2021 Aralık Anneleri

Merhaba ben de yaklaşık 4 saat önce doğum yaptım. Ama cok zor bir doğumdu. Kızım kanalda çok kaldığı için kan degerleri yuksek cikti. Somadan izmir egepol hastanesi yogun bakimina gonderdiler. 3 gün orada kalacak. Sadece birkaç dakika uzaktan görebildim onu. Süt sağıp yollayacağım. Allah bütün bebeklerimizi bizlere bağışlasın. Cok hüzünlüyüm. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Insallah saglikla bir an once kavusursunuz cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun inşallah en Kısa sürede yanınızda olur

Iyiyiz biz de şükür aynı.

Bende 12 aralık da egepol hastanesinde doğum yaptım.Yeni doğan ünitesi çok iyi. İçin rahat olsun . Arkadaşım benden iki gün önce doğum yaptı.Kan değerleri iyi gelmeyince yoğun bakıma alındı bir haftadır orada.Süt sağıp gonderiyor.Haftada iki gün görme hakkı var.Ve her gün saat 19.da kamera ile yarım saat izliyor.Bu uygulamayı telefonuna indirip izleyebilirsin.Çok geçmiş olsun.Bir an önce kavuşursunuz İnşallah

Cok teşekkür ederim. Oyle mutlu etti ki mesajınız beni. Allah razi olsun

İnşallah tez zamanda annesinin kucağına gelir güzel yavrunuz çok geçmiş olsun

Bize de öyle dediler ama uzayacak sanki nedense
Uzayabilir dendi bize de ama bi gün sonra mideden cıkan hortum çıkmıştı. Damar yolları acıktı ama ben ertesi gün emzirebilmiştim. Sonra da taburcu olduk zaten. Büyük ihtimal enfeksiyon da vardır yatar dediler bir hafta on güj ama gerek kalmadı şükür.

Oksijen desteğini kaldırmışlar bugün ama tahlil sonucu bekliyoruz demis 1 haftayı buluyormuş. Bu kadar uzun ne tahlili anlamadim eşim konuşmuştu drla. Biberon istediler emzirme falan yok daha. Haftaspnuna doğru belki yada pazartesi çıkabilir demis bir de. Net bişey dedikleri yok yani. Hemşireler de biz bilgi veremiyoruz diyor. Hayırlısı bakalım.

Yuh ne tahliliymiş öyle şey mi olur canım. Tahlil hemen çıkar boşuna niye yatırıp yer işhal etsinler kendileri açışından da

Allah'ım yardımcısı olsun şifa versin rabbim tez zamanda kucağına versin Rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…