Cocuk doktorumuz problem gormedi. Sonucu gosterdigimiz bir Ortopedi doktoru yari kalca cikikligi var diyerek onerdiDoktorunuz mu önerdi kendiniz mi kullanıyorsunuz
Her gun 1 damacanaO kadar su icemem ayol. Bu hele aksamları hep memede
29 kasimda yapanlar cts 40 cikiyor:)30 kasım kaşık yazılmış
Onu da dusme deseydinAynen bizde sadece bezle tartmisti 10 gr düşmüştü bezi
Yakinda bende geccem 2 ye2 numara al canım. Bnm oglum da 3.5 kilo 2 numara kullanıyoruz
Bizim de agzini acmiyor mubarekBizimki uyurkende emzik gibi emiyor.
Parmagimi sokup oyle cikariyorum memeyi
Benim çocuğa doğumda 53 cm dediler, sağlık ocağı 46 , çocuk doktoru 49 dediBen hiiiiç güvenmiyorum zaten pazartesi 51 cm doğan çocuğa cuma günü 49cm dediler
Değil canım benim oğlum her emzirmeden sonra kaka yapiyor gece bile 2 kere kaka yapıyor ilk ay kontrolünde 1 kilo almıştı ilk 10 gün hiç kilo almamıştı 20 günde aldı 1 kiloyu düşün,bunları kurma bende 1. Ay kontrolünde bebek gözüme hiç kilo almamış gibi görünerek gittim eyvah dedim sütüm yetmiyor doktor tartı ben şaşırdım.Sik kaka yaptığı için sık emiyor,ayrıca çok mama da vermiyorum günde 1 yada 2 kez 60 ml bizim.Kendiji yetersiz hissetme alerjik bile olsa bu senin suçun değilÇok sık kaka yapan bebeler çok fazla kilo almıyor heralde
Niye belini katlıyorsun sırtından çıkarsa kakası görürsünBen primada 2 numaraya gectim belini katlayarak kullaniyorum bacaklardaki kizarikliklar da gitti lastigi skiyomus meger bebitomuu
Senin ki 90 derece de yıkanmış kazak gibi olmuşBenim çocuğa doğumda 53 cm dediler, sağlık ocağı 46 , çocuk doktoru 49 dedi
Bu nasıl bir boy anlamadım
Geçmiş olsunCocuk doktorumuz problem gormedi. Sonucu gosterdigimiz bir Ortopedi doktoru yari kalca cikikligi var diyerek onerdi
Bizimki 51 doğdu sağlık ocağı cuma 49 dedi 2 gün sonra doktor 52cm dedi kafalar karışık çok sıcak suyla mı yıkadık acep çekti çucuklarımızBenim çocuğa doğumda 53 cm dediler, sağlık ocağı 46 , çocuk doktoru 49 dedi
Bu nasıl bir boy anlamadım
Hayır neden uzamıyorda çekiyor bu çocuklarSenin ki 90 derece de yıkanmış kazak gibi olmuş
Aaa ama bak 1 tanesi en azından uzamış şekilde ölçmüşBizimki 51 doğdu sağlık ocağı cuma 49 dedi 2 gün sonra doktor 52cm dedi kafalar karışık çok sıcak suyla mı yıkadık acep çekti çucuklarımız
İlk doğduğunda verdim ama simdi sadece anne sütü alıyorIlk 4 5 gün öyleydi. Mama veriyo musunuz?
Maşallah. Kaka yapması daha iyi bence. Bizimki sürekli ıkınıyor. Bakıyorum yapamamış yine.İlk doğduğunda verdim ama simdi sadece anne sütü alıyor
Onden katliyorum arkasini uzun birakiyorumNiye belini katlıyorsun sırtından çıkarsa kakası görürsün
Sırtına korur bez katlama
Öyle mi uyuyor kuzu :))Evet dolap kapağı inceleme mesaimize ayakta sallanarak devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?