- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Süt ürünlerini kestik çocuk biraz rahatladı canımCanimsin çok sağolasın inşallah gecerde bende güzel şeyler yazarım . Ne diyeti canım ? Hiç girip okuyamıyorum ki
Benim lekem devam ediyor akıntı şeklinde ara ara dediğiniz gibi ama gün olarak sizden yeniyimKızlar bazılarının kanaması bitmiş, peki bitmeyen var mı? Benim sürekli gelmezse de geliyor. Çok sinir bozucu. 2-3 gün gelmiyor mesela hop 4. Gün lekeli lekeli geliyor. Hamilelikte de böyle ped, günlük ped kullanmadım. Şimdi kullanınca bi de bitmek bilmeyince bunaldımkırkım da çıkacak pazar günü daha ne kadar devam eder böyle
Şu saat oldu hala uyumadi uyumuyooor nasıl dayanıyor anlamıyorum sabah 9dan beri toplasan 4 saat uyumadi benim bedenim dayanmıyor bu bebe nasıl dayanıyor ben şok
Ben bahadır üst baş değiştiremiyorum maşallah diyim önceden neredeyse kıyafeti kalmıyorduAynı durum vallaama sürekli baba değiştirirken kaka fışkırtıyor bana daha hedef almadı çociiimmm çişi de açınca pipisine bi kıyafetini koyuyoruz yine de kaç kez üst baş değiştik
Benim lekem devam ediyor akıntı şeklinde ara ara dediğiniz gibi ama gün olarak sizden yeniyim
40 kontrolünde doktora sorun bakalım ne diyecek ama bence normal aşırı kanama olmadıkça her bünye farklı40 güne kalmaz biter diyolardı ama bakalım ne kadar devam edecek
6 hafta perhiz verdi doktor sezaryendan sonraBebekler hariç bir soru sorabiler miyiiimeşleriniz ne durumda benim eşim şuan çok ısrarcı kanamamın bittiğini bildiği için durdurmuyor aceba yapsak bişiy olur mu
Brnin yaa yine geldi pembe bugün dün kirmızı geldi bi iki damlaKızlar bazılarının kanaması bitmiş, peki bitmeyen var mı? Benim sürekli gelmezse de geliyor. Çok sinir bozucu. 2-3 gün gelmiyor mesela hop 4. Gün lekeli lekeli geliyor. Hamilelikte de böyle ped, günlük ped kullanmadım. Şimdi kullanınca bi de bitmek bilmeyince bunaldımkırkım da çıkacak pazar günü daha ne kadar devam eder böyle
Ay valla biz de aynıyız dün gece yatağa alt açma bezine kıyaferlerine işedi hepMinik oğlan geceleri coşuyorYa sorma 1 haftadır üst baş koymuyor altını değiştirirken. Çiş kaka uçuyor bu oğlanın Hele gecen gece üstümü başımı çiş yaptı. Oğlan anaları yöntemleri varsa söylesin bu pipi olayı beni yordu
Benimki de istahsiz sanirim su gaz sorunundan olabilir cani istemiyor cok zorlaniyorum ya emzirebilmek icin gorsenizPirasa karnabahar büyük cesaretıspanak gaz yapar mi yaa bugün değişik ıspanak ve helva yedim bu saat oldu uyumadi sancılandi suan bile dizimde yatıyor
Bende şüpheye düşüp mama yapıyorum içmiyor demekki doyuyor tabi az az emdiği için saat başı memede olmak istiyor bi değişik döngüdeyiz
Allahım yardımcın olsun kuzum hem sana hem bebeğine biran önce geçer inşallah
Yöntemi söylüyorum kesmiyor ama artık üstüm başım çiş olmuyorMinik oğlan geceleri coşuyorYa sorma 1 haftadır üst baş koymuyor altını değiştirirken. Çiş kaka uçuyor bu oğlanın Hele gecen gece üstümü başımı çiş yaptı. Oğlan anaları yöntemleri varsa söylesin bu pipi olayı beni yordu
Ben bezi koyana kadar kare olan alt silme pamuğundan koyuyorum bacak arasına faydası oluyorAy valla biz de aynıyız dün gece yatağa alt açma bezine kıyaferlerine işedi hepIslak mendil koyuyorum üstüne ama sürekli kıpraştığı için ıslak mendil kayıyor, bir de bacaklarını tepede tutarken bi parmağımla pipisini indiriyorum aşağı beze doğru o biraz olsun tutuyo eğer yaparsa da beze yapmış oluyo
Benim bugun 40 im dune kdr lekelenme vardi devam edermi ya napcm pztsi kontrolum bakalmKızlar bazılarının kanaması bitmiş, peki bitmeyen var mı? Benim sürekli gelmezse de geliyor. Çok sinir bozucu. 2-3 gün gelmiyor mesela hop 4. Gün lekeli lekeli geliyor. Hamilelikte de böyle ped, günlük ped kullanmadım. Şimdi kullanınca bi de bitmek bilmeyince bunaldımkırkım da çıkacak pazar günü daha ne kadar devam eder böyle
Adet mi oldun acabaBrnin yaa yine geldi pembe bugün dün kirmızı geldi bi iki damla
Sağıp veri canım. ☹Gogsumde sut kaliyor sert sert oluyor artik emmedigi icin bosaltamiyor sagsam kasikla icmiyor denedim biberonla versem zaten memeyi zor tutuyor birakir diye kararsizim napsam bilmiyrm
Emzirme danışmanı ile görüşeceğim demiştinGogsumde sut kaliyor sert sert oluyor artik emmedigi icin bosaltamiyor sagsam kasikla icmiyor denedim biberonla versem zaten memeyi zor tutuyor birakir diye kararsizim napsam bilmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?