- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Vallahi miii listeden bir yıldız daha kaydı desene o yüzden yavrum gazlandiIspansk yapıyor ya
Pirasa karnabahar büyük cesaretıspanak gaz yapar mi yaa bugün değişik ıspanak ve helva yedim bu saat oldu uyumadi sancılandi suan bile dizimde yatıyor
Pırasa çok az yedim, bizim de yavaştan başlıyor gaz şaka maka herseyi yiyemiycemIspanak ben de dün 2 tabak yedim yoğurtla emin değilim hafif aslında ıspanak, yapmasın o da zaten tüm kış sebzeleri gaz yapıyor ne yiyeceğiz biz
Insallah korktuğun gibi olmaz canım. Mantara benziyor yaşadığın sıkıntı. Sirkeli suyla temizlik yapabilirsin doktora gidene kadar biraz olsun rahatlatır.Merhaba arkadaşlar , bugün 36.güne giricem ve akıntı var kaşıntı şeklinde ilkin ve bayağı rahatsız edici kasinarak akıntı oluyor bu normal mi ? Gerçekten çok sıkıntılar çekiyorum sizlere bel fıtığından ameliyat olduğumu iletmistim ve hamilelik boyunca asla sorun bel fıtığı ameliyatli yerimden yaşamadım şuan bebeğimin geçmeyen kolik sancıları nedeniyle hiçbir şekilde uyumadan, dinlenemeden ayakta olduğum için belimde eminim tekrar fıtık oluştu çünkü adım atamıyorum kalçama ve tüm vücuduma vuruyoren kısa zamanda muayane olmam lazım korkum su ki tekrardan ameliyatlik olmam inşallah geçer inşallah. Bebeğim ise dün gece acile gittik ve doktorlarımız çok iyi muayane edip müdahale ettiler bebeğin gaz sancısından başka biseyi yok ama geçmeyen saatler var
İnşallah canım inşallah çünkü zaten bu çocuk büyükler gördü tek kişiyi geçtiler 3 kişilik anca diyorlar ,çocuğum yırtınıyo ağrıdan ,drlara göre ise yapacak bişey yok . Zannediyorum anne babadan biri kolik şeklinde ise bebeğede sirayet ediyorInsallah korktuğun gibi olmaz canım. Mantara benziyor yaşadığın sıkıntı. Sirkeli suyla temizlik yapabilirsin doktora gidene kadar biraz olsun rahatlatır.
Yok kız toplamda o kadar 1 saat kimin canı kalırCok iyi ya ikisini bir saat yapar masallah diyeyim nazar degmesinbizim sadece birini emiyor hic ikinciye gecemiyoruz uyumus oluyor coktan o yuzden sordum
Ben hic ellemiyorum valla bazen 4 bucuk saati buluyor uyanmasi bazende 2,3 saat..zaten agliyor aciktiginda gercekten hic vicdan yapma inan onlar bizden daha iyi alarm liYa ben gece alarm kuruyorum 2 saatte bir kalksın diye ama o kadar yorgunluktan bazen alarmı duymuyorum 3-4 saati buluyor bebeğimin uyanması, vicdan azabı çekiyorum sonra uyanamadım aç mı kaldı diyeama acıksa ağlar herhalde bende onu duyarım mutlaka dimi
Bir de gece emerken çok uzun süreli emmiyor gündüz 35-40 dk emiyor ama gece 20-30!dk maksimum emiyor sonra uyuyakalıyor sıkıntı olur mu
Bence doktoru dinlemeli enfeksiyon vs olabilir. Bana 40 çıkınca kontrole gel dedi sanırım o zaman der sorun yok diye ama ben hiç hazır hissetmiyorum, eşim de cesaret edemez ben demeden istemeyeBebekler hariç bir soru sorabiler miyiiimeşleriniz ne durumda benim eşim şuan çok ısrarcı kanamamın bittiğini bildiği için durdurmuyor aceba yapsak bişiy olur mu
Minik oğlan nasıl canımBenim dr bestlak önermişti ama almadım daha.
Insallah geçip gidecek canım.
Valla ben de çok üzülüyorum inş rabbim huzur versin bebeğineAllah razı olsun canım inşallahinşallah geçer bendeki bu hal çünkü bebeğime kim bakacak kaldıracak inşallah geçicidir
Gördüm canım
Aynen canımEvet 4. Ay sonu tadımlara başlanır
Ben korkuyorum yaa nasıl olacak 40 ı geçer bizim işBebekler hariç bir soru sorabiler miyiiimeşleriniz ne durumda benim eşim şuan çok ısrarcı kanamamın bittiğini bildiği için durdurmuyor aceba yapsak bişiy olur mu
Canimsin çok sağolasın inşallah gecerde bende güzel şeyler yazarım . Ne diyeti canım ? Hiç girip okuyamıyorum kiValla ben de çok üzülüyorum inş rabbim huzur versin bebeğineben de ilk günler aynıydım şimdi arada bir huzurlu diyete başlayınca
Sana yardım edecek biri lazım en azından biraz toparlayana kadar canım. Şu an ihtiyacın olan tek şey bu bence.İnşallah canım inşallah çünkü zaten bu çocuk büyükler gördü tek kişiyi geçtiler 3 kişilik anca diyorlar ,çocuğum yırtınıyo ağrıdan ,drlara göre ise yapacak bişey yok . Zannediyorum anne babadan biri kolik şeklinde ise bebeğede sirayet ediyorbende kolikmisim çok kötü . Ama hiç olmazsa annem daha genç idi ve benim gibi vücudunda hezimete ugramamisti ,şuan bu ağrıları cekiyorsam gece gündüz ayakta kalmaktan Allah korusun ileri safhaya geçersem diye çok korkuyorum
Minik oğlan geceleri coşuyorMinik oğlan nasıl canım2 kızdan sonra garip geliyor mu? Sen nasılsın
Kaç gün mama verdiniz?İlk doğduğunda verdim ama simdi sadece anne sütü alıyor
Aynı durum vallaMinik oğlan geceleri coşuyorYa sorma 1 haftadır üst baş koymuyor altını değiştirirken. Çiş kaka uçuyor bu oğlanın Hele gecen gece üstümü başımı çiş yaptı. Oğlan anaları yöntemleri varsa söylesin bu pipi olayı beni yordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?