2021 Aralık Anneleri

Insallah korktuğun gibi olmaz canım. Mantara benziyor yaşadığın sıkıntı. Sirkeli suyla temizlik yapabilirsin doktora gidene kadar biraz olsun rahatlatır.

Insallah korktuğun gibi olmaz canım. Mantara benziyor yaşadığın sıkıntı. Sirkeli suyla temizlik yapabilirsin doktora gidene kadar biraz olsun rahatlatır.
İnşallah canım inşallah çünkü zaten bu çocuk büyükler gördü tek kişiyi geçtiler 3 kişilik anca diyorlar ,çocuğum yırtınıyo ağrıdan ,drlara göre ise yapacak bişey yok . Zannediyorum anne babadan biri kolik şeklinde ise bebeğede sirayet ediyor bende kolikmisim çok kötü . Ama hiç olmazsa annem daha genç idi ve benim gibi vücudunda hezimete ugramamisti ,şuan bu ağrıları cekiyorsam gece gündüz ayakta kalmaktan Allah korusun ileri safhaya geçersem diye çok korkuyorum

Cok iyi ya ikisini bir saat yapar masallah diyeyim nazar degmesin bizim sadece birini emiyor hic ikinciye gecemiyoruz uyumus oluyor coktan o yuzden sordum
Yok kız toplamda o kadar 1 saat kimin canı kalır
Artık emmeleri baya kuvvetli o kadar uzun sürmez
Bizimki de ilk memeden sonra uyuyor çok aç değilse, altını açıyorum yaptıysa değiştiriyorum uyanıyor. Ya da sırtına vurup gaz çıkarıyorum sen de deneyebilirsin

Ben hic ellemiyorum valla bazen 4 bucuk saati buluyor uyanmasi bazende 2,3 saat..zaten agliyor aciktiginda gercekten hic vicdan yapma inan onlar bizden daha iyi alarm li
Emme suresi cok guzel bizim 20 dkka en fazla onda da uyuyor zaten..hatta bazen daha az suruyor.

Bebekler hariç bir soru sorabiler miyiiim eşleriniz ne durumda benim eşim şuan çok ısrarcı kanamamın bittiğini bildiği için durdurmuyor aceba yapsak bişiy olur mu
Bence doktoru dinlemeli enfeksiyon vs olabilir. Bana 40 çıkınca kontrole gel dedi sanırım o zaman der sorun yok diye ama ben hiç hazır hissetmiyorum, eşim de cesaret edemez ben demeden istemeye

Bebekler hariç bir soru sorabiler miyiiim eşleriniz ne durumda benim eşim şuan çok ısrarcı kanamamın bittiğini bildiği için durdurmuyor aceba yapsak bişiy olur mu
Ben korkuyorum yaa nasıl olacak 40 ı geçer bizim iş

Sana yardım edecek biri lazım en azından biraz toparlayana kadar canım. Şu an ihtiyacın olan tek şey bu bence.

Minik oğlan nasıl canım 2 kızdan sonra garip geliyor mu? Sen nasılsın
Minik oğlan geceleri coşuyor Ya sorma 1 haftadır üst baş koymuyor altını değiştirirken. Çiş kaka uçuyor bu oğlanın Hele gecen gece üstümü başımı çiş yaptı. Oğlan anaları yöntemleri varsa söylesin bu pipi olayı beni yordu

Şu saat oldu hala uyumadi uyumuyooor nasıl dayanıyor anlamıyorum sabah 9dan beri toplasan 4 saat uyumadi benim bedenim dayanmıyor bu bebe nasıl dayanıyor ben şok

Aynı durum valla ama sürekli baba değiştirirken kaka fışkırtıyor bana daha hedef almadı çociiimmm çişi de açınca pipisine bi kıyafetini koyuyoruz yine de kaç kez üst baş değiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…