- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ayy en sinir olduğum şapırdatarak yimekKonuyu değiştireceğim şimdi de
Lohusayken uzun kalan erkek misafir istemiyormuşum ben
Kaç saat oldu kalkmadılar
Üstelik ağzını şapırdatarak yemek yiyorlar
Çatlayacağım birazdan
Çok lohusayım
Alışsın nolcak sling çok güzel bişey bence benim bebem ilk denemede sevmedi biraz zaman geçsin yine deneyeceğimBizim bebe yemek koymamı ya da tuvalete gitmemi bekliyor uyanmak için
Kucak istediği zamanlar için yarın ebebekten sling veya kanguru alacağım
Gerçi kayınvalidem ve kocam alma alışmasın diyor da
Böyle daha saçma geliyor bana
Misafir konusunda ben de çok lohusayımKonuyu değiştireceğim şimdi de
Çatlayacağım birazdan
Çok lohusayım
Kesinlikle haklısın işte bende kendime çok kızıyorumAnayiz artık kriz yönetimimiz kusursuz olmak zorunda
Benim de çok şiddetli ama düzensiz inşallah kurtuluruz hemencecikYarım saatte bir geliyor ama bel ağrım hiç geçmiyor yarım saatte bir kasıklarımla birlikte bir ağrı başlıyor birkaç dakika, sıklaşmasını bekliyorum ama sabah 8 den beri ağrım var bu kadar uzun sürmese keşke
Güzelce söyle gelmesinler ya kendin rahatça bakarsın arada gelsinler yeterMisafir konusunda ben de çok lohusayım
Kimse gelsin istemiyorum curcuna kaldıracak kafam yok ben evimde eşimle birlikte sakin yaşamaya alıştım şimdi kaos istemiyorum
Sağolsun annem kayınvalidem dönüşümlü bizdeler sürekli ama ona bile ağlayasım geliyor bazen kendi yaptığım yemekleri özlüyorum ve ister istemez evin düzeni değişiyor her şeyi evi bilmeyen biri yapınca
Ona da tahammülüm yok bazen banyoya girip sakinleşene kadar ağlıyorum
Ben de sevmiyorum hiçAyy en sinir olduğum şapırdatarak yimek
Bnde oğlana derslerini bitir demekten yoruldum
Bi an önce uyumak istiyorum
Yaa sevmedi demekAlışsın nolcak sling çok güzel bişey bence benim bebem ilk denemede sevmedi biraz zaman geçsin yine deneyeceğim
Ya ben de tam tersiMisafir konusunda ben de çok lohusayım
Kimse gelsin istemiyorum curcuna kaldıracak kafam yok ben evimde eşimle birlikte sakin yaşamaya alıştım şimdi kaos istemiyorum
Sağolsun annem kayınvalidem dönüşümlü bizdeler sürekli ama ona bile ağlayasım geliyor bazen kendi yaptığım yemekleri özlüyorum ve ister istemez evin düzeni değişiyor her şeyi evi bilmeyen biri yapınca
Ona da tahammülüm yok bazen banyoya girip sakinleşene kadar ağlıyorum
Biz bionatural kullanıyordukSleepy kullanan gencler hangisini kullaniyosunuz?
Bide bebisiniz kac kilo ve kac numara kullaniosunuz?
Bizim bezin adedi 4,5 tl olunca bi sleepy denesem mi dedim
Sen yine uzun kalan istemiyorsunKonuyu değiştireceğim şimdi de
Çatlayacağım birazdan
Çok lohusayım
Biz bio natural kullanıyoruz canım. Oğlum 3370 doğdu, şu an 4100 civarı, en baştan beri 2 numara kullanıyoruz. Ben memnunum canım küçük bir paket alıp dene istersen. 4.5 TL ney laaanSleepy kullanan gencler hangisini kullaniyosunuz?
Bide bebisiniz kac kilo ve kac numara kullaniosunuz?
