6-12 almistim hala oluyorÇoraplarınız küçük gelmeye başladı mı? Benimkinin ayaklar mı büyük?
Benim doktor bişey demedi ama 40 gün yasaktır tabiBana doktor 45 gün yasak dedi canim. Çok iyiydim ya böyle
Cok iyi ya ikisini bir saat yapar masallah diyeyim nazar degmesinHiç dakika tutmadım açıkçası ama genelde 30 dk gibi sürüyor sanırım bazen daha az bazen daha fazla
Bizde tık yok çünkü ben miyomda aldırdım zaten 40 gün yasaktı doktor kontrolüne gitmeden yaklasmaz aslaBebekler hariç bir soru sorabiler miyiiimeşleriniz ne durumda benim eşim şuan çok ısrarcı kanamamın bittiğini bildiği için durdurmuyor aceba yapsak bişiy olur mu
40 gün dinen de yaklasilmiyor diye biliyorum ama emin de değilimBenim 40 çıkmadı ama 1 haftadır kesildim zaten
Benimki gece de gündüz de 10 veya 15 dk emiyor çok nadir yarım saat emer hatta tek meme emip uyuyor şimdi yarım saateri okudukça endiselendim az mı besleniyor acabaYa ben gece alarm kuruyorum 2 saatte bir kalksın diye ama o kadar yorgunluktan bazen alarmı duymuyorum 3-4 saati buluyor bebeğimin uyanması, vicdan azabı çekiyorum sonra uyanamadım aç mı kaldı diyeama acıksa ağlar herhalde bende onu duyarım mutlaka dimi
Bir de gece emerken çok uzun süreli emmiyor gündüz 35-40 dk emiyor ama gece 20-30!dk maksimum emiyor sonra uyuyakalıyor sıkıntı olur mu
Dinen uygun değil diye biliyorum.Bebekler hariç bir soru sorabiler miyiiimeşleriniz ne durumda benim eşim şuan çok ısrarcı kanamamın bittiğini bildiği için durdurmuyor aceba yapsak bişiy olur mu
Geceleri salabilirsin ya. Ağlar tabi aç olsa ilk günlerdeki gibi değil o da uykuyu tercih ediyor.Ya ben gece alarm kuruyorum 2 saatte bir kalksın diye ama o kadar yorgunluktan bazen alarmı duymuyorum 3-4 saati buluyor bebeğimin uyanması, vicdan azabı çekiyorum sonra uyanamadım aç mı kaldı diyeama acıksa ağlar herhalde bende onu duyarım mutlaka dimi
Bir de gece emerken çok uzun süreli emmiyor gündüz 35-40 dk emiyor ama gece 20-30!dk maksimum emiyor sonra uyuyakalıyor sıkıntı olur mu
Ya valla ben aç olsa uyuyamaz ağlar diye düşündüğüm için çok takmamaya çalışıyorumBizde tık yok çünkü ben miyomda aldırdım zaten 40 gün yasaktı doktor kontrolüne gitmeden yaklasmaz asla10 gün sonra kontrol var
Heee bisey yapacak halim var mı yok yastiga basimi koysam şükrediyorum suan
40 gün dinen de yaklasilmiyor diye biliyorum ama emin de değilim
Benimki gece de gündüz de 10 veya 15 dk emiyor çok nadir yarım saat emer hatta tek meme emip uyuyor şimdi yarım saateri okudukça endiselendim az mı besleniyor acaba
Makyaj pamuğu denedim tüycük birakiyor.Ee sunger islaninca napiosun o da islak islak degiyor o da mantar yapabilir? Ben makyaj pamugu koyuyorum yuvarlak, sk sk degistiriyorum. Mantarin sonrasi mastit, bi kere yasadim ya odum kopuyor artik
Benim de sagip bosalttigimda yumusacik ama 1 saat icinde tekrar doluyor. Benim bebegim 2,5 3 saatte anca acikiyor. O yuzden zorda kaliyorum. Benim memeler terbiyesiz galiba hala terbiye olmadi4 saatte bir sagmaya alistirsam super olacak ama sizlayinca ve akmaya baslayinca mecbur kaliyorm
Ay o kalkanlar da memeleri fuze gibi gosteriyor bide terlersem kayiyor hooop butun sutler icime
Vermiyorum valla biberon alismasn diye suutumu sagiyorum kasikla onu da icemedi napcaz bakalim memeyle kavga ediyor ve uyumuyor daBnmkide cok zor emiyor. Saatlerdir emmez uyandırmasam. Mama filan veriyomusunuz.
