2021 Aralık Anneleri

Nişanı gelen arkadaşlar leke geldi bendede sürekli mi öle lekenme oldu yoksa 1 2 defa gelip kesildimi benden 2 kere geldi bida gelmedi yoksa sürekli parmakladıkları içinmi oldu anlamadım

Nişanı gelen arkadaşlar leke geldi bendede sürekli mi öle lekenme oldu yoksa 1 2 defa gelip kesildimi benden 2 kere geldi bida gelmedi yoksa sürekli parmakladıkları içinmi oldu anlamadım
İlk gittim Pembe nokta gibi birşeyler geldi sonra bi daha gittim pede kahverengi leke gelmiş silince de pembemsi böyle reglin ilk gelişi olur ya kan değil pembemsi kahverengimsi bir leke öyle Birşey geldi durdu 1 kere de gelebiliyormuş

Nişan öyle normal akıntı gibi olmuyor biraz daha yoğun ve sümüksü bi yapıda oluyor yani benimki öyleydi, sürekli gelmişti 2 gün boyunca

Bende sabah el içi kadar şeffaf yoğun bir akıntı gelmişti jöle gibi doktora gittim nst de sıfir sancı çıkmıştı aynı gün gece 23 te wc de( kabizligim vardı )afedersin ikininca aynı akıntı yine geldi
Sonrasında karın ağrısı gibi başladı gece gecmeyince sabah 5te yine hastaneye gittim nst de yine az sancı çıktı ama dayanamayacak derece de sancim oldu sabaha acil sezaryan doğum

Allahim bebeklerinizi kolayca skntisiz dogurup kucaginiza almayi nasip etsin
Doguran anneler acaba covid 19 asisi olmusmuydunuz ? Yarina randevu aldim asi icin korkuyorum

Sabahtan beri uyumakta zorluk çeken oğlum bu saat olmuş hala uyumuyo. Mecbur kaldım ayagimda sallıyorum arada gözünü acıyo hala gaz sancısı dan beyni dönecek bebeğimin bu gidişle. Gazlı dönemler çabucak bitsin

Arkadaşım 43+0 da doğurmuştu hatta buraya şaşırarak yazmıştım demek ki doğruymuş kızın dediği ,şekil a daki gibi sizin 42 olmuş
ay merak ettim 43te kendi sancisiyla mi gitmisti
bebegin sagligindan endise etmesem yada ne bilim evde nst cihazi olsa bende beklerim de ama öngörülü olamadigimiz icin yarin sabah yatış ve öncesinde fitil sonra suniyle denencek doğum o nasıl olmuştu ki acaba oda mi bebek gelmeyince suni sanciyla doğurdu

Ayy canım Allah'ım yardımcın olsun inş zor değil kolay olsun inşallah bendede yok açılma yumuşama ama kanalda hastaneden şimdi geldim leke geldi geri hastaneye gitmeye valla üşeniyorum
ah kanalda olsa suni korkutmicak da basi yerlesmedigi icin suninin bebegi de strese sokmasindan korkuyorum buarada nişan mı geldi senin? benim oglumda Çarşamba aksam 8de nişan gelmisti bikere geldi cok hafif pembe damar damar seyler vardi kendi seffaf renksiz akinti gibiydi cuma aksam 8de de hafif sancilarla basladi cumartesi ogleden sonra 3te doğmuştu

Yok canım o bildiğin beklemiş ama nasıl hangi doktor o kadar bekletir bende anlamadım şaşırıp kalmıştım . Hiç göze alınacak birşey değil en iyisini yapmissiniz sağlıcakla gelsin yavrunuz

Evet canım nişan geldi ağrım yok şuan bekleyeceğim ya hastaneye gitmek
istemiyorum sürekli parmaklıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…