Gogus ucunda amq dimi sizlama? Sizlamadan sonra sut geldigini de hissediomusunAyy bendede sızlama oluyor yaa nasıl hemde
Doktorum gogus pedi kullanma dedi ya havasiz birakio dieNeden ağrıyabilir ki?
Lansinoh göğüs pedi güzel bence ortasında mavi bi yer var süt arkasına geçiyo orda kalıyo.
Ben bırakıyorum en fazla 3 saat uyuyo zaten gece de
Ay hadi insallah yaİlk 20 gün olsa evet ama şuan kendileri uyanıyor ve dediğin gibi ortalığı yıkıyorlarbüyüdükçe daha da rahat edicez
O zaman bir ayimiz dolduguna gore uyusun dursunBugün hemşire söyledi bana da ilk 1 ay 2 saatte uyandırıp emzir dedi ama 1 aydan sonra uyusun kalkınca emzir dedi ilk ay kilo kaybetmemesi önemli dedi sarılık çoğalmasın dedi
Duzen icin henuz erken degil mi ya? 3.aya kadar aliskanlik kazanmiyormus bebekler oyle diyorlardiAciksa ağlar diye düşünüyorum ben de. Uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum bir de. O yüzden dokunmuyorum.
Aynen ama komposto tuzlu bişeyle çok severim ben çörek çubuk gibiBnde bi o ton balığını sevmiyorum
Gece komposto içebilirsin o da iyi oluyor
Doktoruna de ki teknoloji cok gelişti.Gogus ucunda amq dimi sizlama? Sizlamadan sonra sut geldigini de hissediomusun
Doktorum gogus pedi kullanma dedi ya havasiz birakio die
Benimki de 3 saat uyuyordu dun gece 4 e cikarinca evde bayram havasi
Ay hadi insallah ya
O zaman bir ayimiz dolduguna gore uyusun dursuno diyen arkadasima da bi hemsire 6.aya kadar 2saatte bir emzir demis. Dedim yuh olelim biz
Duzen icin henuz erken degil mi ya? 3.aya kadar aliskanlik kazanmiyormus bebekler oyle diyorlardi
Duzen icin henuz erken degil mi ya? 3.aya kadar aliskanlik kazanmiyormus bebekler oyle diyorlardi
Uyku Eğitimi-UZM.PSK.TUĞÇE YILMAZ on Instagram: "Canlar ben geldim 😍🤍❤️ Canlar İlk 3/4 ay bazı bebeklerde çok zor geçiyor. Dünyaya bir türlü alışamıyorlar. Gece gündüzü ayırt edemiyorlar. Uykuya dalarken çok fazla desteklenmeye ihtiyaçlar
145 likes, 12 comments - psikologtugceyilmaz on January 7, 2022: "Canlar ben geldim 😍🤍❤️ Canlar İlk 3/4 ay bazı bebeklerde çok zor geçiyor. Dünyaya bir türlü alışamıyorlar. Gece gündüzü ayırt edemiyorlar. Uykuya dalarken çok fazla desteklenmeye ihtiyaçları olabiliyor. Bazen bu çok...www.instagram.com
Büyük gelenler tam oluyor artıkÇoraplarınız küçük gelmeye başladı mı? Benimkinin ayaklar mı büyük?
Deseydin 6 ay az en az 1 yaş yapayımO zaman bir ayimiz dolduguna gore uyusun dursuno diyen arkadasima da bi hemsire 6.aya kadar 2saatte bir emzir demis. Dedim yuh olelim biz
Bizim ayaklı pijamalarÇoraplarınız küçük gelmeye başladı mı? Benimkinin ayaklar mı büyük?
Kız icine çorap giydirmiyon mu aboovBizim ayaklı pijamalar
Benimkinin büyük demekBüyük gelenler tam oluyor artık
Giydiriyom tabi ki bn çorapları 1 yaş aldığım içinKız icine çorap giydirmiyon mu aboov
Sıvıyağla olur yada Galeta alAynen ama komposto tuzlu bişeyle çok severim ben çörek çubuk gibievde sütsüz katı yağsız çörek olursa yapiim bari. Vegan çörek
Öf yaGiydiriyom tabi ki bn çorapları 1 yaş aldığım için
Bn bugün BİM’e gittim havlu çorap gelmiş aldım 2 paketÖf yaben de öyle alsaymışım. On gündür küçük valla. Soracam soracam unutuyodum.
Ben yedim gaz yapmaz yaa yapar mıKızlar ya balıkyiyebiliyormuyuz gaz yapar mı acaba yiyen var mı
Artık korkudan bakışıyorumBen yedim gaz yapmaz yaa yapar mıhiç gaz yapan yiyecekler arasında yazmiyor balık
Yaaa ben yazacaktim tam@giggles pişştt napıyon nasıl gidiyor Çarşamba’yı kutladın mı foto da atacaktın
Valla bende artık ellesmiyorum gece uyudugunda dün gece ilk defa 4 saat uyudu o mutlu ben mutluGogus ucunda amq dimi sizlama? Sizlamadan sonra sut geldigini de hissediomusun
Doktorum gogus pedi kullanma dedi ya havasiz birakio die
Benimki de 3 saat uyuyordu dun gece 4 e cikarinca evde bayram havasi
Ay hadi insallah ya
O zaman bir ayimiz dolduguna gore uyusun dursuno diyen arkadasima da bi hemsire 6.aya kadar 2saatte bir emzir demis. Dedim yuh olelim biz
Ben yenidoğan coraplarini hiç giydirmedim ayaklı donlarin üstüne havlu çorap almıştım bimden organik onları giydirip patik giydiriyorum ayakları sıcak olunca gaz çok olmuyorBenimkinin büyük demek
ye canım afiyet olsunArtık korkudan bakışıyorum
Ne zamandır cnm da istiyor sorayımda öyle yiyim dedim
Evet ya bnde çok kilo veremedimYaaa ben yazacaktim tamnasıl gidiyor hayat diye sen yazmışsın canim
Valla bende artık ellesmiyorum gece uyudugunda dün gece ilk defa 4 saat uyudu o mutlu ben mutluevde şölen havasi
Ben yenidoğan coraplarini hiç giydirmedim ayaklı donlarin üstüne havlu çorap almıştım bimden organik onları giydirip patik giydiriyorum ayakları sıcak olunca gaz çok olmuyor
ye canım afiyet olsun
Bende çok açım yaaa gaz yapacak diye yemiyorum bişey bildiğin açım ama kilomda eksilmiyor ne hikmetse
Bizimde ole cnm bitik diyorlar halk dilinde onaBenim oğlum çişini kesik kesik yapıyordu bir de çiş yaparken zorlanıyordu, dün cerrah gördü pipisinin ucu dar sünnet yapılması lazım dedi. Gazı var zannediyoduk ama çocuk çiş yaparken zorlanıyormuş meğersizin de aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?