2021 Aralık Anneleri

Kızlar ben e bebekten kiraz çekirdekli kemer aldım gazı için, içinde çekirdeğin olduğu bir kese var onu mikrodalgada ısıtıyorum 30 sn kemere koyuyorum kemeri de oğluma bağlıyorum, biraz da o çekirdeklerin baskısıyla göbeğine masaj yapıyorum çocuk rahat uyuyor, 35-40 tl bir şeydi, tavsiye ederim

Canim bizimkide oyle ama linkini attigim masaji yaptim bugun fazla ikinmadi cok sukur. Gayet rahat. Gaz cikarip durdu. Yahu bu kadar gazla valla bi büyük tüp dolardi

Yaaa ALLAH razi olsun sizden de diger yazan arkadaslardanda hepsi cok saglikli olsun insallahhhh

5800 demek istemiştir bence

Emzirmeye baslayinca alev aliyorum resmen bi ter bosalmssi yasiyorum
Bizde aynısını oğlan yaşıyor yani el kadar bebito nasıl bu kadar terler anlamıyorum

Aşı olanlar durumlar nasıl biz baya huzursuzuz kendi kendine duran bebiş şimdi uyanık olduğu sürece mız mızlanıp ağlıyor uyurkende arada ağlayıp susuyor

O kadar su icemem ayol. Bu hele aksamları hep memede
Benimkide oyle ya.. Acaba doymuyor mu diyip sagdigim sütü verdim ve kustu. Bu bebelerin memedeyken doydugunu anlayabiliyor musunuz yaa. Oğlum agzindan birakir uyuyakalirdi. Bu zinhar birakmiyor.

Aşı olanlar durumlar nasıl biz baya huzursuzuz kendi kendine duran bebiş şimdi uyanık olduğu sürece mız mızlanıp ağlıyor uyurkende arada ağlayıp susuyor
Hic etkilemedi bile.
Ebe arkadaslarimda etkilemez bu asi demisti oyle de oldu.
2. Ay da 3 aşi var
Napacüük

Kızlar ne sıklıkta mama veriyorsunuz? Sadece emziriyorum bezlere göre doyuyo kaka yok gerçi. Ama memeden ayrılmak istemiyo.

Canim bizimkide oyle ama linkini attigim masaji yaptim bugun fazla ikinmadi cok sukur. Gayet rahat. Gaz cikarip durdu. Yahu bu kadar gazla valla bi büyük tüp dolardi
Sanayi tipi tüp hem de hangi video o canım görmedim attığında tekrar paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…