Benim dr bestlak önermişti ama almadım daha.Annişler galactgo kullandim sut icin bitiyor bugun, degisik bise olsun istiyorum hep ayni olur vucut alisir sut uretmez falanoneriniz var mi iyi sut yapan damla yada cay vs ne alayim
Insallah geçip gidecek canım.Kızlar alerji için doktordan geldim şimdi. Size fikir olsun diye yazıyorum dediklerini. Mukuslu ya da yeşil kaka bu kadar küçük bebekte kriter değil dedi, anne sütü alan bebekler ek gıdaya kadar bile öyle yapabilirmiş. Kakada kan ve isilik egzama vs deri kızarıklığına bakarım dedi. Bizde hafif isilik yüz ve göğüste vardı. 1 ay süt yoğurt peynir tüketmeyeceğim, özel mama verdi lazım olunca ondan içecek( kokusu tadı çok kötü umarım alır) Mustela atopik cilt kremi önerdi, kuru olmicakmış cildi, duş sonrası süreceğim. Odası sıcak olmasın yünlü giydirme dedi. İnş zamanla bağırsakları alışırsa diyeti açacak. Bebek kötü olursa 1ayı bekleme gel dedi. Takipte olacağız. Dualarınızı bekliyorum inş bunla geçer gider 1 aya.
Yapmaz ya sen de abartmaKızlar ya balıkyiyebiliyormuyuz gaz yapar mı acaba yiyen var mı
Benimki sanirim 5 dk falan emiyor hic uzun emmiyor sonra yatir kaldir yapiyoruz aksama kdr karnini doyurmuyokiBizde tık yok çünkü ben miyomda aldırdım zaten 40 gün yasaktı doktor kontrolüne gitmeden yaklasmaz asla10 gün sonra kontrol var
Heee bisey yapacak halim var mı yok yastiga basimi koysam şükrediyorum suan
40 gün dinen de yaklasilmiyor diye biliyorum ama emin de değilim
Benimki gece de gündüz de 10 veya 15 dk emiyor çok nadir yarım saat emer hatta tek meme emip uyuyor şimdi yarım saateri okudukça endiselendim az mı besleniyor acaba
Amaninnn maşallah maşallah afiyet şifa olsunYapmaz ya sen de abartmaBen dün pırasa yedim Bu hafta full gaz menüsü ayarladım yine kendime. Yarın da karnabahar alacak eşim onu yaparım
Pirasa karnabahar büyük cesaretBenim dr bestlak önermişti ama almadım daha.
Insallah geçip gidecek canım.
