Koş hadi koş haber et bizde hayırlı haberler olsun inşallahGüzel haberlerle bebeğimi de alır dönerim inşallah bana dua edin anneler
İlk gittim Pembe nokta gibi birşeyler geldi sonra bi daha gittim pede kahverengi leke gelmiş silince de pembemsi böyle reglin ilk gelişi olur ya kan değil pembemsi kahverengimsi bir leke öyle Birşey geldi durdu 1 kere de gelebiliyormuşNişanı gelen arkadaşlar leke geldi bendede sürekli mi öle lekenme oldu yoksa 1 2 defa gelip kesildimi benden 2 kere geldi bida gelmedi yoksa sürekli parmakladıkları içinmi oldu anlamadım
Nişan öyle normal akıntı gibi olmuyor biraz daha yoğun ve sümüksü bi yapıda oluyor yani benimki öyleydi, sürekli gelmişti 2 gün boyuncaNişanı gelen arkadaşlar leke geldi bendede sürekli mi öle lekenme oldu yoksa 1 2 defa gelip kesildimi benden 2 kere geldi bida gelmedi yoksa sürekli parmakladıkları içinmi oldu anlamadım
Bende sabah el içi kadar şeffaf yoğun bir akıntı gelmişti jöle gibi doktora gittim nst de sıfir sancı çıkmıştı aynı gün gece 23 te wc de( kabizligim vardı )afedersin ikininca aynı akıntı yine geldiNişanı gelen arkadaşlar leke geldi bendede sürekli mi öle lekenme oldu yoksa 1 2 defa gelip kesildimi benden 2 kere geldi bida gelmedi yoksa sürekli parmakladıkları içinmi oldu anlamadım
ay merak ettim 43te kendi sancisiyla mi gitmistiArkadaşım 43+0 da doğurmuştu hatta buraya şaşırarak yazmıştım demek ki doğruymuş kızın dediği ,şekil a daki gibisizin 42 olmuş
ah kanalda olsa suni korkutmicak da basi yerlesmedigi icin suninin bebegi de strese sokmasindan korkuyorumAyy canım Allah'ım yardımcın olsun inş zor değil kolay olsun inşallah bendede yok açılma yumuşama ama kanalda hastaneden şimdi geldim leke geldi geri hastaneye gitmeye valla üşeniyorum
Yok canım o bildiğin beklemiş ama nasıl hangi doktor o kadar bekletir bende anlamadım şaşırıp kalmıştım . Hiç göze alınacak birşey değil en iyisini yapmissiniz sağlıcakla gelsin yavrunuzay merak ettim 43te kendi sancisiyla mi gitmisti
bebegin sagligindan endise etmesem yada ne bilim evde nst cihazi olsa bende beklerim deama öngörülü olamadigimiz icin yarin sabah yatış ve öncesinde fitil sonra suniyle denencek doğum o nasıl olmuştu ki acaba oda mi bebek gelmeyince suni sanciyla doğurdu
Heekes oldu hemen hemenAllahim bebeklerinizi kolayca skntisiz dogurup kucaginiza almayi nasip etsin
Doguran anneler acaba covid 19 asisi olmusmuydunuz ? Yarina randevu aldim asi icin korkuyorum
Evet hastaneden.Arkadaslae elektrikli pompayi nerden kiraladiniz hastane falan mi
ah kanalda olsa suni korkutmicak da basi yerlesmedigi icin suninin bebegi de strese sokmasindan korkuyorumbuarada nişan mı geldi senin? benim oglumda Çarşamba aksam 8de nişan gelmisti bikere geldi cok hafif pembe damar damar seyler vardi kendi seffaf renksiz akinti gibiydi cuma aksam 8de de hafif sancilarla basladi cumartesi ogleden sonra 3te doğmuştu
Naptın kız doğurdunmu merak ettimGüzel haberlerle bebeğimi de alır dönerim inşallah bana dua edin anneler
Emmesi nasıl?Nickimi uyumuyo diye degistirecem saat 3 ten beri yok uyumuyorr yerine koyduğumuz an başlıyor bağırmaya uyumuyor ve uyutmuyor
Aç kaliyor olabilir mi MevsimNickimi uyumuyo diye degistirecem saat 3 ten beri yok uyumuyorr yerine koyduğumuz an başlıyor bağırmaya uyumuyor ve uyutmuyor
Evet hastaneden.
Emmesi her ağzına aldiginda kaçıracaklar sanki mememi öyle uyumuyo altı temiz memesini emiyor gece 1 kere de mama verdim gazını da cikarttik ne bilim yaa niyr böyle off valla bayilacam uykusuzliktsnEmmesi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?