2021 Aralık Anneleri

Ben hiç mama vermiyorum, geçen gece çok ağladı verelim dedik 60 ml içti çocuk ama kabardı sonrasında. Sanırım farklı mama almamız gerek. Bakalım şimdi doktora geldim ne dicek inş bişeyi yok der

Evet dolap kapağı inceleme mesaimize ayakta sallanarak devam ediyoruz
Ben hiç direnmeden ayakta sallayarak uyutmaya başladım valla bazı şeylere çocuk yönlendiriyor bizimki başka türlü uyuyacak cinsten değil
Ama tabi sağa sola kafasını sallayarak değil çocuk beyin sarsıntısı geçirmesin
Genelde yukarı aşağı hareketlerle pişpişliyorum

Aynen bnde hafif sallantı halinde pış pış edalarıyla uyusun bn ayakta sallamaya razıyım

Hissettiğin anda elinle Masaj yapmaya ve sıcak kompres uygulamaya çalış. Gecikmeden müdahale edersen çabuk geçiyor yoksa birkaç gün sürüyor canım.
Ayağında ileri geri nasıl sallıyorsun? Gözümün önünde canlandırmaya çalıştım olmadı

Allah'tan erken farketmissiniz. İyi bari sünneti çıkar aradan. Bizde üçüncü ayimizda yaptıracağız.

Annişler galactgo kullandim sut icin bitiyor bugun, degisik bise olsun istiyorum hep ayni olur vucut alisir sut uretmez falan oneriniz var mi iyi sut yapan damla yada cay vs ne alayim

Kızlar alerji için doktordan geldim şimdi. Size fikir olsun diye yazıyorum dediklerini. Mukuslu ya da yeşil kaka bu kadar küçük bebekte kriter değil dedi, anne sütü alan bebekler ek gıdaya kadar bile öyle yapabilirmiş. Kakada kan ve isilik egzama vs deri kızarıklığına bakarım dedi. Bizde hafif isilik yüz ve göğüste vardı. 1 ay süt yoğurt peynir tüketmeyeceğim, özel mama verdi lazım olunca ondan içecek( kokusu tadı çok kötü umarım alır) Mustela atopik cilt kremi önerdi, kuru olmicakmış cildi, duş sonrası süreceğim. Odası sıcak olmasın yünlü giydirme dedi. İnş zamanla bağırsakları alışırsa diyeti açacak. Bebek kötü olursa 1ayı bekleme gel dedi. Takipte olacağız. Dualarınızı bekliyorum inş bunla geçer gider 1 aya.

Alı alır kötü düşünme
İnşallah zamanla daha iyi olur çok geçmiş olsun

He bir de bana özel kalsiyum verdi sütten alamadığım için.

Annişler galactgo kullandim sut icin bitiyor bugun, degisik bise olsun istiyorum hep ayni olur vucut alisir sut uretmez falan oneriniz var mi iyi sut yapan damla yada cay vs ne alayim
Lacmix aldim baya övülüyor şu an kargo da kullanmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…