2021 Aralık Anneleri

Bende ocağın 19 unda sezeryan olacağım çok korkuyorum çok
Sedyedeyken bile icimden bi ses bagriyordu beni tam uyutun deeee yarim olmasin bayilacaksin simdi diye anestezi doktoru geldi hala icimden diyorum ki yok yok yarim olmasin o kadar korkuyordum...o igneyi yapti uyusma basladi yaaa ohhh dedim iyi ki yarim oldu ne bi his ne bi acı bebegimide gordum misler gibiii hic korkma sonu cok guzel insallah hayirla saglicakla al kucagina

Benim eşim bi açıyo altını bezi mezi çekiyo altından diğer bezi açana kadar öyle başıboş bırakıyo bana fenalıklar geliyo aha şimdi işedi işeyecek diye
Ben kızları hiç vermedim eşime o yüzden ilk tecrübesi olacak. Tahmin ediyorum yani pişman edeceğini o yüzden 40 ı falan çıksın bari de evirip çevirirken çocuğun bi yerine bisey yapmasın Benim eşim aynı yerde duran iki şey getirecekse iki defa gidip almayı tercih eden biri o yüzden hiç güvenmiyorum ona

Ohh maşallah maşallah

Benim kaynanam da gelecekmis sali gunu.
Burada 30 gunluk oluncada cikartiliyor.
Esime beni al ben gelecem cikarmaya dedi.
Elini sürmedi. Cocugu ben yikadim.
Sali gunu gelecem dedi. Gerek yok dedim
Nalet karı be bırak şunu.
Ama bence de sayilmali, dogdugu gun sifir gunluk olmuyo ki yeaaa
Kızım bu hesaba göre 31 yaşı da oluyorum.
merve baby turco denedin mi ulasti mi eline
Yok canım sagolsun ptt kargoyla geliyo. Gelince ben sana yazarım senin için geç olmayacaksa.

Nalet karı be bırak şunu.

Kızım bu hesaba göre 31 yaşı da oluyorum.

Yok canım sagolsun ptt kargoyla geliyo. Gelince ben sana yazarım senin için geç olmayacaksa.
Yok canim beklerim sıkıntı olmaz

Beslenmeden 15 dakika sonra bu sekilde kusuyor normal mi ya

Eklentiler

• IMG_20220108_133809.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 74
Beslenmeden 15 dakika sonra bu sekilde kusuyor normal mi ya
Bu cok ictiginde oluyormus, vucut fazlaligi atiyormus.
Benimki bugun bu sekilde 5 kez falan kustu. Hem de beslenmesinin ardindan neredeyse 1-2 saat surdu. Ben de o kadar uzun surdugu icin telaslandim acaba usuttu mu die

Dudaginkn kenarından ver canım az az ver çok çok az ver eşin çocuğu tutsun sen ver biz öyle yaptık bir kişi bebeği tuttu diğeri dudaginin kenarından verdi inşallah alır sutu
Insallah canim emmeyi yapabilse daha iyi tabi o turlu de doyurmak zor:s buyudu artik

Bnce cok iyi dk sı maşallah. Cünkü bnm oglum bugüne kadar en fazla 10 dk emdi. Bnce eşinize de söyleyin o da kursun 3 saati gecirmeyin derim. Bazen bnde uyuyakalıyorum uyanmıyor da. Uyandırınca cok acıkmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…