- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 29
Canim bizimkide oyle ama linkini attigim masaji yaptim bugun fazla ikinmadi cok sukur. Gayet rahat. Gaz cikarip durdu. Yahu bu kadar gazla valla bi büyük tüp dolardialttan gaz çıkardığı halde hala sancisi var, 4ten beri memede duruyor hem ağlıyor hem emiyor bu gaz çıktıkça bitmiyor mu yahuuykusu var uyuyamıyor gazdan. Gaz yapmasın diye hicbir sey yemiyorum resmen ama yine de oluyor.
Yaaa ALLAH razi olsun sizden de diger yazan arkadaslardandaİlk çoçuğum uzayan sarılık oldu ve tam 4 ay sürdü merak ederdim çocuğumun ten rengi ne acaba diye senin de kaygılarını anlıyorum ama sağlıksal hiç bi sıkıntısı olmadı çok şükür gayet sağlıklı akıllı bi çocuk su an 4 yaşında bizim sarılık değeri 19.5 tu bir de kuvezde de kaldı ama geçti gitti hepsi şifalar diliyorum yavruna
5800 demek istemiştir benceKızlar sağlık ocağında bebişi kıyafetleri ile tarttılar 5.900 geldi hemşire kadın dedi ki kıyafetleri düşersek kilosu 4.800 filandır sizce doğru mu ben anlamadım yani 1 kilo ne var üstünde alt üst takım 1 tane patikli alt zıbın çorap bez 1 kilo mu
Bende geçti o ya. Susuyorum sadece.Emzirmeye baslayinca alev aliyorum resmen bi ter bosalmssi yasiyorum
Bizde aynısını oğlan yaşıyor yani el kadar bebito nasıl bu kadar terler anlamıyorumEmzirmeye baslayinca alev aliyorum resmen bi ter bosalmssi yasiyorum
Benin kizda terliyor yaa. Hemen odayi degistiriyorum o terleyince. Daha serin odaya geciyorum. Emerken ikininca terliyor daha cokBizde aynısını oğlan yaşıyor yani el kadar bebito nasıl bu kadar terler anlamıyorum
Bende susuyorum. Hemde asiri. Kiz 1 memeyi bitirirken ben 1 lt su iciyorumBende geçti o ya. Susuyorum sadece.
Olamaz 2 kilo imkansiz bence tartilari yanlis sen evde kendini tart sonra bebisi kucagina al sadece citcitliyla bezi bosken aradaki farki dus bakalim
Belki de yanlis gormussundur 4900 cikmistir 100 gr dusmustur
En doğrusunu 10 gün sonra doktorda öğrencez gibi5800 demek istemiştir bence
O kadar su icemem ayol. Bu hele aksamları hep memedeBende susuyorum. Hemde asiri. Kiz 1 memeyi bitirirken ben 1 lt su iciyorum
Benimkide oyle ya.. Acaba doymuyor mu diyip sagdigim sütü verdim ve kustu. Bu bebelerin memedeyken doydugunu anlayabiliyor musunuz yaa. Oğlum agzindan birakir uyuyakalirdi. Bu zinhar birakmiyor.O kadar su icemem ayol. Bu hele aksamları hep memede
Hic etkilemedi bile.Aşı olanlar durumlar nasıl biz baya huzursuzuz kendi kendine duran bebiş şimdi uyanık olduğu sürece mız mızlanıp ağlıyor uyurkende arada ağlayıp susuyor
Aşı olanlar durumlar nasıl biz baya huzursuzuz kendi kendine duran bebiş şimdi uyanık olduğu sürece mız mızlanıp ağlıyor uyurkende arada ağlayıp susuyor
Uyursa ancak öyle bırakıyor. Sürekli emiyo sürekli kusuyoBenimkide oyle ya.. Acaba doymuyor mu diyip sagdigim sütü verdim ve kustu. Bu bebelerin memedeyken doydugunu anlayabiliyor musunuz yaa. Oğlum agzindan birakir uyuyakalirdi. Bu zinhar birakmiyor.
Bizimki uyurkende emzik gibi emiyor.Uyursa ancak öyle bırakıyor. Sürekli emiyo sürekli kusuyo
Sanayi tipi tüp hem deCanim bizimkide oyle ama linkini attigim masaji yaptim bugun fazla ikinmadi cok sukur. Gayet rahat. Gaz cikarip durdu. Yahu bu kadar gazla valla bi büyük tüp dolardi
Benim annem emzirirken asla su icilmez diyorBende susuyorum. Hemde asiri. Kiz 1 memeyi bitirirken ben 1 lt su iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?