2021 Aralık Anneleri

Benim bebeğimin de her yeri minik minik sivilce. Doktora gösterdim birçok sebebi olabilir. Kullandığın deterjan vs dedi de. Alerji olsan başka belirtiler de olur sanırım. Inşallah geçer bebisiniz rahatlar.

Benim bebeğimin de her yeri minik minik sivilce. Doktora gösterdim birçok sebebi olabilir. Kullandığın deterjan vs dedi de. Alerji olsan başka belirtiler de olur sanırım. Inşallah geçer bebisiniz rahatlar.
Benim doktorum da sallamadı valla sivilceyi

Bugun ogrendigim bilgiler
Biogaia ayni saatte verilmezse pek işe yaramiyormuş.
Ama bebegin bagirsak gelisimi icin prebiyotik cok onemliymis.
Maflor gaz icin iyi geliyormus.
Birde laktazm damla.
Rezene ve tane kimyon demlenip anne icmeliymis.

Birde laktazm damla.
Gaz damlasının saatine hiç dikkat etmiyorum ya edeyim bari artık

Maşallah. Kaka yapması daha iyi bence. Bizimki sürekli ıkınıyor. Bakıyorum yapamamış yine.
Yapana kadar akla karayi seciyoruz ama:))kimyon ve rezene içiyorum gerçi rezeneyi bıraktım bazı doktorlar onermiyormus
Sabahları da saf zeytinyağı tüketiyorum hem bana hem bebitoma iyi geliyor;:))

Birde laktazm damla.
Ben ne zaman uyanık olursa o zaman veriyordum biogaia yi :) prebiyotik hangisi öneriliyor peki nbl var benim bildiğim ama

Yapana kadar akla karayi seciyoruz ama:))kimyon ve rezene içiyorum gerçi rezeneyi bıraktım bazı doktorlar onermiyormus
Sabahları da saf zeytinyağı tüketiyorum hem bana hem bebitoma iyi geliyor;:))
Ben beslenmemi büyük oranda degistirdim ama yine de bebege faydası olmadı. Zeytinyağı da fayda etmiyor artık. Gerçi karnı yumuşak demek ki rahatsız olmuyor

Kizlar sizin de gogusleriniz sizliyor mu ara ara
Once bi sizi geliyor sonra sut akiyor, gogus pedi mantar yapiyor diye kullanmiyorum artik. Organik pamuk koyuyorum uclarina ama o da sirilsiklam oluyor napcam ya ben
Benimkini emmeye basladiktan 5 sn sonra sızlamaya basliyor.
Yada cok uzun uyuduysa sizlamaya basliyor.
Ben eski sütyenimin sungerini kesip koyuyorum

Once bi sizi geliyor sonra sut akiyor, gogus pedi mantar yapiyor diye kullanmiyorum artik. Organik pamuk koyuyorum uclarina ama o da sirilsiklam oluyor napcam ya ben
Benim goguslerim yumuşacık ya bitek uyursam dolgun oluyor süt var ama, mamayi kestik nerdeyse bir ay oldu vermeyeli evde tartiyorum Kilo alımı da var görünüyor ama yumuş yumuslar
Sadece ilk 10 gün aktı göğüs pedi kullandım o zmanlar
Zamanla akması duracak terbiye oluyormuş göğüsler öyle yazıyor nette
Goguslerin cok yumusak olmasi sut olmadigi anlamina mi geliyor
benimkiler de hep yumuşak

Plastik kalkan kullanabilirsin canım. Ben ilk zamanlar hassasiyetten dolayı kullanıyordum memnun kaldım. Şimdi ıslanmayı sorun etmiyorum kullanmıyorum

Aynen canımbize de öyle dedi kuru kalmasın sıcak olmasın etiket değmesin vs. Vücutta yayılıp azmadıkça korkmamak lazım sanırım

Benimkini emmeye basladiktan 5 sn sonra sızlamaya basliyor.
Yada cok uzun uyuduysa sizlamaya basliyor.
Ben eski sütyenimin sungerini kesip koyuyorum
Ee sunger islaninca napiosun o da islak islak degiyor o da mantar yapabilir? Ben makyaj pamugu koyuyorum yuvarlak, sk sk degistiriyorum. Mantarin sonrasi mastit, bi kere yasadim ya odum kopuyor artik
Benim de sagip bosalttigimda yumusacik ama 1 saat icinde tekrar doluyor. Benim bebegim 2,5 3 saatte anca acikiyor. O yuzden zorda kaliyorum. Benim memeler terbiyesiz galiba hala terbiye olmadi 4 saatte bir sagmaya alistirsam super olacak ama sizlayinca ve akmaya baslayinca mecbur kaliyorm
Plastik kalkan kullanabilirsin canım. Ben ilk zamanlar hassasiyetten dolayı kullanıyordum memnun kaldım. Şimdi ıslanmayı sorun etmiyorum kullanmıyorum
Ay o kalkanlar da memeleri fuze gibi gosteriyor bide terlersem kayiyor hooop butun sutler icime

Bide bizimkinin doktoru kilo alimi cok iyi artik 2 saatte bir uyandirio beslemene gerek yok, uyursa birak uyusun 3-4 saat demisti. Sizce bu normal mi?benimki gece 4 saate cikardi gunduz ise 2-3 arasi gidio geliyor.
A asabiyimben5 kociskona sorabilir misin sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…