2021 Aralık Anneleri

Aynı duyguları yaşıyorum bende kızımı ihmal ediyorum gibi hissediyorum

Yaa koskanmiyor yada bana yansitmiyor.
Dün banyosunu beraber yaptirdik.
Ben kardesinin yaninda dur diyorum lavaboya giderken hemen pış pış sesi falan aciyor opuyor kokluyor.
Tamam ya yoktur kesinlikle.

800-900 gr arasi aldi benim bebe..

Bizim de 3370 doğdu, 1. ayda 4250 geldi. Kilo alımı iyi dedi Dr. Şimdiden takılma bunlara canım, moralini yüksek tut ki sütün bol olsun

Bana aslında çok geldi ama ben mi fazla rahatım Senin ilk çocuk mu? Benimki ikinci, ikincide insan biraz daha rahat oluyor galiba

ilk cocugumda bende öyle hissediyordum zamanla geçecek bu duygu o kadar kilo aldıysa bence gayette iyi bakıyorsun

700 gram almış. Daha doğrusu doğumdan sonra 200 gram vermişti. 2700 doğdu su an 3200

Benim kiz 800 gram aldi. Su an 5500 kilo. Kilolu dogan bebekler cok kilo almiyormus doktorun yalancisiyom banaiyi almis dedi.
Arastirmalarima gore 500 gram yeterliymis
Sanırım lohusa bunalımdayım, sürekli eksik hissediyorum kendimi. Ama moral çok önemliymiş bugün cidden anladım. İlk defa 3 tane süt artırıcı şey birden aldım, az da olsa uyudum, yemek yedim ama memelerim dolmadı. Normalde bunlardan biri bile olsa dolardı. Hepimizin evlatları sağ sağlim olsun inş kızlar teşekkürler

Canım geçecek bu yorgunluklar bende kızımda aynı seyleri yasadim ilk bebekte genelde herkes böyle dusunuyor
Şimdiki aklım olsa hiç bunalıma girermiydim kendi kendime yapmışım
Esin ve kayinvaliden sana dinlen demiyirlarsa sen söyle dinlenecegim yoruldum de herseyi tekrar başına giguslemek zorunda değiliz
Her anne bebeğine yeter öyle düşünme

Haklısın canım ama ben dinlenmek isteyince sanki çocuğumun ağlamasına izin veriyorum gibi bir baskı oluşturuyorlar. Eşime dedim annen artık gidebilir, o da işe gider ben tek başıma daha huzurlu bakarım en azından

Bizim de aynı hiç kıskanmıyor ama davranışları değişti bize karşı bugün de benim oğlum bana vurdu hiç yapmazdı sakin bi çocuktur anlam veremedim belki de iç dünyalarında yaşadıkları bişey var birlikte büyüyecekler inşallah

Bizde de kan uyuşmazlığı var. Şükür çok yükselmedi sarılık ama vardı az da olsa. En son gözlerde kaldı şimdi geçti şükür. Birinci ay ile 40 i arasında kendiliğinden bitti
Geçen gün karibahar yedim kimyon attım içine. Ve o gün ilk kez hem gündüz hem gece sürekli uyudu. Ertesi gün aynı yemeği yedim busefer tam tersi hiç uyumadı. Hep ıkındi. Cok de yedigimle alakası yoktu bence. Ki zaten herşeyi yiyorum. Kış mevsimi hep gaz yapan şeyler var.

29 Kasım'da doğum yapanlar biz şimdi bugun 40 olmuyo muyuz. Burda 38 gün diyo

Tüm vücudunda oluyor canım. Hasta olmuşsun gibi. Göğsünde de sertlikler oluyor, kızarıklık ve ağrı da.. Üşüme, arkasından terleme vs hasta oluyorsun yani özetle
Meme uçlarında özellikle iğne batar gibi çok fena acı var kaç gündür. Bugün de grip gibi olunca aklıma geldi. Sertlikler hep oluyor zaten geçiyordu. Kızarıklık öncekinde olmuştu bu sefer yok sanki. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…