2021 Aralık Anneleri

Ben primada 2 numaraya gectim belini katlayarak kullaniyorum bacaklardaki kizarikliklar da gitti lastigi skiyomus meger bebitomuu

Çok sık kaka yapan bebeler çok fazla kilo almıyor heralde
Değil canım benim oğlum her emzirmeden sonra kaka yapiyor gece bile 2 kere kaka yapıyor ilk ay kontrolünde 1 kilo almıştı ilk 10 gün hiç kilo almamıştı 20 günde aldı 1 kiloyu düşün,bunları kurma bende 1. Ay kontrolünde bebek gözüme hiç kilo almamış gibi görünerek gittim eyvah dedim sütüm yetmiyor doktor tartı ben şaşırdım.Sik kaka yaptığı için sık emiyor,ayrıca çok mama da vermiyorum günde 1 yada 2 kez 60 ml bizim.Kendiji yetersiz hissetme alerjik bile olsa bu senin suçun değil

Ben primada 2 numaraya gectim belini katlayarak kullaniyorum bacaklardaki kizarikliklar da gitti lastigi skiyomus meger bebitomuu
Niye belini katlıyorsun sırtından çıkarsa kakası görürsün
Sırtına korur bez katlama

Cocuk doktorumuz problem gormedi. Sonucu gosterdigimiz bir Ortopedi doktoru yari kalca cikikligi var diyerek onerdi
Geçmiş olsun
Değerleriniz kaç çıktı
Biz daha sonuç göstermedikte ondan sordum

Benim çocuğa doğumda 53 cm dediler, sağlık ocağı 46 , çocuk doktoru 49 dedi
Bu nasıl bir boy anlamadım
Bizimki 51 doğdu sağlık ocağı cuma 49 dedi 2 gün sonra doktor 52cm dedi kafalar karışık çok sıcak suyla mı yıkadık acep çekti çucuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…