Dik turuyorum. Sirtına vuruyorum. Ağlamaktan katılınca yüzıne üfleyin demisti ebe üflüyorum. Hıklaya mıklaya düzeltiyo kendini. Yenidoğan yoğunbakımda da bi hemsire hiç korkma alamazsa nefes ağlat sık bi yerini dedi. O noktaya gelmedik Allah korusun. Ben zaten buz kesilmis gibi olup soğukkanlılığımı koruyabiliyorum. Zaten ben de nefesimi tutuyom o ara.Benimki de öyle de işte tıkanıyo yaa sen napiyosun böyle olunca
Maşallah maşallahBen daha maksimum 15 dk yapabildim
Emsin diye her şeyi yaparım
Belki yıldızlardan havadan sudandır
Bizimki de pek keyifliydi diyemem
Bende sırtına vuruyorum ama senin kadar soğuk kanlı olamıyorum bacım kalbim duracak gibi oluyo Allah şahit dün hatta kaç kere düşünmekten kalbim sıkıştı atışları çoğaldı , diyorum ben korkudan gidecem. Senin yaptığın bu şeyler kulağıma küpe oldu bacımDik turuyorum. Sirtına vuruyorum. Ağlamaktan katılınca yüzıne üfleyin demisti ebe üflüyorum. Hıklaya mıklaya düzeltiyo kendini. Yenidoğan yoğunbakımda da bi hemsire hiç korkma alamazsa nefes ağlat sık bi yerini dedi. O noktaya gelmedik Allah korusun. Ben zaten buz kesilmis gibi olup soğukkanlılığımı koruyabiliyorum. Zaten ben de nefesimi tutuyom o ara.
Aynı benimki yerine koyduğum.an basliyooo ıngaaaaa ıngaaaa.ıneee ıneeee
Bizim bebe yemek koymamı ya da tuvalete gitmemi bekliyor uyanmak içinMaşallah maşallah
Bugün banyo yaptım uyusun diye bn kafamı koyunca uyanıyor nasıl hissediyorsa
İnşallah bu gece uyuruz
Kahverengi leke geldi bende de sonra böyle jöle gibi şeffaf akıntı geldi nişanmış o ama kırmızıysa git benceEve geldim hastaneden leke geldi bendede okadar el attılar ondanmı ama bekleyim demi
Laktamil diye bir kapsül önerdi doktorum onu kullanıyorum günde iki taneGüzel anneler süt arttirmak icin hangi ilaci kullaniyordunuz acaba ve memnunmusunuz
Demin bir yer bir paylaşım buldum bşrazdan ekleyip etiketleyeyim sizi. Galiba normalmiş. Ben ama ekstra bir azalma hissediyorum bakalım zamana bırakıp göreceğiz.Ben de tam olarak öyleyim bir çare bulursanız beni de etiketleyin nolur
Bu ara beslenme düzenim çok bozuldu belki de o etkilemiş olabilir. Yeniden düzene sokuyorum her şeyi. asla gündüz uyumuyordum birde. Günde max 4 saat uykuyla geziyordum. Uyumaya başladım artık. Böyle böyle düzene gircek inşallah. Çok sağol düşünüp bu kadar yazdığın içinGecen sene bu zamanlar doğum yaptım öylesine bı bakiyim dedim . Yardımcı olacağımi düşündüğüm için yazıyorum . Sütü en fazla su ve uyku yapıyor . Ve durum yetmiyo düşüncesinden cikmalisin beyne o mesaj gidiyor daha sık emzir gerekirse mama da ver bişey olmaz ki doydugu günde üç dört kez sis bez cikartiyosa normal kakası da on güne kadar... Beslenme düzenine dikkat etmelisin. Ben de çok işe yaradi yediklerim mesela her gün bir yumurta tahin helvası Kompostolar özellikle kuru dut incir ve kuru uzum. Bulgur pilavı dereotu kefir boza . Tüm sütlü tatlılar özellikle irmik ağırlıklı. Ben bunlara çok özen gösterdim cok sukur ek gıdaya kadar mamasız ilerledim iki gün verdim oda sarılık içindi bu sıra devam sütüne başladım çünkü artık yetmiyo düşüncesi oluşuyor . Diyeceğim şu ki dillendirmeyin beyne o mesaj gitmesin mesela bebeğiniz sarıp sarmalaniz bile sütü arttiryo hormonel bişey ağlayınca hemen süt gelmesi filan ..
