2021 Aralık Anneleri

Normal beybi biz de artık uyandırmıyoruz 2 gündür 3 saatte bir uyanıyor şimdilik zaten daha da iyi oluyor iki memeyi tam boşaltıyor acıktığı için.
Huysuz günlerinde saat başı istiyor yarım yamalak emiyor

Doktoruna de ki teknoloji cok gelişti. Sen hangi marka kullanmıştın ki bak bunu cidden öneririm.
Lansinoh kullaniyordum sonra kraft gordum civilde onu aldim ama lansinoh daha iyiydi tabi
Deseydin 6 ay az en az 1 yaş yapayım
6 ay ne ya sapıtmış bence o diyen hemşire Ya bebeler uykusu bölününce sürekli nasıl büyüyecek
Hiccc
Aynen oyle, acikinca nefes almadan iciyor sipaa

Her bir memeyi kac dakika emiyor acabaa

Yaa ne güzeeel ben de bir an önce olsun istiyorum ama oğlum çok ağlıyor, yine çok ağlar dikişlere vs zarar gelir diye korkuyorum.. anestezi işlemi nasıl oluyormuş bilgin var mı
Ben bulundugumuz ilde cok iyi bi doktor var ona goturucem cnm.. sadece pipiyi uyusturup yapiyor ve isinin baya ehli hatta baska illerden cok gelen var.. benim 6 aylik yigenim var onun sunnetini yapmisti cok memnun kaldik.. gitmeden once biz fitil yapicaz ve pipi etrafina uyusturan bi krem surucez.. sunnet esnasinda da doktor pipiye igne yapiyor sadece uyusturup 15 dk da bitiriyor islemi..
4 gun boyunca da karton bardak kesip kapatiliyor pipi surekli de gazli beze kantaron yagi yapip kapatiyoruz pipiyi.. iyleşme surecide bu sekilde oluyor yani..

İnşallah kolay geçer çabucak iyileşir oğluşun

Yaa ne güzeeel ben de bir an önce olsun istiyorum ama oğlum çok ağlıyor, yine çok ağlar dikişlere vs zarar gelir diye korkuyorum.. anestezi işlemi nasıl oluyormuş bilgin var mı
Bu arada aglamakla dikisleri zarar gormez cnm benim yigenim felaket kıpırdak onda bile hic bisey olmadi sizde de olmaz merak etme

Bişey olmaz bir an önce yaptır bence ben ilk haftasında yaptırmadığıma bile üzüldüm bir şey anlamıyorken olsun bitsin

Daha bugün söyledi emzirme hemşiresi ilk 1 ay 2 saat diye 6 aya kadar oooo nasıl dayanamalım ben 4. Ayda yogurta felan başlarım hafif çorbaya karnı doyar mis gibi uyur
Sızlama ucundada oluyor içinde de ya

Daha bugün söyledi emzirme hemşiresi ilk 1 ay 2 saat diye 6 aya kadar oooo nasıl dayanamalım ben 4. Ayda yogurta felan başlarım hafif çorbaya karnı doyar mis gibi uyur
Sızlama ucundada oluyor içinde de ya
Evet 4. Ay sonu tadımlara başlanır

Bebekler hariç bir soru sorabiler miyiiim eşleriniz ne durumda benim eşim şuan çok ısrarcı kanamamın bittiğini bildiği için durdurmuyor aceba yapsak bişiy olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…