2021 Aralık Anneleri

Ya ben gece alarm kuruyorum 2 saatte bir kalksın diye ama o kadar yorgunluktan bazen alarmı duymuyorum 3-4 saati buluyor bebeğimin uyanması, vicdan azabı çekiyorum sonra uyanamadım aç mı kaldı diye ama acıksa ağlar herhalde bende onu duyarım mutlaka dimi

Bir de gece emerken çok uzun süreli emmiyor gündüz 35-40 dk emiyor ama gece 20-30!dk maksimum emiyor sonra uyuyakalıyor sıkıntı olur mu

Bebekler hariç bir soru sorabiler miyiiim eşleriniz ne durumda benim eşim şuan çok ısrarcı kanamamın bittiğini bildiği için durdurmuyor aceba yapsak bişiy olur mu
Bizde tık yok çünkü ben miyomda aldırdım zaten 40 gün yasaktı doktor kontrolüne gitmeden yaklasmaz asla10 gün sonra kontrol var
Heee bisey yapacak halim var mı yok yastiga basimi koysam şükrediyorum suan
Benim 40 çıkmadı ama 1 haftadır kesildim zaten
40 gün dinen de yaklasilmiyor diye biliyorum ama emin de değilim
Benimki gece de gündüz de 10 veya 15 dk emiyor çok nadir yarım saat emer hatta tek meme emip uyuyor şimdi yarım saateri okudukça endiselendim az mı besleniyor acaba

Bebekler hariç bir soru sorabiler miyiiim eşleriniz ne durumda benim eşim şuan çok ısrarcı kanamamın bittiğini bildiği için durdurmuyor aceba yapsak bişiy olur mu
Dinen uygun değil diye biliyorum.
Geceleri salabilirsin ya. Ağlar tabi aç olsa ilk günlerdeki gibi değil o da uykuyu tercih ediyor.

Ya valla ben aç olsa uyuyamaz ağlar diye düşündüğüm için çok takmamaya çalışıyorum

Makyaj pamuğu denedim tüycük birakiyor.
Ben bi sıkınti yaşamadim sungerde.
Ki zaten benim memeler terbiyeli

Annişler galactgo kullandim sut icin bitiyor bugun, degisik bise olsun istiyorum hep ayni olur vucut alisir sut uretmez falan oneriniz var mi iyi sut yapan damla yada cay vs ne alayim
Benim dr bestlak önermişti ama almadım daha.
Insallah geçip gidecek canım.
Kızlar ya balık yiyebiliyormuyuz gaz yapar mı acaba yiyen var mı
Yapmaz ya sen de abartma Ben dün pırasa yedim Bu hafta full gaz menüsü ayarladım yine kendime. Yarın da karnabahar alacak eşim onu yaparım

Benimki sanirim 5 dk falan emiyor hic uzun emmiyor sonra yatir kaldir yapiyoruz aksama kdr karnini doyurmuyoki

Merhaba arkadaşlar , bugün 36.güne giricem ve akıntı var kaşıntı şeklinde ilkin ve bayağı rahatsız edici kasinarak akıntı oluyor bu normal mi ? Gerçekten çok sıkıntılar çekiyorum sizlere bel fıtığından ameliyat olduğumu iletmistim ve hamilelik boyunca asla sorun bel fıtığı ameliyatli yerimden yaşamadım şuan bebeğimin geçmeyen kolik sancıları nedeniyle hiçbir şekilde uyumadan, dinlenemeden ayakta olduğum için belimde eminim tekrar fıtık oluştu çünkü adım atamıyorum kalçama ve tüm vücuduma vuruyor en kısa zamanda muayane olmam lazım korkum su ki tekrardan ameliyatlik olmam inşallah geçer inşallah. Bebeğim ise dün gece acile gittik ve doktorlarımız çok iyi muayane edip müdahale ettiler bebeğin gaz sancısından başka biseyi yok ama geçmeyen saatler var

Pirasa karnabahar büyük cesaret ıspanak gaz yapar mi yaa bugün değişik ıspanak ve helva yedim bu saat oldu uyumadi sancılandi suan bile dizimde yatıyor
Benimki sanirim 5 dk falan emiyor hic uzun emmiyor sonra yatir kaldir yapiyoruz aksama kdr karnini doyurmuyoki
Bende şüpheye düşüp mama yapıyorum içmiyor demekki doyuyor tabi az az emdiği için saat başı memede olmak istiyor bi değişik döngüdeyiz
Allahım yardımcın olsun kuzum hem sana hem bebeğine biran önce geçer inşallah

Ne dediler canim gecmeyen gaz sancisi icin

Canim mantar olabilir.
Cok uzuluyorum senin icin ya keske elimden bisey gelse

Ispansk yapıyor ya

Ne dediler canim gecmeyen gaz sancisi icin
Sürekli memede emse bile hemen 5 dk sonra gazı çıkar ve sonra tekrar tekrar memeyi ver gazı çıkar dedi dr.yani isterse 1 saat böyle sürsün bu şekilde yap dedi ,kısa kısa emdirip gazı çıkar dedi . Karnını dinledi bayağı dolaşan gaz var dedi biogaia dan başka bişey önermedi yapacak bişey yok dedi

Canim mantar olabilir.
Cok uzuluyorum senin icin ya keske elimden bisey gelse
Allah razı olsun kuzum keşke gelse şuan tek istediğim şu günlerimin geçmesi çünkü gözlerimde yorgunluk yüzümdeki ifade şuan en çok belimdeki yaşadığım sorun ,kızımın sürekli beni tetik altında panikle korkutmasi kendimi kötü hissediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…