2021 Aralık Anneleri

Kızlar 1. Ayın sonunda doğum kilosundan 1 kilodan az alan var mı bebelerinizde? Benimki sanki 1 kilo artmicak gibi geliyor 1.ay dolduğunda 800 gr filan almış olucak sanki
Normal cnm 800 gr da
Her çocuk için farklıymış bu durum

Bebelerinizin 1 aylık aşısı sonrası aşı yerinde kızarıklık ve sertlik olmuş muydu kızlar?

İyi emiyor aslında ama her beslenme sonrası kaka yapıyor. Şu alerji durumundan az kilo alabilirmiş ondan üzülüyorum aslında
cnm bi daha ay daha çok alır bu şekilde olmaz ama kendini üzme inşallah yoktur da alerji bak gör
Çişli bez nasıl

Kızlar 1. Ayın sonunda doğum kilosundan 1 kilodan az alan var mı bebelerinizde? Benimki sanki 1 kilo artmicak gibi geliyor 1.ay dolduğunda 800 gr filan almış olucak sanki

Bizim 1. Ay sonun da 840 gr idi aldığımız kilo. Arkadaşımın da 800 gr almıştı. Doktor normal dedi yapıları ile alakalı tamamen.

Canm benm bebekte 800 Gr almış gayet iyi bence çünkü 600 Gr ve 1000 gr arasında almaları gerekiyor her çocuk aynı degilki

cnm bi daha ay daha çok alır bu şekilde olmaz ama kendini üzme inşallah yoktur da alerji bak gör
Çişli bez nasıl
O da 2-3 saatte bir var. Dün çok ağlayınca mama verdim diyet bozulmuş oldu, normal mamalarda da süt proteini olduğu için, bugün baktım yüzü boynu isilik, mukuslu kaka var. Kesin gibi bence alerjisi. Ama doktor nasıl bi yol izler bilmiyorum yarın bakıcaz

Bizim 1. Ay sonun da 840 gr idi aldığımız kilo. Arkadaşımın da 800 gr almıştı. Doktor normal dedi yapıları ile alakalı tamamen.

Canm benm bebekte 800 Gr almış gayet iyi bence çünkü 600 Gr ve 1000 gr arasında almaları gerekiyor her çocuk aynı degilki
Kendimi çok yetersiz hissediyorum, hep çocuğa bakamıyorum perişan ediyorum gibi geliyor. Sinirlerim yıprandı sanırım

Eğer varsa rapor çıkartıp mama almanı sağlar oma uygun mamayla düzene girer çiş kaka oluyorsa doyuyordur merak etme süt yarıyordur

Kendimi çok yetersiz hissediyorum, hep çocuğa bakamıyorum perişan ediyorum gibi geliyor. Sinirlerim yıprandı sanırım
İlk çocuk bambaşka bi dünya böyle hissetmen çok normal
hele birde etrafında dengesiz moral bozan birileri varsa
Geçici dönem olduğunu unutma cnm çok güzel günler senin olucak önünde

İlk çocuk bambaşka bi dünya böyle hissetmen çok normal
hele birde etrafında dengesiz moral bozan birileri varsa
Geçici dönem olduğunu unutma cnm çok güzel günler senin olucak önünde
Aynen şu an kocamdan da kaynanam da nefret geliyor, kendimi çok yalnız hissediyorum. Bakarsan dövüp sövdükleri yok ama destekleri de yok. Tam tersi 5 dk balkona çay alıp çıksam suratları düşüyor çocuk ağlıyor neden bıraktım diye. Yatak odasında mahkum gibi emzir yatır yapıyorum.

biz 2 numarayı denedik 1 hafta hiç işe yaramadı, sonra doktor 3 e geçti, mışıl mışıl uyuyor gazlar bitti çok şükür :) direk 3 numarayı al bence sabah akşam 20 damla, saat 09.00'da veriyoruz
Hangi damla

Olamaz 2 kilo imkansiz bence tartilari yanlis sen evde kendini tart sonra bebisi kucagina al sadece citcitliyla bezi bosken aradaki farki dus bakalim

Belki de yanlis gormussundur 4900 cikmistir 100 gr dusmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…