2021 Aralık Anneleri

Benimki de öyle de işte tıkanıyo yaa sen napiyosun böyle olunca
Dik turuyorum. Sirtına vuruyorum. Ağlamaktan katılınca yüzıne üfleyin demisti ebe üflüyorum. Hıklaya mıklaya düzeltiyo kendini. Yenidoğan yoğunbakımda da bi hemsire hiç korkma alamazsa nefes ağlat sık bi yerini dedi. O noktaya gelmedik Allah korusun. Ben zaten buz kesilmis gibi olup soğukkanlılığımı koruyabiliyorum. Zaten ben de nefesimi tutuyom o ara.

Ben daha maksimum 15 dk yapabildim
Emsin diye her şeyi yaparım

Belki yıldızlardan havadan sudandır
Bizimki de pek keyifliydi diyemem
Maşallah maşallah
Bugün banyo yaptım uyusun diye bn kafamı koyunca uyanıyor nasıl hissediyorsa
İnşallah bu gece uyuruz

Bende sırtına vuruyorum ama senin kadar soğuk kanlı olamıyorum bacım kalbim duracak gibi oluyo Allah şahit dün hatta kaç kere düşünmekten kalbim sıkıştı atışları çoğaldı , diyorum ben korkudan gidecem. Senin yaptığın bu şeyler kulağıma küpe oldu bacım

Aynı benimki yerine koyduğum.an basliyooo ıngaaaaa ıngaaaa.ıneee ıneeee

Maşallah maşallah
İnşallah bu gece uyuruz
Bizim bebe yemek koymamı ya da tuvalete gitmemi bekliyor uyanmak için

Kucak istediği zamanlar için yarın ebebekten sling veya kanguru alacağım
Gerçi kayınvalidem ve kocam alma alışmasın diyor da
Böyle daha saçma geliyor bana

Güzel anneler süt arttirmak icin hangi ilaci kullaniyordunuz acaba ve memnunmusunuz
Laktamil diye bir kapsül önerdi doktorum onu kullanıyorum günde iki tane
Bir fincan rezene çayı
Humana çay almışım ilk günler içme için bugün bitti
Arada kuru incir kaynatıp içiyorum

Ben de tam olarak öyleyim bir çare bulursanız beni de etiketleyin nolur
Demin bir yer bir paylaşım buldum bşrazdan ekleyip etiketleyeyim sizi. Galiba normalmiş. Ben ama ekstra bir azalma hissediyorum bakalım zamana bırakıp göreceğiz.
Bu ara beslenme düzenim çok bozuldu belki de o etkilemiş olabilir. Yeniden düzene sokuyorum her şeyi. asla gündüz uyumuyordum birde. Günde max 4 saat uykuyla geziyordum. Uyumaya başladım artık. Böyle böyle düzene gircek inşallah. Çok sağol düşünüp bu kadar yazdığın için

Benimki de öyle de işte tıkanıyo yaa sen napiyosun böyle olunca
Tikandiginda iki kaşının ortasına burnunun başladığı yere hafifce parmağımla masaj yapıyorum hemen açılıyor tabi sonra çevirip sırtına vuruyorum
Maşallah maşallah
İnşallah bu gece uyuruz
Aynen bende diyorum sensör var bu bebede beşiğe koyuyorum kendim yastığa başımı degdirir degdirmez ihk mik İh hiiik mikirdanmaya başlıyor,koltukta otursam sıkıntı yok yatmak sıkıntı

melinda-
Galiba yaşadığımız tam olarak bu

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-22-19-57-38-487_com.instagram.android.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2021-12-22-19-57-36-139_com.instagram.android.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2021-12-22-19-57-34-420_com.instagram.android.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2021-12-22-19-57-32-755_com.instagram.android.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2021-12-22-19-57-31-049_com.instagram.android.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 45
Teşekkür ederim canım ya sizinkide sık sık mi tıkanıyo ben her aldığımda o korkuyu yaşıyorum çünkü nefessiz şekilde yutmaya calisiyo hi hi hi diye

Teşekkür ederim canım ya sizinkide sık sık mi tıkanıyo ben her aldığımda o korkuyu yaşıyorum çünkü nefessiz şekilde yutmaya calisiyo hi hi hi diye
Evet yaa Sol göğsümde tıkanıyor diğerinde sorunsuz emiyor bende korkuyorum hastanede hemşire böyle yap demişti

Evet yaa Sol göğsümde tıkanıyor diğerinde sorunsuz emiyor bende korkuyorum hastanede hemşire böyle yap demişti
Ya büyüdükçe sanırım bu oluyo biz bugün 20 günlük olduk diğer günlerde de nefessiz alıyordu ama sanki büyüdükçe gün geçtikçe refleks olarak cogaliyo nefessiz içmesi

Anayiz artık kriz yönetimimiz kusursuz olmak zorunda

Kızlar tıkandigi zaman kaslarinin ortasindan burnun tam ustunden alnina dogru bas parmaginizla masaj yapin düzeliyor..
Bizde cok sukur olmadi ama yinede korkuyor insan. Neyseki sogukkanliyim

Ped de çözüm olmuyor o zaman desene çamaşır makinesi şaşırmıştır zaten sırayla bi benim bi oğlanın kıyafetleri yıkanıyor
Ay sevindim valla böyle demene evde her yer süt kokuyor bi bakıyorum bi yerlerde süt izi

Tek kötü yano süt lekesi çıkmıyot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…