I izmirli3533 bu canimGaz icin masaj yorumlarda cok iyi oldugu soylenmis ben denemeye baslayacagim bugun
Işiyo sıcıyo iste çok şükür diyip devam ediyorum.Benimkide oyle ya.. Acaba doymuyor mu diyip sagdigim sütü verdim ve kustu. Bu bebelerin memedeyken doydugunu anlayabiliyor musunuz yaa. Oğlum agzindan birakir uyuyakalirdi. Bu zinhar birakmiyor.
Bu arada aynı gün doğurmuşuz yavruşlarıYaaa ALLAH razi olsun sizden de diger yazan arkadaslardandahepsi cok saglikli olsun insallahhhh
Yok bea iciyorum ben .Benim annem emzirirken asla su icilmez diyormuhtemelen eski zaman bilgisidir ama icim yaniyor bazen bebiş emerken yok diyor icemezsin
2. Aya kadar kış uykusuna yatabilir miyiz anca enerji toplarızHic etkilemedi bile.
Ebe arkadaslarimda etkilemez bu asi demisti oyle de oldu.
2. Ay da 3 aşi var
Napacüük
Vermiyorum. Aç olsa ağlar huzursuz olur. Bu yanlıslıkla memeden kopunca kaldırıyorum hemen konuşuyorum filan gayet keyfi yerinde oluyo bi süre sonra canı sıkılıyo tekrar memeye dönüyo.Kızlar ne sıklıkta mama veriyorsunuz? Sadece emziriyorum bezlere göre doyuyo kaka yok gerçi. Ama memeden ayrılmak istemiyo.
YaaaBu arada aynı gün doğurmuşuz yavruşları
Öf ben ona simdiden gerim gerim geriliyorum.Hic etkilemedi bile.
Ebe arkadaslarimda etkilemez bu asi demisti oyle de oldu.
2. Ay da 3 aşi var
Napacüük
Huzursuz olduğu için sürekli emmek istiyor emdikçe kusuyor kusunca daha çok ağlıyor döngüye girdik çıkamıyoruz help….Pazartesi olduk birkaç gün öyleydi.
Bi de ben tek gidecem o bacaklari ve kolu nasil tutacam ben yaa bebekle beraber aglarim artik2. Aya kadar kış uykusuna yatabilir miyiz anca enerji toplarız
Strese giriyorum bende.Öf ben ona simdiden gerim gerim geriliyorum.
Ağlıyor işte memeyi bırakınca sanırım doymuyor benim bebeğimVermiyorum. Aç olsa ağlar huzursuz olur. Bu yanlıslıkla memeden kopunca kaldırıyorum hemen konuşuyorum filan gayet keyfi yerinde oluyo bi süre sonra canı sıkılıyo tekrar memeye dönüyo.
Kiskançlık plsa bilirdin ya. Çocuk bu hep tek düze gidemez ki dönemleri oluyo işte. Boşuna stres uEymen okulda bi cocugun kafasinda lego kırmıs.
Ögretmen aradi cok sasirdim dedi.
Ki bende sasirdim asla oyle bisey yapmazdi.
Cok sakin bi cocuktu.
Acaba kardes kiskancligi yapiyor da okula mi yansitiyor dedim ogretmen sanmiyorum dedi.
Ama cok uzuluyorum yavruma. İhmal ediyorum gibi geliyor hep bütün dünyam oydu çunkü
Hepimizin ağlıyo diye memede zaten sürekli. Yeterli çiş kaka var mı ona bak sen.Ağlıyor işte memeyi bırakınca sanırım doymuyor benim bebeğim
Evet 1 kiloyu geçmeyen varmış kızlardan, insan acaba doymuyor mu diye üzülüyor lohusalık kafası mı ya da annelik böyle bir şey hep sürecek belkiÜzülme canım, benim kızda her beslenmeden sonra kaka yapıyor, yenidoğanlarda normalmiş sanırım. Dün kontrolümüz vardı 900 gr almış. 800 gr da alsa o da iyi bence.
Bizim de emzir uyur yatağa koy uyansın tekrar emzir uyut gazını çıkarırken uyansın kısır döngüHuzursuz olduğu için sürekli emmek istiyor emdikçe kusuyor kusunca daha çok ağlıyor döngüye girdik çıkamıyoruz help….
Kaka çok nadir 12 gün yapmadığı oldu. Çisimiz her bez dolu doluHepimizin ağlıyo diye memede zaten sürekli. Yeterli çiş kaka var mı ona bak sen.
Yaa koskanmiyor yada bana yansitmiyor.Kiskançlık plsa bilirdin ya. Çocuk bu hep tek düze gidemez ki dönemleri oluyo işte. Boşuna stres u
yapma.
Benim kiz 800 gram aldi. Su an 5500 kilo. Kilolu dogan bebekler cok kilo almiyormus doktorun yalancisiyomEvet 1 kiloyu geçmeyen varmış kızlardan, insan acaba doymuyor mu diye üzülüyor lohusalık kafası mı ya da annelik böyle bir şey hep sürecek belki
Hepsi aynı gün mü yapılıyor pekiBi de ben tek gidecem o bacaklari ve kolu nasil tutacam ben yaa bebekle beraber aglarim artik
Strese giriyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?