Sedyedeyken bile icimden bi ses bagriyordu beni tam uyutun deeee yarim olmasin bayilacaksin simdi diyeBende ocağın 19 unda sezeryan olacağım çok korkuyorum çok
Ben kızları hiç vermedim eşime o yüzden ilk tecrübesi olacak. Tahmin ediyorum yani pişman edeceğini o yüzden 40 ı falan çıksın bari de evirip çevirirken çocuğun bi yerine bisey yapmasınBenim eşim bi açıyo altını bezi mezi çekiyo altından diğer bezi açana kadar öyle başıboş bırakıyo bana fenalıklar geliyo aha şimdi işedi işeyecek diye
Ayy beni Allah korumuşAlemsinbizim yürüme mesafesi bn onu da bahane edemiyorum
Benim oğlum kendi yüzüne işemiştiPoposunu silerken fışkırtıveriyor yaBizim yatağa da işedi. Kızlar usturuplu işiyor menzilleri kısa oluyordu
Bu kirklama olmadan olmazmı yada ben kendim yapabilirmiyim bilenler cevap yazsaBence de ama ilk günü de sayıyomuşlarkirklasın gitsin sus
Ohh maşallah maşallah
Nalet karı be bırak şunu.Benim kaynanam da gelecekmis sali gunu.
Burada 30 gunluk oluncada cikartiliyor.
Esime beni al ben gelecem cikarmaya dedi.
Elini sürmedi. Cocugu ben yikadim.
Sali gunu gelecem dedi. Gerek yok dedim
Kızım bu hesaba göre 31 yaşı da oluyorum.Ama bence de sayilmali, dogdugu gun sifir gunluk olmuyo ki yeaaa
Yok canım sagolsun ptt kargoyla geliyo.merve baby turco denedin mi ulasti mi eline
Yok canim beklerim sıkıntı olmaz
Nalet karı be bırak şunu.
Kızım bu hesaba göre 31 yaşı da oluyorum.
Yok canım sagolsun ptt kargoyla geliyo.Gelince ben sana yazarım senin için geç olmayacaksa.
Kız olur tabi ki saçmalık. AdetmişBu kirklama olmadan olmazmı yada ben kendim yapabilirmiyim bilenler cevap yazsa
Bnde kendim çıkarcam olur tabi niye olmasınBu kirklama olmadan olmazmı yada ben kendim yapabilirmiyim bilenler cevap yazsa
Bizimde öyle normal yaBeslenmeden 15 dakika sonra bu sekilde kusuyor normal mi ya
Olur bea.Bu kirklama olmadan olmazmı yada ben kendim yapabilirmiyim bilenler cevap yazsa
Ne sekil yatırıyon? Hep kusuyo mu illa?Beslenmeden 15 dakika sonra bu sekilde kusuyor normal mi ya
Bu cok ictiginde oluyormus, vucut fazlaligi atiyormus.Beslenmeden 15 dakika sonra bu sekilde kusuyor normal mi ya
İlk ay verdik gün hesabı olarak bilmiyorum ama günde bir kez verdim hep hergün de vermedikKaç gün mama verdiniz?
Ay cok zor valla ya aglamasi cok sinirleniyorBen Silikon meme ucunu ağzına sokup şırıngayla damlatıyordum, bir de öyle denesen?
Insallah canim emmeyi yapabilse daha iyi tabi o turlu de doyurmak zor:s buyudu artikDudaginkn kenarından ver canım az az ver çok çok az ver eşin çocuğu tutsun sen ver biz öyle yaptık bir kişi bebeği tuttu diğeri dudaginin kenarından verdi inşallah alır sutu
Benimki de böyle. Çok emmekten oluyo dedi doktorBeslenmeden 15 dakika sonra bu sekilde kusuyor normal mi ya
Bnce cok iyi dk sı maşallah. Cünkü bnm oglum bugüne kadar en fazla 10 dk emdi. Bnce eşinize de söyleyin o da kursun 3 saati gecirmeyin derim. Bazen bnde uyuyakalıyorum uyanmıyor da. Uyandırınca cok acıkmış oluyorYa ben gece alarm kuruyorum 2 saatte bir kalksın diye ama o kadar yorgunluktan bazen alarmı duymuyorum 3-4 saati buluyor bebeğimin uyanması, vicdan azabı çekiyorum sonra uyanamadım aç mı kaldı diyeama acıksa ağlar herhalde bende onu duyarım mutlaka dimi
Bir de gece emerken çok uzun süreli emmiyor gündüz 35-40 dk emiyor ama gece 20-30!dk maksimum emiyor sonra uyuyakalıyor sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?