- 4 Şubat 2013
- 53
- 42
- 288
Insallah saglikla bir an once kavusursunuz cok gecmis olsunMerhaba ben de yaklaşık 4 saat önce doğum yaptım. Ama cok zor bir doğumdu. Kızım kanalda çok kaldığı için kan degerleri yuksek cikti. Somadan izmir egepol hastanesi yogun bakimina gonderdiler. 3 gün orada kalacak. Sadece birkaç dakika uzaktan görebildim onu. Süt sağıp yollayacağım. Allah bütün bebeklerimizi bizlere bağışlasın. Cok hüzünlüyüm. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Çok geçmiş olsun inşallah en Kısa sürede yanınızda olurMerhaba ben de yaklaşık 4 saat önce doğum yaptım. Ama cok zor bir doğumdu. Kızım kanalda çok kaldığı için kan degerleri yuksek cikti. Somadan izmir egepol hastanesi yogun bakimina gonderdiler. 3 gün orada kalacak. Sadece birkaç dakika uzaktan görebildim onu. Süt sağıp yollayacağım. Allah bütün bebeklerimizi bizlere bağışlasın. Cok hüzünlüyüm. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Iyiyiz biz de şükür aynı.Minik kuşla uğraşıp duruyorum buraya yetişemiyorum ama herkesi de çok merak ediyorum. Görümceler kaynana falan vardı yavaş yavaş çekiliyorlar evlerine artık düzene girer heraldesen nasılsın Eylül kuş nasıl
Bende 12 aralık da egepol hastanesinde doğum yaptım.Yeni doğan ünitesi çok iyi. İçin rahat olsun . Arkadaşım benden iki gün önce doğum yaptı.Kan değerleri iyi gelmeyince yoğun bakıma alındı bir haftadır orada.Süt sağıp gonderiyor.Haftada iki gün görme hakkı var.Ve her gün saat 19.da kamera ile yarım saat izliyor.Bu uygulamayı telefonuna indirip izleyebilirsin.Çok geçmiş olsun.Bir an önce kavuşursunuz İnşallahMerhaba ben de yaklaşık 4 saat önce doğum yaptım. Ama cok zor bir doğumdu. Kızım kanalda çok kaldığı için kan degerleri yuksek cikti. Somadan izmir egepol hastanesi yogun bakimina gonderdiler. 3 gün orada kalacak. Sadece birkaç dakika uzaktan görebildim onu. Süt sağıp yollayacağım. Allah bütün bebeklerimizi bizlere bağışlasın. Cok hüzünlüyüm. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Öyle ani gelişti ki bana da hiç doğmayacakmış gibi geliyodu sen de sağlıkla kolaylıkla kavuş inşallah hayırlı bi zamandaAnam buda doğurmuş yok ben kaldım yayan ne sancı ne açılma ne bişey yok sağlıkla büyüt bebeğini canım
Bizim sizinle aynı gün gözüküyor bakalım önce kim doğuracakBen de varım
Cok teşekkür ederim. Oyle mutlu etti ki mesajınız beni. Allah razi olsunBende 12 aralık da egepol hastanesinde doğum yaptım.Yeni doğan ünitesi çok iyi. İçin rahat olsun . Arkadaşım benden iki gün önce doğum yaptı.Kan değerleri iyi gelmeyince yoğun bakıma alındı bir haftadır orada.Süt sağıp gonderiyor.Haftada iki gün görme hakkı var.Ve her gün saat 19.da kamera ile yarım saat izliyor.Bu uygulamayı telefonuna indirip izleyebilirsin.Çok geçmiş olsun.Bir an önce kavuşursunuz İnşallah
İnşallah tez zamanda annesinin kucağına gelir güzel yavrunuzMerhaba ben de yaklaşık 4 saat önce doğum yaptım. Ama cok zor bir doğumdu. Kızım kanalda çok kaldığı için kan degerleri yuksek cikti. Somadan izmir egepol hastanesi yogun bakimina gonderdiler. 3 gün orada kalacak. Sadece birkaç dakika uzaktan görebildim onu. Süt sağıp yollayacağım. Allah bütün bebeklerimizi bizlere bağışlasın. Cok hüzünlüyüm. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Bi an önce sağlıkla gelir inşallah beklemek çok zor ama bi bakmışsın yanındaYok kuzum yok gayet relax gelmeye niyeti yok 40 hafta olduk
Amin insallahİnşallah tez zamanda annesinin kucağına gelir güzel yavrunuzçok geçmiş olsun
Bize de öyle dediler ama uzayacak sanki nedenseSu yutmuş biraz. Iki gün kaldı.
Uzayabilir dendi bize de ama bi gün sonra mideden cıkan hortum çıkmıştı. Damar yolları acıktı ama ben ertesi gün emzirebilmiştim. Sonra da taburcu olduk zaten. Büyük ihtimal enfeksiyon da vardır yatar dediler bir hafta on güj ama gerek kalmadı şükür.Bize de öyle dediler ama uzayacak sanki nedense
Oksijen desteğini kaldırmışlar bugün ama tahlil sonucu bekliyoruz demis 1 haftayı buluyormuş. Bu kadar uzun ne tahlili anlamadim eşim konuşmuştu drla. Biberon istediler emzirme falan yok daha. Haftaspnuna doğru belki yada pazartesi çıkabilir demis bir de. Net bişey dedikleri yok yani. Hemşireler de biz bilgi veremiyoruz diyor. Hayırlısı bakalım.Uzayabilir dendi bize de ama bi gün sonra mideden cıkan hortum çıkmıştı. Damar yolları acıktı ama ben ertesi gün emzirebilmiştim. Sonra da taburcu olduk zaten. Büyük ihtimal enfeksiyon da vardır yatar dediler bir hafta on güj ama gerek kalmadı şükür.
Yuh ne tahliliymiş öyle şey mi olur canım. Tahlil hemen çıkar boşuna niye yatırıp yer işhal etsinler kendileri açışından daOksijen desteğini kaldırmışlar bugün ama tahlil sonucu bekliyoruz demis 1 haftayı buluyormuş. Bu kadar uzun ne tahlili anlamadim eşim konuşmuştu drla. Biberon istediler emzirme falan yok daha. Haftaspnuna doğru belki yada pazartesi çıkabilir demis bir de. Net bişey dedikleri yok yani. Hemşireler de biz bilgi veremiyoruz diyor. Hayırlısı bakalım.
Allah'ım yardımcısı olsun şifa versin rabbim tez zamanda kucağına versin Rabbim inşallahMerhaba ben de yaklaşık 4 saat önce doğum yaptım. Ama cok zor bir doğumdu. Kızım kanalda çok kaldığı için kan degerleri yuksek cikti. Somadan izmir egepol hastanesi yogun bakimina gonderdiler. 3 gün orada kalacak. Sadece birkaç dakika uzaktan görebildim onu. Süt sağıp yollayacağım. Allah bütün bebeklerimizi bizlere bağışlasın. Cok hüzünlüyüm. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Aminn inş Allah razı olsun canım güle güle büyüt bebeğini inşÖyle ani gelişti ki bana da hiç doğmayacakmış gibi geliyodu sen de sağlıkla kolaylıkla kavuş inşallah hayırlı bi zamandahaberlerini bekliyoruz
Amin inşallah canım benim Allah razı olsunBi an önce sağlıkla gelir inşallah beklemek çok zor ama bi bakmışsın yanında
Ne demekCok teşekkür ederim. Oyle mutlu etti ki mesajınız beni. Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?