- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Ilk bebisim bir ayda hic kilo almamisti nerdeyse acmis yavrusBen çocuklarıma hiç mama vermemiştim o yüzden bilemiyorum ama, doymayan bebek durmuyor da ondan eminim.
Bir iki hafta sürüyor bu tür ağrısı olanların diye biliyorum. Sağlıkla büyüsün bebiş
3. Olacak Allah nasip ederse, hepsinde yeni baştan başlıyor herşey emin ol
Söyleyince de stres yapacaktınızAma şöyle bişey var bebek işi bile bile lades. Bak benim 3. Olacak ben de korkuyorum ama geçecek gidecek yani. Allah sağlık versin de büyüyecek elinizi tutacak bu minikler
Aç olan bebek durmaz ve kaka çiş sayısı bariz az olur. Emziriyorsan doyuyordur.
1 haftada mi iyi almis Kaka bazi bebisler oyle yaparmis ama yine de dr a sor ne dicek cnm
10 gun cok ya boyle altini acip masajlar falan yapiyorsunuzdur dimi neden oyle uzun surermis kabizlik olabilir mi ikinma yapiyormu bebis arada10 güne kadar normal diyo. 10 gün çok değil mi ya. Şu an bile bir rahatsız bebek.
Maşallah maşallahZaten 2 göğüsten yaklaşık 80 90 çıkıyor sağarsam
Baktım çok ortalama konuşuyor he ok dedim çıktım
Süte çabuk nazar değermiş sülleme her yerdeZaten 2 göğüsten yaklaşık 80 90 çıkıyor sağarsam
Baktım çok ortalama konuşuyor he ok dedim çıktım
Anne sütüyle mi beslenmisti canimIlk bebisim bir ayda hic kilo almamisti nerdeyse acmis yavrusanlayamadk
By sağarkendi ama şimdi emzirmeue geçtim ya ne durumda hiç bilmiyorumMaşallah maşallah
Bana da varken yok deme geri gider dedilerSüte çabuk nazar değermiş sülleme her yerde
Cnim sen yok da demede ml söyleme o zamanBana da varken yok deme geri gider dediler
Almış cnm. 4.080 gr olmuş 3.750 doğmuştuMasallah cnmNasil kontrolde kilo almismiydi cnm
Çişin gelmese de otur tuvalete gecer insallah. Kendi daha çok emer emin ol. Sütün tazyikli mimBy sağarkendi ama şimdi emzirmeue geçtim ya ne durumda hiç bilmiyorum
Çok öyle uzun emmiyor
Hepsini kullanmıyordur herhalde
Ay bi se galiba idrwr yolu enfeksiyonu olmuşum
Yanıyor tuvalrte giderken
Kesin o sondadan oldu
Hemen alıntını silCnim sen yok da demede ml söyleme o zaman
İlk gunler oyle yanma oluyor sondadan dolayi.By sağarkendi ama şimdi emzirmeue geçtim ya ne durumda hiç bilmiyorum
Çok öyle uzun emmiyor
Kesin o sondadan oldu
Misafir yolcu etmicekmişin sütün gidermiş bana da geçen bi abla dediBana da varken yok deme geri gider dediler
Benimde tuvalete idrar yaparken ağrım oldu ilk 1 hafta sonra geçti canım sonda dan galibaBy sağarkendi ama şimdi emzirmeue geçtim ya ne durumda hiç bilmiyorum
Çok öyle uzun emmiyor
Kesin o sondadan oldu
Cevap vereceğim korkuyorum bak şimdiÇişin gelmese de otur tuvalete gecer insallah. Kendi daha çok emer emin ol. Sütün tazyikli mim
Ay bayılazaamMisafir yolcu etmicekmişin sütün gidermiş bana da geçen bi abla dedi
Doktora gitmeyeyim mi yaniBenimde tuvalete idrar yaparken ağrım oldu ilk 1 hafta sonra geçti canım sonda dan galiba
Benim çocuum boğuluyo emerken de delircem ya.Cevap vereceğim korkuyorum bak şimdi
Neyse tazyikli değil bence
Ay bayılazaam
Ohaaa . Yarın kardeşim ile eşi gidiyor e ben yolcu edecem onları n'olacak simdiMisafir yolcu etmicekmişin sütün gidermiş bana da geçen bi abla dedi
Ay bi bilsem daha ne hurafeler varmışOhaaa . Yarın kardeşim ile eşi gidiyor e ben yolcu edecem onları n'olacak simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?