- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Normal cnm 800 gr daKızlar 1. Ayın sonunda doğum kilosundan 1 kilodan az alan var mı bebelerinizde? Benimki sanki 1 kilo artmicak gibi geliyor 1.ay dolduğunda 800 gr filan almış olucak sanki
İyi emiyor aslında ama her beslenme sonrası kaka yapıyor. Şu alerji durumundan az kilo alabilirmiş ondan üzülüyorum aslındaNormal cnm 800 gr da
Her çocuk için farklıymış bu durum
cnm bi daha ay daha çok alır bu şekilde olmaz ama kendini üzme inşallah yoktur da alerji bak görİyi emiyor aslında ama her beslenme sonrası kaka yapıyor. Şu alerji durumundan az kilo alabilirmiş ondan üzülüyorum aslında
Bizde olmadıBebelerinizin 1 aylık aşısı sonrası aşı yerinde kızarıklık ve sertlik olmuş muydu kızlar?
Kızlar 1. Ayın sonunda doğum kilosundan 1 kilodan az alan var mı bebelerinizde? Benimki sanki 1 kilo artmicak gibi geliyor 1.ay dolduğunda 800 gr filan almış olucak sanki
Canm benm bebekte 800 Gr almış gayet iyi bence çünkü 600 Gr ve 1000 gr arasında almaları gerekiyor her çocuk aynı degilkiKızlar 1. Ayın sonunda doğum kilosundan 1 kilodan az alan var mı bebelerinizde? Benimki sanki 1 kilo artmicak gibi geliyor 1.ay dolduğunda 800 gr filan almış olucak sanki
O da 2-3 saatte bir var. Dün çok ağlayınca mama verdim diyet bozulmuş oldu, normal mamalarda da süt proteini olduğu için, bugün baktım yüzü boynu isilik, mukuslu kaka var. Kesin gibi bence alerjisi. Ama doktor nasıl bi yol izler bilmiyorum yarın bakıcazcnm bi daha ay daha çok alır bu şekilde olmaz ama kendini üzme inşallah yoktur da alerji bak gör
Çişli bez nasıl
Bizim 1. Ay sonun da 840 gr idi aldığımız kilo. Arkadaşımın da 800 gr almıştı. Doktor normal dedi yapıları ile alakalı tamamen.
Kendimi çok yetersiz hissediyorum, hep çocuğa bakamıyorum perişan ediyorum gibi geliyor. Sinirlerim yıprandı sanırımCanm benm bebekte 800 Gr almış gayet iyi bence çünkü 600 Gr ve 1000 gr arasında almaları gerekiyor her çocuk aynı degilki
Eğer varsa rapor çıkartıp mama almanı sağlar oma uygun mamayla düzene girer çiş kaka oluyorsa doyuyordur merak etme süt yarıyordurO da 2-3 saatte bir var. Dün çok ağlayınca mama verdim diyet bozulmuş oldu, normal mamalarda da süt proteini olduğu için, bugün baktım yüzü boynu isilik, mukuslu kaka var. Kesin gibi bence alerjisi. Ama doktor nasıl bi yol izler bilmiyorum yarın bakıcaz
İlk çocuk bambaşka bi dünya böyle hissetmen çok normalKendimi çok yetersiz hissediyorum, hep çocuğa bakamıyorum perişan ediyorum gibi geliyor. Sinirlerim yıprandı sanırım
O mamanın da tadı kokusu öyle kötüymüş ki çocuklar asla içmek istemiyormuş. Benim sütüme ağırlık vermem gerek.Eğer varsa rapor çıkartıp mama almanı sağlar oma uygun mamayla düzene girer çiş kaka oluyorsa doyuyordur merak etme süt yarıyordur
Aynen şu an kocamdan da kaynanam da nefret geliyor, kendimi çok yalnız hissediyorum. Bakarsan dövüp sövdükleri yok ama destekleri de yok. Tam tersi 5 dk balkona çay alıp çıksam suratları düşüyor çocuk ağlıyor neden bıraktım diye. Yatak odasında mahkum gibi emzir yatır yapıyorum.İlk çocuk bambaşka bi dünya böyle hissetmen çok normal
hele birde etrafında dengesiz moral bozan birileri varsa
Geçici dönem olduğunu unutma cnm çok güzel günler senin olucak önünde
Benim canım. 3430 doğdu. 4250 çıktı bir ay sonra. Arada kilo kaybı oldu cünkü ilk hafta.Kızlar 1. Ayın sonunda doğum kilosundan 1 kilodan az alan var mı bebelerinizde? Benimki sanki 1 kilo artmicak gibi geliyor 1.ay dolduğunda 800 gr filan almış olucak sanki
Cok iyi masallahBenim canım. 3430 doğdu. 4250 çıktı bir ay sonra. Arada kilo kaybı oldu cünkü ilk hafta.
Hangi damlabiz 2 numarayı denedik 1 hafta hiç işe yaramadı, sonra doktor 3 e geçti, mışıl mışıl uyuyor gazlar bitti çok şükür :) direk 3 numarayı al bence sabah akşam 20 damla, saat 09.00'da veriyoruz
Gayet guzel masallah bir de bebekler bir veriyor bir aliyor bence hergunleri farkli saglikla buyusunlerCanm benm bebekte 800 Gr almış gayet iyi bence çünkü 600 Gr ve 1000 gr arasında almaları gerekiyor her çocuk aynı degilki
1 kilo mu bizimki 100 gr dusuyir citcitli ve beziBir kilo yoktur yaww nolcak onun kiyafetinden
Evde tartı varsa önce sen tartil sonra bebisi kucağına al tartil bakalım kaç cikcak
Olamaz 2 kilo imkansiz bence tartilari yanlis sen evde kendini tart sonra bebisi kucagina al sadece citcitliyla bezi bosken aradaki farki dus bakalim3.500 doğdu canım 14. Gün hastanede 4080 kg olmuştu yani anlamadım doğru mu yanlış mı tartıya baktı kafasına göre düştü kilosunu acaba tartı 1kg fazla mı gösteriyor 15 günde 2 kg almış olamaz heralde kafam karıştı iyice
Belki de yanlis gormussundur 4900 cikmistir 100 gr dusmustur3.500 doğdu canım 14. Gün hastanede 4080 kg olmuştu yani anlamadım doğru mu yanlış mı tartıya baktı kafasına göre düştü kilosunu acaba tartı 1kg fazla mı gösteriyor 15 günde 2 kg almış olamaz heralde kafam karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?