Ben öyle yapıyorum. Gündüz minimum 2 saat. Gece de 4 saat falan uyursa kaldırmıyorum. 4 saatten sonra kaldırıyorum.Bide bizimkinin doktoru kilo alimi cok iyi artik 2 saatte bir uyandirio beslemene gerek yok, uyursa birak uyusun 3-4 saat demisti. Sizce bu normal mi?benimki gece 4 saate cikardi gunduz ise 2-3 arasi gidio geliyor.
@asabiyimben5 kociskona sorabilir misin sen de
Bnmde aynı şekilde ne zaman uyanıp acıkırsa o zmn emzirşyorum 4 Saatte oluyor 2 saatteBide bizimkinin doktoru kilo alimi cok iyi artik 2 saatte bir uyandirio beslemene gerek yok, uyursa birak uyusun 3-4 saat demisti. Sizce bu normal mi?benimki gece 4 saate cikardi gunduz ise 2-3 arasi gidio geliyor.
Bnmde aynı şekilde ne zaman uyanıp acıkırsa o zmn emzirşyorum 4 Saatte oluyor 2 saatte
Bi arkadasim 4 saat cok fazla bebegin cok kucuk anlamaz aciktigini uyandir sen falan dedi de korktum ya. Gerci aciktiginda ortaligi yikiyor nasil anlamicak anlamadimBen öyle yapıyorum. Gündüz minimum 2 saat. Gece de 4 saat falan uyursa kaldırmıyorum. 4 saatten sonra kaldırıyorum.
Canım benim inş korktuğub gibi olmazKızlar alerji için doktordan geldim şimdi. Size fikir olsun diye yazıyorum dediklerini. Mukuslu ya da yeşil kaka bu kadar küçük bebekte kriter değil dedi, anne sütü alan bebekler ek gıdaya kadar bile öyle yapabilirmiş. Kakada kan ve isilik egzama vs deri kızarıklığına bakarım dedi. Bizde hafif isilik yüz ve göğüste vardı. 1 ay süt yoğurt peynir tüketmeyeceğim, özel mama verdi lazım olunca ondan içecek( kokusu tadı çok kötü umarım alır) Mustela atopik cilt kremi önerdi, kuru olmicakmış cildi, duş sonrası süreceğim. Odası sıcak olmasın yünlü giydirme dedi. İnş zamanla bağırsakları alışırsa diyeti açacak. Bebek kötü olursa 1ayı bekleme gel dedi. Takipte olacağız. Dualarınızı bekliyorum inş bunla geçer gider 1 aya.
Bnmkide cok zor emiyor. Saatlerdir emmez uyandırmasam. Mama filan veriyomusunuz.Bizim de agzini acmiyor mubarekulen buyuk adam gibi saatlerce emmedigi oluyo bir firt çekiyor bzn
Ayy bendede sızlama oluyor yaa nasıl hemdeKizlar sizin de gogusleriniz sizliyor mu ara ara
Once bi sizi geliyor sonra sut akiyor, gogus pedi mantar yapiyor diye kullanmiyorum artik. Organik pamuk koyuyorum uclarina ama o da sirilsiklam oluyor napcam ya ben
Neden ağrıyabilir ki?Kizlar parmaklariniz agriyor mu
Lansinoh göğüs pedi güzel bence ortasında mavi bi yer var süt arkasına geçiyo orda kalıyo.Kizlar sizin de gogusleriniz sizliyor mu ara ara
Once bi sizi geliyor sonra sut akiyor, gogus pedi mantar yapiyor diye kullanmiyorum artik. Organik pamuk koyuyorum uclarina ama o da sirilsiklam oluyor napcam ya ben
Ben bırakıyorum en fazla 3 saat uyuyo zaten gece deBide bizimkinin doktoru kilo alimi cok iyi artik 2 saatte bir uyandirio beslemene gerek yok, uyursa birak uyusun 3-4 saat demisti. Sizce bu normal mi?benimki gece 4 saate cikardi gunduz ise 2-3 arasi gidio geliyor.
Hayır aksine süte alışmış meme oluyormuş korkma yaniGoguslerin cok yumusak olmasi sut olmadigi anlamina mi geliyor
Valla mı?Hayır aksine süte alışmış meme oluyormuş korkma yani
İlk 20 gün olsa evet ama şuan kendileri uyanıyor ve dediğin gibi ortalığı yıkıyorlarBi arkadasim 4 saat cok fazla bebegin cok kucuk anlamaz aciktigini uyandir sen falan dedi de korktum ya. Gerci aciktiginda ortaligi yikiyor nasil anlamicak anlamadim
Evet ya bende bir emzirme hemşiresi in postu da okumuştum benimde öyle oluyor çünkü cıvık oluunca korkmuştum ama korkulcak bişey değilmiş canımValla mı?ben bazen yetmiyo mu bosalıp dolamıyo mu diyodum.
Bnde bi yerde okumuştum nerde hatırlamıyorum ama yağlı süt oluyormuş cıvık memeGoguslerin cok yumusak olmasi sut olmadigi anlamina mi geliyor
Bugün hemşire söyledi bana da ilk 1 ay 2 saatte uyandırıp emzir dedi ama 1 aydan sonra uyusun kalkınca emzir dedi ilk ay kilo kaybetmemesi önemli dedi sarılık çoğalmasın dediBide bizimkinin doktoru kilo alimi cok iyi artik 2 saatte bir uyandirio beslemene gerek yok, uyursa birak uyusun 3-4 saat demisti. Sizce bu normal mi?benimki gece 4 saate cikardi gunduz ise 2-3 arasi gidio geliyor.
Biz haftada bir kez yiyoruz. Gaz yapmaz, protein öneriliyor hatta.Kızlar ya balıkyiyebiliyormuyuz gaz yapar mı acaba yiyen var mı
TeşekkürlerBiz haftada bir kez yiyoruz. Gaz yapmaz, protein öneriliyor hatta.
Bi arkadasim 4 saat cok fazla bebegin cok kucuk anlamaz aciktigini uyandir sen falan dedi de korktum ya. Gerci aciktiginda ortaligi yikiyor nasil anlamicak anlamadim
Aciksa ağlar diye düşünüyorum ben de. Uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum bir de. O yüzden dokunmuyorum.Bi arkadasim 4 saat cok fazla bebegin cok kucuk anlamaz aciktigini uyandir sen falan dedi de korktum ya. Gerci aciktiginda ortaligi yikiyor nasil anlamicak anlamadim
Ben ton balığı yiyorum canım gece filan yicek bulamıyorum zaten diyet olunca pratik oluyorKızlar ya balıkyiyebiliyormuyuz gaz yapar mı acaba yiyen var mı
Bnde bi o ton balığını sevmiyorumBen ton balığı yiyorum canım gece filan yicek bulamıyorum zaten diyet olunca pratik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?