2021 Aralık Anneleri

Ayy bendede sızlama oluyor yaa nasıl hemde
Gogus ucunda amq dimi sizlama? Sizlamadan sonra sut geldigini de hissediomusun
Neden ağrıyabilir ki?

Lansinoh göğüs pedi güzel bence ortasında mavi bi yer var süt arkasına geçiyo orda kalıyo.

Ben bırakıyorum en fazla 3 saat uyuyo zaten gece de
Doktorum gogus pedi kullanma dedi ya havasiz birakio die
Benimki de 3 saat uyuyordu dun gece 4 e cikarinca evde bayram havasi
İlk 20 gün olsa evet ama şuan kendileri uyanıyor ve dediğin gibi ortalığı yıkıyorlar büyüdükçe daha da rahat edicez
Ay hadi insallah ya
Bugün hemşire söyledi bana da ilk 1 ay 2 saatte uyandırıp emzir dedi ama 1 aydan sonra uyusun kalkınca emzir dedi ilk ay kilo kaybetmemesi önemli dedi sarılık çoğalmasın dedi
O zaman bir ayimiz dolduguna gore uyusun dursuno diyen arkadasima da bi hemsire 6.aya kadar 2saatte bir emzir demis. Dedim yuh olelim biz
Aciksa ağlar diye düşünüyorum ben de. Uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum bir de. O yüzden dokunmuyorum.
Duzen icin henuz erken degil mi ya? 3.aya kadar aliskanlik kazanmiyormus bebekler oyle diyorlardi

Doktoruna de ki teknoloji cok gelişti. Sen hangi marka kullanmıştın ki bak bunu cidden öneririm.

Duzen icin henuz erken degil mi ya? 3.aya kadar aliskanlik kazanmiyormus bebekler oyle diyorlardi

Çoraplarınız küçük gelmeye başladı mı? Benimkinin ayaklar mı büyük?

O zaman bir ayimiz dolduguna gore uyusun dursuno diyen arkadasima da bi hemsire 6.aya kadar 2saatte bir emzir demis. Dedim yuh olelim biz
Deseydin 6 ay az en az 1 yaş yapayım
6 ay ne ya sapıtmış bence o diyen hemşire Ya bebeler uykusu bölününce sürekli nasıl büyüyecek

@giggles pişştt napıyon nasıl gidiyor Çarşamba’yı kutladın mı foto da atacaktın
Yaaa ben yazacaktim tam nasıl gidiyor hayat diye sen yazmışsın canim
Valla bende artık ellesmiyorum gece uyudugunda dün gece ilk defa 4 saat uyudu o mutlu ben mutlu evde şölen havasi
Benimkinin büyük demek
Ben yenidoğan coraplarini hiç giydirmedim ayaklı donlarin üstüne havlu çorap almıştım bimden organik onları giydirip patik giydiriyorum ayakları sıcak olunca gaz çok olmuyor
Artık korkudan bakışıyorum
Ne zamandır cnm da istiyor sorayımda öyle yiyim dedim
ye canım afiyet olsun
Bende çok açım yaaa gaz yapacak diye yemiyorum bişey bildiğin açım ama kilomda eksilmiyor ne hikmetse

Evet ya bnde çok kilo veremedim
Cnm acı ekşi çekiuor ama yiyemem
Evet bnde merak ettim yazmayınca

Bizimde ole cnm bitik diyorlar halk dilinde ona biz 15 ocakta sunnet oluyoruz nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…