2021 Aralık Anneleri

Evet çok şükür yaptım darısı diğer hamişlere uzun emziremiyorum zaten almıyor o kadar ne kadar mama vermek doğru acaba kaç ml
Ben çocuklarıma hiç mama vermemiştim o yüzden bilemiyorum ama, doymayan bebek durmuyor da ondan eminim.
Bir iki hafta sürüyor bu tür ağrısı olanların diye biliyorum. Sağlıkla büyüsün bebiş
3. Olacak Allah nasip ederse, hepsinde yeni baştan başlıyor herşey emin ol
Söyleyince de stres yapacaktınız Ama şöyle bişey var bebek işi bile bile lades. Bak benim 3. Olacak ben de korkuyorum ama geçecek gidecek yani. Allah sağlık versin de büyüyecek elinizi tutacak bu minikler
Cok icmeye gonlu yok diye ben de mama vermiyorum sarilik diye almistik yarim olcek fln oyle denedik aralarda icirdik te duzenli degil acaba doyuyormudur cis kaka yapiyor ama 1 aylik kontrolde anlasilir artk
Aç olan bebek durmaz ve kaka çiş sayısı bariz az olur. Emziriyorsan doyuyordur.

Nası çok aha kadın 90 ml veriyom diyo. Töbee ya seninkinin günu de çok bizden. Valla bu kadar fikir ayrılıği olamaz yaa. Bunu emzirme danışmanı mı dedi?
Aynen canm emzirme danışmanı. Burda sağlık evinde de görevli bulunduğum ilde bilindik bi danışman .

Nası çok aha kadın 90 ml veriyom diyo. Töbee ya seninkinin günu de çok bizden. Valla bu kadar fikir ayrılıği olamaz yaa. Bunu emzirme danışmanı mı dedi?
Bana da çocuk doktoru ne kadar sağarsan ver hepsini dedi
Ama bana çok saçma geldi
Çünkü epey sağıyorum
Çocuk çatlayacak onun fikre göre
Ay seni en iyi ben anlarım
Ne acılar çektim bu emme uğruna
Sağıp biberonla kendi sütümü verdim ben hastanrden çıkınca

İlk gün 5 ikinci gün 10 mu 12 mi ne verdim ben de mamayı hastanedeyken
Eve gelince bi anda 20 30 50 çıkmaya başladı miktar

Allah kolaylık versin valla Yanında yardım eden biri de olmayınca çok zor olur. Benim de 5.5 yaşında kızım var ondan korkuyorum ben de. Kıskanacak eminim ama çok etkilenmez ve yetebilirim 3 üne inşallah.

Valla ortalama mlleri bilmek lazım senin sütün 100 150 de çıkar belki çocuk nasıl içsin canım.

Ayrıca burda mı okudum baska yerde mi bilmiyorum. Kadın bedeni iki bebeği besleyebilecek yeterlilikte oluyormuş. Herkes sakin olsun. Önemli olan beyne doğru sinyalleri yollamamız.

Canim bol bol su çorba iç, ne yap et uyandır, ayaklarını dizlerini gıdıkla. Uyanmazsa ufaktan çimdikle hatta emsin ki sarılık olmasın. Emmezse sütün artmaz. Allah kolaylık versin

İşe yararsa şu süt arttırıcı takviyelerden kullanmayı düşünüyorum bende. Doktoruma soracağım bakalım. Sen ne kullanıyordun?
Galactago neo damla, gunde 3 defa ictigim kayisi suyuna 1 ml damlatiyorum. Ciddi anlamda fark ettiriyor, sutun kivami bile yogunlasiyor ictigimde.
Hic mama vermeyen sadece anne sutu veren varmi kizlar
Ben de sadece anne sutuyle devam ediyorum hic mama vermedik henuz. Kilo alimi da iyi gidiyor cok sukur.
Emziremiyorum, sagip biberonla veriyorum o yuzden icim de kafam da rahat sanirim en azindan ne kadar ictigini goruyorum

Masallah cnmm cok guzelben hic sagmadim ama beybim cabuk yoruluyor memede insallah kilo alimi iyidir bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…