Benim bebeğimin de her yeri minik minik sivilce. Doktora gösterdim birçok sebebi olabilir. Kullandığın deterjan vs dedi de. Alerji olsan başka belirtiler de olur sanırım. Inşallah geçer bebisiniz rahatlar.Kızlar alerji için doktordan geldim şimdi. Size fikir olsun diye yazıyorum dediklerini. Mukuslu ya da yeşil kaka bu kadar küçük bebekte kriter değil dedi, anne sütü alan bebekler ek gıdaya kadar bile öyle yapabilirmiş. Kakada kan ve isilik egzama vs deri kızarıklığına bakarım dedi. Bizde hafif isilik yüz ve göğüste vardı. 1 ay süt yoğurt peynir tüketmeyeceğim, özel mama verdi lazım olunca ondan içecek( kokusu tadı çok kötü umarım alır) Mustela atopik cilt kremi önerdi, kuru olmicakmış cildi, duş sonrası süreceğim. Odası sıcak olmasın yünlü giydirme dedi. İnş zamanla bağırsakları alışırsa diyeti açacak. Bebek kötü olursa 1ayı bekleme gel dedi. Takipte olacağız. Dualarınızı bekliyorum inş bunla geçer gider 1 aya.
Benim doktorum da sallamadı valla sivilceyiBenim bebeğimin de her yeri minik minik sivilce. Doktora gösterdim birçok sebebi olabilir. Kullandığın deterjan vs dedi de. Alerji olsan başka belirtiler de olur sanırım. Inşallah geçer bebisiniz rahatlar.
Gaz damlasının saatine hiç dikkat etmiyorum ya edeyim bari artıkBugun ogrendigim bilgiler
Biogaia ayni saatte verilmezse pek işe yaramiyormuş.
Ama bebegin bagirsak gelisimi icin prebiyotik cok onemliymis.
Maflor gaz icin iyi geliyormus.
Birde laktazm damla.
Rezene ve tane kimyon demlenip anne icmeliymis.
Ilk zamanlar kullandim iyidi aynen.simdi sut yapici almaya korkuom benimki az emiyor mastit olurum diye korkuom vallaHumana stil tea var o da süt yapıyor
Yapana kadar akla karayi seciyoruz ama:))kimyon ve rezene içiyorum gerçi rezeneyi bıraktım bazı doktorlar onermiyormusMaşallah. Kaka yapması daha iyi bence. Bizimki sürekli ıkınıyor. Bakıyorum yapamamış yine.
Bende rezeneye ara verdim simdi sade kimyon iciomYapana kadar akla karayi seciyoruz ama:))kimyon ve rezene içiyorum gerçi rezeneyi bıraktım bazı doktorlar onermiyormus
Sabahları da saf zeytinyağı tüketiyorum hem bana hem bebitoma iyi geliyor;:))
Ben ne zaman uyanık olursa o zaman veriyordum biogaia yi :) prebiyotik hangisi öneriliyor peki nbl var benim bildiğim amaBugun ogrendigim bilgiler
Biogaia ayni saatte verilmezse pek işe yaramiyormuş.
Ama bebegin bagirsak gelisimi icin prebiyotik cok onemliymis.
Maflor gaz icin iyi geliyormus.
Birde laktazm damla.
Rezene ve tane kimyon demlenip anne icmeliymis.
Ben beslenmemi büyük oranda degistirdim ama yine de bebege faydası olmadı. Zeytinyağı da fayda etmiyor artık. Gerçi karnı yumuşak demek ki rahatsız olmuyorYapana kadar akla karayi seciyoruz ama:))kimyon ve rezene içiyorum gerçi rezeneyi bıraktım bazı doktorlar onermiyormus
Sabahları da saf zeytinyağı tüketiyorum hem bana hem bebitoma iyi geliyor;:))
Benimkini emmeye basladiktan 5 sn sonra sızlamaya basliyor.Kizlar sizin de gogusleriniz sizliyor mu ara ara
Once bi sizi geliyor sonra sut akiyor, gogus pedi mantar yapiyor diye kullanmiyorum artik. Organik pamuk koyuyorum uclarina ama o da sirilsiklam oluyor napcam ya ben
Hayir tabiki.Goguslerin cok yumusak olmasi sut olmadigi anlamina mi geliyor
Bu soruyu ben sağlık ocağında sormuştum. Emdiği zaman yutkunma sesi duyuyorsan sorun yok dedi. Sert olunca süt var yumuşak olunca süt yok diye düşünme dediGoguslerin cok yumusak olmasi sut olmadigi anlamina mi geliyor
Benim goguslerim yumuşacık ya bitek uyursam dolgun oluyor süt var ama, mamayi kestik nerdeyse bir ay oldu vermeyeli evde tartiyorum Kilo alımı da var görünüyor ama yumuş yumuslarKizlar sizin de gogusleriniz sizliyor mu ara ara
Once bi sizi geliyor sonra sut akiyor, gogus pedi mantar yapiyor diye kullanmiyorum artik. Organik pamuk koyuyorum uclarina ama o da sirilsiklam oluyor napcam ya ben
benimkiler de hep yumuşakGoguslerin cok yumusak olmasi sut olmadigi anlamina mi geliyor
Plastik kalkan kullanabilirsin canım. Ben ilk zamanlar hassasiyetten dolayı kullanıyordum memnun kaldım. Şimdi ıslanmayı sorun etmiyorum kullanmıyorumKizlar sizin de gogusleriniz sizliyor mu ara ara
Aynen canımbize de öyle dedi kuru kalmasın sıcak olmasın etiket değmesin vs. Vücutta yayılıp azmadıkça korkmamak lazım sanırımBenim bebeğimin de her yeri minik minik sivilce. Doktora gösterdim birçok sebebi olabilir. Kullandığın deterjan vs dedi de. Alerji olsan başka belirtiler de olur sanırım. Inşallah geçer bebisiniz rahatlar.
Ee sunger islaninca napiosun o da islak islak degiyor o da mantar yapabilir? Ben makyaj pamugu koyuyorum yuvarlak, sk sk degistiriyorum. Mantarin sonrasi mastit, bi kere yasadim ya odum kopuyor artikBenimkini emmeye basladiktan 5 sn sonra sızlamaya basliyor.
Yada cok uzun uyuduysa sizlamaya basliyor.
Ben eski sütyenimin sungerini kesip koyuyorum
Benim de sagip bosalttigimda yumusacik ama 1 saat icinde tekrar doluyor. Benim bebegim 2,5 3 saatte anca acikiyor. O yuzden zorda kaliyorum. Benim memeler terbiyesiz galiba hala terbiye olmadiBenim goguslerim yumuşacık ya bitek uyursam dolgun oluyor süt var ama, mamayi kestik nerdeyse bir ay oldu vermeyeli evde tartiyorum Kilo alımı da var görünüyor ama yumuş yumuslar
Sadece ilk 10 gün aktı göğüs pedi kullandım o zmanlar
Zamanla akması duracak terbiye oluyormuş göğüsler öyle yazıyor nette
benimkiler de hep yumuşak
Ay o kalkanlar da memeleri fuze gibi gosteriyor bide terlersem kayiyor hooop butun sutler icimePlastik kalkan kullanabilirsin canım. Ben ilk zamanlar hassasiyetten dolayı kullanıyordum memnun kaldım. Şimdi ıslanmayı sorun etmiyorum kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?