Bizim bezin adedi 4,5 tl olunca bi sleepy denesem mi dedim
Evet
Olur cnm cok sagolBenim var Anadolu yakasındayım ben de psikolojik olarak da çok rahatlatan bi kadın kadıköyde oturuyor,hemşire.İstersen özelden atayım iletişim bilgilerini
33. Gün-de hala geliyorlar mı yaSen yine uzun kalan istemiyorsunben misafirin mi sini istemiyorum şu ara
1 numara suan tam mi oluyor nasilBen de sevmiyorum hiç
Ama lohusa değilken en azındaj yaşlıları tolere edebiliyordum kafamdan
Şimdi yakamı yırtasım var
Yaa sevmedi demek
Normalde kucakta olmayı seven bi bebek mi peki?
Ya ben de tam tersi
Keşke çocuk büyüyene kadwr kayınvalidem bize taşınsa
Şimdi eşim ikna etti kalıyor da imkan olsa kaçardı bence
Ben de istemezdim gerçi birinin evinde kalmayı
Ama allahtan kalıyor şimdilik
Ben bi çocuğu bakıyorum evde
geri kalan işler kayınvalidemde
Hiç gitmesin istiyorum
Evleri sobalı olmasa ben onlara taşınırdım
Erkek misafir zor oluyor ama
Emziremiyorum, üstümü başımı takip etmem gerekiyo3 filan
Ayrıca ben bu doğumdan sonra en çok kocamı özledim sanırım
Biz bionatural kullanıyorduk
Şimdi normal sleepy alıyoruz marketten bionatural değil de ne olduğunu da bilmiyorum
Çocuk 3.5 kilo 1 numara kullanıyoruz
Valla elimdeki stoklar bitmek uzere yeni siparis vereyim dedim 4,5 tl olmus adediBiz bio natural kullanıyoruz canım. Oğlum 3370 doğdu, şu an 4100 civarı, en baştan beri 2 numara kullanıyoruz. Ben memnunum canım küçük bir paket alıp dene istersen. 4.5 TL ney laaan
Ben de 2ye yeni gectim 2 gün oldu. 1le devam edebilirmiş bir sure daha. Ama elimdeki 1ler bitti. Benimki kactir bilmiyom1 numara suan tam mi oluyor nasil
Valla elimdeki stoklar bitmek uzere yeni siparis vereyim dedim 4,5 tl olmus adedi
Bi cesaret farkli bez deneyelim dedik iste bakalim memnun kalicaz mi
2 numara buyuk gelir mi acaba, bebisim 3,300 falan suan
Kilo olarak 1 beden 2-5 kg, 2 beden 3-6 kg yaziyor o yuzden 2 alinabilir gibi geldi.Ben de 2ye yeni gectim 2 gün oldu. 1le devam edebilirmiş bir sure daha. Ama elimdeki 1ler bitti. Benimki kactir bilmiyom
Az adetli paket alacaksan 1 numara iyi olur canım. İlk başta biraz büyük geliyordu şimdi bacaklarda iz çıkmaya başladı1 numara suan tam mi oluyor nasil
Valla elimdeki stoklar bitmek uzere yeni siparis vereyim dedim 4,5 tl olmus adedi
Bi cesaret farkli bez deneyelim dedik iste bakalim memnun kalicaz mi
2 numara buyuk gelir mi acaba, bebisim 3,300 falan suan
Bende sızdırma erkek bebek acemiliğinden dolayı oldu ilk başlardaKilo olarak 1 beden 2-5 kg, 2 beden 3-6 kg yaziyor o yuzden 2 alinabilir gibi geldi.
Yorumlarda pisik yaptigi, sizdirdigi ve dolulugu cok belli ettigi yazilmis primaya gorebilemedim napsam
Ben dayanamayıp gidicem galiba sabah 8 den beri öldüm evdeBenim de çok şiddetli ama düzensiz inşallah kurtuluruz hemencecik
Sleepy icin diyosun di mi? Evet doluluğu cok belli ediyo ben de çok değistirmeyi daha çok istiyorum. Daha kontrol etmiş oluyorum kaç cisli bez var diye pisik mişik olmadi sızdirma olmadi ki ben o kadar dandik ve bol baglıyorum ki kız cidden aşırı harektli ve çok güçlü bence bi kasıyo kendini Allah ne verdiyse rastgele bağlıyom.Kilo olarak 1 beden 2-5 kg, 2 beden 3-6 kg yaziyor o yuzden 2 alinabilir gibi geldi.
Yorumlarda pisik yaptigi, sizdirdigi ve dolulugu cok belli ettigi yazilmis primaya gorebilemedim napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?