Erkeklerin bezi nasil baglanir bilmiyorum kiBende sızdırma erkek bebek acemiliğinden dolayı oldu ilk başlardadaha sonra sıkıntı yaşamadık şükür. Ama bu işler kişiye göre değişiyor sanırım. Dediğim gibi biz memnun kaldık ama az alıp deneyerek kendin karar vermen daha doğru olur
Benim bebe uzun uyuyo masallah o yuzden pek degistirmek istemiyorum keyfi yerinde oluyor genelde. O yuzden premium care bile kotu geldi bana pure’den sonra. O da dolulugu cok belli ediyor. Sleepye de onyargim sizdiriyor muhabbetindendi ama denemekten zarar gelmezSleepy icin diyosun di mi? Evet doluluğu cok belli ediyo ben de çok değistirmeyi daha çok istiyorum. Daha kontrol etmiş oluyorum kaç cisli bez var diye pisik mişik olmadi sızdirma olmadi ki ben o kadar dandik ve bol baglıyorum ki kız cidden aşırı harektli ve çok güçlü bence bi kasıyo kendini Allah ne verdiyse rastgele bağlıyom.
2 kesinlikle kullanılır. Bir parmak daha fazlalık kaldı bacak arasında sadece. Bence bu ara sleepy kullanabilirsin. Daha uzun gece uykularında pisiğe karsı primaya dönersin istersen tedirgin olursan.
Gel al benden bi paket ismetpaşadayım.Erkeklerin bezi nasil baglanir bilmiyorum kien az paket hangisiyse ondan alip deniyim bakiyim bi
Benim bebe uzun uyuyo masallah o yuzden pek degistirmek istemiyorum keyfi yerinde oluyor genelde. O yuzden premium care bile kotu geldi bana pure’den sonra. O da dolulugu cok belli ediyor. Sleepye de onyargim sizdiriyor muhabbetindendi ama denemekten zarar gelmez
Molfix pure soft kullanıyorum şimdilik memnunum pişik sızdırma vs olmadı hem prima muadili diyorlar yorumlara bak istersen. 3300gr için 1 numara ideal olurKilo olarak 1 beden 2-5 kg, 2 beden 3-6 kg yaziyor o yuzden 2 alinabilir gibi geldi.
Yorumlarda pisik yaptigi, sizdirdigi ve dolulugu cok belli ettigi yazilmis primaya gorebilemedim napsam
Pipiyi aşağıya çevirmek gerekiyormuş biz gelişigüzel bağlıyordukErkeklerin bezi nasil baglanir bilmiyorum kien az paket hangisiyse ondan alip deniyim bakiyim bi
Benim bebe uzun uyuyo masallah o yuzden pek degistirmek istemiyorum keyfi yerinde oluyor genelde. O yuzden premium care bile kotu geldi bana pure’den sonra. O da dolulugu cok belli ediyor. Sleepye de onyargim sizdiriyor muhabbetindendi ama denemekten zarar gelmez
Bana kimse gelmedi bi annemle babam birde kayınvalide kayınpeder ugradilar bir saat ancak kalmışlardır onda da maske ile oturdular kapalı alan diye ikram bile istemediler33. Gün-de hala geliyorlar mı ya
Agri yapiyorsa sizlama falan ozaman sağman gerekebilir.göğüs pedini bi sevemedim ben nedense ya o yüzden kap kullanıyordum ama hepiniz göğüs pedi demişsiniz. Bi göğüs pedini deneyeyim bugün bakalım :)
cennetciim051215 yani dolu mu değil mi bilmiyorum ama öyle oluyor.. sağmak için de makine almadım. Manuel el pompası almıştım onu da beceremedim kullanmasını
Sleepy bionatural 3 numara kullanıyorum ben 4/6 Kilo arası. 2 numara çok minik geldi bana yanlardan bacaklarıni sıkıyor lastik izi çıkıyor bu üç numarada da aynıKilo olarak 1 beden 2-5 kg, 2 beden 3-6 kg yaziyor o yuzden 2 alinabilir gibi geldi.
