2021 Aralık Anneleri

Erkeklerin bezi nasil baglanir bilmiyorum ki en az paket hangisiyse ondan alip deniyim bakiyim bi
Benim bebe uzun uyuyo masallah o yuzden pek degistirmek istemiyorum keyfi yerinde oluyor genelde. O yuzden premium care bile kotu geldi bana pure’den sonra. O da dolulugu cok belli ediyor. Sleepye de onyargim sizdiriyor muhabbetindendi ama denemekten zarar gelmez

Gel al benden bi paket ismetpaşadayım.

Kilo olarak 1 beden 2-5 kg, 2 beden 3-6 kg yaziyor o yuzden 2 alinabilir gibi geldi.
Yorumlarda pisik yaptigi, sizdirdigi ve dolulugu cok belli ettigi yazilmis primaya gore bilemedim napsam
Molfix pure soft kullanıyorum şimdilik memnunum pişik sızdırma vs olmadı hem prima muadili diyorlar yorumlara bak istersen. 3300gr için 1 numara ideal olur

Benim bebegim gozlerime bakiyo bi kac kere guldugunu de yakaladim ama sese hala bi tepki yok sese kesinlikle irkilmiyor

Pipiyi aşağıya çevirmek gerekiyormuş biz gelişigüzel bağlıyorduk çocuumun anca karnı ıslanıyordu

33. Gün-de hala geliyorlar mı ya
Bana kimse gelmedi bi annemle babam birde kayınvalide kayınpeder ugradilar bir saat ancak kalmışlardır onda da maske ile oturdular kapalı alan diye ikram bile istemedilerben misafir kabul etmiyorum zaten sabahlara kadar ayaktayım gündüz de uyuyamıyorum birde misafir agarkayacak gücüm yok
Sadece deliksiz uyumak istiyorum çok şey değil üç dört saat uyusam yeter

Agri yapiyorsa sizlama falan ozaman sağman gerekebilir.

Kilo olarak 1 beden 2-5 kg, 2 beden 3-6 kg yaziyor o yuzden 2 alinabilir gibi geldi.
Yorumlarda pisik yaptigi, sizdirdigi ve dolulugu cok belli ettigi yazilmis primaya gore bilemedim napsam
Sleepy bionatural 3 numara kullanıyorum ben 4/6 Kilo arası. 2 numara çok minik geldi bana yanlardan bacaklarıni sıkıyor lastik izi çıkıyor bu üç numarada da aynı
Sizdirma felan yaşamadık pişik de yapmadık gerçi ben altını hiç kakali bekletmiyorum cisi de rahatsız oluyor mikirdaninca alıyorum her alt değişiminde sudokrem kullanıyoruz
Prima çok artmış fiyat olarak Sleepy den memnun kalmasaydim ona devamdi mecbur

Galiba nişan geldi şimdi de Ben bu doktorun 15 dksını bekleyemicem gidip bi durumumu öğreneyim zaten sezaryan ihtimalim vardı sezaryana döneceksem daha fazla kıvranmanın bir anlamı yok doğuramayacak gibiysem zaten evime dönerim en kötü

1 numara suan tam mi oluyor nasil
E çocuk 3.5 kilo
Bez maksimum 5 kiloluk
Sığıyor ne bileyim
Bana da gelmeyen 3 5 kişi kaldı resmen ‍♀
Gece eşim bakıyor gündüz kayınvalidem ya da annem
Ben bi emzirmeye kalkıyorum

1 numara suan tam mi oluyor nasil

Valla elimdeki stoklar bitmek uzere yeni siparis vereyim dedim 4,5 tl olmus adedi
Bi cesaret farkli bez deneyelim dedik iste bakalim memnun kalicaz mi
2 numara buyuk gelir mi acaba, bebisim 3,300 falan suan
Sleepy 1 numara premium 1 numaradan bi tık geniş.

Oyy sen hala gitmedin mi

Ya doktor 15 dkda bire düşmesini bekle diyince bekleyeyim dedim 20 dkda bir geliyor şimdi dayanamıcam artık açılma yoksa da yoktur bi gideyim en kötü geri gelirim
Valla sabahtan beri bin stres. Bebeği de strese sokcak ya. Git git bi nst gir. Ben anlamıyorum bu dk olayını. Sonuçta nstde hissetmediğimiz sancılar da çıkabiliyo. Bi bakılsın ya.

Kendim bebişle tek kalmaya da korkuyorum ama

Ben sleepy bio natürel kullanıyorum ama sızdırma yaptı kaç kere cocugun üstünü tümden değiştirmek zorunda kaldım. Ya ben erkek çocuğunu bağlamayı bilmiyorum ya markada sıkıntı var bebem bugün doğru düzgün hiç uyumadı şuanda da dalsa bile ağlayarak geri uyanıyor gaz mı var kaka mi yapamıyor anlamadim damla da kullanıyoruz ama

Kahverengi leke geldi bende de sonra böyle jöle gibi şeffaf akıntı geldi nişanmış o ama kırmızıysa git bence
2 kere geldi kahve gibi kırmızı gibi ama gelmiyor şimdi süreklimi gelmesi gerekiyor yoksa yoksa azmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…