- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Normal beybi biz de artık uyandırmıyoruz 2 gündür 3 saatte bir uyanıyor şimdilik zaten daha da iyi oluyor iki memeyi tam boşaltıyor acıktığı için.Bide bizimkinin doktoru kilo alimi cok iyi artik 2 saatte bir uyandirio beslemene gerek yok, uyursa birak uyusun 3-4 saat demisti. Sizce bu normal mi?benimki gece 4 saate cikardi gunduz ise 2-3 arasi gidio geliyor.
A asabiyimben5 kociskona sorabilir misin sen de
Lansinoh kullaniyordum sonra kraft gordum civilde onu aldim ama lansinoh daha iyiydi tabiDoktoruna de ki teknoloji cok gelişti.Sen hangi marka kullanmıştın ki bak bunu cidden öneririm.
HicccDeseydin 6 ay az en az 1 yaş yapayım
6 ay ne ya sapıtmış bence o diyen hemşire Ya bebeler uykusu bölününce sürekli nasıl büyüyecek
Aynen oyle, acikinca nefes almadan iciyor sipaaNormal beybi biz de artık uyandırmıyoruz 2 gündür 3 saatte bir uyanıyor şimdilik zaten daha da iyi oluyor iki memeyi tam boşaltıyor acıktığı için.
Huysuz günlerinde saat başı istiyor yarım yamalak emiyor
Yaa ne güzeeelbiz 15 ocakta sunnet oluyoruz nasip olursa
Her bir memeyi kac dakika emiyor acabaaNormal beybi biz de artık uyandırmıyoruz 2 gündür 3 saatte bir uyanıyor şimdilik zaten daha da iyi oluyor iki memeyi tam boşaltıyor acıktığı için.
Huysuz günlerinde saat başı istiyor yarım yamalak emiyor
Ben bulundugumuz ilde cok iyi bi doktor var ona goturucem cnm.. sadece pipiyi uyusturup yapiyor ve isinin baya ehli hatta baska illerden cok gelen var.. benim 6 aylik yigenim var onun sunnetini yapmisti cok memnun kaldik.. gitmeden once biz fitil yapicaz ve pipi etrafina uyusturan bi krem surucez.. sunnet esnasinda da doktor pipiye igne yapiyor sadece uyusturup 15 dk da bitiriyor islemi..Yaa ne güzeeelben de bir an önce olsun istiyorum ama oğlum çok ağlıyor, yine çok ağlar dikişlere vs zarar gelir diye korkuyorum.. anestezi işlemi nasıl oluyormuş bilgin var mı
İnşallah kolay geçer çabucak iyileşir oğluşunBen bulundugumuz ilde cok iyi bi doktor var ona goturucem cnm.. sadece pipiyi uyusturup yapiyor ve isinin baya ehli hatta baska illerden cok gelen var.. benim 6 aylik yigenim var onun sunnetini yapmisti cok memnun kaldik.. gitmeden once biz fitil yapicaz ve pipi etrafina uyusturan bi krem surucez.. sunnet esnasinda da doktor pipiye igne yapiyor sadece uyusturup 15 dk da bitiriyor islemi..
4 gun boyunca da karton bardak kesip kapatiliyor pipisurekli de gazli beze kantaron yagi yapip kapatiyoruz pipiyi.. iyleşme surecide bu sekilde oluyor yani..
Bu arada aglamakla dikisleri zarar gormez cnm benim yigenim felaket kıpırdak onda bile hic bisey olmadi sizde de olmaz merak etmeYaa ne güzeeelben de bir an önce olsun istiyorum ama oğlum çok ağlıyor, yine çok ağlar dikişlere vs zarar gelir diye korkuyorum.. anestezi işlemi nasıl oluyormuş bilgin var mı
Amin cnm insallahİnşallah kolay geçer çabucak iyileşir oğluşun
Hiç dakika tutmadım açıkçası ama genelde 30 dk gibi sürüyor sanırım bazen daha az bazen daha fazlaHer bir memeyi kac dakika emiyor acabaa
Bişey olmaz bir an önce yaptır bence ben ilk haftasında yaptırmadığıma bile üzüldüm bir şey anlamıyorken olsun bitsinYaa ne güzeeelben de bir an önce olsun istiyorum ama oğlum çok ağlıyor, yine çok ağlar dikişlere vs zarar gelir diye korkuyorum.. anestezi işlemi nasıl oluyormuş bilgin var mı
Daha bugün söyledi emzirme hemşiresi ilk 1 ay 2 saat diye 6 aya kadar oooo nasıl dayanamalım ben 4. Ayda yogurta felan başlarım hafif çorbaya karnı doyar mis gibi uyurGogus ucunda amq dimi sizlama? Sizlamadan sonra sut geldigini de hissediomusun
Doktorum gogus pedi kullanma dedi ya havasiz birakio die
Benimki de 3 saat uyuyordu dun gece 4 e cikarinca evde bayram havasi
Ay hadi insallah ya
O zaman bir ayimiz dolduguna gore uyusun dursuno diyen arkadasima da bi hemsire 6.aya kadar 2saatte bir emzir demis. Dedim yuh olelim biz
Duzen icin henuz erken degil mi ya? 3.aya kadar aliskanlik kazanmiyormus bebekler oyle diyorlardi
Evet 4. Ay sonu tadımlara başlanırDaha bugün söyledi emzirme hemşiresi ilk 1 ay 2 saat diye 6 aya kadar oooo nasıl dayanamalım ben 4. Ayda yogurta felan başlarım hafif çorbaya karnı doyar mis gibi uyur
Sızlama ucundada oluyor içinde de ya
Çok erken değil mi 4 ay yaaaEvet 4. Ay sonu tadımlara başlanır
Bn oğlanda öyle dr başlatmıştı tadımdı tabi öyle tabak değilÇok erken değil mi 4 ay yaaa
Kızıma 5bucuk ayda başlamıştık kilosu az olunca
Bu bebeler ne hale getirdi analarını bi amuda kalkmadığımız kaldıAyak uçlarımı yukarı aşağı kaldırıp indiriyorum işte
Komple reflü yatağını kucağıma koyup onla sallıyorum hem beşik etkisi gibi oluyor
Bizimki şafak sayiyorBebekler hariç bir soru sorabiler miyiiimeşleriniz ne durumda benim eşim şuan çok ısrarcı kanamamın bittiğini bildiği için durdurmuyor aceba yapsak bişiy olur mu
Benim 40 çıkmadı ama 1 haftadır kesildim zatenBizimki şafak sayiyor
Bana doktor 45 gün yasak dedi canim. Çok iyiydim ya böyleBenim 40 çıkmadı ama 1 haftadır kesildim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?