2021 Aralık Anneleri

İyi emiyor aslında ama her beslenme sonrası kaka yapıyor. Şu alerji durumundan az kilo alabilirmiş ondan üzülüyorum aslında
Üzülme canım, benim kızda her beslenmeden sonra kaka yapıyor, yenidoğanlarda normalmiş sanırım. Dün kontrolümüz vardı 900 gr almış. 800 gr da alsa o da iyi bence.

Bazı çocuklar zor oluyor ama elbet geçecek. Sen nefes almaya, firsat buldukça dinlenmeye bak. Ona da kendine de lazımsın
Ben de sana yazmayı düşünüyordum da bebekle uğraşıyorsun diye vazgeçmiştim. Sen hamileyken de kurdun kurdun bak kendine zarar vermişsin kıyamam Bu grupta kafasında kurup hastalik sahibi olacak ilk kişi benimdir inan ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Çocuklarıma bakamayacak duruma geldiğimi düşünüp, onlara benden iyi kimsenin özenerek bakamayacagini bilerek kendimi bıraktığım anlarda yeniden ayağa kalkıyorum. İlaçtan sonra daha iyiyim demişsin inşallah daha da iyi olursun canım benim
Kızlar süt arttirimi için takviye,damla vs kullanan var mı? etkisi oldu mu? Onereceginiz markalar var mı?
Bana doktorum bestlak ve galactago önerdi ama şimdilik almadım yetiyor diye.
Kendimi çok yetersiz hissediyorum, hep çocuğa bakamıyorum perişan ediyorum gibi geliyor. Sinirlerim yıprandı sanırım
Üstte kestanesekerim e yazdığım yorumu sana da yazdım farzet canım. Ben şu an 3 e hatta 4e 5e bölünmüş gibiyim ama ayakta kalmalıyız biz anneyiz. Evde 1 bebek, 1 kıskanan anaokulu çocuğu, bir de bebek gibi bakıma ihtiyaç duyan özel bir çocuk var. İlgi bekleyen bir eş var. Bir de İlgi bekleyen ben var Yetersiz hissetmiyor muyum dönem dönem kesinlikle evet. Ama kendime eziyet etmeyi bıraktım. Üzülüyorum, bunalıyorum ama geçiyor. Hayatına yaymadan üzüntünü de bunalımına da yaşa ama hayat tarzın olmasın yoksa saplanıp kalıyorsun oraya.

Bebişler büyüyecek ve bu anlar aklinda tebessümle hatırladığın anılar olarak kalacak

İnş canım senin de rabbim yardımcın olsun biliyorum ne kadar güçlü olduğunu

Kızlar 1. Ayın sonunda doğum kilosundan 1 kilodan az alan var mı bebelerinizde? Benimki sanki 1 kilo artmicak gibi geliyor 1.ay dolduğunda 800 gr filan almış olucak sanki
Bizim de 3370 doğdu, 1. ayda 4250 geldi. Kilo alımı iyi dedi Dr. Şimdiden takılma bunlara canım, moralini yüksek tut ki sütün bol olsun

Uzayan sarilik ne zaman biter ya basindan gecen ve bununla ilgili bilgisi olan var mi

Bizim hala gözlerde var
2-3 ayı bulan varmış
İnşallah 40da biter
Cok gecmis olsun sizede, bizde kan uyusmazligi var o yuzden sarilik bekliyorum dedi doktor bebisimiz olmustuda hala gecmedi suan 16 gunluk olduk..internetten okuyunca korkuyorum burdan yazayim dedim...bugun doktora gidince neden uzadigini arastirmak onemli dedi bi cok tahlile ultrasona vs bakti cok sukur korkulacak bise cikmadi ama cikadabilirmis buna bakmak cok onemli dedi 4 ayi bulur artik gecmesi dedi ben bi korktum ya 4 ay cok fazla bide ALLAH korusun beyne zarari var vs diyolar valla bu annelik ne zor ya

Bnce netten okuyup kafanı bulandırma
Size de çok geçmiş olsun
Allah’ın izniyle kötü bir şey yoktur bizde uyuşmazlık yok hala var dediğim gibi uzayan anne sütü sarılık dedi drumuz bi çok tahlil yaptı bunun için

İlk çoçuğum uzayan sarılık oldu ve tam 4 ay sürdü merak ederdim çocuğumun ten rengi ne acaba diye senin de kaygılarını anlıyorum ama sağlıksal hiç bi sıkıntısı olmadı çok şükür gayet sağlıklı akıllı bi çocuk su an 4 yaşında bizim sarılık değeri 19.5 tu bir de kuvezde de kaldı ama geçti gitti hepsi şifalar diliyorum yavruna

Uzayan sarilik ne zaman biter ya basindan gecen ve bununla ilgili bilgisi olan var mi
Bizde hala sarılık devam ediyor 3 aya kadar suruyormus butun tahliller temiz cikti,deger 18 e cikti gunluk 4 saat (iki gunde bir)isik aldigi halde dusmedi hatta bes gun boyunca bebegim hap kullandi hap ile dususe gecti doktorumuz değer 11e düşünce fototerapi ve ilac almaya gerek duymadı en Son kontrolde 8 é düşmüştü ama hala göz kenarlarında sarılık var

2 numara al canım. Bnm oglum da 3.5 kilo 2 numara kullanıyoruz

alttan gaz çıkardığı halde hala sancisi var, 4ten beri memede duruyor hem ağlıyor hem emiyor bu gaz çıktıkça bitmiyor mu yahu uykusu var uyuyamıyor gazdan. Gaz yapmasın diye hicbir sey yemiyorum resmen ama yine de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…