Yapmaz ya sen de abartmaBen dün pırasa yedim Bu hafta full gaz menüsü ayarladım yine kendime. Yarın da karnabahar alacak eşim onu yaparım
Bende şüpheye düşüp mama yapıyorum içmiyor demekki doyuyor tabi az az emdiği için saat başı memede olmak istiyor bi değişik döngüdeyizBenimki sanirim 5 dk falan emiyor hic uzun emmiyor sonra yatir kaldir yapiyoruz aksama kdr karnini doyurmuyoki
Allahım yardımcın olsun kuzum hem sana hem bebeğine biran önce geçer inşallahMerhaba arkadaşlar , bugün 36.güne giricem ve akıntı var kaşıntı şeklinde ilkin ve bayağı rahatsız edici kasinarak akıntı oluyor bu normal mi ? Gerçekten çok sıkıntılar çekiyorum sizlere bel fıtığından ameliyat olduğumu iletmistim ve hamilelik boyunca asla sorun bel fıtığı ameliyatli yerimden yaşamadım şuan bebeğimin geçmeyen kolik sancıları nedeniyle hiçbir şekilde uyumadan, dinlenemeden ayakta olduğum için belimde eminim tekrar fıtık oluştu çünkü adım atamıyorum kalçama ve tüm vücuduma vuruyoren kısa zamanda muayane olmam lazım korkum su ki tekrardan ameliyatlik olmam inşallah geçer inşallah. Bebeğim ise dün gece acile gittik ve doktorlarımız çok iyi muayane edip müdahale ettiler bebeğin gaz sancısından başka biseyi yok ama geçmeyen saatler var
Ne dediler canim gecmeyen gaz sancisi icinMerhaba arkadaşlar , bugün 36.güne giricem ve akıntı var kaşıntı şeklinde ilkin ve bayağı rahatsız edici kasinarak akıntı oluyor bu normal mi ? Gerçekten çok sıkıntılar çekiyorum sizlere bel fıtığından ameliyat olduğumu iletmistim ve hamilelik boyunca asla sorun bel fıtığı ameliyatli yerimden yaşamadım şuan bebeğimin geçmeyen kolik sancıları nedeniyle hiçbir şekilde uyumadan, dinlenemeden ayakta olduğum için belimde eminim tekrar fıtık oluştu çünkü adım atamıyorum kalçama ve tüm vücuduma vuruyoren kısa zamanda muayane olmam lazım korkum su ki tekrardan ameliyatlik olmam inşallah geçer inşallah. Bebeğim ise dün gece acile gittik ve doktorlarımız çok iyi muayane edip müdahale ettiler bebeğin gaz sancısından başka biseyi yok ama geçmeyen saatler var
Canim mantar olabilir.Merhaba arkadaşlar , bugün 36.güne giricem ve akıntı var kaşıntı şeklinde ilkin ve bayağı rahatsız edici kasinarak akıntı oluyor bu normal mi ? Gerçekten çok sıkıntılar çekiyorum sizlere bel fıtığından ameliyat olduğumu iletmistim ve hamilelik boyunca asla sorun bel fıtığı ameliyatli yerimden yaşamadım şuan bebeğimin geçmeyen kolik sancıları nedeniyle hiçbir şekilde uyumadan, dinlenemeden ayakta olduğum için belimde eminim tekrar fıtık oluştu çünkü adım atamıyorum kalçama ve tüm vücuduma vuruyoren kısa zamanda muayane olmam lazım korkum su ki tekrardan ameliyatlik olmam inşallah geçer inşallah. Bebeğim ise dün gece acile gittik ve doktorlarımız çok iyi muayane edip müdahale ettiler bebeğin gaz sancısından başka biseyi yok ama geçmeyen saatler var
Ispansk yapıyor yaPirasa karnabahar büyük cesaretıspanak gaz yapar mi yaa bugün değişik ıspanak ve helva yedim bu saat oldu uyumadi sancılandi suan bile dizimde yatıyor
Bende şüpheye düşüp mama yapıyorum içmiyor demekki doyuyor tabi az az emdiği için saat başı memede olmak istiyor bi değişik döngüdeyiz
Allahım yardımcın olsun kuzum hem sana hem bebeğine biran önce geçer inşallah
Allah razı olsun canım inşallahAllahım yardımcın olsun kuzum hem sana hem bebeğine biran önce geçer inşallah
Sürekli memede emse bile hemen 5 dk sonra gazı çıkar ve sonra tekrar tekrar memeyi ver gazı çıkar dedi dr.yani isterse 1 saat böyle sürsün bu şekilde yap dedi ,kısa kısa emdirip gazı çıkar dedi . Karnını dinledi bayağı dolaşan gaz var dedi biogaia dan başka bişey önermedi yapacak bişey yok dediNe dediler canim gecmeyen gaz sancisi icin
Allah razı olsun kuzum keşke gelse şuan tek istediğim şu günlerimin geçmesi çünkü gözlerimde yorgunluk yüzümdeki ifade şuan en çok belimdeki yaşadığım sorun ,kızımın sürekli beni tetik altında panikle korkutmasi kendimi kötü hissediyorum artıkCanim mantar olabilir.
Cok uzuluyorum senin icin ya keske elimden bisey gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?