- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Aynı duyguları yaşıyorum bende kızımı ihmal ediyorum gibi hissediyorumEymen okulda bi cocugun kafasinda lego kırmıs.
Ögretmen aradi cok sasirdim dedi.
Ki bende sasirdim asla oyle bisey yapmazdi.
Cok sakin bi cocuktu.
Acaba kardes kiskancligi yapiyor da okula mi yansitiyor dedim ogretmen sanmiyorum dedi.
Ama cok uzuluyorum yavruma. İhmal ediyorum gibi geliyor hep bütün dünyam oydu çunkü
Tamam ya yoktur kesinlikle.Yaa koskanmiyor yada bana yansitmiyor.
Dün banyosunu beraber yaptirdik.
Ben kardesinin yaninda dur diyorum lavaboya giderken hemen pış pış sesi falan aciyor opuyor kokluyor.
Aaa 12 gün çok ya sormadın mı bunu?Kaka çok nadir 12 gün yapmadığı oldu. Çisimiz her bez dolu dolu
800-900 gr arasi aldi benim bebe..
Bizim de 3370 doğdu, 1. ayda 4250 geldi. Kilo alımı iyi dedi Dr. Şimdiden takılma bunlara canım, moralini yüksek tut ki sütün bol olsun
Bana aslında çok geldi ama ben mi fazla rahatımSenin ilk çocuk mu? Benimki ikinci, ikincide insan biraz daha rahat oluyor galiba
ilk cocugumda bende öyle hissediyordum zamanla geçecek bu duygu o kadar kilo aldıysa bence gayette iyi bakıyorsun
700 gram almış. Daha doğrusu doğumdan sonra 200 gram vermişti. 2700 doğdu su an 3200
Sanırım lohusa bunalımdayım, sürekli eksik hissediyorum kendimi. Ama moral çok önemliymiş bugün cidden anladım. İlk defa 3 tane süt artırıcı şey birden aldım, az da olsa uyudum, yemek yedim ama memelerim dolmadı. Normalde bunlardan biri bile olsa dolardı. Hepimizin evlatları sağ sağlim olsun inş kızlar teşekkürlerBenim kiz 800 gram aldi. Su an 5500 kilo. Kilolu dogan bebekler cok kilo almiyormus doktorun yalancisiyombanaiyi almis dedi.
Arastirmalarima gore 500 gram yeterliymis
Aaa 12 gün çok ya sormadın mı bunu?
Canım geçecek bu yorgunluklar bende kızımda aynı seyleri yasadim ilk bebekte genelde herkes böyle dusunuyorSanırım lohusa bunalımdayım, sürekli eksik hissediyorum kendimi. Ama moral çok önemliymiş bugün cidden anladım. İlk defa 3 tane süt artırıcı şey birden aldım, az da olsa uyudum, yemek yedim ama memelerim dolmadı. Normalde bunlardan biri bile olsa dolardı. Hepimizin evlatları sağ sağlim olsun inş kızlar teşekkürler
Bizimkisi de günde 4 5 kere kaka yapıyor acaba normal mi ki10 güne kadar normal diyo doktorumuz. 12.gün başka doktora götürdüm lavman yapmak istedi yaptırmadım. Zeytinyağı içirdik de yaptı. Şimdi de haftada bir falan yapıyor
Aynı durumdayım, ağlıyorum süt dolmuyor, dolmayınca çocuk ağlıyor ben yine ağlıyorum kısır döngü ciddenlonely bird kesinlikle stres sutu etkiliyor 2 gundur uzuntumden goguslerim bos bos dolmuyor..bide simdi bunada uzuluyorum kısır döngu oldu hayatimiz
Haklısın canım ama ben dinlenmek isteyince sanki çocuğumun ağlamasına izin veriyorum gibi bir baskı oluşturuyorlar. Eşime dedim annen artık gidebilir, o da işe gider ben tek başıma daha huzurlu bakarım en azındanCanım geçecek bu yorgunluklar bende kızımda aynı seyleri yasadim ilk bebekte genelde herkes böyle dusunuyor
Şimdiki aklım olsa hiç bunalıma girermiydim kendi kendime yapmışım
Esin ve kayinvaliden sana dinlen demiyirlarsa sen söyle dinlenecegim yoruldum de herseyi tekrar başına giguslemek zorunda değiliz
Her anne bebeğine yeter öyle düşünme
Ilk 4 5 gün öyleydi. Mama veriyo musunuz?Bizimkisi de günde 4 5 kere kaka yapıyor acaba normal mi ki
Bizim de aynı hiç kıskanmıyor ama davranışları değişti bize karşı bugün de benim oğlum bana vurdu hiç yapmazdı sakin bi çocuktur anlam veremedim belki de iç dünyalarında yaşadıkları bişey var birlikte büyüyecekler inşallahEymen okulda bi cocugun kafasinda lego kırmıs.
