2021 Aralık Anneleri

Ben öyle yapıyorum. Gündüz minimum 2 saat. Gece de 4 saat falan uyursa kaldırmıyorum. 4 saatten sonra kaldırıyorum.

Bnmde aynı şekilde ne zaman uyanıp acıkırsa o zmn emzirşyorum 4 Saatte oluyor 2 saatte

Bnmde aynı şekilde ne zaman uyanıp acıkırsa o zmn emzirşyorum 4 Saatte oluyor 2 saatte
Ben öyle yapıyorum. Gündüz minimum 2 saat. Gece de 4 saat falan uyursa kaldırmıyorum. 4 saatten sonra kaldırıyorum.
Bi arkadasim 4 saat cok fazla bebegin cok kucuk anlamaz aciktigini uyandir sen falan dedi de korktum ya. Gerci aciktiginda ortaligi yikiyor nasil anlamicak anlamadim

Canım benim inş korktuğub gibi olmaz

Kizlar sizin de gogusleriniz sizliyor mu ara ara
Once bi sizi geliyor sonra sut akiyor, gogus pedi mantar yapiyor diye kullanmiyorum artik. Organik pamuk koyuyorum uclarina ama o da sirilsiklam oluyor napcam ya ben
Ayy bendede sızlama oluyor yaa nasıl hemde

Kizlar parmaklariniz agriyor mu
Neden ağrıyabilir ki?
Kizlar sizin de gogusleriniz sizliyor mu ara ara
Once bi sizi geliyor sonra sut akiyor, gogus pedi mantar yapiyor diye kullanmiyorum artik. Organik pamuk koyuyorum uclarina ama o da sirilsiklam oluyor napcam ya ben
Lansinoh göğüs pedi güzel bence ortasında mavi bi yer var süt arkasına geçiyo orda kalıyo.
Ben bırakıyorum en fazla 3 saat uyuyo zaten gece de

Bi arkadasim 4 saat cok fazla bebegin cok kucuk anlamaz aciktigini uyandir sen falan dedi de korktum ya. Gerci aciktiginda ortaligi yikiyor nasil anlamicak anlamadim
İlk 20 gün olsa evet ama şuan kendileri uyanıyor ve dediğin gibi ortalığı yıkıyorlar büyüdükçe daha da rahat edicez

Bugün hemşire söyledi bana da ilk 1 ay 2 saatte uyandırıp emzir dedi ama 1 aydan sonra uyusun kalkınca emzir dedi ilk ay kilo kaybetmemesi önemli dedi sarılık çoğalmasın dedi

Kızlar ya balık yiyebiliyormuyuz gaz yapar mı acaba yiyen var mı

Aciksa ağlar diye düşünüyorum ben de. Uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum bir de. O yüzden dokunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…