- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ben hiç mama vermiyorum, geçen gece çok ağladı verelim dedik 60 ml içti çocuk ama kabardı sonrasında. Sanırım farklı mama almamız gerek. Bakalım şimdi doktora geldim ne dicek inş bişeyi yok derDeğil canım benim oğlum her emzirmeden sonra kaka yapiyor gece bile 2 kere kaka yapıyor ilk ay kontrolünde 1 kilo almıştı ilk 10 gün hiç kilo almamıştı 20 günde aldı 1 kiloyu düşün,bunları kurma bende 1. Ay kontrolünde bebek gözüme hiç kilo almamış gibi görünerek gittim eyvah dedim sütüm yetmiyor doktor tartı ben şaşırdım.Sik kaka yaptığı için sık emiyor,ayrıca çok mama da vermiyorum günde 1 yada 2 kez 60 ml bizim.Kendiji yetersiz hissetme alerjik bile olsa bu senin suçun değil
Ben hiç direnmeden ayakta sallayarak uyutmaya başladım valla bazı şeylere çocuk yönlendiriyor bizimki başka türlü uyuyacak cinsten değilEvet dolap kapağı inceleme mesaimize ayakta sallanarak devam ediyoruz
Günde 7 ye kadar da normal haftada 1 de normal diye biliyorum yenidoğan döneminde kakayı çok önemsemiyorlarBizimkisi de günde 4 5 kere kaka yapıyor acaba normal mi ki
Aynen bnde hafif sallantı halinde pış pış edalarıylaBen hiç direnmeden ayakta sallayarak uyutmaya başladım valla bazı şeylere çocuk yönlendiriyor bizimki başka türlü uyuyacak cinsten değil
Ama tabi sağa sola kafasını sallayarak değil çocuk beyin sarsıntısı geçirmesin
Genelde yukarı aşağı hareketlerle pişpişliyorum
Evet evi inceliyor biliyor ilerde kurcalacak ya şimdiden teftişÖyle mi uyuyor kuzu :))
bizimki de mutfak dolaplarini çok seviyor mutfağa gidince gözünü alamıyorEvet evi inceliyor biliyor ilerde kurcalacak ya şimdiden teftiş
Hissettiğin anda elinle Masaj yapmaya ve sıcak kompres uygulamaya çalış. Gecikmeden müdahale edersen çabuk geçiyor yoksa birkaç gün sürüyor canım.Meme uçlarında özellikle iğne batar gibi çok fena acı var kaç gündür. Bugün de grip gibi olunca aklıma geldi. Sertlikler hep oluyor zaten geçiyordu. Kızarıklık öncekinde olmuştu bu sefer yok sanki. Bilemedim
Ayağında ileri geri nasıl sallıyorsun? Gözümün önünde canlandırmaya çalıştım olmadıBen hiç direnmeden ayakta sallayarak uyutmaya başladım valla bazı şeylere çocuk yönlendiriyor bizimki başka türlü uyuyacak cinsten değil
Ama tabi sağa sola kafasını sallayarak değil çocuk beyin sarsıntısı geçirmesin
Genelde yukarı aşağı hareketlerle pişpişliyorum
Sen suna 50 de ortasi olsunBenim çocuğa doğumda 53 cm dediler, sağlık ocağı 46 , çocuk doktoru 49 dedi
Bu nasıl bir boy anlamadım
Biz de gece mutfaktayiz baya bakiyor buzdolabi falanbizimki de mutfak dolaplarini çok seviyor mutfağa gidince gözünü alamıyordolapsever bebelerimiz var demek ki
Ayak uçlarımı yukarı aşağı kaldırıp indiriyorum işteAyağında ileri geri nasıl sallıyorsun? Gözümün önünde canlandırmaya çalıştım olmadı
Canı sıkılınca mikirdanmaya başlayınca mutfağa götürüyoruz biz de az oyalaniyor :)) çocuğa zeka kartları aldık dolap kadar ilgisini çekmediBiz de gece mutfaktayiz baya bakiyor buzdolabi falan
Allah'tan erken farketmissiniz. İyi bari sünneti çıkar aradan. Bizde üçüncü ayimizda yaptıracağız.Benim oğlum çişini kesik kesik yapıyordu bir de çiş yaparken zorlanıyordu, dün cerrah gördü pipisinin ucu dar sünnet yapılması lazım dedi. Gazı var zannediyoduk ama çocuk çiş yaparken zorlanıyormuş meğersizin de aklınızda olsun
Alı alır kötü düşünmeKızlar alerji için doktordan geldim şimdi. Size fikir olsun diye yazıyorum dediklerini. Mukuslu ya da yeşil kaka bu kadar küçük bebekte kriter değil dedi, anne sütü alan bebekler ek gıdaya kadar bile öyle yapabilirmiş. Kakada kan ve isilik egzama vs deri kızarıklığına bakarım dedi. Bizde hafif isilik yüz ve göğüste vardı. 1 ay süt yoğurt peynir tüketmeyeceğim, özel mama verdi lazım olunca ondan içecek( kokusu tadı çok kötü umarım alır) Mustela atopik cilt kremi önerdi, kuru olmicakmış cildi, duş sonrası süreceğim. Odası sıcak olmasın yünlü giydirme dedi. İnş zamanla bağırsakları alışırsa diyeti açacak. Bebek kötü olursa 1ayı bekleme gel dedi. Takipte olacağız. Dualarınızı bekliyorum inş bunla geçer gider 1 aya.
Humana stil tea var o da süt yapıyorAnnişler galactgo kullandim sut icin bitiyor bugun, degisik bise olsun istiyorum hep ayni olur vucut alisir sut uretmez falanoneriniz var mi iyi sut yapan damla yada cay vs ne alayim
Sağol canım buna şükür bin çeşit gıda alerjisi var hepten her şeyi yasak ediliyor inş böyle hafif alışır geçer süte de. Rabbim beterinden saklasınAlı alır kötü düşünme
İnşallah zamanla daha iyi olur çok geçmiş olsun
He bir de bana özel kalsiyum verdi sütten alamadığım için.Kızlar alerji için doktordan geldim şimdi. Size fikir olsun diye yazıyorum dediklerini. Mukuslu ya da yeşil kaka bu kadar küçük bebekte kriter değil dedi, anne sütü alan bebekler ek gıdaya kadar bile öyle yapabilirmiş. Kakada kan ve isilik egzama vs deri kızarıklığına bakarım dedi. Bizde hafif isilik yüz ve göğüste vardı. 1 ay süt yoğurt peynir tüketmeyeceğim, özel mama verdi lazım olunca ondan içecek( kokusu tadı çok kötü umarım alır) Mustela atopik cilt kremi önerdi, kuru olmicakmış cildi, duş sonrası süreceğim. Odası sıcak olmasın yünlü giydirme dedi. İnş zamanla bağırsakları alışırsa diyeti açacak. Bebek kötü olursa 1ayı bekleme gel dedi. Takipte olacağız. Dualarınızı bekliyorum inş bunla geçer gider 1 aya.
Lacmix aldim baya övülüyor şu an kargo da kullanmadimAnnişler galactgo kullandim sut icin bitiyor bugun, degisik bise olsun istiyorum hep ayni olur vucut alisir sut uretmez falanoneriniz var mi iyi sut yapan damla yada cay vs ne alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?