Tikandiginda iki kaşının ortasına burnunun başladığı yere hafifce parmağımla masaj yapıyorum hemen açılıyor tabi sonra çevirip sırtına vuruyorumBenimki de öyle de işte tıkanıyo yaa sen napiyosun böyle olunca
Aynen bende diyorum sensör var bu bebede beşiğe koyuyorum kendim yastığa başımı degdirir degdirmez ihk mik İh hiiik mikirdanmaya başlıyor,koltukta otursam sıkıntı yok yatmak sıkıntıMaşallah maşallah
Bugün banyo yaptım uyusun diye bn kafamı koyunca uyanıyor nasıl hissediyorsa
İnşallah bu gece uyuruz
Teşekkür ederim canım ya sizinkide sık sık mi tıkanıyo ben her aldığımda o korkuyu yaşıyorum çünkü nefessiz şekilde yutmaya calisiyo hi hi hi diyeTikandiginda iki kaşının ortasına burnunun başladığı yere hafifce parmağımla masaj yapıyorum hemen açılıyor tabi sonra çevirip sırtına vuruyorum
Aynen bende diyorum sensör var bu bebede beşiğe koyuyorum kendim yastığa başımı degdirir degdirmez ihk mik İh hiiik mikirdanmaya başlıyor,koltukta otursam sıkıntı yok yatmak sıkıntı
Ayy doğum sancısı mı dakika tutAz önce duş aldım duşta bile dayanamayıp yere çömeldim tekrar ağrı girdi çıktım şimdi hala ağrım devam ediyor
Evet yaa Sol göğsümde tıkanıyor diğerinde sorunsuz emiyorTeşekkür ederim canım ya sizinkide sık sık mi tıkanıyo ben her aldığımda o korkuyu yaşıyorum çünkü nefessiz şekilde yutmaya calisiyo hi hi hi diye
Ya büyüdükçe sanırım bu oluyo biz bugün 20 günlük olduk diğer günlerde de nefessiz alıyordu ama sanki büyüdükçe gün geçtikçe refleks olarak cogaliyo nefessiz içmesiEvet yaa Sol göğsümde tıkanıyor diğerinde sorunsuz emiyorbende korkuyorum hastanede hemşire böyle yap demişti
Anayiz artık kriz yönetimimiz kusursuz olmak zorundaBende sırtına vuruyorum ama senin kadar soğuk kanlı olamıyorum bacım kalbim duracak gibi oluyo Allah şahit dün hatta kaç kere düşünmekten kalbim sıkıştı atışları çoğaldı , diyorum ben korkudan gidecem. Senin yaptığın bu şeyler kulağıma küpe oldu bacım
Yarım saatte bir geliyor ama bel ağrım hiç geçmiyor yarım saatte bir kasıklarımla birlikte bir ağrı başlıyor birkaç dakika, sıklaşmasını bekliyorum ama sabah 8 den beri ağrım var bu kadar uzun sürmese keşkeAyy doğum sancısı mı dakika tut
Ped de çözüm olmuyor o zaman deseneBenim oğlan da öyle arada boğazıjda kalıyor
Küçük kalp krizi geçiriyorum
Dik tutup içimden dua ediyorum allahım nolur biöşey olmasın diye
Başka çözümüm yok
Benimki bence bana benziyor aceleci aceleci
Ben de su içerken bile elimden alacaklarmış gibi içiyorum
Sebebi yok
Emmesi.inişli çıkışlı
Ama benden kaynaklı bence
Çocuk masum
Sütümle boğuyorum ben de herkesi
Sütü dökmediğim damşatmadığım bi yer kalmadı evde
Çocuk da sürekli kıyafet değiştiriyor benim yüzümden
Pede rağmen sırılsıklam oluyoruz
Normal bence
Kıyagetyıkamaya devam
Benim var Anadolu yakasındayım ben de psikolojik olarak da çok rahatlatan bi kadın kadıköyde oturuyor,hemşire.İstersen özelden atayım iletişim bilgileriniEmzirme danismani oneriniz varmi? istanbul anadolu yakasi napcam ya gerekirse bir danisman tutayim cok zorlaniyorum
Tek kötü yano süt lekesi çıkmıyotPed de çözüm olmuyor o zaman deseneçamaşır makinesi şaşırmıştır zaten sırayla bi benim bi oğlanın kıyafetleri yıkanıyor
Ay sevindim valla böyle demene evde her yer süt kokuyor bi bakıyorum bi yerlerde süt izi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?