmenYaa çocuk inadından emmiyor resmen memeyle kavga halinde sürekli bugün taburcu olduk evde daha kötü olmaya başladı hersey, hastanede yine hemşireler gelip sürekli uyandırıp tutturuyolardi bi şekilde,eve geldik asla ve asla uyanmıyor sariligi yükselmeye başladı sanırım, doymadığı belli çünkü bugün hiç çiş yapmadı, benim memeler de yumuşak sanirim daha inmedi süt, hosgeldin lohusalik anestezi ağrılarım da tavan yaptı hastanedeyken onda da bisey yoktu isyanlardayim
Galactago neo damla, gunde 3 defa ictigim kayisi suyuna 1 ml damlatiyorum. Ciddi anlamda fark ettiriyor, sutun kivami bile yogunlasiyor ictigimde.İşe yararsa şu süt arttırıcı takviyelerden kullanmayı düşünüyorum bende. Doktoruma soracağım bakalım. Sen ne kullanıyordun?
Ben de sadece anne sutuyle devam ediyorum hic mama vermedik henuz. Kilo alimi da iyi gidiyor cok sukur.Hic mama vermeyen sadece anne sutu veren varmi kizlar
Zaten 2 göğüsten yaklaşık 80 90 çıkıyor sağarsamValla ortalama mlleri bilmek lazım senin sütün 100 150 de çıkar belki çocuk nasıl içsin canım.
Masallah cnmBizde tek süt canım
Masallah cnmm cok guzelGalactago neo damla, gunde 3 defa ictigim kayisi suyuna 1 ml damlatiyorum. Ciddi anlamda fark ettiriyor, sutun kivami bile yogunlasiyor ictigimde.
Ben de sadece anne sutuyle devam ediyorum hic mama vermedik henuz. Kilo alimi da iyi gidiyor cok sukur.
Emziremiyorum, sagip biberonla veriyorum o yuzden icim de kafam da rahat sanirimen azindan ne kadar ictigini goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?