- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
Üzülme canım, benim kızda her beslenmeden sonra kaka yapıyor, yenidoğanlarda normalmiş sanırım. Dün kontrolümüz vardı 900 gr almış. 800 gr da alsa o da iyi bence.İyi emiyor aslında ama her beslenme sonrası kaka yapıyor. Şu alerji durumundan az kilo alabilirmiş ondan üzülüyorum aslında
Bazı çocuklar zor oluyor ama elbet geçecek. Sen nefes almaya, firsat buldukça dinlenmeye bak. Ona da kendine de lazımsınİnşallah herşey güzel olup düzene biner . Ben çok zorlanıyorum . Bilmeyenler inanmiyolardi örnek kayınvalidem 2 gündür yanımda ve kadın diyo bu 2 kişi değil 3 kişi bile zor bakar çocuğa çünkü hiç ağlaması durmuyo hiccc. Drlar ise gazdan başka bişey demiyo
Ben de sana yazmayı düşünüyordum da bebekle uğraşıyorsun diye vazgeçmiştim. Sen hamileyken de kurdun kurdun bak kendine zarar vermişsin kıyamamKizlar bej anti depresena basladim cubku iyi degilim kucucuk bebegim sagliklimi diye inceleyip duruyordum yok sicramadi yok karnina dokununca useniyo sacma sapan bi haldeydim aksam yatmadan iciyorum ilaci kullandiktan iki saat sonraki sutu sagip atiyorum doktor emsede bise olmaz dedi ama icime sinmiyor bide goguste kalan sutten ilac bebege gecermi
Bana doktorum bestlak ve galactago önerdi ama şimdilik almadım yetiyor diye.Kızlar süt arttirimi için takviye,damla vs kullanan var mı? etkisi oldu mu? Onereceginiz markalar var mı?
Üstte kestanesekerim e yazdığım yorumu sana da yazdım farzet canım. Ben şu an 3 e hatta 4e 5e bölünmüş gibiyim ama ayakta kalmalıyız biz anneyiz. Evde 1 bebek, 1 kıskanan anaokulu çocuğu, bir de bebek gibi bakıma ihtiyaç duyan özel bir çocuk var. İlgi bekleyen bir eş var. Bir de İlgi bekleyen ben varKendimi çok yetersiz hissediyorum, hep çocuğa bakamıyorum perişan ediyorum gibi geliyor. Sinirlerim yıprandı sanırım
Çok sık kaka yapan bebeler çok fazla kilo almıyor heraldeÜzülme canım, benim kızda her beslenmeden sonra kaka yapıyor, yenidoğanlarda normalmiş sanırım. Dün kontrolümüz vardı 900 gr almış. 800 gr da alsa o da iyi bence.
İnş canım senin de rabbim yardımcın olsun biliyorum ne kadar güçlü olduğunuÜstte kestanesekerim e yazdığım yorumu sana da yazdım farzet canım. Ben şu an 3 e hatta 4e 5e bölünmüş gibiyim ama ayakta kalmalıyız biz anneyiz. Evde 1 bebek, 1 kıskanan anaokulu çocuğu, bir de bebek gibi bakıma ihtiyaç duyan özel bir çocuk var. İlgi bekleyen bir eş var. Bir de İlgi bekleyen ben varYetersiz hissetmiyor muyum dönem dönem kesinlikle evet. Ama kendime eziyet etmeyi bıraktım. Üzülüyorum, bunalıyorum ama geçiyor. Hayatına yaymadan üzüntünü de bunalımına da yaşa ama hayat tarzın olmasın yoksa saplanıp kalıyorsun oraya.