Ögretmen aradi cok sasirdim dedi.
Ki bende sasirdim asla oyle bisey yapmazdi.
Cok sakin bi cocuktu.
Acaba kardes kiskancligi yapiyor da okula mi yansitiyor dedim ogretmen sanmiyorum dedi.
Ama cok uzuluyorum yavruma. İhmal ediyorum gibi geliyor hep bütün dünyam oydu çunkü
Bizde de kan uyuşmazlığı var. Şükür çok yükselmedi sarılık ama vardı az da olsa. En son gözlerde kaldı şimdi geçti şükür. Birinci ay ile 40 i arasında kendiliğinden bittiCok gecmis olsun sizede, bizde kan uyusmazligi var o yuzden sarilik bekliyorum dedi doktor bebisimiz olmustuda hala gecmedi suan 16 gunluk olduk..internetten okuyunca korkuyorum burdan yazayim dedim...bugun doktora gidince neden uzadigini arastirmak onemli dedi bi cok tahlile ultrasona vs bakti cok sukur korkulacak bise cikmadi ama cikadabilirmis buna bakmak cok onemli dedi 4 ayi bulur artik gecmesi dedi ben bi korktum ya 4 ay cok fazla bide ALLAH korusun beyne zarari var vs diyolar valla bu annelik ne zor ya
Geçen gün karibahar yedim kimyon attım içine. Ve o gün ilk kez hem gündüz hem gece sürekli uyudu. Ertesi gün aynı yemeği yedim busefer tam tersi hiç uyumadı. Hep ıkındi. Cok de yedigimle alakası yoktu bence. Ki zaten herşeyi yiyorum. Kış mevsimi hep gaz yapan şeyler var.alttan gaz çıkardığı halde hala sancisi var, 4ten beri memede duruyor hem ağlıyor hem emiyor bu gaz çıktıkça bitmiyor mu yahuuykusu var uyuyamıyor gazdan. Gaz yapmasın diye hicbir sey yemiyorum resmen ama yine de oluyor.
Tüm vücudunda oluyor canım. Hasta olmuşsun gibi. Göğsünde de sertlikler oluyor, kızarıklık ve ağrı da.. Üşüme, arkasından terleme vs hasta oluyorsun yani özetleKızlar mastit olunca memede iğne batması gibi acı olur mu?
Meme uçlarında özellikle iğne batar gibi çok fena acı var kaç gündür. Bugün de grip gibi olunca aklıma geldi. Sertlikler hep oluyor zaten geçiyordu. Kızarıklık öncekinde olmuştu bu sefer yok sanki. BilemedimTüm vücudunda oluyor canım. Hasta olmuşsun gibi. Göğsünde de sertlikler oluyor, kızarıklık ve ağrı da.. Üşüme, arkasından terleme vs hasta oluyorsun yani özetle
Bn 30 kaşık pazar günü çiıkıyır 40 senin de cumartesi olmuyır mu29 Kasım'da doğum yapanlar biz şimdi bugun 40 olmuyo muyuz. Burda 38 gün diyo
30 kasım kaşık yazılmış29 Kasım'da doğum yapanlar biz şimdi bugun 40 olmuyo muyuz. Burda 38 gün diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?