Yorumlarda pisik yaptigi, sizdirdigi ve dolulugu cok belli ettigi yazilmis primaya gorebilemedim napsam
E çocuk 3.5 kilo1 numara suan tam mi oluyor nasil
Bana da gelmeyen 3 5 kişi kaldı resmenBana kimse gelmedi bi annemle babam birde kayınvalide kayınpeder ugradilar bir saat ancak kalmışlardır onda da maske ile oturdular kapalı alan diye ikram bile istemedilerben misafir kabul etmiyorum zaten sabahlara kadar ayaktayım gündüz de uyuyamıyorum birde misafir agarkayacak gücüm yok
Sadece deliksiz uyumak istiyorum çok şey değil üç dört saat uyusam yeter
Sleepy 1 numara premium 1 numaradan bi tık geniş.1 numara suan tam mi oluyor nasil
Valla elimdeki stoklar bitmek uzere yeni siparis vereyim dedim 4,5 tl olmus adedi
Bi cesaret farkli bez deneyelim dedik iste bakalim memnun kalicaz mi
2 numara buyuk gelir mi acaba, bebisim 3,300 falan suan
Oyy sen hala gitmedin miGaliba nişan geldi şimdi deBen bu doktorun 15 dksını bekleyemicem gidip bi durumumu öğreneyim zaten sezaryan ihtimalim vardı sezaryana döneceksem daha fazla kıvranmanın bir anlamı yok doğuramayacak gibiysem zaten evime dönerim en kötü
Ya doktor 15 dkda bire düşmesini bekle diyince bekleyeyim dedim 20 dkda bir geliyor şimdi dayanamıcam artık açılma yoksa da yoktur bi gideyim en kötü geri gelirimOyy sen hala gitmedin mi
Valla sabahtan beri bin stres. Bebeği de strese sokcak ya. Git git bi nst gir. Ben anlamıyorum bu dk olayını. Sonuçta nstde hissetmediğimiz sancılar da çıkabiliyo. Bi bakılsın ya.Ya doktor 15 dkda bire düşmesini bekle diyince bekleyeyim dedim 20 dkda bir geliyor şimdi dayanamıcam artık açılma yoksa da yoktur bi gideyim en kötü geri gelirim
Güzel haberlerle bebeğimi de alır dönerim inşallah bana dua edin annelerValla sabahtan beri bin stres. Bebeği de strese sokcak ya. Git git bi nst gir. Ben anlamıyorum bu dk olayını. Sonuçta nstde hissetmediğimiz sancılar da çıkabiliyo. Bi bakılsın ya.
Kendim bebişle tek kalmaya da korkuyorum amaGüzelce söyle gelmesinler ya kendin rahatça bakarsın arada gelsinler yeter
Allahtan misafir şuan gelmiyor 40 bitince gelir
Bnm kayınvalidemde bana değilde oğluna yemek getiriyoraç bırakıyorum diye
Allahtan bn tek kalıyorum kafama göre takılıyorum 2 de kahvaltı ortalık göçük vaziyette eşim gelince akşam yemeği fırsat bulursam arada atıştırıyorum
Eveet temas bağımlısı en rahat kucakta duruyor veya uyuyorYaa sevmedi demek
Normalde kucakta olmayı seven bi bebek mi peki?
Hadi inşallah hayırlısıyla dön.Güzel haberlerle bebeğimi de alır dönerim inşallah bana dua edin anneler
2 kere geldi kahve gibi kırmızı gibi ama gelmiyor şimdi süreklimi gelmesi gerekiyor yoksa yoksa azmıKahverengi leke geldi bende de sonra böyle jöle gibi şeffaf akıntı geldi nişanmış o ama kırmızıysa git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?