Bebişler büyüyecek ve bu anlar aklinda tebessümle hatırladığın anılar olarak kalacak
800-900 gr arasi aldi benim bebe..Kızlar 1. Ayın sonunda doğum kilosundan 1 kilodan az alan var mı bebelerinizde? Benimki sanki 1 kilo artmicak gibi geliyor 1.ay dolduğunda 800 gr filan almış olucak sanki
Bizim de 3370 doğdu, 1. ayda 4250 geldi. Kilo alımı iyi dedi Dr. Şimdiden takılma bunlara canım, moralini yüksek tut ki sütün bol olsunKızlar 1. Ayın sonunda doğum kilosundan 1 kilodan az alan var mı bebelerinizde? Benimki sanki 1 kilo artmicak gibi geliyor 1.ay dolduğunda 800 gr filan almış olucak sanki
Bana aslında çok geldi ama ben mi fazla rahatımÇok sık kaka yapan bebeler çok fazla kilo almıyor heralde
ilk cocugumda bende öyle hissediyordum zamanla geçecek bu duygu o kadar kilo aldıysa bence gayette iyi bakıyorsunKendimi çok yetersiz hissediyorum, hep çocuğa bakamıyorum perişan ediyorum gibi geliyor. Sinirlerim yıprandı sanırım
Bizim hala gözlerde varUzayan sarilik ne zaman biter ya basindan gecen ve bununla ilgili bilgisi olan var mi
Cok gecmis olsun sizede, bizde kan uyusmazligi var o yuzden sarilik bekliyorum dedi doktor bebisimiz olmustuda hala gecmedi suan 16 gunluk olduk..internetten okuyunca korkuyorum burdan yazayim dedim...bugun doktora gidince neden uzadigini arastirmak onemli dedi bi cok tahlile ultrasona vs bakti cok sukur korkulacak bise cikmadi ama cikadabilirmis buna bakmak cok onemli dedi 4 ayi bulur artik gecmesi dedi ben bi korktum ya 4 ay cok fazla bide ALLAH korusun beyne zarari var vs diyolar valla bu annelik ne zor yaBizim hala gözlerde var
2-3 ayı bulan varmış
İnşallah 40da biter
Bnce netten okuyup kafanı bulandırmaCok gecmis olsun sizede, bizde kan uyusmazligi var o yuzden sarilik bekliyorum dedi doktor bebisimiz olmustuda hala gecmedi suan 16 gunluk olduk..internetten okuyunca korkuyorum burdan yazayim dedim...bugun doktora gidince neden uzadigini arastirmak onemli dedi bi cok tahlile ultrasona vs bakti cok sukur korkulacak bise cikmadi ama cikadabilirmis buna bakmak cok onemli dedi 4 ayi bulur artik gecmesi dedi ben bi korktum ya 4 ay cok fazla bide ALLAH korusun beyne zarari var vs diyolar valla bu annelik ne zor ya
İlk çoçuğum uzayan sarılık oldu ve tam 4 ay sürdü merak ederdim çocuğumun ten rengi ne acaba diye senin de kaygılarını anlıyorum ama sağlıksal hiç bi sıkıntısı olmadı çok şükür gayet sağlıklı akıllı bi çocuk su an 4 yaşında bizim sarılık değeri 19.5 tu bir de kuvezde de kaldı ama geçti gitti hepsi şifalar diliyorum yavrunaCok gecmis olsun sizede, bizde kan uyusmazligi var o yuzden sarilik bekliyorum dedi doktor bebisimiz olmustuda hala gecmedi suan 16 gunluk olduk..internetten okuyunca korkuyorum burdan yazayim dedim...bugun doktora gidince neden uzadigini arastirmak onemli dedi bi cok tahlile ultrasona vs bakti cok sukur korkulacak bise cikmadi ama cikadabilirmis buna bakmak cok onemli dedi 4 ayi bulur artik gecmesi dedi ben bi korktum ya 4 ay cok fazla bide ALLAH korusun beyne zarari var vs diyolar valla bu annelik ne zor ya
700 gram almış. Daha doğrusu doğumdan sonra 200 gram vermişti. 2700 doğdu su an 3200Kızlar 1. Ayın sonunda doğum kilosundan 1 kilodan az alan var mı bebelerinizde? Benimki sanki 1 kilo artmicak gibi geliyor 1.ay dolduğunda 800 gr filan almış olucak sanki
Bizim de hala gözlerde var geçmedi kan uyusmazligi yok tahlilde de bisi çıkmadı inşallah geçer diye bekliyoruzUzayan sarilik ne zaman biter ya basindan gecen ve bununla ilgili bilgisi olan var mi
Bizde hala sarılık devam ediyor 3 aya kadar suruyormus butun tahliller temiz cikti,deger 18 e cikti gunluk 4 saat (iki gunde bir)isik aldigi halde dusmedi hatta bes gun boyunca bebegim hap kullandi hap ile dususe gecti doktorumuz değer 11e düşünce fototerapi ve ilac almaya gerek duymadı en Son kontrolde 8 é düşmüştü ama hala göz kenarlarında sarılık varUzayan sarilik ne zaman biter ya basindan gecen ve bununla ilgili bilgisi olan var mi
Aynen bizde sadece bezle tartmisti 10 gr düşmüştü bezi1 kilo mu bizimki 100 gr dusuyir citcitli ve bezi
2 numara al canım. Bnm oglum da 3.5 kilo 2 numara kullanıyoruzKızlar sleepy kullanan var mı ? Oğlum 3.5 kilo 2 numaraya geçmeden 1 paket daha 1 numara alacağım ama prima 43 tanesi 120 tl, sleepy 40 tanesi 50 tl bari sleepy alayım dedim ama bedeni küçük diye yorum okudum. Kullanan varsa memnun mu, sızdırma yapıyor mu, bedeni cidden küçük mü, 3.5 kilo için kaç beden almalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?