2021 Aralık Anneleri

Benimkide oyle ya.. Acaba doymuyor mu diyip sagdigim sütü verdim ve kustu. Bu bebelerin memedeyken doydugunu anlayabiliyor musunuz yaa. Oğlum agzindan birakir uyuyakalirdi. Bu zinhar birakmiyor.
Işiyo sıcıyo iste çok şükür diyip devam ediyorum. doyduğunu anlamıyom.

Hic etkilemedi bile.
Ebe arkadaslarimda etkilemez bu asi demisti oyle de oldu.
2. Ay da 3 aşi var
Napacüük
2. Aya kadar kış uykusuna yatabilir miyiz anca enerji toplarız

Kızlar ne sıklıkta mama veriyorsunuz? Sadece emziriyorum bezlere göre doyuyo kaka yok gerçi. Ama memeden ayrılmak istemiyo.
Vermiyorum. Aç olsa ağlar huzursuz olur. Bu yanlıslıkla memeden kopunca kaldırıyorum hemen konuşuyorum filan gayet keyfi yerinde oluyo bi süre sonra canı sıkılıyo tekrar memeye dönüyo.

Eymen okulda bi cocugun kafasinda lego kırmıs.
Ögretmen aradi cok sasirdim dedi.
Ki bende sasirdim asla oyle bisey yapmazdi.
Cok sakin bi cocuktu.
Acaba kardes kiskancligi yapiyor da okula mi yansitiyor dedim ogretmen sanmiyorum dedi.
Ama cok uzuluyorum yavruma. İhmal ediyorum gibi geliyor hep bütün dünyam oydu çunkü

Vermiyorum. Aç olsa ağlar huzursuz olur. Bu yanlıslıkla memeden kopunca kaldırıyorum hemen konuşuyorum filan gayet keyfi yerinde oluyo bi süre sonra canı sıkılıyo tekrar memeye dönüyo.
Ağlıyor işte memeyi bırakınca sanırım doymuyor benim bebeğim

Kiskançlık plsa bilirdin ya. Çocuk bu hep tek düze gidemez ki dönemleri oluyo işte. Boşuna stres u
yapma.

Üzülme canım, benim kızda her beslenmeden sonra kaka yapıyor, yenidoğanlarda normalmiş sanırım. Dün kontrolümüz vardı 900 gr almış. 800 gr da alsa o da iyi bence.
Evet 1 kiloyu geçmeyen varmış kızlardan, insan acaba doymuyor mu diye üzülüyor lohusalık kafası mı ya da annelik böyle bir şey hep sürecek belki

Kiskançlık plsa bilirdin ya. Çocuk bu hep tek düze gidemez ki dönemleri oluyo işte. Boşuna stres u
yapma.
Yaa koskanmiyor yada bana yansitmiyor.
Dün banyosunu beraber yaptirdik.
Ben kardesinin yaninda dur diyorum lavaboya giderken hemen pış pış sesi falan aciyor opuyor kokluyor.

Evet 1 kiloyu geçmeyen varmış kızlardan, insan acaba doymuyor mu diye üzülüyor lohusalık kafası mı ya da annelik böyle bir şey hep sürecek belki
Benim kiz 800 gram aldi. Su an 5500 kilo. Kilolu dogan bebekler cok kilo almiyormus doktorun yalancisiyom banaiyi almis dedi.
Arastirmalarima gore 500 gram yeterliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…